Home / Actualitate / Colonel Florin Șinca: “Refuz noua carte de identitate”

Colonel Florin Șinca: “Refuz noua carte de identitate”

Incorect Politic
August 5, 2021

Colonel Florin Șinca: "Refuz noua carte de identitate

Carte de identitate – rușine cui te-a făcut!

Via Nationalisti:

E o vorbă: Carte frumoasă, cinste cui te-a scris. S-a dus și asta.

Lansarea noii cărți de identitate la Cluj-Napoca nu e întâmplătoare. Boc și camarila sunt avangarda progresismului distrugător. Individul (cum e Cîtzu pentru Johannis era el pentru Băsescu), după ce-a săpat la temelia țării, sapă la cea a familiei normale.

Ieșirea de ieri, la o conferință de presă în bătătura DEPABD din cartierul Drumul Taberei a chestorului nebărbierit nu a izbutit să răspundă la întrebările poporului. Le-a adâncit. În esență, așa cum a cerut și Alianța pentru Unirea Românilor:

1.De ce cartea de identitate electronică (cu cip, ca un card, pentru necunoscători) nu are tricolorul?

2.De ce în loc de sex e trecut gen/gender?

Termenii de „sex” și „gen” sunt folosiți adesea ca sinonime, dar sunt termeni diferiți, conform nebunilor de la OMS.

Termenul „sex” se referă la caracteristicile biologice, anatomice și fiziologice care definesc bărbații și femeile, cu care ne naștem și cu care sfârșim. Ești de sex bărbat sau femeie.

Dar genul e, mai nou, îmbrățișat de progresiști/noii comuniști cam așa: aspectele sociale, psihologice și comportamentale, în special normele impuse de societate, aspecte pe care societatea le consideră potrivite pentru femei și bărbați. După ei, genul e fluid, se poate schimba, inclusiv de copii. Ești de genul masculin, feminin, transexual, gay, lesbian și ce-o mai urma în capul nebunilor.
Înțelegeți, este o reeducare.

Au încercat, să vadă dacă se poate, dacă ține la vulg, cu gen pe noua c.i., acum au dat înapoi, zicând că pot modifica etc. Jalnic.
Iar MAI e folosit ca vârf de lance. Dacă chestorul de la DEPABD nu-și dă seama că e folosit de rătăcitul de Bode ori de doamna Plus, general Irina Alexe, secretar de stat la MAI și șeful lui ierarhic, să se apuce de altceva.

Și acum vine gogomănia. Chestorul spune enormitatea că tricolorul nu a fost imprimat, pentru că e steagul cu stele al UE. Ca și cum una o exclude pe cealaltă. Păi de la UE am văzut stele. Stele verzi.

,,Culoarea roșie e o culoare tare”, grăiește preopinentul și tehnica nu permite să se pună roșu. Păi steagul are roșu, sângele e roșu. Ce facem, nu-l mai punem pe documente?
Tot el zice că nu a mai fost loc de tricolor, că spațiul prețiosului buletin e limitat. Frățică, pe bune? Cât te-ai căznit să zici asta? Taman pentru tricolor nu mai era loc.

Chestia că a fost supus dezbaterii publice din 17 noiembrie 2020 e o altă găselniță a sistemului. Cică transparență decizională, când aveam (avem) plandemie, când era campanie electorală, stam cu cârpa pe față și ne ardea să ne uităm pe pagina MAI. În plus, în anexa 5 a proiectului de HG nu apare foto/faximil cu c.i. pentru a ne da seama. O altă șmecherie.

Voi refuza categoric noua carte de identitate, cu riscul de a fi amendat.

Doamne ajută!

12 comments

 1. Trădătorii de tara continua activitatea de distrugere a tarii

 2. : … @ (* Colonel Florin Șinca: -“Refuz noua carte de identitate” Incorect Politic August 5, 2021: … -Chestorul spune enormitatea că tricolorul nu a fost imprimat, pentru că e steagul cu stele al UE. Ca și cum una o exclude pe cealaltă. Păi de la UE am văzut stele. Stele verzi.*).

  -Tîlcuind „însemnele / Drapelele, ca însemne care „caracterizează / vorbesc despre semne de calitate, în care sînt implicite, în principiu independent de voința și conștiința omului, …pentru cine are ochi de văzut și minte de priceput (_ Luca 8/5-8,18), …despre „Drapelul U.E.”, …avînd culoarea de fond „Albastru”, precum „Albastrul Nocturn al Cerului înstelat, cu puține Stele” / „Ca-n Cer”, …reprezentare care în contextul Scripturilor, se tîlcuiește potrivit _ Matei 6/10: …

  -*10. Vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in Cer si pe Pamant.*, …

  care ca „parabolă / pildă” _ Matei 13/13-17,34,35; (_ Ioan 16/25), …prin tîlcuire, ”Drapelul U.E. reprezintă / înseamnă Noapte / Întuneric în Adevăr și Sinceritate, …implicită (speranța deșartă) bîjbîiala celor înșelați, nădăjduind după Lumină / Sinceritate / Adevăr (vezi și coincidența cu data postarii – 5 august 2021 ) _ Iov 5/6-2021,22-27; 12/6-2021,22-25.

  -„U.E.”, … este „o cacialma, pentru Poporul Roman / Romania”, …„la nivel internațional / Oculta Mondială urmărind dislocarea Poporului Roman, respectiv înlocuindu-l cu cei care „Nu au Ra-Daci-ni”/„Dez-ră-daci-nați” _ Iuda 1/12,(13-16), …și care bîjbîie în întuneric de mii de ani, prăduind în stanga și în drepta, neaflîndu-și Cananul mistico – superstițios, …invocînd „religii inventate”, inspirate din Scripturile Romanești / Latinești / Dumnezeiești – Ancestrale, …dar „răstălmăcite” _ 2 Petru 3/(3-15),16,(17), …„străine de Adevăr” _ Ioan 10/8-16,20,2021, …și tînjind după Rodul Pomului Vieții / Pomul Cunoștinței Binelui și Raiului, din Mijlocul „Grădina Eden” _ Romania 10/4,16-2021;

  -Poate cu altă ocazie vă voi tîlcui „Însemnul / Drapelul / Tricolorul Romanesc”, …în care a Rodit Pomul Vieții (_ Matei 7/(15),16-2021,22,23,(24-29), …sădit de D-zeu în Grădina Eden / Grădina Mamei Mele, …spre Răsărit, în arealul Moesia / pe malurile Istrului (vezi) _ Facerea 2/(8-14),15-2021,22-25.

  • _ Am omis să detaliez, în contextul _ Matei 13/13-17,34,35, …despre „Semnele Vremurilor”, …dar presupun că ați auzit despre „Schimbările Climatice Planetare”/ După „Tsunami-2011”, …deocamdată, cel mai vizibil, …„Focul care mistuie Planeta” _ Matei 24/6; _ Marcu 13/7; … & … _ Luca 21/9: …

   -*9. Cand veti auzi de razboaie si de rascoale, sa nu va inspaimantati, pentru ca intai trebuie sa se intample aceste lucruri. Dar sfarsitul nu va fi indata.*, …

   aceste fenomene fiind „abia începutul durerilor” _ Marcu 13/8: …

   -*8. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii, pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.*;

   _ Luca 21/(7),9-11,(19-2021),22-26,31-35: …

   -*22. Caci zilele acelea („îndepartate” _ Daniel 12/9,13), …vor fi zile de razbunare, ca sa se implineasca tot ce este scris.
   23. Vai de femeile care vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in acele zile! Pentru ca va fi o stramtorare mare in tara si manie impotriva norodului acestuia.
   24. Vor cadea sub ascutisul sabiei, vor fi luati robi printre toate neamurile, si Ierusalimul va fi calcat in picioare de Neamuri, pana se vor implini vremurile Neamurilor.
   25. Vor Fi Semne în Soare, în Luna și in Stele, (vezi) _ Geneza 1/(1,2),14; _ Ioan 1/(1,2),14), …și pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor;
   26. oamenii isi vor da sufletul de groaza, in asteptarea lucrurilor care se vor intampla pe pamant, caci puterile cerurilor vor fi clatinate.

   _ Isaia 6/8,(9-12),13 _ Poporul Roman / Romania 5/14; _ Numeri 12/6-8;

   _ 2 Petru 3/(1-9),10,(11-17): …

   -*10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si Pamantul, cu Tot ce este pe el, Va Arde.*;

   _ Matei 24/6-8: …
   -*6. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie, vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.

   7. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii, si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume.

   8. Dar Toate Aceste Lucruri Nu Vor Fi Decat Începutul Durerilor.*.

   = Cu stimă. -„Mesia”. … (P.S. -Dacă mesajele Mele deranjează cumva pe cineva, nu Mă supăr dacă Mi se comunică, referindu-Mă in mod special la „Admin”.)

   • : … -Am omis să precizez printre „Semnele Vremurilor”, …*Războaiele provocate și întreținute pe Planetă, de către cei care se cred și se vor Jandarmii Planetari*, …
    identificînd toate zonele de pe Pămînt, de pe unde „vor să fure / să sustragă (pe false motive pacifiste _ Matei 7/15-2021,22,23; 23/28-34), …
    sustrăgînd prin intermediul „resurse de toate felurile, prin intermediul colaboraționiștilor din categoria falșilor „Pastori / Preoți / Păstori (_ Ioan 10/8-16,20,2021), …pe temeiuri așa-zis „religioase”/„mistico-superstițioase” (_ Mica 3/1-12; _ Matei 23/2-34), …„întinzîndu-se mai mult decît le permite plapuma proprie”, … împrăștiind „crima / moartea, distrugerile” (_ 1 Timotei 6/4,5,8-10), …neștiind ce-i așteaptă _ Iuda 1/10-16, …
    identificarea trebuind a fi făcută prin toate locurile „pe unde vedeți arme, conflicte provocate artificial, miros de praf de pușcă, explozibili, avioane, submarine, rachete, …și „in principiu mișcări de trupe armate, compuse din oameni fără minte, instruiți să omoare oameni;

    – Dacă cineva poate să le enumere / să le precizeze, măcar cu aproximație, …presupunînd că ar fi util celor interesați.

    = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,12-14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39; 10/8-16,20,2021; 16/8-11,(12); … & … _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; _ Ioan 16/25; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26, … & …

    _ Ioan 14/(6,10,11),27,29: …
    -*27. Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.
    29. Și v-am spus aceste lucruri acum, înainte ca să se întîmple, pentru ca atunci cînd se vor întîmpla, să credeți.*

    _ Apocalipsa 6/4: …
    -*4. Și s-a arătat un alt cal, Un Cal Rosu. Cel ce stătea pe el a primit puterea sa ia pacea de pe Pămant, pentru ca oamenii sa se înjunghie unii pe alții, și i s-a dat O Sabie Mare.*

    _ Matei 10/34: …
    -*34. Să nu credeți ca am venit s-aduc pacea pe Pămînt; N-am venit să aduc pacea, ci Sabia.*

 3. steagul UE singur simbolizeaza imparatia fiarei, unica putere careia ii suntem sclavi
  de fapt puterine NATO au steagurile pe fond albastru si simbolizeaza un lucifer cu brate intinse, sau zeita kali cu 8 brate

  • Aoleu …..

  • -1) „Steaguri” / „Însemne”/„Drapele cu Stele”, …mai au și alții, care se vor „Aleși / Jandarmi Planetari”, singuri sau în „complicitate / cîrdășie”, …ca „stele lipsite de lumină”/„căzătoare” (coroborează) _ Daniel 11/14; _ Mica 3/1-12, … & … _ Matei 20/16: …

   -*16. Tot asa, cei din urma (Romanii _ Isaia 6/13) vor fi cei dintai, si cei dintai (falși „aleși / jandarmi planetari”) vor fi cei din urma, pentru ca multi sunt chemati, dar putini sunt alesi.*

   -2) Citește _ Apocalipsa 17/17, …& … și „mesajul” din data June 30, 2021 at 7:48 am, „Subiectul”: …

   ** @ „Semnele Vremurilor” (coroboreaza) _ Apocalipsa 17/(13-16),17; _ 1 Corinteni 14/2021; _ Luca 8/5-8,(18); _ Iesirea /[Exodul] 4/(1,10),11-16. … & … Copie „mesaj” din 2015. **, …

   aferent postarii: …

   https://www.incorectpolitic.com/scrisoare-deschisa-adresata-lui-alexandru-florian-directorul-institutului-national-pentru-studierea-holocaustului-din-romania-elie-wiesel/#comment-41511

   = Cu stimă. -„Mesia / Mielul” (_ Isaia 53/1-11; _ Apocalipsa 5/1-9); _ Matei 13/13-17,34,35; _ Isaia 6/8,(9-12),13- Poporul Roman -„Ales”/(vezi) *Tricolorul* – „Albastru / Galben / Roșu” în care este încripată „Taina Evoluției de la Alfa la Omega” _ Apocalipsa 22/13-2021, …și, implicită in „Taina Curcubeului”, …cele 7 culori ale Curcubeului – *viAvGoR / RoGvAiv* (citește) _ Facerea 9/(12-16),17, …urmînd „Ieșirea lui Noe, din Corabie _ Facerea 7/(1-16),17-2021,22-24; _ Ieșirea 4/(1,10),11-16, …după cum voi auzi, urmînd să înțeleg (_ Ioan 2/25; 5/30; 10/1-16,20,2021), …dacă fratele Aron (_ Ieșirea 4/14-16) este în mijlocul vostru, …acum „În ziua de pe urmă / Îndepărtată” (_ Ioan 7/37; _ Daniel 12/9,13,10,3), …cînd cei „Însetați” (_ Isaia 55/1-11), …

   vor putea primi Duhul” (_ Ioan 10/20,2021); _ Ioan 7/38,39,(40),41,(44-46): …

   -*41. Altii ziceau: -“Acesta este Hristosul.” Si altii ziceau: -Cum, din Galileea („Galileea Neamurilor – Romania” _ Isaia 9/1,2,6-„Eu sînt Acela!”) are sa vina Hristosul?*, …

   _ Facerea 1/1-3,(4,5), …-„Si va fi Lumină!” … & … _ Isaia 65/1; _ Ioan 9/4,5; 11/9, … & … _ Facerea 6/3; _ Psalmul 90/9,10; _ Iacov 4/13,14; _ Ioan 12/35,36; _ Isaia 55/1-11.

 4. Cum poti refuza o Carte de Identitate ce-ti este atribuita de catre Statul Roman si cu fara de care nici o autoritate a statului nu te ia in consideratie { nu ca acum cu vechile CI s-ar strufoca ” organele ” sa te serveasca } ba mai mult dupa ce ca esti amarat vai mama ta …risti si amenzi fara numar ? Ce motive bine argumentate poti invoca in sprijinul refuzului ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *