Home / Educativ / Cine Controlează Tinerii, Controlează Viitorul

Cine Controlează Tinerii, Controlează Viitorul

Incorect Politic
Iunie 7, 2020

Mișcările de tip Anarchy 666, Ocupy, Rezist, Antifa sau Black Lives Matter sunt bazate pe finanțarea și racolarea tinerilor între 14-24 ani din mediul școlar-universitar. Neo-marxistii care finanțează prin granturi, burse și sponsorizări de evenimente acești tineri, îi îndoctrinează cu liberalismul de tip marxist, globalist, anti-clerical, anti-national și anti-identitar. În România cluburi precum Fabrica, Șurubelnița sau fostul Colectiv erau locuri în care se racolau tineri pe o sticla de bere și un joint. Asociații precum Accept, MozaiQ, PSI Romania sau Lindenfeld au programe declarate pentru educarea tinerilor și beneficiază de finanțări de sute de mii de euro pentru aceste programe.

Ce poate fi mai ademenitor decât libertatea fără limite, vechea doctrină a luptei de clasă, transferată pe zona dizolvării identității de gen, rasiale, naționale și religioase ?!

Când nu sunt la paradele “libertății” sau in cluburi, tinerii ieniceri ai socialismului de tip nou participă la proiecții de filme “de nișă”, sau ies la proteste dirijate international.

Marile revoluții ale ultimelor două secole au pornit de la tineri, din Universități. Căci cine mai are curajul și idealismul de a se arunca orbește în luptă, in pofida instinctului de autoconservare ?!

Dacă guvernele nu vor lua măsuri de temperare a acestei propagande și finanțări nocive a marxiștilor mondialiști, lumea va cunoaște un nou val de dictaturi comuniste, de tip nou, mult mai rele decât cele din secolul trecut.

Teribila mașină mondialistă ce funcționează cu finanțarea de petro-dolari, transformă societatea la nivel de mentalități și credințe într-un ritm tot mai alert, sub ochii impasibili ai guvernanților, care nu sunt preocupați decât de furtul banului public și prezervarea puterii. Dacă responsabilii de la vârful statelor nu se vor trezi, va veni peste ei și peste noi o nouă revoluție roșie, un proletariat de tip nou, care îi va mătura de la putere la fel de sângeros ca pe vremea Revoluției Franceze – prima revoluție de tip socialist.

Cine controlează tinerii, controlează viitorul.

-Rapcea Mihai

6 comments

 1. De asta a semnat Renate Weber porcaria numita Conventia de la Istambul, “insarcinata” de masonul Melescanu si ratificata de Parlamentul Romaniei care nu mai e al romanilor…
  De asta au bagat obligativitatea sa fii copiii de la 5 ani inregimentati in gradinite.
  De asta au promovat frauda jidaneasca a inexistentului holocaust (suferinta a fost, ce sa te astepti la razboi cu cei ce ti-au declarat razaboi!?!).
  De asta au facut legi de promovare a degeneratillor sexuali – si mintal, ca latfel nu e posibil.
  De asta au eliminat din legislatie prevederile sanatoase, morale care asigura supravietuire neamului.
  De asta forteaza obligativitatea pervertiiri sexuale a copiilor ca educatie OBLIGATORIE. – sa-i distruga mental.
  De asta permit filme, emisiuni, specracole degenerate sexual.
  De asta platesc de la buget idioti cu rol de infectare ideologica sexual-perversa, si mutilari sexuale cerute de bolnavi mintal.

 2. Foarte bine punctat si intru totul adevarat ! Acolo se umbla, la copii si tineri, iar infiltrarea profesorilor de orientare comunista (neomarxista) a inceput de acum cateva decenii in SUA si Europa de Vest, iar acum culeg roadele.
  La noi in tara inca se mai poate frana aceasta tendinta !

 3. Articole de recomandat : RĂZBOIUL UNIVERSITĂȚILOR ÎMPOTRIVA ADEVĂRULUI: http://contramundum.ro/2017/10/17/razboiul-universitatilor-impotriva-adevarului/

  BUSOLA MORALĂ FĂRÂMATĂ: http://contramundum.ro/2017/10/30/busola-morala-faramata/

 4. CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
  CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
  CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
  CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
  CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII
  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

 5. Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past. – George Orwell – 1984

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *