Home / Chestiunea Jidănească / Date care contrazic narativa anti-rasistă actuală

Date care contrazic narativa anti-rasistă actuală

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Iunie 11, 2020

Date care contrazic narativa anti-rasistă actuală

Date care contrazic narativa anti-rasistă actuală

De la începutul comerțului cu sclavi, în secolul al XVI-lea, până la sfârșitul secolului al XIX-lea, comercianții de carne vie au transportat majoritatea sclavilor în două locuri distincte: Caraibele și Brazilia. Din cei peste 11 milioane de sclavi ajunși la destinații, 388.747, deci mai puțin de 4 la sută din total, au ajuns în America de Nord. În  comparație cu 1,3 milioane de sclavi ajunși în America Centrală, care aparținea pe vremea aceea Spaniolilor – 4,8 milioane de sclavi au ajuns în coloniile Britanice, Franceze, Olandeze, Daneze, în  Caraibe – și 4,8 milioane de sclavi au ajuns în Brazilia.

Tendințele care se evidențiază sunt următoarele:

la începutul comerțului transatlantic cu sclavi, oligarhia bancară cosmopolită în formare din Spania și Portugalia au fost fruntașele clasamentului cu milioane de sclavi duși în coloniile din America Centrală, de Sud, și în Caraibe. Rolul oligarhiei bancare portugheze crește exponențial în importanță de-a lungul secolelor al XVII-lea, al XVIII-lea și al XIX-lea.

În  secolul al XVIII-lea, se observă o scădere în activitatea oloigarihiei bancare din Spania în favoarea oligarhiei bancare din Franța și Olanda. În vremea secolului cuprins între 1725-1825, punctul culminant a fost atins și oligarhia bancară alogenă din Europa reușiseră să trimită peste 8 milioane de sclavi în Lumea Nouă, spre muncă silnică, boli și, bineînțeles, moarte.

La sfârșitul comerțului cu sclavi, peste 13 milioane de africani fuseseră deportați spre lagărele de muncă și peste 2 milioane de sclavi au murit în timpul transportului. Principalii profitori al comerțului cu sclavi sunt deținătorii capitalului protestant și jidănesc din Portugalia, Spania, Franța și Anglia.

Printre aceste grupări criminale vinovate de perpetuarea celui mai josnic comerț din toate timpurile, comunitățile protestante și jidănești au avut un rol invers proporțional ponderii acestora în cadrul populaților creștine.

În mod normal, dacă nu ar fi unealta celor care au beneficiat de pe urma scalvagismului, subversiunea Black Lives Matter ar trebui să protesteze pe la Tel-Aviv și Geneva… Și de este  prea departe, se găsește o Sinagogă unde rabinul ar sprijini aceste proteste, căci sunt sensibili la durerile oamenilor.

Mihnea Codrescu

Nota editorului: Pentru câștigarea narativelor trebuie identificată sursa, nu efectul, cauza, nu simptomul. Ca români, nu ne ajută să admitem concesii false din impresia că vom câștiga teren în discuție. Dacă ne legăm de sclavia istorică pentru care suntem astăzi învinovățiți în bloc, după culoarea pielii, trebuie să cunoaștem precis cine erau vînzătorii de sclavi. Aceiași care, în vremurile biblice, practicau sclavia fără rușine, iar astăzi nu plătesc pentru asuprirea acelor popoare pentru că, nu-i așa, ei sunt victime, șase milioane, eternele victime și veșnicii asupriți. În cazul scalvagismului, poporul american este victima și nu agresorul.

4 comments

 1. James Allsup/ American Diversity Is A Zero-Win Game: https://www.bitchute.com/video/WMrGHHUldirH/

 2. “The Jews were expelled from Spain on August 2, 1492, and from Portugal in 1497.
  Many of these Jews emigrated to Holland, where they set up the Dutch West Indies Company to exploit the new world.”
  In spania si Portugalia unde au ramas jidanii convertiti – maranos – puteau fi implicare da’ nu li se mai spuneau Jews…
  ….
  It is important in order to recognize the Jewish share in the Slave commerce.
  There was a period when it was commonly referred to as ‘The Jewish Newport-World center of Slave Commerce.’
  All together, at this time, there were in North America six Jewish communities:
  – Newport,
  – Charleston,
  – New York,
  – Philadelphia,
  – Richmond,
  – and Savanuah.
  There were also many other Jews, scattered over the entire East Coast.
  Although New York held first place in the settlers of Jews in North America, Newport held second place.
  —-
  Se apreciaza ca pentru 1 negru ajuns viu in America, au murit alti 9.
  Deci, la 10 milioane de sclaci se pot aduna circa 90 de milioane de negri.
  Traficati de jidani care nu foloseau doar capitalul financiar! – ca erau si agenti de capturare/cumparare in Africa, si proprietari de vapor, si comandant de vapor, si banzator la agentiile de la destinatie.
  La vremea aceea, acum 250 de ani – un negru era cumparat cu cca 20 de dolari si se vindea la destinatie cu 2000 de dolari: erau bani multi, asa ca proprietarul avea tot interesul sa il tina viu si sanatos ca sa-si recupereze plata, de multe ori fiind indatorat tot jidanilor.
  Un medic jidan a luat aproape gratis negri bolnavi si i-a vindecat ca sa-i vanda! Mare om, nu-i asa?

  Inainte de 1661 sclavagismul era interzis in colonii – am aflat ca in Europa se practica sclavagism “alb”…
  Am zis la inceput ca jidanii din Spania si Portugalia au facut “Dutch West Indies Company”
  Aceasta companie a dus sclavi la Manhattan – New York de azi.
  De asta si zic jidanii ca sclavagismul a fosyt inceput de … olandezi! – dar olandezii erau jidanii fugiti in Olanda.
  Doi jidani, Eyrger and SayUer, cu relatii puternice din Spania ale lui Rothschild, au infiinta agentia ASIENTO, care a operat in Olanda si Anglia. Ei au finantat comertul cu sclavi.
  Jidanii au aplicat “comertul triunghiular”:
  – produceau rom pe baza de melasa in New England =sase state: Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut
  – duceau romul in Africa si schimbau contra sclavi
  – duceau sclavii in colonii – West Indies – si luau melasa pe care o duceau… in New England
  https://en.wikipedia.org/wiki/West_Indies#Countries_and_territories_by_subregion_and_archipelago
  Munceau, nu gluma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *