Home / Educativ / CULMEA IPOCRIZIEI! Evreii îi Premiază pe “Naziști”!

CULMEA IPOCRIZIEI! Evreii îi Premiază pe “Naziști”!

Incorect Politic
Noiembrie 27, 2019

Precizare: Nu se poate face o asociere între Klaus Iohannis și național socialismul, Werner fiind un globalist convins și un neomarxist, însă teoretic și juridic organizația din care face parte (FGDR) este considerată o organizație “nazistă” și conform legii aflate în vigoare nu ar avea voie să existe. Prezentăm o situatie absurdă în care jurnaliștii care au semnalat acest lucru au fost ei înșiși sancționați de tovarășii inchizitori de la CNCD, iar organizația așa-zis “hitleristă” a fost premiată de jidani. Trăim în lumea clovnilor. După aceste fapte ale comunității evreiești, orice afirmație cum că ar fi existat un holocaust nu mai are credibilitate. 

*

Fragmente de pe Justițiarul:

Jurnaliștii Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și Albin Marinescu au fost amendați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu amendă contravențională de 2.000 de lei fiecare pentru discriminare și propagandă naționalistă prin Hotărîrea CNCD nr. 32 din 10.06.2019 (*Cititi aici integral Hotararea CNCD) Scrie și în Comunicatul FDGR din 8 octombrie 2019 prin care aceștia și-au arătat satisfacția „ Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană.

FDGR, prin președintele său, Paul-Jürgen Porr și directorul executiv Benjamin Josza au reclamat în decembrie 2018 la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și pe subsemnatul, Marius Albin Marinescu, pentru emisiunea „România la raport” a postului de televiziune România TV din data de 31 octombrie 2018. Click pe documentul de mai jos!

Evreii premiază Naziști

În timp ce noi, jurnaliștii, eram citați la CNCD în data de 22 ianuarie 2018, președintele etnicilor gemani din FDGR îl decorase cu doar patru zile înainte, în 18 ianuarie 2019, pe președintele evreilor din România pentru că nu s-a limitat la a-și tine gura – deși ei, evreii, trebuia să fie primii scandalizați de sccesiunea FDGR după o organizație nazistă, nu noi jurnaliștii! – dar le-a mai luat și apărarea succesorilor hitleriștilor pe care tot ei, evreii, îi acuză permanent de holocaust împotriva poporului evreiesc!

Președintele Federației Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, «Medalia de Onoare» a Forumului Democrat al Germanilor din România. Distincția i-a fost înmânată președintelui FCER de către președintele FDGR, dr. Paul-Jürgen Porr, iar Laudatio a fost rostit de deputatul FDGR, Ovidiu Ganț.

Evreii premiază NaziștiPaul-Jürgen Porr, Aurel Vainer și diploma acordată pentru „ciocul mic”.

Potrivit anunțului oficial postat pe site-ul Forumului Democrat al Germanilor din România, prin înmânarea acestei medalii au fost apreciate meritele deosebite ale președintelui Forumului Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, în cultivarea prieteniei și a colaborării dintre comunitatea germană și cea evreiască din țara noastră. «Această insignă recompensează gestul simbolic făcut de către minoritatea evreiască, la un moment de cumpănă al FDGR. Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România a fost singura comunitate din România care a luat apărarea Forumului Democrat al Germanilor din România, atunci când a fost defăimat ca organizaţie nazistă.», a declarat președintele FDGR, citat de Revista Baabel.” (Sursa: http://interetnica.ro/medalia-de-onoare-forumului-democrat-al-germanilor-pentru-presedintele-evreilor-din-romania/)

Nu este prima data când evreii și etnicii germani se decorează între ei în România, după 2007, anul în care Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al organizației hitleriste și antisemite Grupul Etnic German (GEG).

În urma dezvăluirile din „Justițiarul sibian” din data de 22 iunie 2010, pentru contracararea efectului produs de acele șocante descoperiri, după trei săptămâni, în 12 iulie 2010, Klaus Iohannis, chiar președintele succesorilor naziștilor, a fost decorat de Vainer – șeful evreilor, cel decorat la rândul lui anul acesta de președintele actual al FDGR, Porr, finul lui Iohannis pus de acesta în locul lui șef peste etnicii germani – o mișcare previzibilă și destinată să contracareze faptele grave dezvăluite proaspăt în „Justițiarul”: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Mișcarea, previzibilă pentru noi care-l studiasem pe Klaus Werner Iohannis din anul 1999, înainte să devină primar și când nici în Sibiu nu știa mai nimeni de existența acestui individ, a fost inițiată de aparatul de propagandă al viitorului președinte, iar intervenția la deputatul Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, a fost intermediată de reprezentanți ai iudeo-masoneriei românești, „fratele” Iohannis fiind membru de vază într-o lojă din… Austria. Klaus Werner Iohannis face parte din Marea Lojă a Austriei, fiind un apropiat al fostului Mare Maestru al Marii Loji a Austriei, Michael Kraus şi a fusese decorat, în anul 2009, cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al statului austriac „în semn de recunoaştere pentru serviciile aduse Austriei”.

Evreii premiază Naziști

Klaus Iohannis decorat cu medalia „Prieten al comunităţii evreieşti” de către Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România – deși fusese înștiințat cu trei zile înainte despre succesiunea FDGR-ului condus de Iohannis după hitleriști! – în data de 12 iulie 2010,  exact la trei săptămâni după apariţia articolului acuzator din „Justiţiarul sibian” (22 iunie 2010)!

Probabil că domnul Vainer nu realizează imensul deserviciu pe care l-a făcut evreilor din România şi nici absurdul situaţiei! Oricine va putea să afirme, de acum înainte, în temeiul precedentului creat de domnul Vainer şi bazându-se doar pe logica elementară, că nu a existat nici un Holocaust, din moment ce un preşedinte al unei comunităţi evreieşti îl decorează pe conducătorul unei organizaţii etnice germane (F.D.G.R.), cu toate că a fost avertizat că aceasta a devenit oficial, în urma propriei solicitări, succesoarea unei organizaţii naziste din timpul războiului, recunoscută ca atare de toate forurile internaţionale, cât şi de istorici.

Concret şi mai pe scurt: urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor! La fel de previzibil ca şi Klaus Iohannis, probabil că deputatul Aurel Vainer, o să afirme, în cazul în care va fi nevoit să dea explicaţii celor pe care-i reprezintă, că medalia a fost acordată primarului Sibiului, nu preşedintelui organizaţiei neofasciste F.D.G.R…. Fals, domnule Vainer, fiindcă este vorba de una şi aceeaşi persoană!

[…]

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust! (HoloKLAUSUL lui Iohannis!)

Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA în urmă cu doi ani, îl lăudau pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile” pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial?

Am fost „judecat” și „executat” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în calitate de acuzator, apărător al reclamantului, judecător și călău, împreună cu alți jurnaliști, în urma reclamației depusă de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)!

*

Citiți articolul complet pe Justițiarul.

3 comments

 1. Pai cine stie (((cine))) o fi pus mana pe organizatia aia, si de-aia nu fac gat. Sa ne gandim de exemplu la (((Gregor Gysi))) care e una dintre personalitatile marcante ale partidului “Die Linke” in Germania. Plus ca sa fim seriosi, in Ucraina luptatorii anti-rusi sunt “neonazisti”. Sau sa ne gandim la (((Ron Unz))) care scrie bine mersi pe site-ul unz.com lui ca “narativa holocaustului e predominant falsa”. https://judas.watch/Gregor_Gysi La fel cum au sarit sa-l apere si pe Arnold Schwartzenegger cand au aparut acuzatii ca taica-su ar fi fost “nazist”. Si astazi le e trepadusul util, promoveaza teoria incalzirii globale si imigratia in masa.

 2. “Concret şi mai pe scurt: urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor!”
  Concret si scurt: hermanii NU au fost calai, jude[a]nii mu au fost victime.
  Discursul public estre minciuna totala, de aceea pare ca nu e in regula.
  In sfarsit, talmudistii bzbilonieni si-au castigat painea prin munca si nu prein coruptie, camata, fraude, santaj s.a.m.d. si – desi declarasera raxboi germanilor – nu au fost pedepsiti ci izolati, pusi in carantina dupa tot raul facut Germaniei si poporului german – vezi ce degenerare s-a produs in Germania post- mobarhica, republica de la Weimar.
  Lamuriri din arhive istorice autentice, sa fie usor de inteles, “dintr-o privire”:
  https://files.catbox.moe/ubk94d.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *