Home / Educativ / Coronavirusul COVID-19 şi Fundaţia Bill & Melinda Gates

Coronavirusul COVID-19 şi Fundaţia Bill & Melinda Gates

Incorect Politic
Aprilie 6, 2020

Coronavirusul COVID-19 şi Fundaţia Nill & Melinda Gates

Nimeni n-a fost mai activ decât Bill şi Melinda Gates în promovarea, finanţarea şi lansarea vaccinului contra coronavirusului Covid-19. Bill şi Melinda Gates au fost în centrul plănuirii actualei tragicomedii Covid-19, cu câteva săptămâni înaintea anunţării izbucnirii pandemiei (Wuhan), apoi finanţarea maşinăriei diabolico-farmaceutice de construire şi lansare a unui nou vaccin contra unui virus aparent nou. Ce înseamnă, ce a însemnat asta?

Admitem că luările de poziţie ale lui Bill Gates sunt cel puţin profetice (normal: toţi Jidanii sunt profeţi: Marx, Lenin, Stalin, Brucan, Iliescu, etc.). De mai mulţi ani, el propovăduieşte o foarte ucigaşă pandemie mondială, insistând asupra faptului că nu suntem pregătiţi pentru a-i face faţă. La 18 martie 2015, într-o conferinţă (la Vancouver) despre pandemiile zilelor noastre, Bill Gates scria pe blogul său:

« Am făcut o scurtă expunere pe subiectul epidemiilor, despre care am aflat multe în ultima vreme. În chiar acest moment, epidemia Ebola face ravagii în Africa de Vest (peste 10 000 de morţi) ». Apoi, Bill Gates a adăugat: « Oricât de teribilă a fost această epidemie, viitoarea va fi şi mai gravă. Lumea nu este gata să facă faţă unei gripe foarte virulente, capabilă, de exemplu, să infecteze rapid un mare număr de oameni. Pandemia rămâne cel mai probabil dintre mijloacele care ar putea ucide peste 10 milioane de persoane ».

În acelaşi an (2015) Bill Gates a scris un articol pentru New England Journal of Medicine, articol intitulat « Viitoarea epidemie: Lecţiile Ebola ». În acest articol, Bill Gates vorbeşte de o clasă specială de aşa numite medicamente « ce forţează pacienţii să producă o mulţime de structuri speciale pe bază de ARN (între care anticorpi – idee fixă a banditismului vaccinal). Foarte recent, acest domeniu s-a dovedit promiţător, permiţând instituirea unei terapii sigure, inclusive conceperea/fabricarea rapidă, pe scară mare, a tot ce este necesar. Cercetarea fundamentală şi progresele realizate de societăţi ca Moderna şi CureVac, finanţate de fundaţia Gates, conduc cursa construirii unui vaccin COVID-19, bazat pe ARNm ». (ARN mesager).

2017 şi înfiinţarea CEPI

Pandemia mondială, de tip gripal este banditismul pe care Bill Gates şi fundaţia lui îl finanţează de mulţi ani. În 2017, cu ocazia Forumului Economic Mondial, de la Davos, Bill Gates a lansat iniţiativa numită CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (Coaliţie pentru Inovarea în Pregătirea Epidemiilor), în colaborare cu guvernele Norvegiei, Indiei, Japoniei, Germaniei şi Wellcome Trust din Anglia.

Obiectivul declarat al coaliţiei CEPI a fost « accelerarea punerii la punct a vaccinurilor de care vom avea nevoie pentru viitoarele epidemii ».

Cu această ocazie, Bill Gates a subliniat că « unul dintre domeniile promiţătoare ale construirii vaccinurilor şi folosirii progreselor genetice este cartografierea AND-ului / ARN-ului agenţilor patogeni în chiar, repetăm, construirea vaccinurilor ». (Vom reveni).

Evenimentul 201

În 2019, Bill Gates şi fundaţia sa banditească s-au lansat din plin în industria scenariilor pandemice, realizând un VIDEO NETFLIX devenit curând substratul unui scenariu imaginar îngrijorător. Scenariul video respectiv făcea parte din seria celor « EXPLICATE » şi consta în imaginarea unei pieţe umede şi murdare în China, în cadrul căreia se vând, claie peste grămadă, animale vii şi moarte, condiţii în care un virus de înaltă mortalitate este ajutat să izbucnească şi să se răspândească în lumea întreagă. În calitate de « expert » Bill Gates apare în videoclipul respectiv şi avertizează « Dacă vă gândiţi la ceva care ar putea interveni şi care ar ucide milioane de oameni, o astfel de pandemie este riscul nostru cel mai mare ». Apoi, el a mai declarat că de nu se face nimic pentru pregătirea pandemiilor, va veni vremea când lumea va privi înapoi, regretând că nu a pregătit din vreme vaccinurile potenţiale necesare. Acestea s-au spus cu mai multe săptămâni înainte ca lumea să ia cunoştinţă de banditismul liliecilor vampiri, lansaţi pe piaţa animalelor vii din Wuhan-China.

În octombrie 2019, Fundaţia GATES s-a asociat cu Forumul Economic Mondial şi cu Johns Hopkins Center for Health Security pentru realizarea a ceea ce ei au botezat simularea unui scenariu « fictiv » implicând unele dintre cele mai importante figuri ale aşa zisei « sănătăţi publice mondiale ». Această ficţiune, simulare, mai exact pungăşie inconştientă şi criminală, a fost botezată « EVENIMENT 201 ».

După cum au scris protagoniştii EVENIMENT 201 pe situl lor web, totul consta în « simularea apariţiei unui nou coronavirus zoonotic, transmis de la liliacul vampir la porc şi de la porc la om, obţinându-se un coronavirus cu transmitere rapidă, de la o persoană la alta, ajungându-se astfel la pan­demie ». Agentul patogen şi boala pe care acesta o provoacă provin din SRAS (sindrom respi­rator acut), fiind foarte transmisibil de către persoanele ce nu prezintă niciun fel de simptom.

În cadrul scenariului EVENIMENT 201 boala apare într-o crescătorie de porci din Brazilia, propaganda-se în ţările cu venituri mici, sfârşeşte prin a deveni epidemie, fiind dusă cu avionul în Portugalia, apoi în Statele Unite, China şi întreaga lume, fără ca vreo ţară să o poată opri. Scena­riul prevedea că niciun vaccin nu va fi posibil în primul an. Pe de altă parte, « întrucât toată omenirea este sensibilă la noul coronavirus, în cursul primelor luni ale pandemiei, numărul victimelor creşte exponenţial, dublându-se la fiecare şapte zile ».

Scenariul EVENIMENT 201 se încheie după 18 luni, timp în care coronavirusul a ucis 65 de milioane de oameni!

« Intensitatea pandemiei începe să scadă datorită diminuării numărului de persoane sensibile. Totuşi, ea continuă o vreme, până ce un vaccin eficace va fi disponibil sau până ce aproximativ 80-90 % din populaţia mondială va fi expusă » banditismului « Înţelepţilor Sionului ».

Actorii EVENIMENTULUI 201

Oricât de interesant a fost scenariul fictiv al Evenimentului Bill Gates-Johns Hopkins 201 din octombrie 2019, lista diverşilor complici, iniţiaţi, savanţi demenţi şi bandiţi emeriţi ce intervin în căcănăria-savantlâc ştiinţifico-criminal mondial este şi mai interesantă.

Printre « actorii » selecţionaţi, după cum au fost ei botezaţi, a fost şi George Fu Gao, profesor şi director al Centrului Chinezesc pentru Controlul Prevenirii Bolilor (din 2017). Profesorul Gao este specialist în transmiterea virusului gripei de la o specie la alta… De asemenea, savantul-dement şi criminal GAO a studiat relaţia dintre virusul gripei, păsările migratoare şi păsările vii ce se vând în diversele pieţe ale lumii, inclusiv biologia moleculară a viruşilor crescuţi şi cultivaţi pe liliecii vampiri, răspândiţi ulterior în lumea largă.

Ca mulţi alţi savanţi-bandiţi şi demenţi, profesorul GAO este un slugoi al celei mai mari Agenţii a Crimei Invizibile (ACI, adică CIA), lucrând în strânsă colaborare cu Directoarea adjunctă CIA, de pe vremea preşedintelui Obama, doamna, mai exact poama AVRIL HAINES. Această Avril Haines a fost asistenta preşedintelui Obama şi a Consilierului acestuia la Securitatea Naţională USA. Alt participant la EVENIMENTUI 201 a fost contra-amiralul Stephen C. Reed, director al Biroului de Pregătire şi intervenţie în materie de Sănătate Publică al Centrului de Control şi Prevenire a Bolilor (CDC). Acest CDC este acum în centrul unui enorm scandal, din cauza neglijării-sabotării (ca şi la noi, din partea arafaţilor şi a celorlalţi bandiţi conştienţi şi inconştienţi) procurării de teste eficace în vederea depistării rapide şi precise a infecţiilor cu Covid-19. Pregă­tirea, din timp, a acestor teste ar fi fost o nimica toată pentru Statele Unite. Cetăţeanul american de rând nu este însă mai puţin tăiat împrejur la creieri decât cetăţenii români, inclusiv, din păcate, mare parte din personalul medical, care nu a înţeles încă un lucru ce trebuie subliniat: Ştiinţa zilelor noastre este sau aspiră să devină criminală. Medicina este la fel de criminală precum fizica nucleară, numeroşi medicii sunt la fel de demenţi ca savanţii atomişti şi politicienii bandiţi ce îi plătesc, manevrează, decorează şi chiar îi ucid, când ştiu prea multe sau încep să deschidă ochii.

Printre personalităţile demento-criminale EVENIMENT 201 se numără şi Adrian Thomas, Vice-Preşedinte Johnson & Johnson, giganticul trust al Medicinei şi Farmaciei, implicat într-un alt mare scandal. Adrian Thomas este autorul principal al pregătirii pandemiilor la J & J, în special aşa numitele « vaccinuri » contra virusului EBOLA, a virusului paludismului şi VIH. Adăugăm pe Martin Knuchel, responsabilul declarării şi coordonării urgenţelor şi al pandemiilor, al continuării activităţilor nemărturisite legate de grupul Lufthansa Airlines – una dintre princi­palele companii aeriene obligată să îşi reducă zborurile din cauza pandemiei Covid-19.

Toate acestea arată că Bill Gates a fost foarte preocupat de posibilitatea unei pandemii mondiale care, după el, ar putea fi mai interesantă, mai importantă din perspectiva deceselor posibile, datorate misterioasei ­« gripe spaniole » din 1918-1919. În acest sens, el a lansat mai multe avertis­mente, în cursul ultimilor cinci ani. De asemenea, Fundaţia Bill & Melinda Gates a finanţat construirea unor noi vaccinuri (criminale, ca orice vaccin) prin utilizarea unor tehnologii genetice banditeşti (CRISPR şi altele).

Vaccinarea contra coronavirusului covid-19

Graţie sumelor enorme de care dispune, fundaţia criminală Bill & Melinda Gates finanţează toate vaccinurile. O spunem pentru cei ce nu o ştiu: toate vaccinurile combat imunitatea noastră naturală, deci toate vaccinurile sunt mai mult sau mai puţin criminale. De exemplu, societatea Inovio Pharmaceuticals din Pennsylvania a primit 9 milioane de dolari de la CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), pentru construirea vaccinului INO-4800, ce va fi testat pe oamenii înfricoşaţi, inclusiv pe poliţiştii, medicii şi militarii tembelizaţi (DA: şi colonelul medic-militar poate fi tâmpit din punctul de vedere al adevăratei ştiinţe medicale, după cum miniştrii, guverne întregi şi preşedinţii-piraţi de la Cotroceni se dovedesc mizerabili trădători şi afacerişti în genul « Şase case »), chiar în această lună, aprilie 2020. Între altele, fundaţia Gates a mnai făcut acestei societăţi criminale un plocon de 5 milioane de dolari pentru dezvoltarea unui dispozitiv «inteligent » în ce priveşte administrarea intradermică a noului vaccin.

Între altele, miliardele fundaţiei Gates, prin intermediul CEPI, servesc finanţării şi dezvoltării unei noi metode de vaccinare radicală (şi mai criminală decât vaccinările de până acum), cunoscută sub numele de ARN mesager sau ARNm.

De asemenea, fundaţia criminală Gates cofinanţează societatea de Biotehnologie Cambridge, Massachusetts, Moderna Inc, pentru dezvoltarea unui vaccin contra noului coronavirus Wuhan, ce începe că fie numir SARS-CoV 2. Alt partener al societăţii Biotehnologie Cambridge. Massachusetts, Moderna Inc este Institutul Naţional American al Alergiilor şi Bolilor Infecţioase (NIAID), ce se înscrie printre Institutele Naţionale de Sănătate (NIH), din Statele Unite.

Şeful NIAID este doctorul Anthony Fauci, persoana din centrul Răspunsului de urgenţă al administraţiei Trump, în materie de viruşi ca arme biologice, secrete, de luptă. Vaccinul contra coronavirusului FAUCI-GATES MODERNA ARNm-1273 a fost construit în câteva săptămâni. Şi nu în câţiva ani, de către savanţii-demenţi din lumea nebună în care trăim. În urmă cu câteva săptămâni, la 24 februarie 2020, acest vaccin criminal a fost trimis direct la Institutul Naţional de Sănătate (NIH), condus de Anthony Fauci, pentru a fi testat pe cobai-omeneşti, nu pe şoareci, ca în mod normal. Consilierul medical-şef Moderna, Tal Zaks, a declarat: « Nu cred că verificarea animală a vaccinului este compatibilă cu terapia clinică pe oameni ».

Iată un alt important anunţ-avertisment legal, de pe situl web Moderna « Notă special privind declaraţiile de probabilitate viitoare: Aceste riscuri, incertitudini şi alţi factori încă … se explică prin faptul căp nu a existat niciodată un produs commercial bazat pe tehnologia ARNm, a cărei utilizare este deja aprobată ». Cu alte cuvinte, sănătatea şi securitatea oamenilor nu preocupă şi nu interesează pe nimeni. Banditissmul este pe faţă!

O altă societate de biotehnologie pe bază de ARNm, pentru bricolarea şi construirea unui vaccin Covid-19 este trustful german CureVac, ce primeşte bani de la fundaţia Gates, încă din 2015. În ianuarie 2020, împinsă de fundaţia Gates, CEPI a acordat 8 milioane de dolari societăţii CureVac, pentru şurubărirea ARNm, a unui vaccin contra coronavirusului Covid-19.

Fundaţia GATES şi complicii ei gen CEPI sunt cei mai importanţi sponsori public-privaţi (Da, un fel de struţo-cămile, vaci cu fulgi şi creastă de cocoş, etc.) ai Oranizaţiei Mondiale a Sănătăţii (care de mult s-a consacrat unui genocid mondial), al cărei director actual este TEDROS ADHANON, primul director OMS, fără studii medicale (simplu trepăduş politic, băgător de seamă!), din întreaga istorie OMS. Deşi nu este medic, TEDROS ADHANON a lucrat mai mulţi pentru fundaţia GATES, de exemplu în materie de VIH şi de răspândire a virusului SIDEI. Mai înainte, Tedros Adhanon a fost ministru în guvernul Etiopiei (probabil la împachetat fum sau tăiat Frunze la Câini, ca şi miniştrii Lucoividului autohton 19!).

Nu există regiuni în lume, afectate astăzi de pandemia organizată la nivel mondial, de către anumite personalităţi diabolice şi organizaţii criminale, cunoscute şi necunoscute, în care să nu fie evidentă mâna şi amprenta banditească a Fundaţiei Crimei Bill & Melinda Gates.

Dacă unii cred că am exagerat pe ici şi pe colo, îi invităm să nu uite modul cum s-au declarat pandemiile anterioare, aşa numita gripă spaniolă şi alte banditisme în stil iudeo-american şi bolşevic, nu numai pe plan medical, ci şi pe altele, nu în ultimul rând cel financiar. Viitorul ne va ajuta să înţelegem.

Sursă: Coronavirus, Vaccines and the Gates Foundation

William Engdahi

5 comments

  1. Eu am o sugestie de sondaj de pus pe site. Fără glumă. “Știți pe cineva care a fost diagnosticat cu Covid-19? Da/Nu.” Nu de alta, dar o “teoria conspirației” a “dreptei” observă că spitalele care chipurile dau pe afară de pacienți cu Covid-19 sunt goale. https://www.reddit.com/r/conspiracytheories/comments/fqt723/hospitals_are_not_over_run_with_coronavirus_cases/ Foarte îngrijorat de “right-wingerii” care împrăștie teoria conspirației, e chiar George Soros. Prin Mediamatters..org, site căruia i-a donat un milion de dolari în 2010. Și probabil și după.

  2. Am uitat să adaug: #filmyourhospital pe twitter

  3. Center for Disease control efectiv recomandă “treceți decesele dubioase la categoria <>”. https://www.cdc.gov/nchs/data/nvss/coronavirus/Alert-2-New-ICD-code-introduced-for-COVID-19-deaths.pdf

  4. “categoria coronavirus”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *