Home / Evenimente / EVENIMENT: CRUCIADĂ La Muzeul Țăranului Român

EVENIMENT: CRUCIADĂ La Muzeul Țăranului Român

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2018

EVENIMENT: CRUCIADĂ La Muzeul Țăranului Român

Da, știu, este organizat de Noua Dreaptă care este o filiala bine cunoscută a SRI pentru a atrage naționaliști de tip skinhead, a întocmi liste și a-i menține izolați în cadrul unei grupări cu același modus operandi de peste 17 ani.

Totuși ceea ce fac prin protestul de la MȚR se aliniază sentimentelor românilor, în majoritate creștini ortodocși, cărora nu le-a picat deloc bine ceea ce s-a întâmplat la Muzeul Țăranului Român în ultimele săptămâni.

Buciumul:

După ce la proiecția din data de 4 februarie a.c. mai mulți spectatori și-au manifestat deschis dezgustul față de scenele la limita pornografiei din filmul „120 bătăi pe minut”, conducerea Muzeului Național al Țăranului Român recidivează și anunță REDIFUZAREA în data de 20 februarie a acestui film provocator, care glorifică lupta activiștilor pro-homosexualitate.

Ne-am fi așteptat să vedem anul acesta la cinematograful Muzeului Țăranului Român filme dedicate Centenarului Marii Uniri. Ne-am fi așteptat să vedem cum managerul acestui muzeu promovează valorile tradiționale ale poporului român, în buna tradiție a regretatului Horia Bernea, care a făcut din acest muzeu un adevărat templu al civilizației arhaice românești.

Ceea ce primim în schimb sunt filme care fac propagandă homosexualității, care abundă în violență, limbaj vulgar și manele, și care nu au ce căuta în programul de cinematograf al unui muzeu al civilizației tradiționale, care evocă spiritul satului românesc și care ar trebui să aducă un elogiu țăranului român, spiritualității, culturii și valorilor specifice lui.

Satul românesc a fost dintotdeauna un reper de bun simț și de virtuți creștine autentice, în antiteză cu decadența, imoralitatea, vulgaritatea ridicate la rang de artă în filmele cu tematică homosexuală.

Or, difuzarea unor astfel de pelicule într-un muzeu al tradițiilor, al spiritualității tradiționale românești este o provocare ieftină prin care se testează răbdarea românilor, se urmărește provocarea majorității creștine din România și se întinează memoria lui Horia Bernea, pe care activiștii homosexuali nu îl pot ierta pentru cuvintele sale mai actuale ca niciodată: „Știu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”.

Pe cale de consecință, Noua Dreaptă somează public conducerea MNȚR să anuleze redifuzarea filmului „120 bătăi pe minut” și să ceară scuze tot public tuturor românilor pentru terfelirea imaginii și a bunei reputații a muzeului. În caz contrar, vom fi prezenți marți 20 februarie în fața muzeului la ora 18:00 pentru a spune STOP acestui asalt al noii stângi neomarxiste asupra Muzeului Național al Țăranului Român, asalt care a generat deja suficiente tensiuni în societatea românească.

Președinte,
Av. Tudor Ionescu

Vor fi oare jandarmi puși să apere profanarea muzeului?

Se va lăsa acest protest cu incidente? Dacă da, fiți siguri că vor fi folosite de presă pentru a demoniza naționalismul.

Totuși să privim pasivi la profanarea muzeului nu este o opțiune, un protest, într-o formă sau alta, trebuie să aibă loc.

Dacă sunt cititori prin zonă, mergeți să filmați evenimentele și trimiteți-le pe [email protected] pentru ca noi să le difuzăm ulterior.

Ar fi bine să avem o filmare de la fața locului fără să trebuiască să ne bazăm pe imaginile din presă.

În orice caz la acțiunea asta vor fi și oameni de bună credință, neafiliați Noii Drepte, care simt că valorile trebuie apărate.

Acest război defensiv pentru protejarea valorilor, a culturii, a tradițiilor și a istoriei noastre, este un război sfânt! O veritabilă cruciadă pe care redacția Incorect Politic o susține în totalitate.

Doamne Ajută!

EVENIMENT: CRUCIADĂ La Muzeul Țăranului Român

2 comments

  1. de ce ai spune dinainte ca o sa mergi acolo?

  2. Tocmai am lasat un comentariu cu Pilula Rosie.

    Cauta-l te rog la Spam.

    Din cauza ca am folosit Linux — a pus textul si imaginile total aiurea.

    Vezi ca PRIMUL COMENTARIU NU E BUN, textul e amestecat. O sa il mai pun o data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *