Home / Articole Promovate / Carnaval “Antisemit” În Belgia

Carnaval “Antisemit” În Belgia

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Martie 3, 2020

Nu toata lumea se lasa stigmatizata in “antisemita” pentru ca nu se lasa comandata de ministrii Israelului – dreptul la caricatura este un drept la opinie exprimata artistic , declara politicienii Belgiei .

‘Interziceti parada plina de ura din Aalst’ striga ministrul Israelului cerand boicotarea carnavalului din orasul belgian din zona flamanda, Aalst .

Dar nu toata lumea considera ca ministrul Israelului , Israel Katz,  face legea peste tot .

Primarul orasului belgian (Aalst in  flamanda, Aolst in walloneza/franceza),Christoph D’Haese (N-VA), ‘se opune categoric à l’appel du ministre israélien des Affaires étrangères, Israel Katz, à interdire le carnaval d’Alost.’

“El pare sa nu inteleaga fundamentele unei societati libere “, reactioneaza primarul orasului flamand.

Nu este treaba unui ministru de externe strain sa decida asupra ceea ce trebuie sau nu, autorizat la Aalst”, declara primarul, M. D’Haese. Asupra acestui lucru voi decide eu singur.

Aici vedeti caricatura de anul acesta a iubitorului de bani prea multi , caricatura ce nu a putut fi oprita caci acest carnaval tocmai dureaza in Flandra in diverse orase timp de doua saptamani .

Carnaval "Antisemit" În Belgia

Nu doar primarul a  refuzat sa interzica carnavalul ci si “ministrul belgian de interior si al egalitatilor de sanse”, Bart Somers, a refuzat sa interzica carnavalul si caricaturile in numele libertatii de expresie:

Carnaval "Antisemit" În Belgia

Aceste marionete prezentate anul trecut la acelasi carnaval, ce reprezinta jidovi cu cutia cu bani la spate, au condus la excluderea acestui carnaval din colectia UNESCO (adica ONU).