Home / Actualitate / Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu „Istoria Evreilor. Holocaustul”

Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu „Istoria Evreilor. Holocaustul”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 4, 2021

 

Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu „Istoria Evreilor. Holocaustul”Silviu Vexler

Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu  „Istoria Evreilor. Holocaustul”

 

Poate că titlul mai precis ar fi fost Camera Deputaților aprobă circumcizia cerebrală a elevilor cu “Istoria Evreilor. Holocaustul”. Bine că învățăm tot mai puțin despre istoria Românilor, dar ni se bagă pe gât istoria străinilor.

Inițiatorul este nimeni altul decât Silviu Vexler, Jidanul care continuă să combată românismul prin lege, așa cum l-a învățat mentorul său Aurel Vainer.

(link arhivat)g4media :

Camera Deputaţilor a aprobat proiectul privind introducerea disciplinei şcolare „Istoria Evreilor. Holocaustul”

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, propunerea legislativă privind unele măsuri pentru studierea istoriei evreilor şi a Holocaustului, care prevede introducerea unei discipline şcolare cu acest obiect în planurile-cadru ale învăţământului liceal şi profesional, relatează Agerpres.

Unii dintre voi care sunteți elevi abia așteaptă să înceapă lecțiile obligatorii despre istoria Jidanilor, așadar am pregătit o bibliografie alternativă despre holocaust, să știți ce să răspundeți când vă ridică în picioare sau la test.

Cărți

Înșelătoria Secolului XX – O foarte puternică lectură despre holocaust, o carte scrisă după rigori științifice.

Autopsia Holocaustului – Unii o descriu ca fiind cea mai bună carte despre holocaust în sensul în care te învață cam tot ce ai nevoie să susții o teză sau o prezentare pe tema holocostului.

Minciuna lui Ulise – povestea unui Francez comunist capturat de Nemți, care a ieșit din lagărul de concentrare, a citit literatura scrisă de foștii lui coleg de lagăr, a fost înfuriat și consternat de minciunile pe care le-au scris, așadar a elaborat lucrarea Minciuna lui Ulise, în care explică prin ce a trecut, fără să exagereze.

Circumcizia – Complotul Tăcerii – Dacă vorbim despre istoria Jidanilor trebuie să vorbim și despre circumcizie, un subiect complex în sine, secundar față de holocaust în contextul lecțiilor la școală, dar util pe viitor pentru cine dorește să se specializeze pe chestiunea jidănească.

Situația Evreilor din România – singura carte trimisă la topit după 1989.

Studiind aceste cărți veți fi capabili să țineți voi ora în care să predați această nouă disciplină. Învățați și poate vor învăța și profesorii de la voi, dând peste cap un sistem antiromânesc din interior.

În cazul în care vor fi ore în care se difuzează filme,  în loc să fie Lista lui Șindler, încercați s-o convingeți pe profesoară să difuseze unul din următoarele.

Filme documentare

Europa – Ultima Bătălie – se poate urmări pe BitChute folosind Opera Developer cu VPN.

Adolf Hitler – Cea mai mare poveste nespusă vreodată  este documentarul care mi-a dat mie pastila roșie despre holocaust, l-am urmărit la scurt timp după ce am terminat liceul și am rămas impresionat. Se poate urmări aici.

Pentru cei cărora nu le place să citească, nici să se uite la documentare, dar sunt totuși sătui de propaganda holocaustică, mai este o metodă, vulgară, golănească. Pur și simplu luați manualul și unde scrie “holocaust”, scrieți cu pixul “holopula”, iar manualul va merge la următorul elev după ce terminați anul. Chiar și un lucru atât de mic este o formă de apărare împotriva otrăvirii culturale.

Propunerea legislativă modifică şi completează Legea educaţiei naţionale nr.1/2011 şi Legea nr.174/2019 privind înfiinţarea Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România.

Intervenţiile legislative vizează introducerea disciplinei şcolare „Istoria Evreilor. Holocaustul” în planurile-cadru ale învăţământului liceal şi profesional, parte a trunchiului comun, respectiv instituirea şi acordarea Premiului Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România.

S-au înregistrat 270 de voturi „pentru”, opt împotrivă, 25 de abţineri, iar trei deputaţi nu au votat.

Întrebarea din capul fiecăruia dintre noi este: Ce-a votat AUR? Ne dezamăgesc ca și în cazul legii 134/2021? Este oare partidul înscris pe o direcție tot mai cușer?

Haideți să vedem rezultatele accesând această pagină:

Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu  „Istoria Evreilor. Holocaustul

Din 27 deputați AUR, niciunul nu a susținut proiectul, 7 au votat împotrivă, 19 s-au abținut, iar unul nu a votat. 

De la blatiștii PSD nu avem așteptări, 102 prezenți, 101 au votat pentru, o singură abținere. Cine nonconformistul din PSD? Ghiţă Daniel-Florin.

De la slugile din PNL avem și mai puține așteptări, din 73 prezenți, 72 au votat pentru, iar unul a votat împotrivă. Primul meu gând a fost că s-ar putea să fie Daniel Gheorghe, dar nu m-am așteptat nicicând să văd că Raluca Turcan a fost cea care a votat NU. O fi încurcat stânga cu dreapta? N-avea ochelarii? Băi, care ați radicalizat-o pe Raluca Turcan?

De la antiromânii din USR ne așteptăm la ce-i mai rău, însă din 52 prezenți, 46 au votat pentru, unul nu a votat, iar 5 s-au abținut.

UDMR sunt sclavi ca întotdeauna, votând în unanimitate pentru circumcizia cerebrală a elevilor.

Reprezentanții minorităților au fost 18, din care 17 au votat pentru, iar unul nu a votat (probabil nu a ajuns la telefon).

Cât despre cei 14 deputați neafiliați, n-a avut nimeni coaie să voteze împotrivă.

Cel puțin în acest caz,  AUR a realizat faptul că gafele filosemite le diminuează electoratul, deranjând și vârfurile din interiorul formațiunii politice, care știu bine ce înseamnă chestiunea jidănească.

Silviu Vexler nu va fi mulțumit.

„Cultivarea memoriei, învăţarea toleranţei ca exerciţiu de sinceritate şi ca formă de asumare a propriei identităţi nu pot fi desăvârşite fără asumarea trecutului şi fără învăţarea cunoaşterii şi a recunoaşterii. (…) În paralel cu toate măsurile legislative şi instituţionale care au fost adoptate anul trecut, un cadru educaţional prin care tinerii să cunoască şi să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat în trecut, ca parte a formării lor ca cetăţeni, are un rol cu totul special şi fundamental. Educaţia şi înţelegerea sunt cele mai bune arme pentru a cultiva democraţia şi libertatea, pentru a contracara intoleranţa şi extremismul”, a declarat iniţiatorul propunerii legislative, deputatul Silviu Vexler, care a evocat, în context, memoria dr. Aurel Vainer, preşedinte de onoare al FCER, care a murit recent.

Potrivit lui Vexler, introducerea noii discipline şcolare are ca scop dobândirea de cunoştinţe şi perspective noi despre istoria, cultura şi tradiţiile comunităţilor evreieşti din România, modul în care această minoritate naţională a contribuit la evoluţia şi modernizarea societăţii româneşti de-a lungul timpului, dar şi înţelegerea istoriei Holocaustului din România.

„În acelaşi timp, proiectul are şi o dimensiune morală suplimentară – instituirea şi acordarea Premiului Constantin Caragea, un gest simbolic cu o puternică încărcătură morală. Premiul reprezintă o formă de recunoaştere directă, de încurajare şi apreciere pentru acele persoane instituţii sau ONG-uri care desfăşoară cu merite speciale o activitate esenţială pentru întreaga societate din ţara noastră. În acest mod, astăzi onorăm şi memoria celui care a fost Constantin Caragea, diplomat român din perioada Holocaustului, recunoscut ca drept între popoare. Datorită acţiunilor sale, zeci de mii de evrei au fost salvaţi în cele mai negre clipe ale istoriei”, a arătat deputatul.

Camera Deputaţilor este prima Cameră sesizată în cazul acestui proiect de lege, care urmează să fie supus aprobării de Senat.

Nu vă enervați, râdeți!

Nimănui nu-i plac oamenii ursuzi, mereu nemulțumiți și cârcotași. Dacă așa veți ataca holobunga, s-ar putea să îndepărtați potențiali camarazi. Soluția e alta. Să faceți pamfletizarea holocaustului să fie un fenomen “cool”. Trollați în ora asta, luați la bani mărunți narativa, faceți glume, tipăriți imaginea cu tom și jerry, deplângeți soarta săracilor jidani uciși cu mașinării de masturbare, etc.

Camera Deputaţilor a aprobat spălarea pe creier a elevilor cu „Istoria Evreilor. Holocaustul”

 

Disciplina “Istoria Evreilor. Holocaustul” trebuie ridiculizata, transformată într-o oră de bășcălie.

 

14 comments

 1. Yad Vashem: Nazi Soap Stories Invention’ – A box of soap which, according to the Romanian Jewish community, was made from the bodies of Jews killed in the Holocaust was found yesterday in a funeral home in Magdiel (part of Hod Hasharon) in central Israel, Army Radio reported.
  The box was buried under a tombstone that read “Soap of Holy People.”
  Sources at Yad Vashem expressed disappointment at the radio report, calling the story a “pure invention that was given a stage by the media.”

  https://www.haaretz.com/1.4743238

 2. Mulțumim pentru cărți! Nu putem descărca din păcate Circumcizia – Complotul Tăcerii. Nu era cartea cea mai importantă de acolo dar, dacă puteți înlătura neajunsul, n-ar strica s-o putem descărca și pe aceea. Mulțumesc!

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Gata. Evreii americani vin să reconstruiască România. În Satu Mare s-au instalat robinete stradale de unde va curge miere și lapte. Românii se vor repezi să-și umple canistrele cu bunătățile biblice promise de Dumnezeul lui Israel.
  https://www.presasm.ro/foto-video-moment-istoric-sute-de-evrei-din-sua-s-au-intors-in-satu-mare-sa-revada-locurile-parintesti/

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Îi invităm pe cercetătorii Institutului Holocaustului să numere evreii supraviețuitori din America, sosiți la Satu Mare. Am făcut-o și prin adresa nr.1170/28.09.2021 la care nici nu s-au sinchisit să trimită răspunsul unor ne-evrei. https://www.incorectpolitic.com/presedintele-israelului-minimalizeaza-numarul-victimelor-holocaustului-din-romania/

 5. Vadim avea dreptate ca se depopuleaza Romania si se pregateste populatia ramasa ca sa se mute jidanii din Israel aici.

 6. Cum e treaba asata diferita: “abtinere” di “nevotare” desi prezent?
  Exista vot “pentru”, “contra” si “abtinere”???

  Oricum aceste doua categorii cu 19 + 1 = 20 de indivizi NU S-AU OPUS! Nu s-au impotrivit “raului”, nu au aparat “binele”!
  Satanisti si ei, cu toate crucile cu care se pozeaza – acum se vede – batjocoritor!

  Juridic, “abtinerea” ca si “nevotarea” celui prezent inseamna ca sint de acord. Au aceeasi raspundere ca si tradatorii votanti pentru distrugerea mintala si culturala a copiilor.

  Este complicitate cu tradatorii sustinatori ai acestei inititive criminale.
  Practic, din AUR-ul deputatilor – cam 1 din 4 adica o,25, un sfert mai au ceva curaj sa marturiseasca Adevarul!

  Ceilalti sint asasini morali si sabotori ai efortului e pastrare a demnitatii neamului!

 7. Situatia este catastrofală! Vor spăla pe creier milioane de copii români care vor fi iremediabil infectati cu ideologie sionistă si marxistă. Trebuie să facem ceva. Trebuie să spargem monopolul statului asupra educatiei. Trebuie înființate scoli private sau școli confesionale care să nu depindă de stat, care să nu îsi facă programa după cea guvernamentală. Nu trebuie să mai lăsăm copiii României în ghearele acestui stat anti-românesc condus de alogeni rău-voitori. Dacă nu facem ceva, România va fi pierdută pe veci sau cel putin pentru urmatoarele 3 -4 generatii. Avem un guvern sub control sionist. E o catastrofă!

 8. 1. Toata legea asta e UN FALS impus noua de satanistii talmudieni masoni (aka Oculta Mondiala.
  In primul rand, or facut teatrul asta fals insinuand ca “asta e o initiativa a comunitatii evreiesti din Romania, prin Vexler”, de monent ce 1 saptamana inainte, Iohanis a declarat la Malmo(cred) ca va propune insistent predarea vietii & culturii & traditiilor evreilor, in scoli in Romania. Si nici de la el nu a venit initiativa (pusa apoi in spatele lui Vexler), ci de la satanismul masonic mondial, care a dat “indicatii pretioase” sclavului lor Iohanis.

  In plus, ce e cel mai batator la ochi aici e VITEZA de a se si propune si a se si vota o lege in doar cateva zile(!???), in timp ce legile pentru romani durraza ani de zile, altele nemafiind votate niciodata.
  E CLAR deci ca e o facatura antiromaneasca, clar si falsificata la numarul votantilor “DA”.

  Nu stiu cine a facut tabelul scurt aici sus cu cine a votat si cine nu, dar ca exemplu, daca apasam pe link-ul senatului cu votarea, acolo NU vedem deloc numele senatoarei Neafiliate(!) Diana Iuvanovici Sosoaca. Deci ea NU a votat. (a avut grija sa nu fie acolo la votare sa nu o acuze astia de “anti semitism).
  Deci in tabelul (poza mica aici mai sus) in rubrica cea mai din dreapta jos trebui sa apara cel putin cifra 1, care acolp NU apare, aparand in schimb sus ca toti neafiliatii au votat DA, desi cel putin Sosoaca nu a votat deloc.

 9. Jidanii continua planul lor, Romania le-a fost promisa jidanilor de Stalin, si de atunci tot lucreaza. Au scos tot ce era romanesc din manuale, si scot de peste tot. Continua opera de distrugere a rasei albe si de distrugere a crestinismului. Vor sa ii indobitoceasca pe elevi, asa vor si in Suedia, sa scoata toata istoria cu vikingi si etapele prospere ale monarhiei suedeze si sa inceapa studiul istoric cu al doilea razboi mondial si cu holohoaxul.

  S-a umplut de jidani in parlament, vreo 100 au nume alogene, se restaureaza sinagogile, au aparut restaurante kosher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.