Home / Chestiunea Jidănească / Curajosul doctor Adrian Cacovean semnează pentru desființarea Institutului Terorist Elie Wiesel

Curajosul doctor Adrian Cacovean semnează pentru desființarea Institutului Terorist Elie Wiesel

Incorect Politic
Ianuarie 28, 2024

 

Curajosul doctor Adrian Cacovean semnează pentru desființarea Institutului Terorist Elie Wiesel

Via AdrianCacovean:

Susțin aceasta pentru că acest institut nu mă reprezintă, nici pe evrei nu-i reprezintă, este un institut antiromânesc și antievreiesc de tip extremist și nu sunt de acord ca statul român să mă taxeze pentru ca să dea bani acestui institut care denigrează valorile românești și produce permanent vrajbă între cetățenii României!

După ce semnați, nu uitați să confirmați pe mail semnătura dvs.

PETIȚIE PENTRU DESFIINȚAREA INSTITUTULUI TERORIST ELIE WIESEL

https://www.petitieonline.com/sustin_desfiintarea_institutului_elie_wiesel

Grafica de la începutul articolului este preluată de pe pagina asociației naționaliste Comunitatea Identitară România, care au lansat un apel public pentru abrogarea legilor antiromânești, date la cheremul institutului Elie Wiesel:

APEL PENTRU ABROGAREA LEGILOR ANTIROMÂNEȘTI

 

 

2 comments

  1. Nu numai că voi semna, dar mă voi și alătura cu tot ceea ce înseamnă “41 pentru România” și ca să fie treaba treabă, voi strânge TOȚI românii alături în această acțiune !

  2. AM SEMNAT !2024-01-291474
    CAUZA:
    INSTITUTUL ELIE WIESEL POARTA NUMELE UNUI MEGAESCROC INTERNATIONAL DOVEDIT(!!!) , UTILIZAT PENTRU A INSTIGA EVREII SI ROMANII, UNII CONTRA CELORLALTI, PRIN DISTRUGEREA CULTURII CRESTINE A POPORULUI ROMAN .2024-01-291474

    DESURUBAREA STATUILOR ROMANILOR INSEAMNA DESFIINTAREA ROMANIEICACI VIDUL CARE SE VA INSTALA IN VIRTUTEA LEGILOR NATURII, VA FACE LOC UNUI WOKISTAN SAU MOSLEMISTAN . SAU UNEI NOI SATRAPII KAZARE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *