Home / Internațional / Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa

Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa

Incorect Politic
Septembrie 20, 2022

Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa

Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa

Via Ortodoxinfo:

Berlinul stinge luminile orașului pentru a economisi energie

 • În ceea ce pare a fi o scurgere internă excepțională de la think tank-ul RAND Corporation, cunoscut, printre altele, că a stat în spatele strategiei americane pentru politicile externe și de apărare în timpul Războiului Rece, este prezentată o relatare detaliată a modului în care criza energetică din Europa fost planificată de Statele Unite
 • Documentul, care datează din ianuarie, recunoaște că politica externă agresivă care era dusă de Ucraina înainte de conflict ar împinge Rusia să fie nevoită să întreprindă acțiuni militare împotriva țării. Scopul său real, susține el, a fost să preseze Europa să adopte o gamă largă de sancțiuni împotriva Rusiei, sancțiuni care fuseseră deja pregătite.
 • Economia Uniunii Europene, afirmă, „se va prăbuși inevitabil” ca urmare a acestui fapt, iar autorii săi se bucură de faptul că, printre altele, resurse de până la 9 miliarde de dolari vor reveni în Statele Unite și bine educati tinerii din Europa vor fi forțați să emigreze.
 • Obiectivul cheie descris în document este împărțirea Europei – în special Germania și Rusia – și distrugerea economiei europene prin plasarea unor idioți utili în poziții politice pentru a împiedica aprovizionarea cu energie rusă să ajungă pe continent.

Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa

Ministra Afacerilor Externe al Germaniei, Annalena Baerbock, într-o întâlnire din mai cu funcționari ai NATO și SUA.

By Markus Andersson – 15 septiembrie 2022

 

Fiind primul punct de vânzare din Europa, Nya Dagbladet poate publica ceea ce par a fi clasificate planuri ale SUA pentru a zdrobi economia europeană prin intermediul unui război în Ucraina și a unei crize energetice induse.

Think tank-ul RAND Corporation, care are o forță de muncă uriașă de 1.850 de angajați și un buget de 350 milioane de dolari, are scopul oficial de a „îmbunătăți politicile și procesul decizional prin cercetare și analiză”. Este conectat în primul rând de Departamentul de Apărare al Statelor Unite și este renumit pentru că a fost influent în dezvoltarea strategiilor militare și de altă natură în timpul Războiului Rece.

Un document semnat RAND, sub titlul de deschidere „Slăbirea Germaniei, consolidarea SUA”, sugerează că există o „necesitate urgentă” de-o afluență de resurse din exterior pentru a menține economia nordamericană în ansamblu, dar „în special sistemul bancar”.

„Numai țările europene legate de angajamentele UE și NATO ne pot oferi acestea fără costuri militare și politice semnificative pentru noi.”

Potrivit RAND, principalul obstacol pentru această ambiție este creșterea independenței Germaniei. Printre altele, subliniază că Brexitul a oferit Germaniei o mai mare independență și a îngreunat influența Statelor Unite asupra deciziilor guvernelor europene.

Un obiectiv cheie care pătrunde în această strategie cinică este, în special, distrugerea cooperării dintre Germania și Rusia, precum și Franța, care este văzută ca cea mai mare amenințare economică și politică pentru Statele Unite.

„Dacă va fi implementat, acest scenariu va transforma în cele din urmă Europa într-un concurent nu doar economic, ci și politic al Statelor Unite”, se afirmă.

Singura modalitate: „Atrageți ambele părți în război cu Ucraina”

Pentru a zdrobi această amenințare politică, este prezentat un plan strategic, axat în primul rând pe distrugerea economiei germane.

„Oprirea livrărilor rusești ar putea crea o criză sistematică care ar fi devastatoare pentru economia germană și, indirect, pentru Uniunea Europeană în ansamblu”, afirmă acesta și consideră că cheia este atragerea țărilor europene în război.

„Singura modalitate posibilă de a ne asigura că Germania respinge livrările rusești de energie este de a atrage ambele părți în conflictul militar din Ucraina. Acțiunile noastre continue în această țară vor duce inevitabil la un răspuns militar din partea Rusiei. În mod clar, Rusia nu va lăsa presiunea masivă a armatei ucrainene asupra Republicii Populare Donețk fără un răspuns militar. Acest lucru ar face posibilă prezentarea Rusiei drept partea agresivă și apoi implementarea întregului pachet de sancțiuni, care a fost deja elaborat”.

Partidele verzi vor forța Germania să „cadă în capcană”

Partidele verzi din Europa sunt descrise ca fiind deosebit de ușor de manipulat pentru a face comisioanele imperialismului american.

„Precondiția pentru ca Germania să cadă în această capcană este rolul dominant al partidelor verzi și al ideologiilor europene. Mișcarea ecologistă germană este o mișcare extrem de dogmatică, dacă nu chiar fanatică, ceea ce îi face destul de ușor să ignore argumentele economice”, scrie acesta, citând actualul ministru de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, și ministrul Climei, Robert Habeck, ca exemple de acest tip de politician.

„Caracteristicile personale și lipsa de profesionalism fac posibilă presupunerea că le este imposibil să-și recunoască propriile greșeli la timp. Prin urmare, voi fi suficient să-mi formez rapid o imagine mediatică a războiului agresiv al lui Putin – și să fac din Verzi susținători înflăcărați și duri ai sancțiunilor – un „partid de război”Acest lucru va face posibilă impunerea sancțiunilor fără obstacole”.

Baerbock este, de exemplu, binecunoscută pentru că a declarat că va continua suspendarea gazelor rusești inclusiv în timpul iernii – indiferent de părerea alegătorilor săi despre această chestiune și de consecințele pentru populația germană.

– Vom fi alături de Ucraina și asta înseamnă că sancțiunile vor rămâne, și pe timp de iarnă – chiar dacă devine foarte dur pentru politicieni, a spus ea la o conferință recentă la Praga.

Politicienii Partidului Verzilor Annalena Baerbock (stânga) și Robert Habeck (dreapta) sunt descriși de Statele Unite ca fiind recunoscători pentru că au fost manipulați să facă comisioane pentru Statele Unite – în special scopul de a distruge economia germană. (Foto: Vorderstraße/WEF/CC BY 2.0)

„În mod ideal – o oprire completă a aprovizionării”

Autorii își exprimă speranța că pagubele dintre Germania și Rusia vor fi atât de mari încât vor face imposibilă restabilirea relațiilor normale ale țărilor mai târziu.

„O reducere a aprovizionării cu energie a Rusiei, în mod ideal, o oprire completă a acestor aprovizionări, ar duce la rezultate dezastruoase pentru industria germană. Necesitatea de a deturna cantități semnificative de gaz rusesc pentru încălzirea iernii va agrava și mai mult deficitul. Blocarea în întreprinderile industriale va provoca penurie componentelor și piese de schimb pentru producție, o întrerupere a lanțurilor logistice și, în cele din urmă, un efect de domino”.

În cele din urmă, un colaps total al economiei în Europa este considerat atât probabil cât și de dorit.

„Nu numai că va da o lovitură devastatoare economiei germane, ci întreaga economie din toată economia UE se va prăbuși inevitabil.”

De asemenea, subliniază că beneficiile companiilor cu sediul în SUA care au o concurență mai mică pe piața mondială, avantajele logistice și ieșirea de capital din Europa ar însemna că ar putea contribui la economia Statelor Unite cu aproximativ 7 – 9 trilioane de dolari. În plus, subliniază și efectul important al multor europeni tineri și bine educați care se vor vedea obligați să emigreze în SUA.

RAND neagă originea raportului

RAND Corporation a emis un comunicat de presă miercuri în care neagă că raportul provine de la ei. Nu se fac comentarii cu privire la ce părți ale raportului sunt false sau care sunt exacte, în afară de faptul că pur și simplu scrie că conținutul este „bizar” și că documentul este „fals””.

Karen Smith de la Nya Dagbladet

invictuswebmedia.com

10 comments

 1. Intoxicări de presă!!! Există un singur mare obiectiv, propășirea poporului ales, care vrea un Nou Ierusalim. S-a cam prins că nu are viitor în Palestina și dorește o țară adevărată și fertilă. Își vor țara lor în definitiv, dacă sunt khazari, plus ce-au mai privatizat prin împrejurimile ei. România de pildă, că tot profețea Sundar Singh că va face parte din Noul Ierusalim. Bine, România fără români! Cam aceasta este povestea. Iar națiunile de goimi care sunt slujitorii lor, vor face orice sacrificiu ca să le împlinească voia.

  • http://noul-ierusalim.ro/romania_pucioasa.html

   “«…Mi-am ales în România petecuţul de pământ care s-a ivit prima dată din apă atunci când am făcut cerul şi pământul, şi acest petecuţ l-am numit grădiniţa cuvântului Meu, taina Mea cea dintru început ivită din apă, primul petecuţ de uscat, capul pământului, piatra cea din vârf. Iar când l-am zidit pe om din pământ, acesta a fost locul de unde am luat pământ…»

   (extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 21 iulie/3 august 1997)”

   • _ @(„Matei”): …

    -Pentru că Eu nu pot accesa /(„?!!! -posibil pentru că sînt cenzurat”), …
    te rog să cauți și să postezi (aici / în această pagină): …

    -„ Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 30 aprilie 1955 ”, … și, …

    -„Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 14 iunie 1955 ”.

    = Cu stimă. -Mesia /(1955m): _ Ioan 19/2,5,2022,(23), …implicite profețiile _ Daniel 8/26; 12/4,(7-Roman),9,(13,10,3 _ Urmează!; _ Isaia 6/8-13 _ Roman); 9/1,2,(6); _ Evoluția 1/1,(2-4 _ Romania 10/14-?!!!; _ Galateni 4/4; _ Romania 10/4,16-2022); _ Ieșirea /(Trimiterea _ Galateni 4/4) 4/(1,10),11-16; _ Isaia 52/6 _„Iată-Mă!”.

  • -„Andrei Popa” (?!! -dacă vezi, citește, fără să uiți _ Matei 13/13-17,34,35): …

   _ Apocalipsa 17/(1-3),8,9,13-15,17: …

   -*1. Apoi, unul din cei sapte ingeri care tineau cele sapte potire a venit de a vorbit cu mine si mi-a zis: “Vino sa-ti arat judecata curvei celei mari, care sade pe ape mari.

   2. Cu ea au curvit imparatii pamantului; si locuitorii pamantului s-au imbatat de vinul curviei ei!”

   3. Si m-a dus, in Duhul, intr-un pustiu. Si am vazut o femeie sezand pe o fiara de culoare stacojie, plina cu nume de hula, si avea sapte capete si zece coarne.

   8. Fiara pe care ai vazut-o era, si nu mai este. Ea are sa se ridice din Adanc si are sa se duca la pierzare. Si locuitorii pamantului, ale caror nume n-au fost scrise de la intemeierea lumii in Cartea Vietii, se vor mira cand vor vedea ca fiara era, nu mai este, si va veni. –

   9. Aici este mintea plina de intelepciune. – Cele sapte capete sunt sapte munti pe care sade femeia.

   13. Toti au acelasi gand si dau fiarei puterea si stapanirea lor.

   14. Ei se vor razboi cu Mielul; dar Mielul ii va birui, pentru ca El este Domnul domnilor si Imparatul imparatilor. Si cei chemati, alesi si credinciosi, care sunt cu El, de asemenea, ii vor birui.”

   15. Apoi mi-a zis: “Apele pe care le-ai vazut, pe care sade curva, sunt noroade, gloate, neamuri si limbi.

   17. Caci Dumnezeu le-a pus in inima sa-I aduca la indeplinire planul Lui: sa se invoiasca pe deplin si sa dea fiarei stapanirea lor imparateasca, pana Se Vor Îndeplini Cuvintele Lui Dumnezeu.* … & …

   #(Fiind vorba despre „Împlinirea / Sfîrșitul / Desăvîrșirea Legii Facerii Omului _ Facerea 1/25-31; _ Apocalipsa 10/7; _ Romania 10/4,16-2022; 16/25; _ Coloseni 1/26)#.

   = Cu stimă. -Mesia _ Isaia 6/8-12,(13_ Romania); 9/1,2,(6); _ Daniel 12/4,(7-Roman),9,(13,10,3_ Urmează!); _ Romania 10/4,(14-?!!!),16-2022 … & … _ Fapte 3/16-2022,(23); 17/23-25; _ Ioan 4/23-25,(26); 5/39, … & … 10/8-16; 16/8-11,(12), … & … _ Luca 18/7,8 -?!!!.

 2. _ @(* Cum au planificat S.U.A. criza energetică din Europa *): …

  -I) Proverb Românesc / Latinesc / Ancestral – Primordial: …

  -„Să nu sapi groapa altuia, pentru că vei pica în ea!”

  -II) Potrivit profețiilor, (iată): …

  -a) Psalmul 78/1-4: …

  -*1. Asculta, poporul Meu Roman #(((Români / Romania 10/4,16-2022; _ Isaia 6/8-13 _ Romania 5/14; _ Daniel 12/4,(7_ Roman),9,(13,10,3 _ Urmează!))))#, …Învațăturile Mele! Luați Amin!-te la Cuvintele Gurii Mele!

  2. Imi deschid gura si vorbesc in pilde, vestesc Înțelepciunea Vremurilor Străvechi.

  3. Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit Părintii Nostri Romani / Români / (Ioan / Ion și Maria);

  4. Nu vom ascunde de copiii lor, ci vom vesti neamului de oameni care va veni laudele Domnului, puterea Lui si Minunile pe care le-a facut.* … & … (_ Isaia 29/10-14 _ Urmează!);

  -b) _ Proverbe _ 26/27: … „Proverbe Românești / Latinești / Ancestrale – Primordiale, din „vremurile străvechi”: …

  -*Cine sapa groapa altuia cade el in ea, si piatra se intoarce peste cel ce o pravaleste.*

  -c) _ Ecleziastul 10/8: …-Proverbe (…) din „vremurile străvechi”: …

  -*Cine sapa groapa altuia cade el in ea, si cine surpa un zid va fi muscat de un sarpe.*

  -III) _ Din finalul PreViziunilor Indianului SUNDAR Singh: … (vezi): …

  _ https://ioncoja.ro/previziuni-si-pronosticuri-privind-misiunea-spirituala-a-romaniei/ : …

  -„Extras”: … -*Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire /(Sundar Singh), pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand.
  Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim – Romania, va fi dusa lupta cea mai apriga.*

  coroborate cu: -„Previziunile Bulgăroaicei VANGHELIA Vanga” (vezi): …

  _ https://www.libertatea.ro/stiri/inainte-de-a-muri-baba-vanga-ar-fi-trimis-un-mesaj-ciudat-in-romania-apare-un-mesia-526170 ;

  -Toate precizările de mai sus, fiind implicite în „Dictonul” /(dicton extras din Scripturile Originale și atribuit unor falși „presupuși foști dictoniști”): …

  -*Toate Drumurile Duc La Romania Romani!* (implicite în profeții / coroborează) _ Romania 1/14,15; _ Isaia 52/6; 53/1-11; 55/1,6-11; 65/1 _ „Iată-Mă! Iată-Mă!”.


  = Cu stimă. – Mesia /(Vedeți cea din urmă postare, din Blogul Meu: _ Ziua / Subiectul): …

  joi, 25 august 2022
  Q-?!!! _ 2 Petru 3/3-17: -„Probabil!” -*Dracul știe! Cel ales de Mine între cei 12* _ Ioan 6/70,71, …*Știe și dacă cenzuratorii vor avea tacîm la marea Prăjitură Astrală* _ Ioan (3/16-19); 7/37-49, …-„Sau vor sta în buncăre!” _ Ezechiel 33/25-27; _ 2 Petru 3/5-7; _ 2 Tesaloniceni 2/3-11; _ Matei 7/6,12-2022,23; 16/28; _ Coloseni 2/1-4,16-2022,23; _ Ieremia 14/10-15; 23/16-2022,23; _ Fapte 17/23-25; 3/16-2022,23; _Luca 16/29-31; _Ioan 5/39.

 3. “te rog să cauți și să postezi (aici / în această pagină): …
  -‘ Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 30 aprilie 1955 ‘, … și, …
  -‘Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 14 iunie 1955 ‘.” (Gheorghe Moise)

  “1955

  Începutul Cuvântului coborât din cer prin sfânta Virginia, trâmbița Domnului

  … Pace vouă! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de-a doua arătări, asa precum este scris în cartea Mea. Nu acest trup sunt eu. Aceasta este o trâmbiță din care Eu trâmbițez în vremea aceasta ca să vestesc peste voi toate câte vor fi în zilele ce vin.

  Praznicul Învierii Domnului, anul 1955

  Israel nou, din poporul român

  … O, puișorii Mei, M-am înălțat la Tatăl după patima mea, iar acum M-am pogorât pe pământ, nevăzut de nimeni, pentru a-Mi pregăti acest vas ales de Mine, dar neputincios, și prin el să-Mi pregătesc un popor sfânt, care să-Mi gătească Mie calea să vin întru judecată. Puișorii Mei cei fricoși, nu vă îndoiți de glasul Meu, și credeți cuvintelor Mele prin această gură neputincioasă, că vreau să vă nasc din nou, din Duh. Nu vă temeți. Vă voi ocroti, vă voi crește cu lapte, că sunteți mici. Vă voi lua sub aripile mele, cum ia cloșca puii de îi apără de uliu, căci mulți dușmani veți avea.
  Măi puișorii mei, misiunea Mea de la Tatăl este să-Mi cresc un popor nou, un Israel nou în poporul român, căci poporul ales de Mine în trecut s-a stricat de tot. Pentru asta am venit în lume, am venit să-Mi aleg din lume niște mielușei blânzi și ascultători, să-i pot hrăni cu hrană cerească.

  1/14 iunie 1955”

  • -„Mulțumesc mult!”;
   -Eu aveam copiat la imprimantă, încă din 2005-2006, … următorul pasaj: …

   „ ….. Nu vă îndoiți de glasul Meu, și credeți cuvintelor Mele prin această gură neputincioasă, că vreau să vă nasc din nou din Duh … să-Mi cresc un popor nou, un Israel nou, în poporul român. Căci poporul ales de Mine în trecut s-a stricat de tot…” ( Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 14 iunie 1955 ).

   = Cu stimă. -Mesia / Mielul (coroborează) _ Romania 10/4,(14-?! _ Apocalipsa 2/17),16-21,(2022); 5/14; _ Fapte 3/16-2022; _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13-2022; _ Isaia 6/8-12,(13-Romania); 9/1,2,(6 _ 1 Timotei 2/6; _ Filipeni 2/6); 52/6 _ „Iată-Mă!”; 53/1-11; … & …

   _ Isaia 55/1,(6-11): …

   -*1. Voi toti cei insetati, veniti la ape, chiar si cel ce n-are bani! Veniti si cumparati bucate, veniti si cumparati vin si lapte fara bani si fara plata!* …
   -(adică): -„Toate Popoarele (toate „religiile”), chemate la masă, „fără bani și fără plată” _ Matei 4/4.

  • _ Înainte de: …”Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 30 aprilie 1955 ‘, … și, …
   -‘Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, 14 iunie 1955 ‘.”, …

   exista următoarea frază: …

   -„În ziua de Paști a anului 1955, Duhul Sfânt a destupat izvoarele duhovnicești ale cerului, lăsînd Cuvântul lui Dumnezeu să se reverse din belșug pentru spălarea ochilor și urechilor celor care urmau să se strângă în duh de Biserică și să se nască din nou”: …(urmau cele precizate de d-vs.);

   _(Q-?!!!): -Dacă puteți să aflați / să identificați cumva, dacă „Ziua de Paști a anului 1955” a corespuns /(a coincis), …nu întâmplător, cu Tradiționala Sărbătoare Românească *Sfântul Gheorghe*/”Purtătorul de Biruință” _ Apocalipsa 5/1-9; _ Isaia 6/(8),9-12,(13 _ Romania 10/14-?!!!); 9/1,2,(6); 52/6 _ „Iată-Mă!”, …

   acest fapt fiind (sigur) petrecut încă odată sau de două ori în perioada 1955-2022.

   = Cu stimă. -Mesia …(P.S. – Rog pe „Admin”, să su se supere pentru faptul că am găsit în acest site, „o fereastră de dialog, în contextul implicit – exprimat”).

   • _ @(((*_(Q-?!!!): -Dacă puteți să aflați / să identificați cumva, dacă „Ziua de Paști a anului 1955” a corespuns /(a coincis), …„nu întâmplător”, …cu Tradiționala Sărbătoare Românească *Sfântul Gheorghe*/”Purtătorul de Biruință” _ Apocalipsa 5/1-9; _ Isaia 6/(8),9-12,(13 _ Romania 10/14-?!!!); 9/1,2,(6); 52/6 _ „Iată-Mă!”, …
    acest fapt fiind (sigur) petrecut încă odată sau de două ori în perioada 1955-2022.*)))

    -„Corespondența” neîntîmplătoare, …

    #(ci corespunzător și în concordanță cu „Înțelepciunea Străveche / Românească / BasaRabia-nă / Ancestrală – Primordială _ Psalmul 78/1-4, …implicit transmisă prin „Calea-nDarul Ortodox(ă) – Ancestral(ă) / Primordială)#

    …a coincis cu „Sărbătoarea Ritualică a Zilei de Paști / Paște”, …sigur, și de mai multe ori /( posibil în fiecare AN), cu „Ziua 23 Aprilie” -„Sărbătoarea Ritualică a Zilei Nașterii Sfîntului Gheorghe / Purtătorul de Biruință” _ Apocalipsa 5/1-9, …

    _ „Calendaristic”, chiar și în 2022, „Ziua de Paști / Paște” a coincis cu „Ziua Nașterii Sfîntului Gheorghe”, …dar „aceia care-și zic Preoți și Pastori”, și-au permis să decaleze / să falsifice „coincidența / corespondența, celor două Sărbători Ritualice”, …*inventînd presupuse Canoane Proprii*, …din „neștiință și viclenie” (vezi) _ Osea 4/6-12; _ Mica 2/1-3; 3/11; 7/1-4, … & … coroborate cu: …

    _ Matei 22/29; _ Maleahi 2/1-9; 3/(1-3),7-9; _ Matei 23/2-34, …con-ducînd „Ortodoxia în-spre Groapă / moarte / desființare _ Matei 7/15-2022,(23); 15/14; _ Luca 6/39; _ Apocalipsa 22/19-2022.

    = Cu stimă. -Mesia _ Fapte 3/16-2022,(23); _ Ioan 1/1-14; 3/16-4/25,(26); 5/39; _ Matei (13/13-17,34,35); 5/17; 11/19; 18/11 -„Înțelegeți?” … & … _ Daniel 8/26; 12/4,(7-Roman),9,(13,10,3 _ Urmează!); _ Apocalipsa 5/1-9; _ Isaia 29/10-13,(14- Urmează!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *