Home / Actualitate / Cât timp sistemul democratic persistă, nu se va mișca nimic în țara asta

Cât timp sistemul democratic persistă, nu se va mișca nimic în țara asta

Incorect Politic
Octombrie 14, 2021

Cât timp sistemul democratic persistă nu se va mișca nimic în țara asta

Cât timp sistemul democratic persistă, nu se va mișca nimic în țara asta

Via Trenduri:

Plăvanul stă mai mult plecat din țară. E precum Ceaușescu în ultimele momente ale mandatului său. Orban e aproape plecat din PNL. Chiar dacă nu pleacă, el, alături de majoritatea celor din partid, fac opinie separată. Cu siguranță că s-a pierdut „butonul” de control al acestei mase. Iar acel buton era esențial pentru încropirea unei majorități de strânsură.

N-are nicio șansă să poată face Guvernul” – le-ar fi spus Plăvanul celor care i l-au înaintat în plic pe Julien, băutorul de pipi. „Tu doar numește-l! De restul ne ocupăm noi.” – ar fi fost răspunsul primit. Așa a apărut piticul peltic și penibil ca nominalizare de premier. Și curcile se crucesc. Cum poți pune premierul de la un partid care la alegeri a luat 15%? E caz tipic de suspendare. Poți să-l pui doar dacă are o coaliție în spate, nu așa la mișto.

Când i s-a cerut să-l numească pe Julien, Plăvanul s-a gândit că împușcă doi iepuri dintr-o lovitură: pe de o parte răspunde pozitiv unor comenzi cărora nu le mai răspunsese de mult, pe de altă parte își va crea premisele re-numirii lui Vasilică după ce va pica Cioloș. Așa s-a gândit el. Dar cum s-au gândit cei care l-au propus pe Cioloș? O să rămâneți surprinși.

Câțiva băieți finuți merg să toarne miere în urechile celor care-i ascultă. Îi ascultă deoarece se află pe un buton al unei telecomenzi, iar „băeții” au adunat în disperare de cauză toate telecomenzile. Așadar, ce spun băieții ăia isteți? Pesediștilor le spun că oricum nu au șansa să ajungă la putere și că dacă ar vota un asemenea guvern ar avea pe cine să-și pună tunurile, crescând așa cum au crescut în 2016. Mai mult, ar putea să-și pună chiar și un vicepremier, la fel ca la primul Guvern Cioloș. Peneliștilor le spun aceeași chestie, anume că introducând oameni în Guvern ar putea să fie în același timp și la putere și-n opoziție. UDMR-ului nu trebuie să i se spună nimic, ci doar numărul ministerelor alocate. Acolo totul e pe bază de pragmatism.

Scenariul în care se instalează un absolut ilegitim Guvern Cioloș 2 nu este unul atât de îndepărtat pe cât ați crede. Băieții din umbră lucrează inclusiv la generarea unei stări critice, astfel încât să se forțeze formarea unui guvern. Cum Cioloș e singurul care „are o structură formată” se va spune că n-avem ce face și că trebuie să se voteze „răul cel mai mic”. Cine va vota în Parlament? PNL-ul, prin aripa telecomandată de Plăvan, UDMR-ul, USR și o parte din PSD. Așa, mai pe ascuns, în timp ce Ciolacu va înfiera revoluționar. Nu știu dacă se reuși asta, dar pe acest scenariu se lucrează. Și vă spun încă de pe acum că au o structură puternică în subsolul scenei!

De ce se întâmplă ceea ce se întâmplă? Sunt multe cauze, în principal externe. Plăvanul e pe nisipuri mișcătoare și nu se vrea plecat de la măcelărie. E dispus să facă orice sacrificiu, inclusiv să-și vândă partidul și puterea pe care-o deține. Compromisul cu Cioloș l-a făcut din același motiv. Îi este frică deoarece nu e nevoie decât de o simplă investigație onestă pentru ca întreaga familie prezidențială să schimbe cele șase case pe-o celulă. În plus, în ultima perioadă a prins o frică maladivă de revoltă. Caută cu disperare orice eveniment extern pentru a se afla cât mai departe de țară. Trăiește într-o continuă angoasă simțind că ața de care se mai ține e din ce în ce mai subțire.

Dar care-i totuși miza unui Guvern USR? E simplă. Ca și la primul mandat se urmăresc câteva chestii strategice care, odată făcute, sunt imposibil de reparat. În primul și-n primul rând e vorba de legile justiției care ar desființa SIIJ și ar reface sistemul odios al DNA-ului Kovesist. Apoi o privatizare rapidă a tuturor companiilor de stat. Acum, în plină criză, pentru că se face pe bani puțini. Și-apoi se mai dorește „progresivarea” cu forța a societății. Așa cum botnița a fost pusă prin lege, la fel și ideologia LGBT va fi implementată legislativ. Scurt și rapid. Deja se văd acțiunile. Nici măcar n-au fost aduși la putere și au început atacul la Biserica Ortodoxă pe baza unor acuzații hazlii, făcute de un limbric cică „infiltrat”. Scenarii ieftine bune pentru proști!

Franța acționează în România prin intermediul DGSE, ajunsă acum cea mai influentă agentură de aici. Dacă serviciile americane intraseră „la rupere” bazându-se pe suportul politic, francezii au stat discreți și au încercat să nu-i deranjeze pe americani. Însă, în acelaș timp, și-au construit pilonii de aici. Cioloș, Clotilde Armand și restul găștii sunt oamenii intimi ai DGSE, protejați cu „umbrela nevăzută”. Toți acești piloni au crescut prin crăpăturile lăsate de americani. Însă, după „marea retragere”, ciupercile halucinogene franțuzești au ieșit din tranșee pentru a prelua țara. Despre asta este vorba pe scena noastră politică.

Trebuie remarcat că toată structura implementată de francezi n-ar fi fost posibilă fără racolările de la vârful sistemului: Coldea&Kovesi. Kovesi a avut triplă comandă la DNA. Pe de o parte răspundea strict la ordinele americanilor – care desenaseră structura de forță și, pentru supervizare, se instalaseră cu birou în clădire – dar, în același timp, și ordinelor franceze și germane. Mai țineți minte dosarul EADS? Puțea înfiorător a corupție generalizată, dar a fost acoperit de curul cel mare al Ciorduței. Și nu numai. Există numeroase dosare cu cântec făcute de Ciorduța celor care riscau să slăbească anumite interese franco-germane. Pe parcursul carierei sale, Ciorduța a fost agățată de francezi. Jocul transparent s-a văzut la votul pentru funcția de procuror european, atunci când Franța și-a retras propunerea. Mai țineți minte? La fel și-n ceea ce-l privește pe Coldea. La un moment dat s-a aflat și el pe lista scurtă pentru șefia serviciului secret european, care însă nu s-a mai înființat.

Plăvanul asistă neputincios și, în același timp, cu teamă. Are câteva bube pe care francezii nu sunt dispuși să le ierte. De-aia teama și de-aia comportamentul specific unui cățel teleghidat.

Scena politică autohtonă este într-o stare deplorabilă. În condițiile în care nu mai există protecție internă în România, nu poate exista nici politică națională. Golanii de pe tot mapamondul  își fac de cap întrucât sistemul nostru este penetrat prin toate părțile. Culmea e că partea onestă din servicii așteaptă reforma din partea politicienilor, în timp ce politicienii o așteaptă de la servicii. Care servicii sunt penetrate precum un ciur. Și-atunci?

Soluția nu poate veni decât dinspre politică, însă sub nicio formă din partea sistemului actual. Ceea ce vă spun nu vă va plăcea, dar e pura realitate: cât timp sistemul democratic persistă, nu se va mișca nimic în țara asta. Pentru ca România să redevină suverană are nevoie de o dictatură având acest scop, de recucerire a independenței. Fără un om politic hotărât nu vom mișca nimic.

E tragic ceea ce afirm, dar asta e realitatea. Din păcate, lipsa noastră de implicare ne-a adus aici. Ca să ai democrație trebuie să ai participanți la ea. Care-s jucătorii noștri democratici? Oamenii care refuză să iasă la vot și-i înjură pe politicieni? Cei care se cufundă în fotoliu înjurând cu telecomanda în mână? Frustrații de Facebook? Nu încercați să mă contraziceți că știți bine care-i adevărul.

Societatea noastră civilă sunt ONG-urile de „ciupeală” gen mizeria lui Niku Shordan sau cele ale lui Barna, Ghinea&comp. Oamenii și interesele lor reale nu sunt prezenți, iar asta se răzbună. Pentru că așa de fiecare dată avem de ales între două tiranii: una zis democratică în care societatea e acaparată de interesele celor care știu să manipuleze societatea civilă, iar alta dictatorială, în care un grup capturează statul. Din păcate, fără o implicare reală de la firul ierbii vom pendula între cele două valori ale acestui binom mizerabil.

5 comments

 1. Foarte buna analiza, cu doua mentiuni:
  1. Care e partea onesta din servicii? Are autorul impresia ca mai exista asa ceva? Mai degraba as zice ca serviciile noastre sunt penetrate 100% si ca oricine ar manifesta cea mai mica tendinta patriotica in rindul lor, ar fi expulzat instant, eventual si cu niste tinichele de coada ca sa nu dea din casa.

  2. Ai grija ce-ti doresti. Vom avea dictatura, asta e sigur, catre asta se indreapta lucrurile. La fel de sigur este ca va fi una pro-, nu anti-globalista, care nu va face decit sa ne inregimenteze si mai mult Ocultei.

  In Romania schimbarile radicale nu au fost niciodata “nascute” aici. Intotdeauna ne-au fost impuse din afara. Momentele 1848, 1918, 1944, 1989 – toate s-au produs la presiunea unor forte externe. Daca nu intervine vreo noua Yalta, car sa ne scoata din actualele aliante politico-militare, suntem condamnati sa raminem inhamati la caruta Vestului globalist. Nu avem nici puterea, nici clasa politica, nici vointa necesara sa ne rupem singuri.

  Daca mai vrea cineva argumente, sa-si aminteasca doar cati romani au iesit in strada la chemarea Ocultei in 2017-2018 (sute de mii) vs. cati au iesit contra dictaturii medicale in ultimul an (doar de ordinul miilor).
  Alt argument: cati romani au votat impotriva Ocultei la referendumul pentru familie din 2018? Cam putini, nu?

  • “Daca mai vrea cineva argumente, sa-si aminteasca doar cati romani au iesit in strada la chemarea Ocultei in 2017-2018 (sute de mii) vs. cati au iesit contra dictaturii medicale in ultimul an (doar de ordinul miilor).
   Alt argument: cati romani au votat impotriva Ocultei la referendumul pentru familie din 2018? Cam putini, nu?

   Cam greu să te contrazic. dar pe 2 octombrie au fost cam 50,000 la cele două mitinguri (de ce n-a fost unul singur n-are rost să discut aici). Iar în ce privește referendumul, acolo e și ignoranța românilor combinată cu harțagul tipic “ma đuc eu la referendum ca să-l scap pe Dragnea?” (Dragnea care a fost atacat până și de publicațiile de “stânga” din Vest, ca de exemplu the Guardian), dar ce contează. Era greu de citit legislația pe site-ul Senatului, ce să-i faci. Iar a doua problemă la referendum a fost că probabil proporția ortodocșilor în rândul populației e în scădere.

 2. Ah, sunt induiosatoare articolele astea “a la Tapalaga”, deosebit de bine condimentate: o multime de informatii “secrete”, analiza unui “adevarat initiat” in miscarile “subterane” si de “intelligence”, multe observatii pertinente amestecate cu si mai multe intoxicari grosolane.
  Am observat la autor o adevarata obsesie impotriva DNA, cam asa era si la starostele Hotnews si G4Media atunci cand s-a dat ordin de desfiintare a structurii. Va scriu cumva aceiasi securisti “onesti” articolele?
  Oare daca mai era DNA-ul cel dinainte de a fi torpilat de alianta antinationala si antiromaneasca formata din Parlament, Guvern, CC, CSM si desigur Iohannus – slugoiul cancelariilor occidentale, mai ajungeam noi sub bocancul unui debil ca Arahat (in fapt, acesta este doar un paratraznet, in spatele lui isi arata coltii oculta mondiala)?
  Apropo de unde am ajuns, cine mai tine minte anchetele DNA din domeniul medical, comisioanele incasate de la companiile farmaceutice, spagile luate de acesti sfinti in haine albe, experimentele macabre facute pe copii, transplanturile facute dupa cum au vrut muschii lor? Va mirati ca au ajung monstri astia sa ne omoare ca pe animale prin spitale?
  Ar fi bine deci sa ne intrebam cui a folosit distrugerea luptei anticoruptie din Romania. In primul rand infractorilor autohtoni, socati de tavalugul care a dat peste ei. Anchetele DNA si DIICOT au scos la iveala o Romanie monstruoasa: placa turnanta pentru traficul de carne vie, droguri si armament, sursa de fiinte care sunt traficate in Occident, o tara care geme sub teroarea retelelor de crima organizata cu ramificatii la varful politicii, magistraturii si serviciilor secrete.
  De anchetele in randul magistratilor sa nu mai vorbim. Va mirati ca au ajuns iarasi jigodiile astea sa isi bata joc razand de justitiabil si de lege stiind ca sunt practic intangibili dupa ce nu mai pot fi anchetati de o structura precum DNA?
  Au mai iesit la iveala interese externe enorme in Romania care, in ciuda gargarei oficiale, opereaza tocmai prin intermediul Marii Coruptii. Sa ne amintim ca marile dosare DNA (Microsoft, retrocedari cu afaceristi evrei s.a.) au dus de regula in afara granitelor. Nimeni nu vrea sa ne explice de exemplu motivul pt care o celula Mossad dorea santajarea procurorului-sef al DNA (vezi scandalul Black-Cube).
  Asadar, restauratia era dorita de infractorii locali si de mulgatorii externi si a avut loc in 2017 (nu acum, dupa cum sugereaza autorul), sub directa coordonare a tradatorului de la Cotroceni.
  Apoi autorul jongleaza in ritm ametitor cu notiunile: prietene, ceea ce e acum in Romania este tocmai dictatura pe care minti luminate ca a ta o doresc, nu democratie. Nu am avut dupa 1989 nicio zi de democratie, am avut doar neo-colonialismul dorit de CIA-Mossad si ctitorit de tatucu Iliescu (zis pentru fraieri si “agent KGB” si “omul Moscovei”) pe model sud-american, impreuna cu PCR si Securitatea.
  Cand ai de ales intre progeniturile fostului PCR si cand functiile la stat sunt ocupate exclusiv pe criterii de descendenta nomenclaturista nu e democratie. Domnule autor, colonialismul nu inseamna nici independenta nici democratie.
  Oare ce enorme interese au fost ca mari dosare precum cele ale comunismului romanesc, ale Revolutiei si mineriadelor sa ramana nerezolvate vreme de 30 de ani? Daca bestiile comuniste primeau ce meritau si nu mai aveau acces la functii publice (nici ei, nici urmasii lor), daca criminalii Revolutiei si mineriadelor erau pedepsiti, Romania de astazi era alta. Cum este posibil ca dupa 30 de ani sa nu stim cine ne-a ucis tinerii la Revolutie? Cum este posibil ca tortionarii mineriadelor sa nu fie inca pedepsiti? Despre 10 august de ce nu se mai vorbeste nimic? Cum este posibil ca hotii si jecmanitorii care au dus tara la sapa de lemn sa fie in libertate si sa ne umileasca zi de zi?
  Asa, am cladit pe nisip, pe uitare, pe minciuna si mistificare (adica pe povesti in genul articolului de mai sus), sa nu ne miram asadar ca totul se naruie intr-o noapte si ca ticalosii au asteptat momentul potrivit pentru a-si arata coltii si a ne pune din nou piciorul pe gat.
  Asta se intampla acum, domnule autor, urmasii nomenclaturistilor si securistilor (tot ceea ce poate fi identificat sub termenul generic de “stat”), fostii inculpati din dosarele DNA si DIICOT isi iau revansa in fata poporului roman, cu ura si cu sprijinul direct al acelorasi “popoare turanice parazitare” (cum le numea Iorga) care nu viseaza de 150 de ani decat sa ia in stapanire tara asta.
  Deci, pentru orice om cu mintea limpede, este nesemnificativ daca guvernul Ciolos trece sau nu. Caci, vorba Poetului: “Locul hienei îl luă cel vorbareţ/ Locul cruzimii vechie, cel lins şi pizmătareţ/ Formele se schimbară, dar răul a rămas.”

  • Vorbesti mult ca sa derutezi.
   Masurile dictaoriale nu au facut sa apara o dictatura in Romania.
   Dictatura are un dictator.
   Romania nu are nici macar sef de stat ca e latrina UE cu astia la putere.
   … si nu poti sustine ca “serviciile” apara statul (dempolat, practic…), poporul/neamul – blegit de propaganda talmudistilor ori economia /averea romanilor… aici chiar ca nu mai detaliez ca num-am imbatat.
   Vorbesti de coruptii locali… caree aveau avera in Romania si plateau taxe in Romania – de regula, cu ceva “externalizari “strategice”.
   Dintre marii corupti – tataro-jidanu Basescu caruia ii construia beleaua de Blaga pachetele cyu euro sa le duca cu camionu “afara”.

   Apoi, nu retrocedarea la jidani s-a vazut ca o radem printr-un decret facut in 3 minute… ci imprumutul DE LA EI (de hartie igienica de fapt si impulsuri electrice…) impreuna cu plata injositoare de foloase holocausutice 1.000 % necuvenite dar angajata din tradarea mai multora, dintre care Nastase, Iliescu, Comstantinescu, Basescu, Severin, … Neuberger (zis roman), Iovanis, Dancila si altii cu tot cu jidanii deghizati in romani sau chiar “pe fata” care ne-au facut criminali de-ai tribului lor cand ei au omorat si ei au beneficiat de sacrificiul romanilor in toate razboaiele de cand ne-au infectat, parazitat si furat.

 3. Democratia promovata de cand franc-masoneria (manevra “acoperita” a khazarilor pentru a se ascunde in spatele ne-“jidanilor”, cozi de topor!) si de cand au convins coruptii printisori/duci apuseni sa lase si alte religii pe pamantul lor.
  Din momentul acela, in loc sa arunci marul stricat din cos… crestinii (apusenii, latini – cultural si eretic apoi si cei din rasarit – pofticiosi, ravnitori la “mai mult” si la necuvenit…) au fost manati spre sclavia mascata a talmudistilor babilonieni.

  Cand au “bagat” politica”la bataie”, democratia a devenit unealta de divizare a societatii.
  Nu conteaza cum i s-a spus multipartitismului, stanga-dreapta, conservatori-liberali, etc. ci faptul ca alta directie decat cea naturala, traditionala putea rasturna valorile sociale.
  Progresul stiintei – care de multa vreme il neaga si/sau contrazice pe Dumnezeu cat si plasarea coruptiei morale in cultura, educatie drept “alternative”, “modernism”, “emancipare” au facut ca o parte din ce in ce mai mare din populatie sa alunece in nesimtire, egoism, perversitate… sa se jidaneasca de fapt.
  Democratia “zilei” este forma marxista de divizare in clase care trebuie sa se elimine una pe alta.
  A fost antagonismul bazat pe “Capital”: burghezime-muncitorime.
  Omorarea burghezilor – act democratic!
  Trecem repejor prin antagonismul traditionali/sanatosi – perversi + colorati intarit de teoria critica a rasei, toate – produsele jidanesti incepand cu Scoala de la Frankfurt.
  Altre acte democratice: eliminarea din pozitii de conducere a albilor, stergerea memoriei/istoriei albe si obligativitatea homosexualizarii si preacurviei…
  Am intrat deja in faza trans-marxista a inventarii claselor injectati/sanatosi sau obiecte miscatoare/oameni… actul democratic “in curs” este de eliminare a oamneilor. Adica, a noastra.

  La ce folosesc protestele?
  La ce folosesc procesele in justitie?
  La ce folosesc dezbaterile, interviurile?
  Solutia este unica, apartine celui care lupta pentru supravietuire… ori ei, ori noi.
  Ei ne dau otrava injectata, noi sa le dam (cine are) glontul si funia atarnand pe stalpii de iluminat public.
  Sa se balangane acolo pana ii mananca ciorile, ca ei ne fac pe noi ingrasamant pentru mama lor, Gaia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *