Home / Educativ / DEMORALIZAREA Omului – Genocidul Conștiințelor

DEMORALIZAREA Omului – Genocidul Conștiințelor

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 14, 2020

DEMORALIZAREA Omului

Sunt unii oameni care au ajuns atât de demoralizați încât ai crede că sunt personaje caricaturale dintr-o distopie nihilistă. Dezumanizarea omului n-ar fi reușit în asemenea hal dacă nu am fi trăit într-o societate tehnologizată.

Sub asediul unor adversari invizibili, care acționează la nivel energetic și psiho-social, omul a fost convins să se lipsească de facultățile spirituale, plonjând într-o temniță pe care și-a construit-o singur, din care poate ieși în orice clipă dacă își regăsește voința și credința, dar în care se complace și se afundă, ca într-un abis.

Iată două mostre de demoralizare:

 

Genocidul Conștiințelor

O prietenă mi-a spus că ar fi egoist din partea ei să nu aibă copii pentru că “trebuie să continuie linia familiei” (Știu, ce naiba?). Dar m-a făcut să gândesc că este foarte egoist din partea oamenilor să aibă copii, sau ATÂT DE MULȚI copii doar pentru că vor să existe mai mulți ca ei, în special acum. Schimbarea climatică este reală, planeta noastra este suprapopulată și nu poate hrăni atâția egoiști nenorociți ca voi. Pentru numele lui Dumnezeu doar încetați să mai dați naștere în asemenea cantități, nu mai urmați orbește instinctele animalice, începeți să gândiți și să vă călcați peste egou.

Să ajungi atât de demoralizat încât crezi că a avea copii este un lucru rău pentru că…clima?!

Se vorbește despre instinctul animalic,  dar ce este sexul fără procreare dacă nu doar o poftă animalică satisfăcută în lipsa unei iubiri adevărate?

Problema mai mare este că există structuri, asociații, grupuri organizate care promovează astfel de idei anti-umane în rândul oamenilor. Un întreg aparat format din presă, vedete, corporații și politicieni cosmopoliți propagă ideile distructive conform cărora oamenii, în special cei de culoare albă, nu mai au dreptul să existe, nu mai au motive să existe și toate reperele de odinioară au fost înlocuite cu vedete de carton sau actori porno ca George Floyd.

 

Utilizatorul pumpkinsharks:

Cred că sunt cam descurajat(ă) de vestea că Cameron Diaz a născut. Știu, nu e treaba mea și orice o face fericită, sigur!

Doar că atunci când ești fără copii si vezi o vedetă pe care o placi alegând să nu facă copii, mă simt de parca aș fi în galeria ei, ceva de genul “Da! Bravo ție! Nu trebuie să faci asta doar pentru că toți ceilalți o fac!” Chiar încep să cred că sunt mai cool decât am crezut inițial, doar pentru că știu lucrul ăsta despre ei.

Dar apoi cedează și fac un copil pentru că sună alarma de la ceasul biologic sau din cauza presiunii din partea familiei sau un sentiment de moralitate, sau ce naiba o fi.
E ca și când atunci când ai o prietenă care a rămas gravidă știi că acum există mereu în acea lume în care spui lucruri de genul “ca o mamă” sau “ei bine, fiind mamă…”.
Nu e de parcă mă gândeam la Cameron Diaz în timpul vieții mele de zi cu zi. Doar că atunci când mă gândesc la ea, am crezut – cool, e una dintre noi.
R.I.P (Rest in peace, odihnește-te în pace)

Să ne menținem lucizi în ciuda întâmplărilor pe care le vedem, care parcă aparțin unui coșmar hedonisto-nihilisto-ateist. Trăim într-o lume plină de răni deschise de războiul spiritual dintre bine și rău. Vârsta Neagră, Vârsta Tenebrelor.

Și totuși, pe cât de groaznică este situația în care se află civilizația, sunt unele semne că echilibrul este pe cale să se restabilească. Comparând cu situația de acum patru ani, acum sunt mai mulți ochi deschiși și mai multe conștiințe treze.

Voi ce părere aveți?

One comment

  1. “Comparând cu situația de acum patru ani, acum sunt mai mulți ochi deschiși și mai multe conștiințe treze.”

    Parerea mea este ca nu multi s-au trezit. Nu suficient de multi constientizeaza ce ni se pregateste. Ca sa facem o verificare la ceea ce spun: daca traiti in Romania, dar nu numai, uitati-va cati oameni din jurul vostru inca poarta masti pe strada, in masina, desi s-a “comunicat” ca nu mai e nevoie decat in interior sa porti o masca….a purta masca este evident gresit dpdv stiintific, pentru ca te imbolnaveste, nu te protejeaza de niciun virus nanometric….
    Priviti-i pe cei cu botnitele pe fata, si veti avea imaginea celor care au constiinta treaza. Eu am vazut cam 4%. Poate sunt dublu, dar tot e putin….NOM si-a pus bazele….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *