Home / Actualitate / “Români nevaccinați, suntem majoritari! BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE! – Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE

“Români nevaccinați, suntem majoritari! BOICOTAȚI MALL-URILE, BOICOTAȚI SUPERMARKET-URILE! – Av. Gheorghe Piperea la mitingul pentru LIBERTATE

Incorect Politic
Iulie 28, 2021

Via ActiveNews:

 

Românii din toată țara se adună sâmbătă, 24 iulie, în Piața Universității din București, de la ora 16:00, pentru a spune NU dictaturii înstăpânite sub pretextul pandemiei, NU segregării sociale prin pașapoarte de vaccinare și NU obligativității vaccinării.

Manifestarea pentru Libertate de la București se înscrie în cadrul mai larg al unei mișcări mondiale de protest. Numai în Franța, o țară vizată de unul dintre cele mai draconice regimuri ale tiraniei covidiene – de la care iau lumină figuranți precum Ioana Mihăilă, Dan Barna și Raed Arafat, dornici să preia „modelul” și în România -, se va protesta în nu mai puțin de 175 de orașe, după ce săptămâna trecută ieșiseră deja sute de mii de oameni în stradă.

Redăm secvențe mai importante din cadrul manifestării:

Transmisiune ActiveNews cu Gheorghe Piperea: https://www.facebook.com/activenewsro/videos/2992591177734138/

Av. Gheorghe Piperea: Boicotați mall-urile! Boicotați supermarketurile! Nu din septembrie: boicotați-le de azi, preventiv!

„Din ce în ce mai mult observ că politicienii, acești 500 de politicieni de care vă vorbeam, acceptă sau chiar vorbesc pe șleau despre pașaportul de sănătate, care pașaport va fi documentul electronic sau fizic pe baza căruia noi vom putea să participăm la viața societății. Ori, asta înseamnă că toți cei aproape 10 milioane de adulți din țara asta care încă nu s-au vaccinat – nu vă luați după statisticile false ale autorităților, care spun că suntem 40% – și asta nu pentru că nu au încredere în ideea de vaccin, ci nu au încredere în acest vaccin, în politica relativă la acest vaccin. Dacă toți acești români vor spune NU, chiar preventiv, mall-urilor și benzinăriilor care sunt deținute de multinaționale, lanțurilor de hypermarket-uri care sunt deținute de multinaționale, vor spune NU sistemului de asigurări de sănătate pe care noi îl finanțăm din munca noastră cu contribuții de asigurări sociale de sănătate, dacă 10 MILIOANE DE ROMÂNI vor intra în grevă, vor sancționa în felul acesta patronii care îi șantajează să se vaccineze sub sancțiunea de a-i da afară de la locul de muncă … cine sunt cei 500 de politicieni români atât de puțin fricoși, atât de serioși încât să stea în continuare în picioare și să meargă pe această idee completamente dictatorială?

Bineînțeles că ni se va spune: dar și alte țări au luat-o pe această pantă a totalitarismului. Este adevărat, Franța lui Macron, Parlamentul francez, care este în momentul de față plin de lași, este în curs de a vota o lege care va introduce acest pașaport sanitar ca o condiție pentru a intra în mall-uri, în avioane, în metrouri, în trenuri, ca o motivație pentru un patron dement sau prea-supus puterii ca să îi dea afară de la serviciu pe francezi și, din nefericire o spun, în România de regulă se importă legislație franceză. De peste 160 de ani încoace am importat legislație franceză pentru că a fost bună, pentru că a fost țara drepturilor omului, dar dacă importăm și acest gen de reglementare, ne ducem pe panta totalitarismului.

Cum luptăm? Boicotați mall-urile! Nu din septembrie: boicotați mall-urile de azi, preventiv! Boicotați supermarketurile: nu din septembrie, de mâine! Nu mai plătiți contribuții de asigurări sociale de sănătate dacă nu vi se permite să mergeți în spital să vă tratați sau să vă vedeți pacienții care aparțin de familia d-voastră! Nu mai plătiți! Oricum nu veți mai putea plăti dacă cumva patronul o să vă dea afară de la serviciu, pentru că nu o să mai aveți cu ce să vă plătiți nu numai facturile la utilități, ratele la bănci, ci și aceste taxe și contribuții. Nu le mai plătiți, suspendați plata! Aveți dreptul la acest protest. Scrie în Declarația Universală a Drepturilor Omului di 1948 că aveți dreptul să vă opuneți în acest fel unei autorități care depășește limitele drepturilor omului, care disprețuiește libertățile omului! Aveți acest drept.

Ce să mai faceți? Există politicieni care au impresia că pot să își permită orice în țara asta, pentru că tăceți. Există politicieni care deja au transformat cuvântul „nevaccinat”, din adjectiv, în substantiv! În momentul în care acest cuvânt a devenit substantiv, acest cuvânt este deja o marcă pe care o aveți pe frunte. Acest cuvânt vă va face să vă simțiți separați de societate, să vă simțiți abandonați. Dacă este așa, mai întâi faceți plângeri penale împotriva acestor indivizi pentru că vă incită la ură – și asta este infracțiune. Faceți plângeri penale împotriva celor care vă dau afară de la serviciu pentru că ăsta este fapt penal, câtă vreme în România nu există o lege care să transforme vaccinarea în ceva obligatoriu, e abuz în serviciu să fiți concediați, că sunteți funcționari sau angajați la privat, n-are importanță, este infracțiune!

În fine, este momentul să spuneți NU, este momentul să spuneți că sunteți majoritatea în această țară, este momentul să spuneți că v-ați săturat de această inducere în eroare, de această farsă! Este momentul să atrageți atenția că sunteți români trăitori în acest spațiu și aici este locul vostru: nimeni nu vă poate separa de această societate fără să săvârșească o crimă împotriva umanității!”, a subliniat avocatul Gheorghe Piperea.

Transmisiune în direct ActiveNews cu Mihai Târnoveanu și generalul Radu Theodoru: https://www.facebook.com/activenewsro/videos/556598689084893/?t=0

Generalul Radu Theodoru: Uniți-vă, lăsați orgoliile, lăsați tot ce vă desparte, avem un moment istoric: ori trăim și răzbim, ori pierim și suntem slugile nenorocite ale Europei! Pe voi cade rușinea istoriei dacă pierdeți Țara asta Românească!

„Sunt cu totul impresionat de numărul românilor care participă la acest miting. Am fost la mitingul trecut și am plecat tare îndurerat de lipsa noastră de conștiință națională. Nu se poate atunci când Țara asta este în pericol de moarte noi să stăm acasă și să mâncăm mititei!

Două subiecte sunt în atenția mea acum. Primul, al trădătorilor de la Cluj, care vor să regionalizeze România, să ne cumpere ungurii Ardealul. Au tolerat să ave, 5 unguri care conduc județele. Deci stăm drepți în fața prefecților unguri care sunt plătiți de Budapesta ca să dizolve tot ce este românesc în Ardeal! Este o crimă, o trădare națională, iar ardelenii stau pe loc repaus și așteaptă ca Europa să le verse niște finanțe să facă nu știu ce cu ele. Este neapărat nevoie să ieșim din mediul nostru, din Vechiul Regat, și să îi ajutăm, așa cum ne-am ajutat și în 1916 când, cu „Treceți, batalioane române, Carpații!”, am fost și i-am dezrobit. Asta e una dintre problemele capitale.

A doua problemă este a pământului românesc care va fi scos la vânzare. Dacă ne lipsesc de posibilitatea de a stăpâni pământul, suntem ultimii din Europa, cei mai nenorociți, un popor fără vlagă, un popor fără conștiință, un popor fătă istorie! Asta vor: să ne scoată din istorie! Gândiți-vă care este raportul demografic între noi, românii care am făcut România și cei care au venit în țară, veneticii? Care e raportul? Din ce în ce mai mic. Noi suntem din ce în ce mai puțin stăpâni în Țara Românească. Toate legile care se votează sunt legi anti-românești. Ele se votează de un parlament antiromânesc, un parlament absolut minoritar!

Încă una din problemele esențiale ale timpului nostru: se întâmplă o trădare la nivelul conducerii falsei politici de stat astăzi. Conducerea de stat nu este românească. Această conducere este condusă, la rândul ei, de către cei care conduc umanitatea la ora actuală: prostocrația bancară! Știți ce se întâmplă în Anglia. Ar trebui ca asociațiile noastre patriotice să publice documentul prin care englezii, cel mai tradiționalist popor din Europa, sunt pregătiți să li se aplice niște brățări electronice care să-i localizeze la domiciliu: cum pleacă de-acolo, vine Poliția și-i bagă la loc! Deci vacile astăzi în multe țări sunt conduse electronic la pășune. Mâine-poimâine vom fi conduși la masă seara cu brățăruca agățată de mână. Pare un lucru aberant, dar este pericolul cel mai mare de a ne transforma în animale conduse electronic!

Țara asta Românească trebuie păstrată de noi, românii, cei autentic români, cei care avem rădăcini, cei care am fost la Mărășești, cei care am fost la Oituz, cei care am fost peste tot în istoria noastră și ne-am vărsat sângele! Părinții, bunicii, toți cei care sunt îngropați în brazda asta sfântă, pe care nemernicii o calcă și o profanează. Nu-i lăsați! Nu generația mea poate să mai facă ceva! Noi suntem la cimitir. Pe voi cade rușinea istoriei dacă pierdeți Țara asta Românească! Uniți-vă, lăsați orgoliile, lăsați tot ce vă desparte, avem un moment istoric: ori trăim și răzbim, ori pierim și suntem slugile nenorocite ale Europei!

Încă o dată apelez la voi: Fiți români, nu vă lăsați călcați în picioare!”, a îndemnat generalul nonagenar Radu Theodoru.

Mihai Târnoveanu: Ne așteaptă o toamnă cu multe provocări – vaccinarea forțată a medicilor, profesorilor și copiilor; legea vânzării pământurilor către străini; „educația” sexuală în școli; regionalizarea României; legea discriminării și incitării la ură, care pedepsește libera exprimare!

Din toamnă, se preconizează cel mai puternic atac al străinilor împotriva României, un atac simultan dus pe aproape toate palierele. Se va începe cu o presiune extraordinară pe vaccinarea forțată, probabil se va începe prin impunerea vaccinării forțate a cadrelor medicale, vor urma apoi profesorii, o dată cu începerea școlii, și, cel mai grav, elevii, de la cei mai mici, la cei mai mari.

Tot din toamnă, se va supune la vot în Parlament, anume în Camera Deputaților, legea vânzării pământurilor fără nici o restricție către străini. Prin această lege, orice bogătaș, orice bancher din lumea asta va putea cumpăra oricât pământ în România fără ca măcar să fie obligat să-l folosească în domeniul agriculturii, fără să aibă domiciliul în România, fără să aibă cetățenie românească, fără să trebuiască a dovedi că în ultimul timp a desfășurat activități agricole și cu dreptul de a-l vinde chiar și a doua zi. Deci ei pot face pur și simplu speculă cu pământul acestei țări: azi îl cumpără la un preț, mâine îl vând la alt preț. Deci, această lege care ne afectează în primul rând siguranța alimentară a României va afecta, implicit, în același timp, siguranța națională a României!

În afară de vânzarea pământurilor fără restricții către străini, se va pregăti implementarea „educației” sexuale în școli, pentru a-i sminti cu totul pe copii, o așa-zisă „educație” sexuală, pentru că de fapt asta este agenda homosexualilor și lesbienelor. Asta se pregătește de fapt!

Peste toate acestea, tot din toamnă, ori prin ordonanță de urgență, ori printr-un vot nenorocit în Parlament, se va implementa regionalizarea României, proiect rescos la suprafață de tovarășul Emil Boc de la Cluj, care vrea să reintre în politica mare și să se gudure pe lângă tovarășul Cîțu prin acest proiect al regionalizării. Ei ce spun? Vezi, Doamne, că dacă se face regionalizarea, se atrag mai multe fonduri europene! Păi dacă e să atragem fonduri europene, ele se pot atrage și așa, numai că cineva trebuie să stea cu burta pe carte și să scrie niște proiecte! Deci fondurile europene nu e obligatoriu să fie atrase numai prin regionalizare. Această regionalizare presupune înfrățirea transfrontalieră a regiunilor: deci o regiune din România care cuprinde Harghita, Covasna și Mureș la un loc se poate înfrăți, ca să zic așa, se poate uni cu o regiune din Ungaria sau din Austria! Deci influența și puterea statului național, unitar, indivizibil, independent, suveran român va scădea considerabil. Este o formă de autonomie teritorială această regionalizare! La început se va arăta „băiatul rău”, adică autonomia „Ținutului Secuiesc” și, după ce va pleca „băiatul rău”, va veni „băiatul bun”, adică regionalizarea României! Și la acest proiect trebuie să fim pe fază în septembrie-octombrie, să mergem în fața Parlamentului și să nu plecăm de acolo până când nu va fi respins.

Din păcate, există o lege care a trecut ca cuțitul prin brânză prin Parlament, fără să aibă nici o împotrivire – doar vreo doi deputați cred că s-au împotrivit. Legea asta se referă la incriminarea discursului incitator la ură și la discriminare. Adică oricine dintre noi, sau cei care sunt mai vizibili pe Internet, dacă spune ceva împotriva străinilor sau împotriva politicii duse de trădătorii ăștia care sunt vânduți total străinilor, este pasibil de mari amenzi sau chiar de pușcărie! Deja CNCD-ul începe să acționeze în acest sens. Altfel, cum vă explicați că pentru discriminarea celor care refuză vaccinarea nu a primit nimeni nici o amendă, în schimb CNCD-ul îi amendează pe cei care afirmă că în Țara Românească tricolorul este singurul steag legal, că în Țara Românească limba română este în veci stăpână… Pentru lucrurile astea se dau amenzi, dar pentru discriminarea care se face pe vaccinare nu se dă nici o amendă.

Dimpotrivă, d-l Barna, un papițoi penibil și sinistru, afirmă tot felul de lucruri la televizor! De aceea zic că tot ceea ce se face este prin comandă străină.

Cum vă explicați că legea vânzării pământurilor către străini a fost trecută în mod tacit de Senat? Ce înseamnă acest lucru? Acest lucru înseamnă că nici un senator nu și-a ridicat fundul de pe scaun să ia atitudine în Senat să spună că există un proiect de lege de vânzare a pământurilor către străini, să-l supună dezbaterii, să-l supună la vot, să-l aducă în atenția publică! 60 de zile a stat la Senat acest proiect de lege prin care pământul țării se poate vinde fără nici o restricție către străini fără ca nici un senator să ia atitudine! Rușine!

Cum vă explicați că în legea prin care ne pot da amenzi uriașe și chiar ne pot băga în pușcărie, legea cu discriminarea și incitarea la ură, ca să ne pună pumnul în gură să nu putem spune nimic împotriva liftelor străine care ne-au invadat țara, la legea asta, la fel, aproape nimeni din Parlament nu a avut ceva de spus! Cum vă explicați acest lucru? S-a ridicat numai un singur parlamentar de la un partid mic de opoziție care a avut ceva de comentat și a spus că să fie scutiți de la legea asta parlamentarii pentru discursul politic! Păi oricum parlametarii au imunitate parlamentară și nu dau socoteală pentru ce spun ei, dar noi, oamenii simpli, e imunitate avem? Noi suntem direct vizați prin această lege!

Doamne-ajută și multă unitate! Fără unitate reală în jurul Adevărului, în jurul unor principii, altfel nu iese decât o mascaradă! Cu Dumnezeu înainte pentru biruința neamului românesc!”, a îndemnat Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului.
Dr. Geanina Dragnea: Se dorește vaccinarea inclusiv a bebelușilor de 0-6 luni. Noi putem alege, dar copiii noștri depind de noi.

„Am fost uimită de ploaia de minciuni și informații aberante care au antrenat decizii aberante. Stă în putința fiecăruia să se informeze și să își informeze aproapele! Numai prin informare putem combate minciuna. S-a creat o falsă impresie că avem de unde alege cu aceste vaccinuri. De fapt, toate conțin același lucru (linii celulare dezvoltate din fetuși avortați, n.red.), toate au reacții adverse, nu s-au terminat studiile, deși în 2023 se termină studiile, se forțează vaccinarea până în 2022. Se dorește vaccinarea inclusiv a bebelușilor de 0-6 luni. Noi putem alege, dar copiii noștri depind de noi. Dacă noi acceptăm așa de ușor aceste vaccinări, aceste testări, la fel de ușor le vom accepta și pentru copii, nu? Deci trebuie să luăm atitudine!”, a explicat dr. Geanina Dragnea.

 

31 comments

 1. De funcționat poate functiona. Nu degeaba se tem atât de tare jidanii de BDS (Boycott Divest Sanction). Să nu uităm că și ei au aplicat boicotul contra Africii de Sud și contra Germaniei. Au românii spiritul combativ să ducă un boicot la capăt? Fac pariu că nu. E greu să renunți la praline și la alte chestii care nu se vând la magazinele de stradă. /sarc Tot așa cum e greu să renunți la cafeaua infectă de la Starbucks.

  • Frate :)NOI VORBIM PENTRU CINE VREA SA ASCULTE .Pentru CEILALTI EXISTA SA PERSISTE IN PROSTIA LOR CA INSEAMNA CA AU DEVENIT CU ADEVARAT GOIMI (ANIMALE)ALE STAPANILOR JIDANI.Si cale de întors pentru ei nu mai e .CAND SPUN STAPANII MURITI EI VOR RASPUNDE TOTI INTR-UN COR DA.
   NU AVEM DE ALES OR DUCEM BOICOTUL PANA LA CAPAT ORI MURIM LA COMANDA .
   NE VOR FACE DEPENDENTI DE VACCINURI CUM SUNT AIA DE DROGURI SI CAND NU VOM MAI AVEA VACCINURI VOM INTRA IN SEVRAJE DIN ALEA GROTESTI DE PANICA .SA VEDETI ATUNCI ATROCITATI:)

   Daca suntem dependenți DE PRALINE SI REACTIONAM CU VEHEMENTA CA EI NE DAU PAPICA (LATURILE MIZERE CA ASTEA SUNT LATURI NU SUNT CONDITII DE TRAI) DAR CAND VOM DEVENII DEPENDENTI DE VACCINURI .

   NOI IN CONSTIINTELE NOASTRE VOM FI NEVINOVATI FRATE.PACAT AM FI AVUT IN FATA LUI DUMNEZEU DACA NU LE-AM FI SPUS CE O SA-I ASTEPTE SI CE RECOMANDAM SA SE FACA DAR ASA CA STIU SI NU FAC E PACATUL LOR .

   Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

   • Păi da, pentru cine vrea să asculte. Și majoritatea nu vor. Tu ai văzut câți au fost la protest? Piperea zicea că au fost 1000. Chiar și dacă ar fi fost de cinci ori mai mulți și tot nu e de ajuns. Ba chiar e de neiertat.

 2. Asa cum imi cunosc conationalii , ma cam indoiesc ca fiecare dintre noi se va transforma instantaneu in luptator anti…orice deci , inclusiv antiabuz si , va devenii peste noapte Rosa Parks de Romania .Imi doresc asta dar…NU CRED ! P.S. Bine ca mi-am amintit la vreme : Guvernul se gandeste foarte serios la acordarea pentru cei ce se vaccineaza , a sumei de…100 de lei . Parca a mai existat cineva in Romania care promitea marirea salariilor cu…aceeasi suma . Da Doamne sa pateasca si astia ce-a patzit ala AMIN !!!

  • O suta de lei pentru un vaccin ucigas ? Mai sa fie !
   In piata Obor acum o luna sau doua se dadeau numai trei mici pentru primul vaccin si coliva pentru al doilea.
   Si slava Domnului ca Prosti fomisti ca in Romania nu gasesti nicaieri.

   Cu o suta de lei PROSTII isi pot cumpara mai multe caserole de mici.
   Mort, mort da’ satul !

   Ia vaccinul neamule ! Neam prost, desigur.
   O suta de lei bucata si cate o portie de coliva pentru urmasi.
   Sa vina si urmasii la vaccin, sa facem economie la coliva !
   Sa ne ajunga coliva pentru urmasii, urmasilor, urmasilor vostri in veacul vecilor !

 3. Intreb iarasi : ARMATA, ARMATA CE FACE , CHIAR N-ARE DE GAND SA LE DEA ASTORA PESTE GHEARE ??? Au jurat s a apere tara si poporul roman nu tagma jefuitorilor .Mercenari sau nu…au jurat !

  • Care armata ? Romania mai are armata ?

   Romania are doar o gloata de mercenari vai de mama lor, care mai stiu sa traga cu pusca, si o alta mare gloata de burtosi incompetenti si betzivi, care au uitat de mult sa traga cu pusca dar asteapta sa iasa la pensie si sa primeasca bani fara numar.

   Daca vine o trupa de elita din orice armata adevarata, face tocanitza un regiment intreg in Romanica.

 4. Toate cazurile de vaccinati morti si declaratiile unor specialisti converg catre un rezultat clar ca lumina zilei, pe care numai PROSTII nu il vad: vaccinurile sunt create special pentru a OMORA 90 % din populatia lumii, asa cum si-au propus satanistii cu zeci de ani in urma.

  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare. Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti »
  ca puiul in cuptorul cu microunde.

  Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/
  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:
  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

 5. Cumparati de la romani. In supermarketurile strainilor intrati doar ca sa lasati usi deschise la congelatoare si frigidere.

  • Sa restricționezi trei sferturi din tara mi se pare chiar o nebunie.Tara poate sa funcționeze numai cu un sfert dintre cetățeni?Ăștia care ne conduc Sint normali la cap?

 6. Daca s-au inregistrat inbolnarviri dupa vaccinare, nu este clar ca vaccinul ucigas nu are nicio legatura cu asa-zisul virus care in realitate este doar o pacaleala ?
  Asa-zisele “tulpini” alfa, beta, gama, delta si altele abureli sunt de fapt valuri de imbolnaviri create cu 5G emise cu antenele din orase si cu satelitii de joasa inaltime lansati de satanistul Elon Musk.

  Plaja de frecvente 5G este cuprinsa intre 70 GHz si 300 GHz, si emisia este pulsatorie nu ondulatorie.
  Aceste radiatii patrund si prin beton, si din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa, ca sa fim iradiati.
  In masti si in primul vaccin au introdus OXID de GRAFEN, un material descoperit in 2004, care are niste proprietati electromagnetice extraordinare si particulele sale sunt de nivelul NANOMETRIC ( 1mm/1000000).
  Odata ajuns in organism, acest material se raspandeste tot organismul prin intermediul sangelui care il transposrta.
  Ajungand in sange, oxidul de grafen impreuna cu moleculele de Fier organic din sange, creaza sub influenta radiatiilor 5G cheaguri de sange care infunda venele si oxigenul nu mai ajunge la creier si in organism, si astfel pacientul se sufoca si moare.
  Satanistii vor sa vaccineze 90 % din populatia planetei ca apoi sa activeze vaccinul si sa faca trierea.
  Cel vaccinat devine o antena ambulanta care preia ordinele impuse cu 5G, sau i se poate crea o stare psihica anume sau pur si simplu decesul subit.

  Adevarata pandemie este cea de PROSTIE.
  Cu internetul pe telefon, OMUL PROST nu este interesat de adevar sau refuza sa-l afle, inghitind constient MINCIUNILE satanistilor difuzate prin Tv.

  Dumnezeu a ingaduit aceasta mascarada pentru ca si El a vazut cata prostie si ticalosie este pe pamant si i-a lasat pe satanisti sa mai rareasca prostii si ticalosii.

  Dar in foarte scurt timp totul se va incheia falsa pandemie, ramanand cu adevarata pandemie, cea de prostie pentru care nu exista leac.
  Daca prostia ar durea ar fi mare jale pe pamant.

  Pe 13 August D.J.Trump va fi instaurat ca al 19 lea adevarat presedinte al noii republici restaurate, in urma investigatiilor care s-au facut si inca se fac, si care au aratat toata FRAUDA ELECTORALA a cabalistilor.

  In prezent sunt mii de cabalisti arestati si arestarile continua.
  Toate guvernele tradatoare, criminale, care au facut GENOCID asupra propriilor popoare vor fi arestate de INTERPOL si deferite Tribunalului Militar International.
  Multi dintre aceste naparci ca Araghat, Cercel, Ghita Muitza, Organ Bleg, Barna si alte scursuri criminale vor fi condamnate la moarte conform Legii Martiale in vigoare pe intreaga planeta.

  Cabalistii stiu ce ii asteapta si fac prapad in intreaga lume folosind tehnologia HAARP cu care creaza inundatii, uragane, etc, dar miile de arestari au slabit mult puterea Cabalei, si sfarsitul multora in streang este inevitabil.
  Retardatii din Romanica, niste zoi puturoase, cred ca pot fenta soarta care ii asteapta cu catusele pregatite, si mai fac un ultim efort de a se pune bine cu satana fortand nota cu vaccinul ucigas.

  Vaccinul ucigas este o arma letala in mana unor retardati alesi de PROSTI.

  Daca cineva incearca sa te loveasca cu un obiect cauzator de moarte ( arma, cutit, topor, VACCIN ucigas ) cetateanul are dreptul si datoria de a se autoapara.

  Daca incerci sa ma vaccinezi inseamna ca vrei sa ma omori si am dreptul sa ma apar pentru ca sunt in LEGITIMA APARARE.

  Daca mergi la medic si iti face o injectie gresita si in loc sa te vindeci faci rost de o alta boala, pacientul are dreptul sa faca plangere la Colegiul Medicilor pentru Mal Praxis si chiar sa-l dea in judecata.

  Vaccinul ucigas este facut de medici la indemnul unor medici criminali ca Arahat, Rafila, Ghitza Muitza, etc.
  Prin urmare, cati urmasi ai victemelor acestui vaccin ucigas au facut plangere de Mal Praxis sau au dat in judecata medicul care i-a facut vaccin mortului ?

  OAMENI PROSTI, fara numar !

  Dormitzi si Adormitzi de veci linistiti, pentru ca Ghitza, Arahat, Rafila, etc lucreaza pentru voi – PROSTILOR !!!

 7. Pe timpul lui Ceasca exista un banc ce se potriveste foarte bine acum: “Ceausescu pentru a plati datoria catre FMI si BM in scurt timp, a inceput sa stranga alimentele din magazine, sa dea curent numai seara de la ora 20 la 22, etc, ( lucruri adevarate pe care le-am trait).
  Romanul, PROST si atunci, nu a zis nimic.

  Ca sa vada cat rezista romanul prost pana sa se razvrateasca, Ceausescu a dat ordin ca incepand din data n niciun barbat sa nu mai faca sex cu sotia lui si bineanteles si nici cu a altuia.
  Romanul prost nu a zis nimic si s-a conformat.

  Ceausescu pluseaza si da ordin ca incepand din data x, in ordine alfabetica, pe cartiere, sate, etc fiecare roman prost sa mearga la SPANZURATOARE.
  Cineva din multime ridica mana ca sa ia cuvantul.
  Ceausescu il vede si curios ce are de spus un “razvratit” il cheama la microfon si il indeamna sa-si spuna nemultumirea.

  Romanul “razvratit” intreaba: “- Sapunul pentru spanzuratoare il aducem de acasa sau ni se asigura sapun ?”

  Si acel roman “razvratit” era un roman PROST.

  Acum, romanul prost nici pe internet nu isi spune nemultzumirea pentru ca el este multzumit cu trei mici sau cu o suta de lei pentru un vaccin ucigas.Ce conteaza ca va muri ?

  Lovitura de stat din ’89 au pus-o la cale “agenturili straine” vorba lui Ceasca.
  Romanii au fost doar carne de tun.

 8. Pe 13 August D.J.Trump va fi instaurat ca al 19 lea adevarat presedinte al noii republici restaurate, in urma investigatiilor care s-au facut si inca se fac, si care au aratat toata FRAUDA ELECTORALA a cabalistilor.
  Mai ai și alte glume în program? Că aud placa asta de mai bine de un an. Tot așa cum a arestat-o pe Hillary, nu?

  • Iata inca un roman “razvratit”!

   Asta e dintre cei care sunt platiti sa fie Gigi Contra.

   • Hahaha. Cu asta te consolezi seara? Ăia care mă contrazic sunt plătiți? Nu neghiobule, de tine fac mișto pe gratis, deși deja a făcut biologia, deci e ca și cum m-aș lua de un copil cu handicap. Și aia tot pe gratis. Trump n-a făcut nimic din ce-a promis, și dacă ar fi să fie pus președinte (de cine?), nu poate reveni decât prin lovitură de stat. Ceea ce s-a dovedit că nu are forța s-o facă. A avut deja o ocazie pentru asta.

    • Gigele, asa ti-au spus prietenii tai: Arahat, Rafila, Organ, Gheorghita si alti criminali retardati ?

     Nu te pot contrazice pentru ca nu e bine sa contrazici un Gigi Contra.

     Am o itrebare: ai o cada plina cu apa si pe marginea ei o lingura si o cana de tabla.
     Cu care din cele doua obiecte crezi ca poti goli cada mai repede ?

     Daca raspunzi corect aranjez cu doctorul sa-ti dea un pat la usa sau la fereastra, dupa cum poftesti.

     Nu uita sa-ti iei medicamentele.Noapte buna !

 9. Alexandru Balcu

  Mai de voie mai de nevoie (recunosc), de cand s-a impus masca in aceste spatii comerciale (martie anul trecut), nu am mai calcat in Mega, Auchan sau alt supermarket. Am avut noroc cu doua mici magazine de cartier, unde poate or fi preturile mai mari la unele produse dar cel putin nu mi se impune masca (la unul vinde afara, in fata intrarii, la celalalt nu te intreaba nimeni de masca). Alte produse (gen imbracaminte) le comand online.
  Mai exista benzinarii in Bucuresti unde poti intra si fara masca (deci am rezolvat si cu alimentarea cu combustibil). Bine ca am trecut de varsta la care sa mai vreau sa merg la competitii, si daca se pune problema voi renunta si sa mai dau examen pentru un DAN urmator, deocamdata sportivii de la karate pot participa in concursuri pe baza de test (eu consider si testul asta tot un element al supunerii in fata religiei covido-sataniste). La sala unde ma duc nu s-a pus niciodata problema sa se poarte masca, distantare, etc, dar de vaccinat nu stiu daca si cati s-au vaccinat. Cred insa ca unii ar ceda daca s-ar impune participarea la competitii numai pe baza dovezii vaccinarii.

  Desi sunt si oameni normali la cap si in Bucuresti (pentru mine un om normal la cap e cel care nu s-ar vaccina nici pentru tot aurul din lume), nu stiu insa daca am putea realiza un boicot la nivel mare, cu ce vad in jur, dar in Oltenia de exemplu (si dau exemplu un oras mai mare ca Drobeta Turnu Severin), cred ca s-ar putea. Acolo oamenii s-au conformat in mult mai mica masura (spre deloc) aberatiilor covido-sataniste.

  • Masca are perforatiile de nivel Micrometric (1mm/1000), iar un virus, oricare ar fi el, nu Covid care este o pacaleala, este de nivel Nanometric (1mm/1000000).

   Printr-o perforatie a unei masti pot trece deodata lejer 200 de virusi.

   In masti s-au introdus particole de oxid de grafen pentru ca efectul radiatiilor 5G sa fie maxim.

   Eu am renuntat de mult sa mai vorbesc cu prostii despre acest subiect, pentru ca am intalnit si profesori universitari idioti, care m-au facut sa realizez ca prostia nu este conditionata de cata scoala are prostul vaccinat.

   Daca vor sa se vaccineze sa o faca pentru ca si SINUCIDEREA este ingaduita de Dumnezeu.
   Nici macar Dumnezeu nu-i poate fortza pe prosti sa nu se sinucida.
   Liberul arbitru este cel care ne dicteaza ce sa facem cu viata noastra.

 10. « Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.

  Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită).

  Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:
  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;
  3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.

  „Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.

  Astăzi, Elon Musk a anunțat deja că a implantat cipuri în creierele unor maimuțe iar Klaus Schawb de la Forumul Economic Mondial prevestește implantarea cipurilor în creierul uman. Cu siguranță cei doi din urmă nu pot fi acuzați că răspândesc „Teorii ale Conspirației” având în vedere că ei sunt practicieni. »

  https://www.activenews.ro/stiri/VIRAL-De-ce-sunt-unii-vaccinati-magnetizati.-Prof.-dr.-Stefano-Montanari-Proteinele-magnetizabile-create-in-laborator-o-posibila-cauza-pentru-magnetismul-corpului-persoanelor-vaccinate.-Acestea-ar-face-din-oameni-%E2%80%9Eantene-de-emisie-receptie.-VIDEO-168323

 11. mall.u si supermarketu nu functzioneaza de capu lor,nu isi pun coada pe spate cand vor,
  dl. avocat mai bine indemna sa facem mai multe intrari in ele…..
  chiar asa:
  -Romani:
  faceti mai multe intrari in mall si supermarket!

 12. Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  EXISTAU SI SE FACEAU IN MOD NORMAL

  “MULTIPLE TESTS” PENTRU DIVERSI VIRUSI DEODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PANA LA SOSIREA COVIDULUI CAND AU FOST INLATURATE, SPUNE MARELE PULMONOLOG AL GERMANIEI, WOLFGANG WODARG IN SITZUNG 61 – VEDETI ADRESA MAI JOS

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF semnaleaza ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist.
  Mai incolo , in aceasta pelicula a sedintei 61 :

  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Avocatul Fuellmich remarca, stupefiat !!! :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

  forma initiala, incompleta, a notitelor mele asupra sedintei 61 (imi cer scuze dar nu am putere de mai mult – va rog mult nuu omiteti stirea frantuzoaice despre NATO ):

  la minutul 3.51-52 apare dr Wolfgang Wodarg si intreaba avocata din India daca au executat multiple tests intrucat ingreunarea respiratiei poate apare si de la inima dar si de la virusi multipli si diferiti de covid dar in spitale, daca ai avut un test pozitiv si ai murit esti automat inregistrat drept mort de covid .
  Wolfgang Wodarg intreaba daca au existat si financial incentives to report covid without having tried to discover other causes for short breath .
  There is a law which prohibits to report false advertisement when you promote a drug – India seems more rigorous than Germany about this law

  Sitzung 61: We’ll catch you ’cause we can

  Play

  predecesorul ei – Peter Konig – care a lucrat ptr WHO si IMF si care stie ca bill gates a declarat EXPLICIT !!! ca sunt prea putine resurse pe pamant si de aceea trebuie rarita populatia globului !!! eugenism argumentat utilitarist
  Frantuzoaica -avocata – Virginie de Araujo Rocchia …spune :

  -din septembrie in Franta se va putea urmari un canal nou: La Une TV cu adevarul despre toata plandemia si ce este de facut pentru a scoate Franta din ghiarele dusmanului

  -Jacques Attali prezice o revolutie franceza in 2022 – aceasta avocata si avocatul Fuellmich presupun ca va fi o asmutire planificata in razboi civil al pro vaxx contra oponentilor vaxx, care sa poata fi reprimat in sange

  -politistii au infiintat : organizatia ” Police for Freedom” intrucat isi dau seama ca vor fi trasi la raspundere daca oprima populatia participand in acest genocid calculat – Ea tine legatura cu ei si organizeaza lumea .

  – min 5 ca aceasta avocata are un coleg in Franta care i-a zis ca este o problema : ” there is a problem with the Council of Defence beacause they are members of a group staying behind NATO … they are giving orders” cu o sugestie/implicatie ca ei ar impinge pentru aceasta activitate eugenica .
  Fuellmich :
  “Aha, treaba asta este noua ,e foarte posibil , informatia este foarte plauzibila ptr. ca noi am stiut de foarte multa vreme ca NATO’s SECRET ARMIES exista !!!!!!!!!!!!!!!!Atat aici in Europa cat si in alte parti .E foarte posibil ca treaba asta este facuta prin NATO !!!
  Trebuie sa iesim din NATO =care e un NGO ,inutil si nu altceva !”

 13. reamintim:
  -in zilele de 15-18 mai 2020 NU A FOST NICI O SINGURA LEGE IN VIGOARE
  (guzganul iohannis s-a profitat si a blamat romanii pentru ca si-au luat-o in cap si nu au respectat….ceva)
  CU TOATE ASTEA
  netrebnicii de la mega-magazinu monopol pe taxa de shantaj
  MEGAIMAGE in spetza
  nu permiteau accesul fara masca pe fatza!
  (praful sa se aleaga de ei,de copiii lor,de nepotzii lor,
  nelegiuirea iadului sa-i manance!).

 14. ca avocat dl. piperea mai bine ar avea grija instantzelor:
  -ia sa judece cum trebuie
  IN SEDINTZE PUBLICE SOLEMNE!
  (masca e intr-o solemnitate satanista).

  • Curtea de Apel Cluj a hotarat pe 6 iunie ca “Starea de alterta” trebuie sa inceteze pentru ca nu exista motive temeinice pentru mentinerea ei.
   De atunci nu s-a mai intamplat nimic pentru ca guvernul penal criminal nu a permis publicarea hotararii judecatoresti in Monitorul Oficial si prin urmare starea de alerta se continua ILEGAL.
   Si chiar daca sunt unii pusi sa ma contrazica fara sa aiba argumente, pupincuristi de criminali PNListi, pentru ca asa fac cei saraci cu duhul dar bine platiti de asasini.
   Toti acesti Iuda la indigo isi vor primi si rasplata nu numai plata.
   Cand acesti criminali care fac genocid asupra poporului roman vor fi in culmea fericirii ca au mai omorat cativa prosti, atunci o sa cada cerul pe ei si pe toti care sunt complici la genocid.
   Nu mor caii cand vor javrele.

   Cine sunt liberalii ?

   1. În februarie-martie 1907, regatul României fierbea pentru ca in SUA doi bancheri au declanshat prima criza economica mondiala despre care nu se vorbeste.
   Ţăranii din judeţul Botoşani au pornit o răscoală care s-a întins în toată ţara.La 12 martie 1907 a fost ales un nou guvern, liberal de această dată, condus de D.A. Sturdza.
   Generalul Averescu, viitorul erou al primului război mondial devenea ministru de război iar
   Ion I.C. Brătianu era numit ministru de interne.
   Averescu şi Brătianu s-au întâlnit şi au elaborat planul de înăbuşire a răscoalei. În 10 zile cea mai mare răscoală ţărănească a secolului XX a fost înăbuşită în sânge. Oameni împuşcaţi şi gospodării rase de pe faţa pământului cu tunul Planul a fost întocmit fără ezitare. Noul Guvern a decretat mobilizare generală, iar trupe de infanterie şi cavalerie au fost comasate în calea ţăranilor sau trimise contra lor. Inclusiv artileria era inclusă în acest plan de acţiune. Generalul Averescu explică cum s-a pus la punct acest plan într-un memoriu adresat patriarhului Miron Cristea. ” În ziua de 13 martie, înţeleptul nostru suveran de atunci regele Carol I mi-a făcut înalta cinste de a-mi încredinţa conducerea Ministerului de Război, pentru restabilirea ordinei în ţară, acordându-mi şi întreaga sa încredere.Mi-am întocmit numaidecât planul de acţiune în cursul unei singure săptămâni, după punerea lui în aplicaţiune, ordinea era restabilită.La prima şedinţă a Consiliului de Miniştri, preşedintele de minister m-a înştiinţat că Parlamentul m-a împuternicit să proclam starea de asediu. Am luat act de această comunicare, dar am declarat că nu am deloc intenţiunea să uzez de starea de asediu şi faptele au dovedit că în adevăr măsurile de rigoare înrăutăţeau în loc de a îmbunătăţi starea de lucruri.”, se arată în acest memoriu.
   https://adevarul.ro/locale/botosani/cati-tarani-fost-ucisi-1907-adevarul-despre-inabusirea-sange-ultimei-mari-rascoale-taranesti-europa-1_5787a5c05ab6550cb8daa6a7/index.html
   http://amnr.defense.ro/app/webroot/fileslib/upload/files/Aparitii_editoriale_pdf/11_Armata_Rascoala_1907.pdf

   2. Specialiştii precizează că bucuria înlăturării lui Cuza era prezentă în lumea elitelor societăţii. Ţăranii în special nu priveau cu ochi buni acest complot. Pentru ei, Cuza, era omul care le dăduse pământ, un binefăcător. „Reforma, cu toate carenţele ei, a însemnat o cotitură în viaţa ţărănimii. A fost un adevărat şoc psihologic primirea de la stat a unui pământ — chiar dacă neîndestulător — râvnit cu atâta sete.
   În memoria colectivă a satelor, Cuza a rămas ca marele binefăcător”, preciza Florin Constantiniu în lucrarea sa, ”O istorie sinceră a poporului român”.
   Cuza, pierdut de radicali şi conservatori Simpatia ţăranilor a fost câştigată de Cuza, însă, cu preţul sacrificării domniei sale. Împroprietărirea acestora şi emanciparea clăcaşilor a fost unul dintre motivele pentru care a fost organizat complotul împotriva sa. De altfel, acest complot era pus la cale de câţiva ani. Practic, oamenii politici şi-au dat mâna pentru a-l răsturna pe Cuza.
   Liberalii radicali au fost în stare să facă pace cu rivalii lor de moarte, conservatorii, numai pentru a-l vedea pe Cuza plecat.
   „După şapte ani de glorioasă conducere a ţării, monstruoasa coaliţie, speculând nemulţumirile provocate de starea precară a finanţelor, cât şi unele greşeli săvârşite de Cuza, mai ales în ultima parte a domniei (îndepărtarea vechilor sfetnici şi prieteni, înlocuirea la 26 ianuarie a guvernului Kogălniceanu şi afirmarea în mai multe rânduri a ideii de renunţare la tron, în momentul împlinirii termenului de şapte ani)
   l-a silit pe Cuza în noaptea de 11/12 februarie 1866 să abdice, lăsând cârma guvernului în mâna unei Locotenenţe Domneşti”, scria specialistul Ilie Gorja în revista ”Agero”.
   Printre cei implicaţi în complotul îndreptat împotriva sa se aflau mari personalităţi ale vremii precum Ion Ghica, C.A. Rosetti, Petre Carp sau Ioan Cantacuzino. Totodată, Cuza a fost trădat şi de armată.
   http://adevarul.ro/locale/botosani/adevarul-despre-abdicarea-alexandru-ioan-cuza-complotul-monstruos-transformarea-voievodului-unirii-despot-1_5722159f5ab6550cb86cfede/index.html
   https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/lucruri-necunoscute-din-culisele-abdicarii-lui-cuza

   3. ’’Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară.
   În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal: Dl Maniu a solicitat (ca reprezentat al opoziţiei unite – P.N.Ţ. şi P.N.L.) o întrevedere comună cu cei doi reprezentanţi diplomatici ai guvernelor englez şi American la Bucureşti (după ce tratase cu aceştia separate, în trei, respective două întrevederi). Conferinţa a avut loc în 27 aprilie 1941 la sediul legaţiei britanice, cu participarea dlui Maniu, a d-lui Reginald Hoare şi a d-lui Gunther. Cu acest prilej s-au tability toate măsurile ce urmau să fie luate după întreruperea relaţiilor diplomatice cu Anglia şi U.S.A. Astfel: Constituirea a două grupuri de legătură, între „opoziţia unită” din România şi o reprezentaţă autorizată a guvernului englez; aceste grupuri urmau să fie înzestrate cu mijloace sigure şi moderne de comunicare (emisie-recepţie) şi cu bază materială de activitate, precum şi cu cifru. Pentru acoperirea cheltuielilor legate de acţiune s-a afectat disponibilul Soc. „Unirea” de Petrol.”
   http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html
   http://www.ziaristionline.ro/2011/06/23/documentele-secrete-ale-tradarii-regelui-mihai-de-la-visinski-la-stalin-molotov-si-beria-exclusiv/

 15. pai te gandeshti:
  -ditamai justitziabilul este luat la 3 pazeshte de homunculusu politzaiul cerber,
  umilit chiar la Arhiva si fezandat cum trebuie cu masca pe fatza de catre Judecator.
  -cica asta e Justitie!
  (sau potzi sa o soogi cuminte-n coor si sa apelezi electronic).

 16. Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de Covid-19 au fost vaccinați.
  Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
  https://www.activenews.ro/stiri/ANCHETA-87-dintre-cetatenii-Regatului-Unit-care-au-murit-de-Covid-19-au-fost-vaccinati.-Analiza-distribuita-pe-Twitter-de-dr.-Robert-Malone-168363

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *