Home / Articole Promovate / Către Deținuții din România (adică poporul român)

Către Deținuții din România (adică poporul român)

Iancu
Incorect Politic
Ianuarie 28, 2019

Articol preluat dintr-un comentariu scris de Iancu Breban

Deținuți, problema e gravă!

România este o filială a jidanului internațional, iar cine nu vrea sau nu poate înțelege acest lucru e debil ori degeaba pentru nație sau, mai degrabă, ce a mai rămas din ea.

De ani de zile observăm cum jidanul internațional ne dirijează – nici măcar din umbră – țara. Indiferent de guvernul „ales” totul este prestabilit din fașă, fără deviere de la cursul salvator și pașnic al globalismului iudaic.

Și dacă tot suntem o colonie, haideți să fim și colaboraționiști, de ce să nu fim coerenți?

Așadar, îi cerem lui Alexandru Florian să-și asume corect mandatul de bolșevic și să ordone fără întârziere pedepsirea detractorilor regimului democratic din România.

Cerem oficial zece ani de închisoare pentru românii găsiți vinovați de ceea ce au spus și scriu toți marii oameni de milenii: jidanul este un mincinos, manipulator și este animat de ură fanatică față de tot ceea ce este străin de el, în timp ce – absolut senzațional! – își stabilește supremația chiar dinăuntrul tuturor neamurilor pământului pe care îi ocupă cu ajutorul Codului Penal. Legea-i lege!

Românii „trădători” se confruntă cu un stat jidovesc și jidănit, absolut democratic și fără loc pentru îndoieli îndoielnice, nici mai mult nici mai puțin.

Louis-Ferdinand Céline, banditul dandy și nu dady (nu-i vorba de Dragnea…) probabil cel mai mare scriitor și filozof al minciunii ambientale din toate timpurile a zis: „Democrația, oriunde și dintotdeauna a fost paravanul dictaturii iudaice.”

Orice bun român, ființă disciplinată de firme transfrontaliere, responsabilizat de bănci prin intermediul mașinilor de spălat și înălțat de înțelepciunea acumulată de pe urma manelelor mediatice înțelege că, Louis F. Céline este un mincinos notoriu! Cât despre „dandy”, nu cădem în cursa lui Dragnea, nici la referendum nici acum!

Ca atare nu acceptăm și respingem această afirmație! Democrația nu este paravanul unei dictaturi iudaice, ci iudaismul unui paravan democratic… OK?

Adică suntem beneficiarii unei democrații iudaice de bun augur, revărsată peste țara noastră după pariccidium în ziua Crăciunului. Exact, asasinarea lui Nicolae „național-socialistul” Ceaușescu, coincide milimetric cu înstrăinarea salvatoare a patrimoniului național în cele mai variate forme cu putință.

Mai sintetizat: am rămas în curul gol!

Jidanul, atent la detalii așa cum îl cunoaștem, înțelegând că aveam potențialul nesănătos de îmbogățire, ne-a readus în matcă și ne-a reîntregit cu starea originală în care ne-a lăsat bunul Dumnezeu… Adam stil.

Românii, fără să înțeleagă, își îndeplinesc pedeapsa pentru crima săvârșită – prostia lor fenomenală! Aproape 30 de ani din pedeapsă s-au scurs, eliberarea condiționată? Nici vorbă! Aranjamentele interne sunt sistematizate de afară, raționalizate în intern și votate în masă de po-pulimea încarcerată.

Mihai Eminescu nu a zis: „Cel mai nemernic popor e acela al căror codrii cad în indiferența celor pe care, prin jertfă, i-a ținut în viață!”

Ajunge cu gluma!

Dar acest lucru s-ar putea schimba pentru că nu vorbim de convingeri de drept comun, ci de represiuni politice jidănesti ultra agresive. Alte evoluții vor urma și tot mai mulți români adevărați vor ajunge în închisorile regimului.

Jidanii vin, desigur, să-i ofere rezistentului român cea mai bună carte de vizită care există în lume, pe marginea insurecției: orice om care este condamnat la închisoare de către instanțele unui guvern de ocupație devine ipso facto pentru miile de rezistenți un luptător pentru libertate, un model, un săditor al viitorului – martir Arian al oardei orientalilor colonizatori, jidanul stăpân și slugoii săi seculari negroido-musulmani și, mai nou, a cincea coloană nevertebrată de găozari și stângiști de factură roșie. De fapt, o adunătură de scursuri după chipul și asemănarea stăpânului, jidanul!

Însă, în această situație, rezistentul autohton va spune pur și simplu: „acest sistem corupt îl aruncă pe acest om în închisoare pentru că, a spus adevărurile care îl deranjează”. Și acest adevăr este: JIDANUL!

Gluma care creditează dușmanii României, canibali precum Dragnea, Iohannis, Cioloș sau șeful lor, Alexandru Florian, este că, cică, ar avea intenții și viziuni divergente, adică nu se culcă împreună…

Dacă doloflache de Sibiu nu se mai sfiește când vine vorba de asasinarea României, cripto-dușmanii lui se întrec în ipostaze care de care mai patriotice, mimând cu stângăcie un pseudo naționalism de dantelă. Înțelegând aversiunea crescândă a po-pulimii față de tirania europenistă, o fac și ei pe rebelii.

Însă, pentru a li se acorda privilegiul recunoașterii de către rezistență, trebuia să fi declanșat intr-un fel sau altul ura fanatică a jidanului.

Dar nu au făcut-o, de ce? Pentru că acest club este extrem de închis. Puțini oameni în țară înțeleg că lașitatea este cadoul suprem pentru jidan, din ea trăiește.

Nu voi sta să-mi pierd timpul cu teoriile lui Iohannis despre prietenie și toleranță cu negrii, arabii și stăpânii acestora, JIDANII. Nu pentru acest motiv trebuiesc condamnați românii refractari, ci pentru lipsa lor de respect față de jidanii care țin România în mâinile lor diabolice.

Ceea ce contează este dinamica politică pe care o reprezintă aceste viitoare condamnări jidănesti. Prin trecerea acestei etape, unii o numesc „Vexler”, jidanii demonstrează încă o dată că, sub o presiune suficient de puternică, fanatismul lor oriental începe să se reflecte în mod spectaculos.

Această cursă nebună spre semitizarea fulger a României își trăiește ultimele clipe. Toată adunătură de zombii români creați de jidanul electric, Pro-TV and Co., o să ajungă la tomberonul coșmarului post-decembrist. Toți debilii care fac „rezistență” PSD-ului o să dispară fără urme precum căcații de pe asfalt după ploaie, cu precizie după răscoala care o să scape România de sub tirania iudaică.

Propun chiar să se construiască un gulag unde să-i reeducam pe rezistaci prin muncă și dăruire față de neam și țară! Poate chiar să-i punem pe țigani de pază, o să vedem atunci.

Consider că Arianul este cel mai conștient în fața adevărului, datorită generozității sale naturale, care îl conduce până la negarea/ura de sine pentru a recunoaște ceva care, de altfel, nici nu-i place.

Iubirea filo-semită a iudeo-creștinopaților BOR (a nu se înțelege că fac referire la marea rezistență ortodoxă Dreaptă și biruitoare a mănăstirilor) se aproprie de faza finală.

Acesta este tocmai motivul pentru care jidanii trebuie să fie întotdeauna atacați în mod frontal și neîncetat: ura lor compulsivă pentru omenire se aprinde imediat și se transformă într-o represiune oarbă.

Jidanul este cea mai respingătoare și urâtă specie din punct de vedere moral pe pământ.

Acest parazit, pentru a continua să se angajeze în înșelătoriile lui, întotdeauna încearcă să se înfățișeze ca o victimă pentru a preveni orice reacție de apărare din partea oamenilor pe care îi exploatează cu înverșunare.

Acesta este paradoxul acestei rase: tiranic și dominator, justifică despotismul său prezentându-se înșelător ca un popor fără putere și veșnic persecutat.

Prin urmare, pentru ea, cea mai mare dificultate în asumarea puterii reale, fără paravane, este frică de a fi chemată să apară în curtea de justiție a popoarelor, antisemitismul.

Atunci când rasa jidanescă este în cele din urmă denunțată ca fiind criminală, natura sa profundă este exprimată instantaneu și astfel începe persecuțiile bolșevice seculare.

Bolșevismul imemorial, adevărata față a sufletului blestemat jidănesc.

Domnule colonel Vasile I. Zărnescu, onor personalității dumneavoastră!

P.s. dacă tot deranjează cartea dvs., de ce nu vin să demonstreze că mințiți, că greșiți și că ceea ce spuneți este eronat? Vedeți, aici e paradoxul milenar, prin atitudinea și metodele folosite jidanii poartă în ei antisemitismul, adică scârbă și repulsie nemărginită.

 

2 comments

 1. http://www.biblebelievers.org.au/intern_jew.htm
  THE INTERNATIONAL JEW, THE WORLD’S FOREMOST PROBLEM
  Abridged from the original as published by the world renowned industrial leader, HENRY FORD, SR.
  Appearing originally in the periodical published by the Ford Motor Co. “The Dearborn Independent.”
  ——————-
  https://russia-insider.com/en/solzhenitsyns-damning-history-jews-russia-review/ri22354
  Solzhenitsyn’s Damning History of the Jews in Russia
  Depre cartea 200 YEARS TOGETHER

 2. Nene Iancule…. Respect!

  Scrii foarte frumos.

  Am citit cu mare placere si astept mai multe articole de la tine.

  Esti un om foarte treaz.
  Respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *