Home / Actualitate / CNA o amendează pe Alexandra Păcuraru pentru că a dat cu tămâie în platoul emisiunii

CNA o amendează pe Alexandra Păcuraru pentru că a dat cu tămâie în platoul emisiunii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 25, 2023

CNA o amendează pe Alexandra Păcuraru pentru că a dat cu tămâie în platoul emisiunii

CNA o amendează pe Alexandra Păcuraru pentru că a dat cu tămâie în platoul emisiunii

Postul TV Realitatea Plus a fost sancţionat marți de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu amendă în valoare de 20.000 de lei pentru acțiunile moderatoarei Alexandra Păcuraru, care a dat cu tămâie în platoul emisiunii.

Întâmplarea a avut loc în cadrul unei emisiuni din 15 martie în care se discuta problema sodomiei și a orientării sexuale a tinerilor. Totul a început de la o scrisoare deschisă adresată de cultele religioase ministrului Educației, Ligia Deca, prin care solicitau eliminarea mai multor articole din proiectul legii Educației. Legea obligă profesorii să promoveze diversitatea în școli.

Alexandra Păcuraru a intuit corect latura demonică a agendei LGBT, confuzia mentală permite dracilor să posedeze tinerii adolescenți ce ajung să se mutileze genital, iremediabil.

Dau drumul la… la tămâie. (…) Deca care vrea să pună cruce pe Educaţie şi să diversifice tot, ca la draci acolo. La draci poţi să faci orice, doamna ministru al Educaţiei, pe noi lasă-ne aşa cum ne-a lăsat Dumnezeu. Te rog. Luaţi mâna de pe copiii noştri”, a afirmat moderatoarea în cadrul emisiunii.

Cred că a fost informată, că aici sfârâie tămâia. Daţi-i şi scris lu’ Leca. Lu’ Leca, lu’ Deca, că sfârâie tămâia la mine. O fi semn bun, o fi semn rău, ea să ne zică. Şi of, Doamne, dacă ai face o minune să se ducă tămâia asta uite aici, asta uite aici. Ia să ducă dracii să sfârâie”, a mai adăugat Păcuraru.

Aici nu e vorba nici despre ton şi nici despre subiect. E vorba despre felul în care un subiect important a fost…nici nu pot să spun dezbătut, că de fapt nu a fost o dezbatere.  Acum e treaba dânsei (moderatoarei) dacă vrea să aibă în studio scene de Evul Mediu timpuriu cu tămâie şi cu tot felul de chestiuni de felul acesta şi să vorbeşti despre draci”, a declarat membru CNA, Dorina Rusu, în cadrul ședinței.

Ce problemă are Dorina Rusu cu tămâia? O fi și ea posedată?

CNA are nevoie de un exorcist.

3 comments

  1. Bine spus. Dracii sar în sus ca arși cînd le vorbești de ADEVĂR, adică de DUMNEZEU

  2. Dacă tot ați pus poza aia cu Russell Crow în Exorcistul Papei. aflați că e o mizerie de film unde cică preotul jucat de el ar fi fost “partizan” (aparent preotul Amorth a existat cu adevărat) și evident a luptat cu “naziștii cei răi”. Iar tema filmului e că Inchiziția care urmărea să combată erezia și infiltrarea jidanilor convertiți ar fi fost de fapt rezultatul posedării demonice a marelui Inchizitor.
    “Preotul catolic a dus o viață colorată. În timpul adolescenței el a făcut parte din rezistența italiană împotriva nazismului și a colaboratorilor săi fasciști. După al Doilea Război Mondial el a studiat dreptul și a fost pentru scurt timp adjunct al viitorului premier italian Giulio Andreotti.”
    https://www.hotnews.ro/stiri-international-26210339-gabriele-amorth-facut-60-000-exorcizari-credea-stalin-fost-posedat-diavol-nou-film-russell-crowe-spune-povestea-controversata.htm
    Cu alte cuvinte era bolșevic. Ne mai mirăm de ce e Biserica Romano-Catolică în halul în care e azi? Chiar filmul face aluzie la infiltrarea demonilor în biserică, dar în stil happy end hollywoodian infiltrarea nu reușește și împreună cu negrul cel nobil preotul exorcist pleacă în căutarea a vreo 200 de artefacte periculoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *