Home / Educativ / CORONA și COVID19 – Coincidențe sau simbolism ocult?

CORONA și COVID19 – Coincidențe sau simbolism ocult?

Claudiu Egregor
Incorect Politic
Februarie 3, 2021

Explorând internetul, cu siguranță ați întâlnit informații despre simbolism. Se spune că semnele și simbolurile conduc lumea, nu cuvintele sau legile. Fie că crezi sau nu, ele au un efect asupra realității. Mecanismele care guvernează realitatea vizibilă, materială, sunt de natură spirituală, invizibile, ascunse, oculte.

Simbolismul ocult este pretutindeni, în vremurile noastre îl putem vedea în mod flagrant mai ales în videoclipuri muzicale, dar el apare și în filme, seriale, pe panouri publicitare, în logo-ul unor corporații, etc.

Afișarea simbolismului ocult reprezintă o formă de magie. Felul cum funcționează aceasta este următorul: Simbolurile încărcate cu semnificație sunt “descărcate” în mintea privitorului inconștient, influențându-l în moduri nebănuite. Odată ce privitorul poate să le discearnă și este cât de cât familiar cu această practică, acestea nu mai au efect asupra lui. De aceea este foarte important să ne familiarizăm cu simbolismul ocult, să cunoaștem dușmanul cu care ne războim, pentru că, într-adevăr, are loc un război spiritual între bine și rău.

Ajungem la corona și covid-19, care, analizate din punct de vedere numerologic, relevă niște legături cel puțin bizare, pe care, ca niște studenți ai simbolismului, nu le mai putem interpreta drept coincidențe.

 

 

8 comments

 1. Ioana Virginia Bolba

  Daca nu as sti ceea ce stiti si voi despre puterea simbolului dar si despre ocult, as zice ca este INCREDIBIL! Desi am stiut asta de la inceput, acum cred ca este horror! ASTEPT SI ALTE VESTI DE LA VOI!

 2. nu stiam ca a zis si jidanul Confucius asta.

  viitorul vaccinurilor, care e miza.
  https://www.corbettreport.com/futurevaccines/

 3. Coperta de la The Economist pentru anul 2019 ne poate arata la fel de multe,stanga jos pangolinul(s-a tot trambitat de covid ca a aparut de la pangolini si nu de la liliac),omul vitruvian avand ochelarii de sudor pe ochi si semnul de arn tatuat pe mana, cei patru calareti ai apocalipsei care vin dispre E,barza cu codul de bare in cioc,omul cu nasul de mincinos precum Pinochio,pasaportul electronic cu cod de pe mobil…probabil trebuia sa se intample plandemia in 2019 dar s-a amanat sa pice cu alegerile de la americani.

 4. Tot la capitolul simbolism.

  https://www.chron.com/business/article/Amazon-Introduces-New-Virginia-Based-Offices-15922383.php

  Noul sediu al Amazon. Seamana cu turnul lui Babel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *