Home / Chestiunea Jidănească / CUTREMUR MONDIAL! Dosarul Epstein făcut public! Peste două mii de pagini la dispoziția publicului

CUTREMUR MONDIAL! Dosarul Epstein făcut public! Peste două mii de pagini la dispoziția publicului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 31, 2020

Dosarul Epstein făcut public! Peste două mii de pagini la dispoziția publicului

Dosarele Epstein sunt disponibile pentru public, poate cea mai importantă știre pentru miza alegerilor din SUA, de care depinde lumea întreagă. Fișierele se pot descărca accesând acest link: https://t.co/RWu4kfjH3R?amp=1

În timp ce citiți, aceste documente sunt periate de către sute de mii de oameni din lumea întreagă. Din ele aflăm că Guvernul American a conspirat cu evreul Jeffrey Epstein pentru a mușamaliza existența rețelei de pedofilie, rețea care a pătat o sumedenie de politicieni și oameni de afaceri, folosită pentru a șantaja pe cei aflați în funcții decizionale.

 

De asemenea, martorii confirmă prezența lui Bill Clinton pe insula criminalului și spionului israelian, Jeffrey Epstein, așa cum arată GrateGameIndia.

Eyewitness Bill Clinton Epstein Island

 

Link alternativ pentru descărcatul fișierelor: https://ufile.io/a97gyv4o (expiră după 30 de zile, dați mai departe).

 

3 comments

  1. Nu văd eu bine, sau Clinton e îmbrăcat în haine femeiești în poza aia?
    Haha. E În format torrent. Așa o să știe Mossadul exact cine a descărcat documentele după IP.

  2. pe lista de contacte a lui Epstein se afla Martin birchall sotul Anei Birchal ministra justitiei cu seminarii facute la fundatia jidaneasca Lauder-Rut finantata de minsterul de externe jidanesc si care a sunat familia Macesanu cu o zi inainte sa apara raportul oficila al DIICOT ca sa le spuna ca Alexandra a murit.

    Eu cred ca Alexandra a fost rapita la comanda si dusa in SUA ptr reteaua de pedofilie satanica a jidanilor, cel mai probabil la comanda – cica sunt grupari care fotografiaza copii si au totate datele despre parinti iar apoi monstrii astia aleg copii din catalog ptr ale fi adusi, copii albi sanatosi din familii bune valorand mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *