Home / Educativ / Dan Diaconu: “Ori ne propunem să răsturnăm tot și să judecăm fără milă criminalii care au asasinat țara asta condamnând-o la sclavie pe termen lung, ori lăsăm tot și ne obișnuim cu statutul nostru de proști”

Dan Diaconu: “Ori ne propunem să răsturnăm tot și să judecăm fără milă criminalii care au asasinat țara asta condamnând-o la sclavie pe termen lung, ori lăsăm tot și ne obișnuim cu statutul nostru de proști”

Incorect Politic
Iulie 28, 2021

 să răsturnăm tot și să judecăm fără milă criminalii care au asasinat țara

Cum se execută un asasinat economic

Via Trenduri:

De ceva vreme se discută o chestiune aparent incredibilă: OMV ar vrea să renunțe la Petrom. Petrom care este realmente găina cu ouă de aur a companiei. Din acest punct de vedere n-ar avea niciun sens. Însă, dacă e să privim lucrurile cu atenție, absolut totul nu doar că are logică, dar e și premeditat de multă vreme.

Informația cu privire la posibila vânzare circulă neoficial de ceva vreme. Iată că, în ziarul austriac Kurier a apărut zvonul conform căruia austriecii s-ar afla într-un stadiu avansat de negociere a vânzării companiei românești către Mubadala Petroleum, al doilea cel mai mare acționar al OMV. Există însă și informații care vorbesc inclusiv despre vânzarea Petrom către … Romgaz, destinația cea mai preferată în ultima vreme pentru parcarea „investițiilor” incerte. Evident, cu gașca de trădători care conduce destinele României absolut nimic nu e imposibil sau întâmplător.

Motivul pentru care se face această tranzacție pare a fi fost indicat de Rainer Steel, actualul CEO al companiei: dorința de a face tranziția OMV de la o „companie murdară” la una smart, orientată către … mase plastice și alte produse petrochimice. Și acum totul devine cât se poate de limpede.

În 2011 OMV a luat decizia închiderii Rafinăriei Arpechim de la Pitești, cu toate că în contractul de privatizare al Petrom era specificată menținerea a două rafinării. Încă de atunci am spus că operațiunea OMV a fost un asasinat economic, efectuat cu ajutorul conducerii de atunci a țării, anume cuplul dement băsescu-boc. În loc să forțeze menținerea OMV în limitele contractului de privatizare, băsescu și boc au dat-o n retorici ieftine de tipul „Năstase e de vină”. Închiderea Arpechim s-a constituit într-un dezastru inclusiv pentru Oltchim care, în scurt timp, a fost împinsă spre faliment. Poate mai țineți minte întreg circul de atunci. Astfel, întreaga industrie petrochimică autohtonă a fost pusă pe butuci, activitățile fiind preluate de … rafinăria OMV de la Viena.

Absolut nimic nu justifica închiderea Arpechim însă, cu complicitatea trădătorilor prostovani cocoțați în fruntea țării, totul a fost făcut praf. Încă din 2011 se știa de tranziția către energia verde, astfel încât putem să bănuim că totul a fost premeditat. Iată cum, printr-o privatizare cu cântec – să nu uităm: inițiată tot de băsescu!!! – se aduc prejudicii pe termen lung României. În noul context în care se desfășoară lucrurile la nivel european, rafinarea exclusivă pentru producerea de produse petrochimice este un business care va fi extrem de profitabil.

Ieșirea OMV din Petrom se produce astfel la momentul oportun întrucât absolut tot ce înseamnă „zonă murdară” va trebui să suporte reglementări stricte și taxe din ce în ce mai cocoșătoare. De asemenea, cu previzibila interzicere a mașinilor cu combustibili fosili din 2035, domeniul extracției și rafinării de combustibili nu mai are decât 14 ani de viață. Iată de ce OMV vrea să iasă de pe acum, după ce a făcut curățenie asigurându-și astfel piața pe termen lung.

În istorie lupta s-a dat mereu între deștepți și proști, iar – așa cum probabil bănuiți – de fiecare dată au câștigat deștepții. Lăcomia și ticăloșia i-au făcut, pe rând, pe spanioli, portughezi, olandezi, englezi s.a.m.d. să stăpânească alte lumi, profitând de naivitatea băștinașilor. Din păcate iată-ne acum pe noi, ultimii băștinași proști ai istoriei, vânzându-ne perlele și aurul pe sticla grosolan colorată a aderării la UE și NATO, niște iluzii care ne-au sărăcit în numele implementării unei ipotetice democrații și-a unei înșelătoare economii de piață.

Faceți un bilanț al „realizărilor” de la Revoluție până în prezent și veți vedea cât de proști și imbecili am fost. Culmea e că nici măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, nu ne trezim, lăsându-ne conduși de imbecili străini de țara asta. Ne lăsăm călcați în picioare de niște marionete hilare care, în mod normal, ar trebui zdrobite în piața publică, ca un un fel de oglindă istorică a ceea ce a fost execuția lui Horia, Cloșca și Crișan. Asta pentru că tot se discută despre Samuel von Brukenthal. Râdeți de proasta aia care i-a urat „la mulți ani”, dar ar trebui să fie un râs amar întrucât acel „la mulți ani” este, în realitate, adresat sclaviei noastre, implementate temeinic cu oameni strâmbi și fără creier, la fel ca acea curcă imbecilă.

Oare chiar ne place rolul de proști? Oare chiar nu avem puterea să răsturnăm din temelii tot acest regim strâmb care ne-a adus la dezastru? V-o spun sincer: nu mai sunt de acord cu manifestațiile de doi bani de prin piețele publice ale României: relevanța lor este similare celei a petițiilor online, adică zero. e-aia nu mai vine nimeni. Oamenii s-au săturat de circ, vor ceva concret! Nu mai merge așa! Ori ne propunem să răsturnăm tot și să judecăm fără milă criminalii care au asasinat țara asta condamnând-o la sclavie pe termen lung, ori lăsăm naiba tot și ne obișnuim cu statutul nostru de proști. Spun toate acestea pentru a ajunge la urechile prietenilor mei, oameni bine intenționați, dar orbiți de evenimentele momentului: Nu mai merge așa, dragii meiOri radicalizăm mișcarea noastră, ori plecăm capul în așteptarea ghilotinei. Altă cale nu mai e! Suntem cu spatele la zidul de execuție, astfel încât am intrat în scenariul „ori noi, ori ei”. Din păcate!

28 comments

 1. In Statele Unite a existat un Presedinte care a spus la un moment dat : ” Poti subjuga sau chiar distruge o natiune prin razboi dar cel mai sigur o poti subjuga sau distruge …economic . ” Deci , nimic nou sub Soare . Am o ãntrebare pe care o adresez tuturor celor ce-s in stare s a dea un raspuns … cel putin rezonabil insa , este adresata in special domnului Colonel {ret} Zarnescu : ARMATA , OFITERII ARMATEI ROMANE care au jurat , nu altceva , decat sa apere aceasta tara si acest popor de orice urgie , aia cam ce fac ? De gogosile domnului si bunului meu amic ISTORICUL Mircea Dogaru m-am cam saturat deci , asi dori daca se poate , o parere avizata in acest sens . Nu ma-ndoesc de faptul ca , dumneavoastra cunoasteti infinit mai multe din…subsolul politic militar decat noi profanii sau , cum spunea Gen.{ ret} N.C.Spiroiu :” RELATIILE SE PASTREAZA ” . Multumiri respectuoase !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian Domnule Marian, îmi permit să vă răspund și eu la întrebarea d-voastră. Societatea românească s-a iudaizat în cel mai pur sens al cuvântului. Banul a devenit Dumnezeul tuturor, așa cum previziona și Marx. Serviciile și Armata au intrat pe acest trend al Mamonei. Puținii oifțeri care mai gândesc românește au fost reduși la tăcere. Preferă să-și mănânce în liniște pensiile. Eu îi replicam unui ofițer activ al SRI că el este patriot pe bani, pe când eu o fac pro bono. Asta-i diferența.
   Domnul Vasile Zărnescu, care s-a implicat, a fost linșat mediatic. Chiar nu vedeți că nimeni nu vrea să-l ajute! I-a fost pus stigmatul de antisemit și fug ăștia de el precum dracul de tămăie. Românul nu are conștiința apartenenței la un grup etnic, la Neamul românesc. El are conștiința apartenenței la Biserica Ortodoxă Română. Dar Biserica a jucat prost cartea naționalismului. Nu Biserica, nici Armata și nici Serviciile nu pot rezolva problema românilor. Românii sunt singurii capabili să-și rezolve problemele.
   Arabul Ibn Khaldun, părintele sociologiei moderne, descria în sec. al XIV-lea creșterea și descreșterea unei societăți umane. Deci, un neam rezistă în istorie dacă luptă și găsește resurse de supraviețuire. În caz contrar, un neam poate să dispară. Neamul românesc nu face excepție de la regula jocului istoric.

 2. Credința creștin -ortodoxa este o credință a TOLERANTEI celorlalte neamuri ne ortodoxe IN TERITORUUL EI dar până la o limită până la limita la care am ajunge NOI CRESTINII-ORTODOXI IN A NU MAI FII CEI TOLERATI IN PROPRIA NOASTRA TARA.
  AM MAI FACUT RAZBOAIE SI REVOLUTII SI VARSAREA DE SANGE NE-A ADUS MAI MULTA INROBIRE DECAT LIBERTATE DIN PARTEA CELOR TOLERATI.CUM SA FACEM FRATILOR DOCTORUL PAULESCU IN CARTEA SA SPITALUL, CORANUL ,TALMUDUL ,CAHALUL SI MASONERIA PROPUNEA RETRAGEREA CETATENIILOR.CINE ARE O IDEE MAI BUNA SA IASA IN FATA SI PENTRU CREDINTA NOASTRA SI TARA NOASTRA VOM URMA .DAR EU RECOMAND SA NU MAI REPETAM ISTORIA CA NE-AR ADUCE MAI MULTA ROBIE.
  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Iancu Soluția creștină pentru Neamul românesc a dat-o Valeriu Gafencu, prin Ioan Ianolide. Lupta creștină nu implică nici crime și nici violențe. Se pot găsi soluții creștine la toate problemele societății. Problemele stringente trebuie identificate și apoi rezolvate pe căi legale. România nu mai are nevoie de o nouă generație sacrificată, ca cea legionară. Nu mai continuați prostiile popilor care vă îndeamnă la martiraj, în timp ce ei își mănâncă felia de cozonac în tihnă. Un articol mai vechi scris de mine suna așa: “Neamul a jertfit destul, a venit timpul ca și Biserica să mai jertfească pentru Neam”. Iar Biserica nu sunt credincioșii, cum în mod fals vă spun popii. Cine spune că sunt răuvoitor și tendențios să citească Statutul de organizare și funcționare al BOR. Va desoperi că un credincios nu are nici un drept în BOR. Singurul drept statutar al credinciosului ortodox este să creadă necondiționat ce-i zice popa. Iar dacă nu crede, este vândut Satanei!
   http://patriarhia.ro/statutul-pentru-organizarea-si-functionarea-bisericii-ortodoxe-romAne-1400.html

   • Aveți dreptate dar acest statut de organizare și funcționare al BOR ESTE TIRANIC.ASCULTAREA SPUN SFINTII PARINTI NU SE FACE ORBESTE.SE ASCULTA ORBESTE DOAR DE CATRE SFINTI.De cei care au păcate că mine:PATRIARH ,EPISCOPI,ARHIEPISCOPI,MITROPOLITI,PROTOEREI ,PREOTI,DIACONI nu pot asculta orbește .Pentru ei exista SFANTA IMPOTRIVIRE SI SFANTA INCAPATANARE CAND MA INDEAMNA LA CELE CARE NU SUNT BINE PLACUTE LUI DUMNEZEU.
    STAI DIAVOLULUI SI ACOLITILOR SAI IMPOTRIVA SI VOR FUGII DE LA FATA TA.
    IMAGINEA LUI HRISTOS IN BOR ESTE ACEASTA PENTRU MINE DACA SE VREA JERTFA PATRIARHU CU PIEPTUL GOL PREGĂTIT DE JERTFA INAINTEA TUTUROR SI VOI URMA BOR .ALTFEL VOI SPUNE NU CU N MARE CA NU E HRISTOS ACOLO NU E TRAIREA:)

    • Ascultarea se face pana la erezie… adica pana cand ierarhul/duhovnicul marturiseste stramb si faptuieste impotriva Traditiei.

   • Duhovniceste, Biserica este a crestinilor, pentru ca ea este casa Domnului iar crestinii fiii Lui.
    Pentru Dreptul Judecator statutul lumesc al unei institutii pamantesti nu exclude raspunderea personala a fiecarui slujitor, este 0. Acel statut este conceput de satana. Satana este stapanul corporatiilor, adica al lui mamona, iar tot e e statutar este contractual si spus tratatelor de recunoastere internationala.
    Adevarata Biserica este in duh nu in statut, aia e pentru fiii diavolului ca sa isi transmita puterea de la o generatie la alta si poporul sa nu ii deranjeze.
    Pentru Hristos, Biserica sunt crestinii, cei mici ai Lui.

   • Biserica VIE… nu cladirea si nici administratia facuta institutie de Statul franc-masonic.
    Ce biserica este mireasa lui Hristos?

 3. Ne trebuie o TACTICA NOUA că la cele vechi adică dacă am repetă istoria au gândit îndelung și au găsit metodele sa CONTRAATACE .TACTICA NOUA CARE SA-I IA PRIN SURPRINDERE SA “DEA CU EI DE PAMANT “SI PANA SA-SI REVINA SA SI FIE IMPLEMENTATE TEMELIILE NOILOR ORANDUIRI FARA REVOLUTII FARA RAZBOAIE .DOAR CU INTELECTUALITATEA CURAJOASA.CINE ACTIVEAZA IN DOMENIILE CHEIE CARE OPT SA IMPLEMENTEZE SA DEA DRUMUL LA TREABA .:)

  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

 4. GHEORGHE CALCIU E MODELUL MEU DE PREOT SI IUSTIN PARVU ,ARSENIE PAPACIOC MODELUL MEU DE MONAH PE UCENICII LOR II VOI CAUTA IN BOR CA SUNT ACOLO SI CU EI MA VOI SFATUII DUHOVNICESTE
  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

 5. – “Planurile mele încep să rodească, schimbările în lume
  sînt tot mai dese şi tot mai importante – toate, în favoarea voastră. Dacă pînă acum întîlnirile mele cu reprezentanţii voştri puteau să aibă loc la intervale chiar de secole, de acum încolo vor trebui să fie mult mai dese. Iată, deja unul de-ai voştri a reuşit să ajungă primul ministru al Angliei.(2) Este un minunat început, care trebuie extins. Este momentul ca parte dintre voi să iasă din comunităţile voastre în care v-aţi obişnuit să vă închideţi pentru a vă separa de creştini(3), să se amestece printre creştini, să se căsătorească cu ei. Fiii voştri vor trebui să ajungă conducători ai tarilor creștine fiicele voastre trebuie să ajungă în paturile conducătorilor creștini.”
  am încheiat citatul unei întruniri EVREIESTI care vedem că se mulează foarte bine pe scenariul zilelor noastre .(ex KUSNER CU IVANKA )DACA AIA POT FI NUMITI CRESTINI EU NU -I NUMESC ASA DOAR CA ERAU LA PUTERE PENTRU EVREI NU CONTEAZA .MAI CONTEAZA CA ROLUL TARFEI IN PAT A FOST LUAT DE KUSNER IN CAZUL ASTA ?NU :)DECI ASTIA NU SE JOACA FOLOSESC PROSTITUTIA FEMININA SI MASCULINA LA CELE MAI INALTE NIVELE CA SA STAPANEASCA UN FEL DE “CARTEA ESTEREI”DIN SFANTA SCRIPTURA REPETATA IN CONTINUU.DOAR CA ROLUL ESTEREI E JUCAT SI DE JIDANI SI DE JIDANCE.DACA LA VARF AR FII FEMEI SI BARBATI IN BISERICA SI STAT CU O TRAIRE UMPIC IN VOIA LUI DUMNEZEU MACAR SA-SI TINA DE NEVESTELE SI SOTII CRESTINI I-AM NIMICII DAR ASA ……CU PROSTITUTIA la cele mai înalte nivele AU SUBJUGAT CRESTINATATEA .NU DEGEABA II NUMESTE DUMNEZEU NEAM CURVAR SI DESFRANAT:)))))))
  Maica Domnului să ajute Noul Israel

 6. Corect!Adrian Năstase ,Ion Iliescu și parlamentarii care au votat vinzarea petrolului sa fie judecați și să plătească contravaloarea pagubei produsă poporului român.Dar din păcate în România nu funcționează justiția care este de
  obicei de parteaa infractorilor ,fie din mentalitate fie din cauza legilor favorabile în acest sens.Magistratii și procurorii au salarii imense ,plătite de noi cei mulți dar ei de multe ori își bat joc de cetățeni fiindcă e mai util să fii derbedeu.Sa-i vezi p-astia care fac justiție ce ifose își dau in instante cînd un om simplu vine că sa i se facă dreptate și ce porcarii scriu prin motivari.Cu o justiție de care ți se face lehamite nu este nici o șansă că această țară să renasca

 7. Deci tot secretul in a-i BIRUII PE POPORUL LUI SATANA ESTE UMPIC DE FORTARE IN TRAIRE DUHOVNICEASCA MAI INTAI LA NIVEL INALT SAU SA VINA CEI CARE POT SI VOR SA TRĂIASCĂ ASA :DOAR CU NEVESTELE SI SOTII LOR CRESTINI SI CRESTINE -ORTODOXE SI IN BOR CU PATRIARH MONAH SFANT NU CA DANIEL :DIVORTAT SI CU COPIL -STELA DANIELA CIOBOTEA O CHEAMA PE FIICA-SA E NORA IPS LAURENTIU AL ARDEALULUI ,II CAM PLAC SI BAIETII LUI P INDRACITUL DANIEL ,A MAI SI OMORAT PE PARINTELE ADRIAN FAGETEANU DANDU-I CU CARJA IN CAP,de BANI NU MAI ZIC CA E PRIMUL LA CASCAVAL .NU II VOM BIRUII ASA CU ANTIHRIST IN FRUNTEA BOR SI CU DESFRANATI LA NIVEL INALT ASA II VOM AJUTA:)

  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

 8. Cum trăiau Corneliu ZELEA Codreanu și LEGIONARII trăiau că MONAHII IN LUME .ADICA O TRAIRE DUHOVNICEASCA INALTA FIDELITATE LUI DUMNEZEU SI FAMILIEI .Altfel vom pierde MEREU PRIN SLABICIUNILE NOASTRE TRUPESTI (DESFRANAREA ,CURVIA)ELE NE SUNT NOUA PIEDICA in a rezista ca și credința că și neam SI EVREILOR ATU.
  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @xyz Cred că ar fi util să se afle acționariatul acestei firme. Pariez că nu este din România. Cu siguranță nu vorbim despre vânzarea de acadele sau semințe de floarea soarelui. Dar cine să se ocupe de astfel de probleme, când organele judiciare merg pe aceeași mână cu afaceriștii!

 9. EXCELENT ARTICOL! Felicitari redactiei IncorectPolitic! Are multa dreptate d-l Dan Diaconu: situatia societatii romanesti, a romanilor, nu mai permite taraganarea si manifestatii fara vlaga! Poporul roman, trebuie sa inteleaga ca situatia impune o insurectie civila, trebuie sa terminam pentru totdeauna cu tradatorii si slugile care se inchina Occidentului! De cativa ani , tot repet intr-una: UE SI NATO nu ne-a adus nimic bun!Trebuie sa recunoastem ca ducem lipsa de un Lider autentic roman, care sa reuneasca in jurul lui toate fortele si miscarile nationaliste! Din cadrul institutiilor de forta ale Romaniei trebuie acest lider sa atraga toti ofiterii nationalisti curajosi, in acest fel creindu-se o structura paramilitara de care are mare nevoie poporul roman! Prin urmare, TREBUIE SA IESIM DIN UE SI NATO CAT MAI REPEDE! Putem sa ne conducem si singuri! Avem specialisti pentru toate compartimentele economice! Putem izbandi! CLASA POLITICA ACTUALA TREBUIE RASTURNATA! FARA PARTIDE POLITICE!

  • UE a fost gandita ca o barca de salvare dar imperiul a vrut-o destramata si a bagat ideologii sodomite si discordie. E mai usor sa manipulezi si sa cumperi tari mici si cu banci centrale inchinate Elvetiei decat o alianta puternica cu o banca centrala care are dreptul sa emita moneda proprie!!!!

   Va rataciti nestiind scripurile.

   Daca Dumnezeu vrea, in 3 zile tara asta iese din iad, rugati-va!

 10. “In anul 1868, un număr de 30 de deputaţi români în frunte cu preşedintele Camerei au denunţat faptul că evreii “încearcă să înfiinţeze în România acel stat jidovesc, care ar fi prima realizare a ideilor lor de construire a Palestinei Pământul Făgăduinței .”
  DECI ĂȘTIA AU VAZUT CA NU O SCOT LA CAPAT CU PALESTINIENII SI AU INCERCAT IN BULA LOR DE NEBUNIE SATANICA O TRANSLATIE TERITORIALA .PAI CINE NU SI-AR FI DORIT ASTA CA ROMANIA ARE DE TOATE .MAMA MAMA CE MAI PAMANT AL FAGADUINTEI………..

  Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

 11. Deci, ce sa facem d-le Dan Diaconu? Scrie bre negru pe alb: sa punem mana pe arme si sa facem revolutie.
  Cu ce arme bre? Ca noi nu avem amendamentul 2 la constitutie si mai suntem si un neam de tradatori!
  Articolul scrie lucruri adevarate; si ce daca?
  D-le Dan Diaconu nici acum in al 51-lea ceas nu constientizati ca tradatorii de tara sunt securistii vechi si noi. Dati jos securitatea si poate se mai poate face ceva.
  Iar ma ia somnul citind 27 de postari ale cretinoizilor Vasilica Militaru, xyz, gheorghe, iancu si alti securisti tembeli. Ma mir ca lipseste gheorghe moise cu citatele din biblie.
  D-le Sterie Ciumetti ma apuca greata.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Un om Se vede gradul tău de inteligență după faptul că aștepți soluții de la alții. Ești capabil de ceva. Fă tu. Nu mai aștepta indicații prețioase. Eu, cretinoid cum sunt, scriu de dragul de a scrie. Cineva, cândva va înțelege ce am vrut să spun. În nici un caz o revoluție înarmată nu va avea câștig de cauză. De obicei cei care fac astfel de revoluții cad la rândul lor uciși. Deci dacă te vrei erou, îți urez succes. Dar vezi că Iustin Pârvu îmi spunea: “Vasile, nu te baza pe mulțime. Lumea vine la tine și-ți spune: – – Hai părinte la luptă! Tu pleci încrezător și hotărât și când te uiți la un moment dat în spate, constați că ești singur. Mulțimea a fugit și te lasă singur și descoperit.”. Este și vorba românească: Mulțimea te ridică, mulțimea te coboară.
   Recomandare finală: Sari peste comentariile cretinoizilor ca Militaru.

 12. de judecat e simplu….nu ne impiedica nimeni.

 13. caroline gunderodeJuly 30, 2021 at 11:30 am
  NATO E ARMATA LOR SECRETA !!! DE OCUPATIE !!! E UN NGO , nu altceva !

  TREBUIE IESIT DIN NATO SI ALUNGAT DIN ROMANIA !!!!!

  caroline gunderodeJuly 30, 2021 at 11:23 am
  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  EXISTAU SI SE FACEAU IN MOD NORMAL

  “MULTIPLE TESTS” PENTRU DIVERSI VIRUSI DEODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PANA LA SOSIREA COVIDULUI CAND AU FOST INLATURATE, SPUNE MARELE PULMONOLOG AL GERMANIEI, WOLFGANG WODARG IN SITZUNG 61 – VEDETI ADRESA MAI JOS

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF semnaleaza ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist.
  Mai incolo , in aceasta pelicula a sedintei 61 :

  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Avocatul Fuellmich remarca, stupefiat !!! :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

  forma initiala, incompleta, a notitelor mele asupra sedintei 61 (imi cer scuze dar nu am putere de mai mult – va rog mult nuu omiteti stirea frantuzoaice despre NATO ):

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  Play

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF si care stie ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist
  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Fuellmich :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

Leave a Reply

Your email address will not be published.