Home / Actualitate / Dar Ce-i Mână Pe ei în Luptă

Dar Ce-i Mână Pe ei în Luptă

Dan Cristian IONESCU
Incorect Politic
Septembrie 17, 2018

DAR CE-I MÎNĂ PE EI ÎN LUPTĂ?

 

Este evident că această luptă pentru recunoașterea homosexualității, cu toate consecințele ce decurg de aici, este o componentă a planului mondial de răsturnare a valorilor. Desigur, valorile biologice, naturale, imuabile, nu pot fi răsturnate și atunci intervine strădania, sprijinită de toate autoritățile din statele creștine (mai puțin biserica și majoritatea populației) de a răsturna măcar valorilor morale, valorile creștine, valorile familiei, valorile tradiționale.

Încetul cu încetul, se răstoarnă toate valorile. Pînă cînd însă?

Au obținut o victorie majoră, în majoritatea lumii creștine homosexualitatea a devenit un lucru firesc, normal, sprijinit și apărat de autorități. Spre deosebire de leproși, homosexualii își exhibă în public, în haine hidoase și multicolore, prin veselie, dans și joc, bubele și puroaiele – lista drepturilor omului a fost extinsă cu drepturi la care nici un om cu capul pe umeri nu s-ar fi gîndit vreodată. Pînă acum, în noua lume pe care sîntem blestemați să o trăim.

A fost un prim pas, cel mai important, recunoscut prin legi de parlamentari vînduți satanei.

Un al doilea pas pentru care luptă homosexualii este recunoașterea uniunii civile între ei.

Dar nu este suficient, mai trebuie un pas, al recunoașterii căsătoriilor bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie, pentru a putea adopta copii, să îi pervertească și pe aceștia, să îi arunce și pe ei în brațele diavolului.

Trăim zile haotice, absurde, imbecile pentru toți strămoșii noștri, zilele în care mergem la referendum pentru redefinirea căsătoriei! Ca și cum ar trebui redefinită lumina soarelui sau mișcarea de revoluție a pămîntului în jurul soarelui!

Cu multă perfidie, inamicii referendumului îl socotesc inutil întrucît Codul familiei definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Așa este, dar un parlament ticălos, supus forțelor întunericului (cum este și parlamentul nostru), poate cu ușurință să modifice Codul familiei, pe cînd să înfrîngă voința exprimată de popor prin referendum nu o mai pot face!

Și acum haideți să vedeți ce îi mînă în luptă pentru recunoașterea căsătoriilor între ei, sau măcar a uniunilor civile: INTERESUL MATERIAL! Dacă un bărbat lasă prin testament “iubitului” (sau o femeie lasă ”iubitei”), avînd rude directe, întreaga avere, rudele care beneficiază de rezerva succesorală îl pot ataca în justiție pentru a primi partea rezervată lor de lege. Dacă însă li se aprobă căsătoria sau uniunea civilă, partenerul de anomalii poate primi întreaga avere!

Iată substratul, eternul interes material! Homosexualii vor ca membrii lor de familie care sînt normali, să nu primească nimic!

4 comments

 1. Insistența în privința legalizării căsătoriei între homosexuali face parte dintr-o strategie prin care statul „încearcă să obțină controlul direct asupra reproducerii populației”, scrie teologul John Milbank.

  „Reproducerea și relațiile heterosexuale au constituit mereu însăși «gramatica» legăturilor sociale în esența lor. Abandonarea acestei «gramatici» ar conduce la o societate care nu ar mai fi formată, în principal, din legături extinse de rudenie, ci ar fi supusă tot mai mult controlului din partea statului.”

  Milbank, inițiatorul conceptului de „ortodoxie radicală”, își începe argumentația subliniind imposibilitatea definirii căsătoriei între homosexuali în termenii tradiționali de „împlinire” și „iubire”. Aceasta implică faptul că mariajul va fi „inevitabil redefinit chiar pentru heterosexuali în termenii pe care îi va impune casătoria între homosexuali”.

  Împlinirea și iubirea vor înceta să mai fie categorii valabile chiar și în cazul uniunilor firești. Acest fapt va conduce la încetarea „recunoașterii legale publice a unei realități sociale definite în termenii legăturii naturale dintre sex și procreație”. Acest aspect, spune Milbank, „este, de fapt, punctul nevralgic în această chestiune”.

  „Nu a existat o cerere susținută pentru legalizarea «căsătoriei gay», iar acest lucru nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor. Este, de fapt, o mișcare strategică pusă la cale de statul modern în încercarea de a obține controlul direct asupra reproducerii populației, desconsiderând importanța familiei. Nu este vorba de justiția naturală, ci de dorința manifestată de o tiranie biopolitică de a desființa căsătoria și familia ca fiind cea mai importantă instituție socială mediatoare.”

  „«Rețeta» pentru producerea confuziei psihologice, pentru divizarea familiei și crearea conflictelor sociale – scrie Milbank – este mult prea evidentă și nu poate fi ignorată”.

 2. LOL – (((Cine))) planuieste sa rastoarne valorile?

  De ce?

  Asa, fara motiv?

  Evreii cauta sa saboteze familia.

  Au facut-o prin sustinerea Feminismului.
  90% din autorii feministi sunt evreice.

  O fac prin sustinerea Homosexualitatii.

  Scopul final e reducerea natalitatii pentru populatia alba.

  O feminista se dedica carierei, si cand se trezeste la 35-40 de ani, e prea tarziu sa faca copii.

  Evreii urmaresc scaderea populatiei albe

  Si in paralel tot ei militeaza pentru imigratie necontrolata, refugiati.

  Pentru ca tot ei sa vina si sa spuna:

  “Avem nevoie de refugiati fiindca populatia e in scadere, si cine ne va plati pensiiile?”

  Obraznicia lor nu cunoaste limite.

  Daca spui ca se urmareste rasturnarea valorilor — dar nu numesti CAUZA, cine face asta? De ce?

  De ce urasc evreii crestinismul? Si vor sa se razbune?

  Fiindca timp de 1000 de ani au fost persecutati de crestini si expulzati de 109 ori .

  Iar evreii tin ranchiuna.

  Au ranchiuna pe crestinism.

  Cine urmareste distrugerea crestinismului?

  De ce?

  Altfel lumea nu prea intelege. De ce sa se doreasca schimbarea valorilor?

  Cine sunt acesti misteriosi oameni care, fara motiv, doresc promovarea homosexualitatii?

  Inteleg ca poate iti folosesti numele real, si nu poti vorbi deschis despre asta.

  Insa comentariul meu se doreste o completare la articolul tau.

  Pentru ca cititorii sa inteleaga.

 3. Dan Cristian Ionescu

  Draga Mihail, ai facut doua mari greseli: prima, te-ai crezut mai destept decit esti; a doua, m-ai crezut pe mine mai prost decit sint. Incepusem sa te banuiesc inca din 25 august – azi m-ai convins: nu esti altceva decit un nenorocit de provocator. Te sfatuiesc sa renunti la a mai posta diversiuni pe acest site. Cauta-ti alti fraieri. A bon entendeur, salut!

 4. Interesantă concluzia de la sfârșitul articolului și chiar putem discuta pertinența acesteia. Însă, nu cred în capacitatea curiștilor de a pătrunde viitorul. Când vorbim de “avere” ne referim la continuitate, transmitere… ce pot să transmită curiștii? Doar familia, nu mai spun “naturală”, are această capacitate internă și protectoare de a transmite generațiilor viitoare.

  Eu merg mai degrabă pe convingerea că, în modelul actual fiecare moment al vieții trebuie să fie supus, orientat și balizat în limitele interne ale procesului consumatorist, alinierea la “hoitul” occidental prin procesul de alienare colectivă fericită. Tocmai pe drumul consumatorismului se situează etapele eșecului familial modern al României, urmând dubla progresiune a ideologiei liberale și a pieței de dorințe (cele două mari atribute ale procesului consumatorist). De fapt, se urmărește trecerea de la familia născută din tradiție, din cultura claselor – modelul patriarhal – la familia spulberată până la atomizarea ei (acea a “identității culturale” a femeii și, mai ales, a tinerilor!) care permite neo-capitalismului să conturneze machiavelic rezistențele naturale (firești) la modelele sale cultural-standardizate (modelele consumatorismului). Introduceți bazele feminismului în societate, exaltați tineretul prin “cultura” eului absolut, disprețuiți și negați valorile tradiționale (terorism LGBT), îndepărtați bărbații din rostul lor lumesc și în două-trei generații, aveți o adunătură fără Dumnezeu, fără “stăpâni”, fără trecut, amețitor de “liberă”… dar constant în genunchi, însângerată, cu mâinile întinse și cu gura căscată în fața Sistemului neo-capitalist, de fapt, a globalismului – sfârșitul națiunilor.”

  Vă doresc sănătate și forță de muncă să puteți scrie în continuare. Avem nevoie de „gândire” în folosul Neamului și a spațiului vital, adică nu E.U. ci ROMÂNIA!

  Doamne Ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published.