Home / Internațional / Bitchute (alternativă la YouTube) interzice orice “discurs de ură”

Bitchute (alternativă la YouTube) interzice orice “discurs de ură”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 12, 2021

Bitchute (alternativă la YouTube) interzice orice “discurs de ură”

Bitchute (alternativă la YouTube) interzice orice “discurs de ură”

 

La începutul acestei luni, cei de la Bitchute și-au actualizat termenii și condițiile pentru a interzice „ura împotriva unui grup de persoane sau a unui membru al unui grup de persoane pe baza oricărora dintre motivele menționate la articolul 21 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene” și orice material care „conține amenințări de violență sau este susceptibil de a incita la violență”.

Cu alte cuvinte, pot elimina orice conținut din orice motiv, atât timp cât îl interpretează drept „ură” sau „probabil de a incita la violență”.

Mai interesant, acest lucru a fost făcut „în consultare cu Oficiul pentru Comunicații din Marea Britanie (OFCOM)”.

*

În România, U.E. a impus o lege anti-discriminare

O lege similară a fost votată în unanimitate de către parlamentarii din Camera Deputaților, inclusiv deputații A.U.R., la ordinul Uniunii Europene. Când au fost întrebați de ce au susținut o nouă lege liberticidă, reprezentanții  A.U.R. au declarat că legea există din 2009 și USR a vrut să îi introducă un amendament care să menționeze explicit categoriile pe baza identității de gen.

 

 

Deputatul Alin Costea consideră că știrea despre faptul că A.U.R. a votat o lege liberticidă este “fake news” și susține că A.U.R. este împotriva oricărei forme de discriminare.

 

Tot A.U.R. susține, prin vocea lui Sorin Lavric, că cei care critică votarea acestei legi de către A.U.R. sunt “răuvoitori” și fac “mult zgomot pentru nimic”.

Reacții din partea celor pe care A.U.R. s-au angajat să-i reprezinte

Profesorul universitar Corvin Lupu:

Stimate domnule Sterie Ciumetti,

Implică-te sau mori!” De acord, dar cu cine să ne implicăm? Partidele patriotice se înmulțesc precum ciupercile! Fiecare patriot are părere foarte bună despre el însuși și dorește să aibă propriul partid în care el să fie șef. Doamna Diana, după ce a contribuit la victoria AUR, își face alt partid. Dl. Geo Stroe își face și dumnealui un partid propriu, al dacilor liberi. Dl. Horneț, marele inventator, care a sprijinit mult cu Rețeaua profesioniștilor victoria/intrarea în Parlament a partidului A.U.R., și-a făcut/cumpărat (?) propriul partid. Dl. Călin Georgescu, care a sprijinit AUR, se pare că dorește un proiect politic nou… Dl. Funar are partid. Noua Dreaptă funcționează. Partidul d-lui Diaconu (fondat de Sebastian Ghiță, după despărțirea lui de sistemul ticăloșit din care făcuse parte) funcționează, România Mare funcționează etc. etc. Alții proiectează alte partide… Fiecare îl suspectează pe celălalt de a nu fi „patriot autentic”, de a fi „securist”, „infiltrat” etc. Fiecare face patriotism de unul singur și crede că va obține succes, chiar mai mare decât A.U.R…. Asupra parlamentarilor din A.U.R. se fac tot felul de presiuni din partea sistemului ticăloșit, presiuni la care vor rezista greu…

Această lipsă de realism politic, de orientare, de strategie, de devotament pentru cauza pe care o susținem, de lipsa de disponibilitate și de sacrificiu față de nevoia de unitate a susținătorilor românismului, este înspăimântătoare în fața agresiunii externe colonialiste și antiromânești, susținute de armata de trădători ai neamului vânduți colonialiștilor.

– Corvin Lupu


Alexandru Balcu – Noua Dreaptă

Bună seara,

După cum spuneam, diferența dintre naționaliști veritabili și conservatori.

Conservatorii, sunt, de fapt, părerea mea, acei căldicei din Apocalipsa (“pentru că nu ai fost nici cald nici rece, te voi arunca din gura mea”). Q.E.D: cazurile Florin Dobrescu și Vasile Zarnescu sunt hârtia de turnesol a zilelor noastre.

