Home / Educativ / Mic tratat despre subversiunea anti-albă și necesitatea stăpânirii conceptelor subversive în lupta naționalistă

Mic tratat despre subversiunea anti-albă și necesitatea stăpânirii conceptelor subversive în lupta naționalistă

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Iunie 11, 2020

Mic tratat despre subversiunea anti-albă

Mic tratat despre subversiunea anti-albă și necesitatea stăpânirii conceptelor subversive în lupta naționalistă.

Ghid retoric practic de contracarare a capcanelor conceptuale și lingvistice cosmopolitice și fals-progresiste folosite de dușmanii genului caucazian european.

Rasismul este un concept fals, gol de sens și manipulator. Rasismul este un monstru lingvistic, o armă ofensivă programată să mijlocească terorismul intelectual și să împiedice exercițiul analitic, critic.

Rasismul a fost introdus în societăți în mod subversiv, pentru a învinovăți poporul pentru sclavagismul și colonialismul din care s-a îmbogățit exclusiv oligarhia cosmopolită, care, în mod documentat, a fost preponderent compusă din protestanți și, mai ales, jidani.

În Statele Unite în secolul al XVIII-lea, jidanii participau la comerțul triangular, care importa sclavi în America, pe care-i schimba cu melasă trimisă în Anglia, unde era transformată în rom, pentru a fi apoi vândut în Africa. Isaac Da Costa de Charleston, în  anul 1750, și David Franks de Philadelphia (cel mai influent jidan din America în secolul al XVIII-lea) au dominat, cu o mână de fier, comerțul de sclavi între anii 1760 și 1770, adunând de pe urma acestor atrocități fără nume averi fenomenale!

Trebuie să reținem un lucru esențial, nici un muncitor, țăran, artizan sau, mai în general, nici un om din popor nu a profitat în mod direct de pe urma sclavagismului, planațiile și liniile de producție fiind și ele stăpânite de marii proprietari cosmopoliți.

Propaganda Rasistă de astăzi este, de fapt, un derivat financiar al marilor speculanți internaționaliști, pentru a rentabiliza și a reactiva o „valoare adormită” împotriva popoarelor autohtone. La început oligarhia cosmopolită a făcut bani de pe urma negrilor prin sclavagism, apoi a folosit masa negroidă pentru a provoca mișcări de destabilizare socială și a impune bazele societății post-tradiționale, iar acum îi folosește pentru a distruge conștiința rasială a albilor, ultima etapă înaintea morții rasiale. Virusul pătrunde organismul prin breșa creată de celulele trădătoare (alogene), îi atacă sistemul imunitar, îmbolnăvește structura organismului și apoi ataca gazda mortal.

Rasismul este „calul troian” cosmopolitic folosit pentru introducerea în societăți a antirasismului. Antirasismul este  arma ideologică folosită pentru distrugerea omului alb și acapararea națiunilor sale.

Antirasismul este o unealtă de eradicare a tuturor valorilor milenare și a întregului patrimoniu uman și civilizațional al omului alb.

Antirasismul este, la rândul său, „calul troian” al metizării creștinilor de culoare albă, Genocidul alb –  Marea Înlocuire. Metizarea este ideologia care are ca obiectiv corcirea totală a neamurilor albe cu material genetic negru-maro.

Prin această corcire, care ascunde, de fapt, diluarea și anularea în timp a tuturor reperelor din trecut (rațiunea conștiinței) se urmărește, în final, ca toți europenii să creadă la fel, să aleagă la fel, să se comporte la fel, să se sperie la fel, să gândească la fel, să producă la fel, să mănânce la fel… etc. În definitiv, să fie cât mai ușor de manipulat, viitorul colhoz european devenind o entitate goală și anonimă, care integrează orice informație la comandă!

Atât rasismul cât și antonimul acestuia sunt produse de marketing derivate din mercantilismul malthusianist. Secularizarea societăţii este, pe scurt, ideea că toate reperele tradiționale nu mai contează și trebuie să fie șterse din memoria colectivă.

Secularizarea are ca obiectiv: distrugerea definitivă a bisericii din exterior, în timp ce ecumenismul are ca misiune, distrugerea ultimei Biserici din interior (Sinodul din Creta). Secularizarea are ca obiectiv ultim crearea „Omului Nou”, care va fi programat în așa fel încât nu o să mai privească decât spre viitor; devenind astfel un amnezic al trecutului său; un om care o să privească numai spre necunoscutul care o să-i provoace nesiguranță, frustrare, dependență și, prin urmare, o stare permanentă de vulnerabilitate.

Părinții secularizării, cosmopoliții, sunt îngroziți de moștenirea spirituală și culturală a oamenilor albi. Conflictul generațional este o capcană întinsă tinerilor, pentru că reprezintă anularea memoriei strămoșești, întrerupătorul transmiterii valorilor și a experiențelor care au stat la baza sistemului imunitar al neamului și a țării, ducând inevitabil la repetarea în ciclu continuu a acelorași greșeli înrobitoare.

Pentru partizanii secularizării moștenirea milenară (tradițiile) reprezintă o realitate Divină care trebuie distrusă cu orice preț, pentru că îl face pe om puternic și sigur pe el și, prin urmare, devine: imperturbabil, incoruptibil și incontrolabil.

Prin moștenire, omul a primit educația milenară, care îl ajută să-și croiască drumul în viață luminându-i viitorul și dându-i un punct de sprijin temeinic, în baza valorilor care trebuie transmise generațiilor viitoare; transmiterea valorilor milenare, moștenite de la o generație la alta, este singura și adevărata garanție a libertăților universale!

Rasismul pozitiv și asumat ca atare, este singura ideologie și metodă politică ce poate fi abordată în contextul actual de agresiune organizată împotriva neamurilor albe. Orice altă variantă ideologică, începând cu subversiunea „toleranței universale”, este un compromis care duce inevitabil spre pierzanie și eșec radical. Occidentalii au încercat să adapteze lupta ideologică în limitele politice impuse de dușmanii lor și au fost învinși fără drept de apel, astăzi stau în genunchi în fața invadatorilor. Vor dispărea în cel mult 30 de ani.

În chestiunea rasială și etnică, la fel ca în chestiunea religioasă, compromisul și toleranța sunt pietrele care pavează drumul către cimitirul istoriei.

Să nu uităm un lucru esențial, dușmanii genului caucazian european spun că rasele nu există, că e doar un concept supremasist. Și totuși, albii sunt manipulați de doxa oligarhiei cosmopolite să-și accepte sfârșitul rasial fără opoziție, pentru a nu fi acuzați de rasism.  Însă dacă nu există rase, nu poate exista nici rasism. Dar dacă există rasism, atunci înseamnă că există și rase. Rasismul nu este doar un câștig în relația față de celălalt, ci o garanție în relația cu viitorul neamului pe aceste meleaguri. Mihai Viteazul, Ștefan Cel Mare sau Mihai Eminescu au fost conștienți de acest lucru și l-au cultivat, altfel dispăream.

Să ne apărăm cu mândrie Ortodoxia, Neamul caucazian, Țara și Tradiția milenară, copiii, nepoții și urmașii urmașilor noștri ne vor cinsti memoria.

Doamne ajută!

Mihnea Codrescu

4 comments

 1. Ce e de facut:
  https://russia-insider.com/en/we-must-dismantle-jewish-supremacy-silence-not-option/ri30629

  We Must Dismantle Jewish Supremacy – Silence Is Not an Option
  Thomas Dalton PhD (Truth to Power) Jun 10, 2020

  ON 2 June 2020, Ben Cohen and Jerry Greenfield — the two notorious Jews of “Ben & Jerry’s Ice Cream” — released a formal corporate statement entitled “We must dismantle white supremacy” (here).
  …..
  ZICE AICI.
  BINE!

 2. “Să ne apărăm cu mândrie Ortodoxia, Neamul caucazian, Țara și Tradiția milenară, copiii, nepoții și urmașii urmașilor noștri ne vor cinsti memoria.”
  Scoateti mindria din lupta de aparare si vom invinge; altfel “apelam” la ajutorul luciferic.

  • Ce vorbești, mă? Ți se pare că ăia din poze de pupă picioare de negri suferă cumva de prea multă mândrie?Altul care crede că să fii “creștin” înseamnă cumva să fii umil în mod ostentativ. Oamenii care dau dovadă de falsă umilință. Mâ întreb unde am mai auzit asta “n-ai de ce să fii mândru de țara ta, sau de familia ta, sau de realizările tale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *