Home / Educativ / Cartea care deranjează ATGOR

Cartea care deranjează ATGOR

Hannibal Barca
Incorect Politic
Iunie 15, 2020

Cartea care deranjează ATGOR

Imperiul Curcubeu

 

Nu există criză, nici ultra-liberalism, omul nu provoacă nicio catastrofă climatică, nu există declinul Occidentului, nu există evoluția inevitabilă a comportamentelor, nu există imigrația globală cauzată de războaie, climă, foamete sau presiuni demografice.

Nu există nici rasism, antisemitism, nu a existat niciodată xenofobia și celelalte fobii imaginare atașate stărilor artificiale, există doar natura umană și instinctul de supraviețuire, există doar conflictul dintre omul-Om și sfârșitul dorit de omul-Satan.

Există Omul vânat pentru tot ceea ce este și tot ceea ce emană. Există ură viscerală pentru părinții, străbunii, familia și Dumnezeul său. Există ură viscerală și dorință de răzbunare infinită pentru privirea istorică pe care o are Omul, când simte că sfârșitul i-a fost pecetluit.

Există doar o revoluție globală, totală și totalitară, condusă de gulere albe cu fețe tuciurii și fizionomii orientale, care folosesc metode aparent blânde și sunt, mai mult sau mai puțin, convinși că lucrează pentru umanitatea lor.

Există o revoluție pe care nu a cerut-o nimeni, care lasă aparențele unei „lumi vechi” pentru a le adapta Omului nou, ființei pe care o modelează etapă cu etapă: Marea Înlocuire nu este un tot, ci un detaliu foarte important, o piesă majoră. Altă piesă, tot majoră, este Omul nou. Fără el nimic nu ar fi fost posibil, nimic nu ar fi existat, Vaxxul global ar fi eșuat! Îl recunoști dintr-o mie, vrea neapărat să semene cu lumea toată, însă trecutul propriu îi provoacă greață.

El nu este ciudat și nici nebun, e doar consumatorul cel mai fidel al sfârșitului său televizat. Somnambul pragmatic,  echilibrist al marșului funerar, autodidact metafizic, salvamar de uscat; la el totul e relativ, ridicolul nu-l sfiește, morala nu-l poate cuprinde.

Este o revoluție progresivă, dialectică, condusă de toate mijloacele de inginerie socială, toate resursele de propagandă. Steagul său este Curcubeul. Este o inversiune subversivă a curcubeului, o inversare a valorilor.

Curcubeul LGBTQ și cel Feminist; curcubeul anti-rasist și brațul său armat, ANTIFA; curcubeul catolic și emanațiile sale ecumenice, toleranța universală și viață laolaltă; curcubeul climei lui Greta, autistă avortată de Greenpeace și Rainbow warriors; curcubeul Covid-19, impus prin Mass-Media, aplicat prin trădare și diseminat copiilor prin desene de „totul va fi bine”, transmise prin Facebook și platformele sale anexate, zise guvernamentale.

Curcubeul are o credință, religia lui Pachamama, mai degrabă un sincretism, însă religia curcubeică nu este obligația tuturor, conducătorii o au pe a lor Mozaică și exclusivistă – aici se și încheie culorile curcubeului de masă, o masă de manevră.

Obiectivul lor, moartea tuturor celor care nu se supun Imperiului curcubeu. Și dacă te supui, trădător politic, dar nu ești destul de Om nou, vei derapa pe drumul post-personal sau îți vei aduce aminte de Biserica în care s-a botezat bunicul tău, de legile lui, atunci vei fi trimis cu toleranță la abator să aluneci – stil Grand-final –  pe sângele, urina și rahatul celor pe care i-ai trădat, cu gândul la un nou mandat.

*

Cam asta am înțeles eu din Manifest. Cartea Neagră a României. Și am mai învățat ceva, Manifestul lui Mihai Șerban nu este doar un strigăt nemaiauzit, este singurul manual în  limba română pentru înțelegerea și combaterea curcubeului ucigaș de Neam și Țară.

Hannibal Barca

 

Check Also

Filmare din spital cu camera ascunsă – medicii vorbesc despre efectele adverse ale vaccinului și recunosc faptul că românii sunt constrânși să-și injecteze serul experimental

Incorect Politc | Când nu știu că sunt filmați, medicii nu se mai prefac.

4 comments

  1. Ce e aia ”ATGOR” ?

  2. În urmă cu trei ani, pe lângă faptul că m-a înfiorat, Manifest îmi părea puțin exagerat, nu credeam cu putință să cădem atât de jos, apoi a venit Referendumul pt. familie și am înțeles… Acum, cu trecerea anilor, îmi dau seama că Manifest este viitorul nostru în două variante și suntem abia pe la jumătate. Până în acest moment, totul a fost spus și a fost groaznic de precis. Însă din Manifest răsare și soluția pentru ieșirea din robie, drumul spre libertate și prosperitate e dezvăluit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *