Home / Problema Țigănească / “Cultura” Țigănească, Bombă Toxică Pentru Poporul Român

“Cultura” Țigănească, Bombă Toxică Pentru Poporul Român

Pandurul
Incorect Politic
Aprilie 11, 2018

"Cultura" Țigănească, Bombă Toxică Pentru Poporul Român

După cum bine știm, în ultimii ani, “cultura” țigănească a acaparat media românească și pe plan spiritual țiganii au distrus poporul român.

Mulți români nu au realizat încă faptul ăsta, iar alții au început să spună “manelele e viața me”, desigur, în timp ce se plâng de societatea românească și mai auzi pe la vro alimentară: “România domne…România..”.

Pot să clarific de la început că maneaua este o poluare fonică, ea nu e în stare să producă fior. Sigur, manelistul poate susține că el simte, dar dacă stai să te gândești, manelele sunt doar niște mizerii de texte cu ritm și cu cât le asculți mai mult, cu atât te obișnuiești cu ele, dar asta nu înseamnă că nu ești afectat de ele.

Ele au asupra ascultătorului un efect negativ, nu-i dezvoltă cultura, ci îdobitocește omul treptat, asta înseamnă că la nivel de popor, murim din punct de vedere cultural zi de zi, fără să ne dăm seama!

Nu, nu sunt singurul care spune că așa zisa “cultură” țigănească și în special manelele dăunează românilor pe plan spiritual ci și marele George Pruteanu este de acord cu mine.

Totuși, românii au decis să ignore intelectualii țării, ăia puțini care au mai rămas după comunism și au început să miște din buric pe ritmuri orientale.

Ne plângem de situația României mai mereu, dar se implică cineva politic? Nu! Dar nici n-ai să vezi un manelist că vrea să-și facă partid și să guverneze.

Situația României e unde e acum pentru că am adoptat o cultură inferioară nouă și acum ne plângem de ce suntem în căcat. Poftiți folclorul românesc, uitat de lume, portul popular? Mai bine dau 5 milioane pe o pereche de blugi și o geantă “Gucci”, lasă tradiția să moară și așa și țara.

Vedeți voi, o țară fără tradiții, fără continuitate, o țară neomogenă din punct de vedere etnic și rasial, este destinată să cadă.

Nu mă credeți? Uitați Suedia, a ajuns să aibă capitala violurilor din Europa și până acum 20 de ani era considerată un paradis.

De ce?

Acum 20 de ani Suedia era o țară omogenă, nu formată din arabi, somalezi și nu mai știu câte etnii. Doar suedezi, pentru că multiculturalismul ăsta e, un cancer pentru o societate dezvoltată, culturile nu sunt egale și majoritatea nu sunt compatibile, deci trebuie să ne ferim.

Continuați să fiți români!

Leave a Reply

Your email address will not be published.