Home / Internațional / Chile: Au început să confiște fiii și fiicele celor ce nu-și lasă copiii la vaccinat

Chile: Au început să confiște fiii și fiicele celor ce nu-și lasă copiii la vaccinat

Carolina Gunderode & Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 29, 2021

Atenție la politrucii ăștia medicali sau nu, guvernamentali sau simpli politsoi secreți în civil băgați în fața ecranelor de sectă -mașină de război (adesea rași în cap ) ce parazitează țara sau fac jafuri interminabile, rămânând permanent intangibili și de neînlăturat , atenție că se vaccineaza cu siringi false în fața ecranelor !!!

Au făcut la fel la gripa porcină până i-a demascat și a oprit toată mascarada, cel mai mare pneumolog al Germaniei, dr Wolfgang Wodarg, membru al Bundestagului și fost membru al Comisiei Europene, până l-au dat afară din comisia lor, criminalii trotzkisti ai planetei, care azi ne sug sângele fiind încrustați în ceafa noastră, trimițându-ne la vaccinare pervers și perfid instalând botnița obligatorie.

ATENȚIE MARE !!!!!!!!!!!!

International Legal Offensive – Part 1, la minutul 3:19

A avocata din Chile, Natalia Ravanales , îl anunță pe avocatul Reiner Fuellmich și pe echipa sa că au început să confiște copiii celor ce nu-și lasă copiii la vaccinat.

Toți avocații au conchis că acesta este finalul planificat să fie capăt de drum pentru tot genocidul vaccinal pus în funcțiune ca să rărească forțat populația globului!

Aviz românilor care nu mișcă în front până când femeile nu-și vor trimite bărbații pe baricade să le apere progenitura – rolul femeilor va fi capital la momentul când românii vor pricepe că situația este :

ORI EI, ORI NOI!!

Adică CARE PE CARE, pe românește !

6 comments

 1. Nu deznadajduiti! Praful şi pulberea se va alege de toată puterea satanist-glabalistă, de toti criminalii, iluminatii şi de toate slugile lor!
  Daca tot suntem in saptamana mare sa incercam sa ne imaginam scena rastignirii:
  Iisus lovit, biciuit, batjocorit, pus sa-si traga crucea.. I s-a pus o coroana de spini pe cap în dispret: Poftim coroana ta împărate! Altii îi strigau: De ce nu faci o minune ca să te salvezi? De pe muntele Golgota, locul rastignirii ce se vedea? Templul Ierusalimului pe care evreii îl considerau vesnic. Cine l-a răstignit pe Iisus? Stăpânirea romana (la indemnul evreilor) care l-a rândul ei se credea vesnica si imbatabila! Gloata se închina templului si se supunea stăpânirii romane!
  Ce s-a ales de templul? În jurul anului 73 adică la 40 de ani după rastignire, a fost distrus de romani, care au reprimat o revolta a evreilor împotriva stăpânirii romane. Templul a ars 10 zile, Ierusalimul a fost transformat în ruine, iar muntele pe care se afla templul a fost arat!
  Ce s-a ales de stăpânirea romana? A adoptat însasi Crestinismul ca religie oficiala în imperiu inchinandu-se lui Hristos!
  IISUS, cel batjocorit si omorât pe Muntele Golgota a biruit! A biruit prin jertfa, prin blândete si prin iubire!
  In ziua de azi ne aflam în aceeasi pilda. Doar ca nu-l mai avem pe Iisus în carne si oase ca să-l rastignim. Îl omoram in schimb in sufletele noastre! Consideram puterea globalista financiar-bancara ca imbatabila si vesnica! Ne închinăm la Satana (chiar dacă nu realizam acest lucru) sau la orice prostie ideologica de la corectitudinea politica la Covid! Consideram hartiile iesite din tiparnita satanelor globaliste ca singurele valori autentice carora trebuie sa ne dedicam viata si pentru care suntem in stare sa facem orice compromis!
  Intr-un final IIsus va invinge! Negresit! Dar nu se poate fara jertfa si pocainta. Nu se poate fara eroi si mucenici! Nu se poate fara lupta! Si trebuie sa ne unim!

  • caroline gunderode

   Din pacate intai va fi razboi cu bancile iar economia va colapsa !
   Pregatiti-va sa va luptati cu hoardele infometate si cu armatele lor de rezerva extrase dintre imigrantii care aglomereaza toate tarile noastre europene, mai in secret mai la vedere !
   Vine criza si foametea iar acestea le sunt armatele pe care le vor folosi contra etniilor Europei!
   Nu uitati: peste tot armatele tarilor sunt infiltrate, ca si politia, de SECTA-MASINA-DE-RAZBOI !
   In Franta, 500 de politisti la pensie – caci cei activi si-ar pierde painea – s-au grupat si au facut o cerere de protest catre guvernul macronistilor , sa termine cu masurile anticorona . Intre timp economia Frantei e distrusa, ca si a Romaniei !
   Vestele galbene se vor intoarce sa protesteze in drum , cand va veni momentul critic .
   DESI POLITIA A MUTILAT OAMENI ! Nu s-a atins inca masa critica intre protestatari !
   In vara sau cel tarziu in toamna, criza economica si financiara va incepe sa rascoale masele !
   Adunati-va musai intre voi, grupuri, grupuri si organizati-va pentru momentul critic cand ei vor instala represiunea violenta, in mod sigur, dar asta e situatia :
   KLAUS SCHWAB, IN TOATE CARTILE LUI, CERE MOARTEA OAMENILOR , CA SI BILL GATES, PENTRU RARIREA POPULATIEI PAMANTULUI !
   ASTIA SE ADUNA REGULAT !
   DAR ROMANII ???

 2. In primul rand scuze pentru greselile din textul de mai sus ..L-am scris pe telefon..
  @Caroline – Nu trebuie razboi cu Bancile. Pur si simplu acestea trebuie nationalizate. Toate tarile trebuie sa faca acelasi lucru! Daca Rotschieldzilor si Iluminatilor le iei Bancile din Mana i-ai distrus! Sah-Mat. Se poate face printr-un proces international cu confiscarea averii! Dar pentru asta trebuie ca toate popoarele sa se ridice si sa ajunga exact la radacina raului! Elitele malefice care controleaza sistemul financiar bancar! Tot acestia controleaza guvernele, serviciile secrete, mass-media, parlamentele, justitia si alegerile asa-zis “democratice”. Controlul se realizeaza simplu, pentru motivul ca banul este la ei..Si toate marionetele puse de ei sunt in stare sa-si vanda si parintii pentru bani..
  Deci dupa parerea mea, aici e lovitura de gratie! Nationalizarea tuturor bancilor! Libertatea, normalitatea vor veni apoi de la sine..Pana atunci noi ar trebui sa ne lichidam toate conturile din banci si sa inventam alte metode de plata intre noi, mergand pana la troc.

  • M-am bucurat ca ati adaugat numele colaboratorului si va multumesc pentru gest !
   Asa este totul acceptabil!
   Felicitari pentru imaginile adaugate !
   Foarte pertinente si ilustrative !
   In special videoul cu siringa sper sa-i faca pe romani sa sara pe baricade !

   Tot asa au simulat in trecut- la gripa porcina – vaccinarea la televizor a guvernantilor :

   guvernantilor li s-a administrat vaccinul fara intensificator iar oamenilor de rand li s-a administrat un vaccin cu intensificator care a ucis destui dar mai ales a generat cazuri de narcolepsie cu sutele !

   Tot asa ca azi : fara despagubiri de la companiile farmaceutice – e vorba deci de foarte multi oameni nenorociti pe viata !
   Ocroteste-i Doamne pe romani si pe toata lumea care le poate cadea prada acestor anti-oameni !!

  • E o placere sa va citesc, Maestre !
   Suntem gand la gand cu toate : cu nationalizarea bancilor, mai ales ! Cu subventionarea taranilor si a businessurilor mici si mijlocii , prin imprumuturi fara dobanzi, de la stat !
   In Germania se aduna oameni la discutii in grupuri spre a incerca sa gaseasca o solutie pasnica la transgresarea de care vorbiti si Domnia Voastra ; problema este ca sunt multi sceptici printre academicii care analizeaza ce se poate face , exact din motivele pe care le mentionati si Domnia Voastra : inertia popoarelor in a se ridica si a actiona concertat !
   Pentru ca nu-si cunosc forta !
   Iar shobolanii sunt plini de bani si si-au facut armate pe langa faptul ca au infiltrat totul, exact cum spuneti foarte bine, mai sus !
   Vor stinge sigur electricitatea si planuiesc un mare crah !
   Va dati seama ce banditisme si cata moarte urmeaza daca ne sting sau ne blocheaza internetul si telefonia prin sateliti ?
   Toti au bunkere si castele – Merkel si-a cumparat si ea castel ! Multi au cumparat asa ceva in Elvetia !
   Acolo e se pare si centrul lor financiar .
   Basca insulele exotice etc in care vor sa se retraga !
   Acum cumpara aurul de peste tot !
   Politia si armatele, daca n-au ce manca , credeti ca vor fi cu noi , cei fara mijloace de subsistenta daca se blocheaza lanturile de aprovizionare mondiala – deja a inceput blocarea ! Am vazut harta !
   Poanta este alta : economistul Andreas Popp in ultimul lui video dezvaluie conexiunile cu Asia Mare si Mica, de care noi habar n-avem caci sunt tinute secrete , inclusiv noul drum al matasii si conexiunile intre Iran si multiple tari foarte indepartate iar China este in avans criss-cross in toate azimuturile !
   Inca o poanta ff interesanta: Rusia se va coaliza cu China contra USA dar – si acum trageti o partida de ras : USA nu va putea ataca niciodata China caci depinde de ea – puhoaie de americani lucreaza in China in conectii economico-profesionale fel de fel iar increngatura este atat de caraghios de ampla , ca USA este si va ramane legata fedelesh de China si datorita altor aspecte: actiunile USA de stat, cumparate masiv de China , aurul USA etc !
   E autocacealmaua americanilor care blocheaza un razboi atomic cu China !
   Iar Rusia nu vrea asa ceva .
   Deci USA baga zazanie caci vrea cearta cu Rusia, din alte tari, intermediare, precum Ucraina .
   Sper ca Romania sa nu le cada in plasa !
   Doamne ajuta sa ne lase in pace cu razboiul asta Ucraina/Rusia !!!
   Oricum USA este in declin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *