Home / Chestiunea Jidănească / BNR Bate Monedă cu Escrocul Elie Wiesel

BNR Bate Monedă cu Escrocul Elie Wiesel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 27, 2017

Activenews:

Banca Națională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema Laureați ai Premiului Nobel originari din România – Elie Wiesel.

Aversul monedei redă casa memorială Elie Wiesel din Sighetu Marmației, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „10 Lei”, stema României și anul de emisiune „2017”.

Reversul monedei prezintă portretul lui Elie Wiesel și inscripțiile în arc de cerc LAUREAT AL PREMIULUI NOBEL PENTRU PACE și Elie Wiesel.

Prețul de vânzare, exclusiv TVA, pentru moneda din argint, inclusiv broșura de prezentare este de 375,00 lei.

Supraviețuitor al Holocaustului, Elie Wiesel a scris pe larg despre condițiile de încarcerare în lagărele naziste și, în anul 1986, i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Pace, Comitetul norvegian salutând „activitățile concrete pentru cauza păcii și demnității umane”.

Elie Wiesel a scris 57 de cărți, majoritatea în limbile franceză și engleză, inclusiv „Night”, bazată pe experiențele în lagărele de concentrare naziste. Elie Wiesel a fost președintele Comisiei de Consiliere a publicației Algemeiner Journal și profesor de Științe Umaniste la Universitatea din Boston.

Faptul că evreii se folosesc de mass-media internațională să își promoveze mitul nu a avut nimic de a face cu succesul cărții “Night”, este doar o coincidență. Cine zice altfel o dă în teoria conspirației

Dacă mai credea cineva că BNR este o instutiție românească independentă, preocupată de interesul național, cred că acum lucrurile sunt clare.

Haidem să batem monedă cu fața unui impostor, o mai si vindem la 375 lei și facem profit pe baza unor minciuni nerușinate.

Totuși o minciună nu poate dăinui pe vecie, la un moment dat adevărul o prinde din urmă.

Iar adevărul despre Elie Wiesel este foarte, foarte interesant.

IonCoja:

“Primesc constant telefoane de ameninţare că voi fi împuşcat dacă mai continui investigaţiile, dar eu am trecut deja prin moarte, nu mă mai sperie nimic. Înainte să mor vreau ca toată lumea să ştie că Elie Wiesel este un impostor. Lazar Wiesel, A-7712, cu care am fost la Auschwitz, care apare în fotografie, s-a născut la data de 4 septembrie 1913, în timp ce pe certificatul de naştere a lui Elie Wiesel, scrie 30 septembrie 1928”, a spus Grüner, autorul cărţii „Povestea unui premiu Nobel furat cu identitate falsă”

Mai multe pe IonCoja.ro.

BNR dă o palmă României și o flegmă spre fiecare dintre noi. Promovarea unui mincinos ca Elie Wiesel, al cărui institut lucrează activ la ștergerea identitătii naționale și denigrarea eroilor anticomuniști prin activitatea teroristului ideologic Alexandru Florian, este o insultă, o palmă pe obrazul fiecărui român.

Dar în societatea de azi, în care valorile sunt inversate, ceea ce e rău se consideră bun și vice-versa. În societatea aceasta este ceva normal să batem moneda cu Elie Wiesel și ar fi ceva “scandalos” să batem monedă cu Ion Antonescu.

În societatea de mâine, moneda va avea chipul eroismului gravat pe ea.

 

Ultimul conducător adevărat al României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *