Home / Internațional / Degeaba ne vaccinăm ca să scăpăm de restricții, Italia la o rată de 80% a impus certificatul stalinist

Degeaba ne vaccinăm ca să scăpăm de restricții, Italia la o rată de 80% a impus certificatul stalinist

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 15, 2021

În urma unor proteste masive împotriva vaccinării obligatorii prin certificatul covid pe care guvernanții italieni doreau să-l impună categoriilor profesionale…nu s-a întâmplat mai nimic și măsura a trecut.

Începând de azi, 15 octombrie, italienii nu mai dreptul la muncă dacă nu-și injectează organismul cu serul experimental.

Hotnews:

Certificatul sanitar COVID-19 devine obligatoriu începând de vineri în Italia pentru toţi angajaţii, atât în sectorul public cât şi în cel privat, o măsură menită să încurajeze vaccinarea, dar care se loveşte de opoziţia a milioane de salariaţi, scrie AFP citată de Agerpres. Măsura vine în condițiile în care în Italia peste 80% dintre persoanele cu vârste de peste 12 ani sunt vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă şi 85% cel puţin cu prima doză.

Degeaba cădem în genunchi în fața călăilor și cerem îndurare, nu vor avea milă.

Degeaba ne vaccinăm ca să scăpăm de restricții, Italia are o rată de vaccinare de peste 80% și certificatul stalinisto-vaccinal s-a introdus obligatoriu pentru toate categoriile profesionale.

Degeaba ne vaccinăm ca să scăpăm de virozele respiratorii, cei vaccinați pot face și pot transmite în continuare gripa. 

Degeaba credem că guvernul ne vrea binele, toate dovezile ne arată că politica promovată de actualii conducători este una antipopulară, antiromânească și anticreștină.

Acești monștri pot fi opriți doar prin forța maselor populare revoluționare.

6 comments

 1. Isabela de Castilia

  Monștrii pot fi opriți doar prin forța maselor populare revoluționare? Poate că da, deși mi se pare cam teoretic. De unde atâta forță populară la masele revoluționare? Care mase revoluționare? Poate mase îndobitocite, nu mase revoluționare! Mase prostite de bisericile curvite, mase umilite prin palmele numite botniță, prin testele false și infectate, împușcărierea la domiciliu… Masele populare tembelizate întorc obrazul pentru a primi șuturile mercenarilor-călăi, jandarmi, polițiști sau ce-or fi ei. Câțiva îndrăzneți vor arunca cu pietre, ca palestinienii. Pietrele și cărămizile îndrăzneților pot însemna o răzmeriță, nu o revoluție! Răzmerița se plătește scump. Nici Deși era simpatizat de milioane de România, Căpitanul n-a fost în stare să treacă de la teorie la practică, de la vorbă la faptă! Credința lui fără faptă a fost moarte. Nu numai a lui și a camarazilor săi ci și a noastră, acum, după zeci și zeci de ani. Fie pașnică, precum în Polonia lui Walesa, fie violentă, ca în Ungaria lui octombrie/noiembrie 1956, revoluția adevărată trebuie organizată! Cine să organizeze revoluția Mămăligilor ce nu explodează decât prin orificiul anal? Există vreo forță socială capabilă să organizeze revoluția, adică răsturnarea prin forță și împușcarea celor ce trebuie împușcați, belirea bandiților miniștri, senatori, deputați, cum s-a procedat în decembrie 1989, cu un șef de Stat, patriot, cinstit, mai constructor decât Meșterul Manole, nu hahalera-șase-case-șterpelite, ce nu este în stare să vorbească limba poporului pe care îl înșeală și de care își bate joc. Revoluția ar putea însemna grevă generală, organizată prin telefonie/internet, cu întreruperea apei potabile, a curentului electric, a încălzirii, pentru ca tovarășii Klaus, Câțu-Cuțu, Arahat și ceilalți să simtă că putem da șobolanilor Clotildei adresele lor, nu doar a Neamțului, să simtă rozătoarele pe patru labe boieria rozătoarelor guvernamentale, pe două labe, diferența dintre tâlhăria electorală într-un sector bucureștean și falsificarea democrației la nivel național. Prea multă teorie! Vorba lungă-i sărăcia omului! Prea puțini sunt Românii capabili să recurgă la topoare și coctailuri Molotov, nu numai pietricele, confeti și vuvuzele revoluționare. Revoluția adevărată ar însemna buturugă, topor și călău în fața Cotrocenilor, a Palatului Victoria, a Parlamentului… Să transformăm Piața Victoriei într-o adevărată Câmpie Islaz, să tragem pe roată bandiții, să zdrobim dușmanii României și ai Românilor. Altfel, vorbim, vorbim, ca țațele limbute din toate guvernele și parlamentele de după 1990.

  • Foarte bun comentariu și legitimă întrebarea “care mase revoluționare”? La toate protestele anti-restricții de până acum, ca și în discursurile celor care se opun dictaturii staliniste vaccinale am văzut o blândețe neobișnuită, înțeleaptă sau prostească, depinde pe cine întrebi.
   De multe ori nu e bine să-ți dai cartea pe față, ca în cazul cavalerului care a declarat că după 48 de ore România va intra în alianță cu Axa, în alte cazuri este bine, pentru a lărgi fereastra Overton și a pregăti din timp terenul pentru o eventuală chemare la acțiune.
   Crezi că masele întobitocite și tembelizate au capacitatea de a se organiza și coordona într-o grevă generală sau un act de sabotaj economic anti-sistem? Sau mai degrabă după ce pâinea și prețurile la utilități se vor scumpi, burta se va goli și foamea va depăși frica, se vor activa instinctele de supraviețuire? Degeaba este circ dacă lipsește pâinea.
   România are o majoritate care nu a căzut în capcana experimentului satanist. Câte țări pot spune asta?
   E adevărat, încă nu s-a definitivat o forță capabilă să organizeze revoluția. Terenul este totuși fertil. O stare de spirit este necesară înaintea unei actiuni. Seamănă cine poate? Va dura, până să fie realizabilă ideea unor mase populare revoluționare care să-și înlăture călăii, să-și pedepsească trădătorii, să-și merite și să-și cucerească libertatea, chiar mântuirea. Dar munca a început.

  • Apropo de teste false si infectate.

   Testele PCR pot fi manipulate dupa dorinta persoanei care le efectueaza in special in funcție de numărul “ciclilor de multiplicare”. Acest lucru este sustinut intre altii de Stefan Lanka microbiolog si virusolog german cunoscut la nivel mondial.
   Karry Mullis a luat premiul Nobel (anul 1993 chimie) pentru testul PCR si a susținut ca acesta este exclusiv pentru cercetare deoarece in proba recoltata poate individua si un singur element cautat existent in acea proba.
   RT-PCR se susține ca ar fi imbunatatit, dar imi poate explica cineva cum imbunatatesti ceva care iti poate individua un singur element dintr-o proba de evaluat???

 2. Citez din articol: “Acești monștri pot fi opriți doar prin forța maselor populare revoluționare.”
  Bine ca v-ati trezit si voi Incorectpolitic.com !
  Asa cum vede si ultimul om, fortele de politie si jandarmerie sunt organizatii teroriste in slujba guvernului tradator si terorist, paradoxal platite din munca sclavilor pe care ii bat, umilesc si chiar omoara.
  Asa arata democratia capitalista? Nici macar in SUA unde aproape fiecare cetatean cinstit are o arma de foc, nimeni nu reactioneaza la teroarea politiei. De ce? Pentru ca pe tot pamantul oamenii sunt lasi, fricosi, comozi si tradatori ai semenilor lor. De aceea ii capacesc jidanii globalisti de cel putin 250 de ani incoace. Da, da nu am gresit numarul de ani de teroare. Trezirea omului se face numai cand ii ajunge cutitul la os. Pana atunci: Noapte buna copii!😎☻

 3. Cioclii apocalipsei vaxx (analistii lu’ peste gen Marius Pieleanu, Romania TV) au mai scos una: cica italienii au dreptul sa protesteze, ca s-au vaccinat 85%! Noi, românii nevaccinati, nu. Cu alte cuvinte, asteapta mai intai sa fii pacalit si doar dupa aia ai dreptul sa protestezi! Postul Romania TV, care dadea semne de ceva obiectivitate pana nu demult, a ajuns si el in haznaua media. Ba chiar tinde sa depaseasca in agresivitate pro-vaccin posturi “consacrate” gen Digi24 si B1tv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.