De la standurile de carte de la Țigănești (am fost la comemorare pe 26.06.2021), am cumpărat și broșură scrisă de Constantin Iulian (Dreptul la Adevăr), o completare la Din lagărul România evadează morții . Același reproș, întemeiat, valabil de peste 31 de ani:

– istorici sau politicieni, vorbind despre Rezistență anticomunistă, se poticnesc în trei aspecte fundamentale:

1. Mișcarea Legionară: încep să dea în bâlbâiala, scuzați expresia, când se atinge acest subiect și mai ales faptul că, efectiv, lupta și rezistență anti-bolșevică, începând din ’44-’45, se confundă practic cu Mișcarea Legionară. Elevii și studenții anti-comuniști din acea vreme, vârf de lance împotriva dictaturii ce se instala implacabil în țară noastră, erau în majoritatea lor covârșitoare membri ai Frățiilor de Cruce;

2. Conducerea preponderent evreiască atât a Partidului Muncitoresc Român cât și a Securității. De aici, caracterul profund anti-românesc al dictaturii bolșevice din anii ’44-’64.

3. Influența francmasoneriei în caracterul profund anti-creștin al prigoanei bolșevice.

Nu e nimic nou sub soare, ar cam fi concluzia.

A.U.R e un partid conservator și-atât. Naționalismul…parafrazându-l pe Milan Kundera, e în altă parte.

Viața e în altă parte” – Milan Kundera.

Vă doresc numai bine, curaj și sănătate,
Doamne-ajută!

– Alexandru Balcu


Vulcănescu, tînăr naționalist,.:

Este un compromis, într-un final, ca să arate electoratului “creștin” că nu acceptă să se treacă identitatea de gen ca grup ce poate fi discriminat, însă au arătat electoratului naționalist că ei sunt de acord cu pedepsirea celor care atrag atenția asupra delincvenței țiganilor, asupra absurdului aducerii de asiatici ca să muncească în locul românilor plecați, asupra jidănismelor (deși pentru asta e deja legea Vexler), și tot pentru țiganii care vorbesc în limba lor ca să nu îi poți înțelege.

Scrie negru pe alb aici că ei sunt de acord cu ele, fiind “juste”.

Ce putem face în situația de față? Reamintesc ideea pe care am spus-o după ce A.U.R. au câștigat, să nu ne schimbăm ideile și convingerile conform celor A.U.R. doar pentru că jidanii din mass media fac spume la gură când aud de Șoșoacă. Lavric sau de George Simion

Eu rămân la ideea că o mișcare națională va fi singura care poate îndrepta lucrurile în România.

Rolul A.U.R. este de a expune aceste idei în societate, de a arăta că toate partidele sunt mână în mână și toate confruntările dintre inși ca Orban și Ciolacu sunt pâine și circ pentru votanții lor, la fel cum a fost în toți acești 30 de ani

– Vulcănescu

 

4 comments

 1. https://christiansfortruth.com/powerful-jewish-groups-openly-admit-they-want-bitchute-shut-down-for-posting-content-they-dont-like/
  Bitchute a fost amenințată de jidani… Și cum nimănui nu-i pasă, probabil că nu-s dispuși să riște un proces.

  • Este buna ideea cu MISCAREA NATIONALA DAR TREBUIE EVITATE REVOLUTIILE SI RAZBOAIELE ORICE AR ADUCE VARSARE DE SANGE.Asta le-a adus mai multe drepturi JIDANILOR VEZI HITLER și PLATIM SI ACUM DESPAGUBIRI LUPILOR ASTURA.
   Au BANI CA NE SI FURA EI VORBESC SI NOI TACEM .DACA NE FACEM CURAJ SA VORBIM O SA REUSIM ORICUM DE MURIT O SA MURIM CUMVA NU TRAIM VESNIC PE AICI .NU CAUTAM ASTA CA SE VA INTAMPLA DOAR DACA VA INGADUII HRISOS DAR NU MAI PUTEM SA TACEM CA NE VOR ROBII DIN CE IN CE MAI MULT SI NE VOR EXTERMINA PRIN MUNCA PROST PLATITA SI ACESTE PENSII CU JAPCA LUATE IN URMA HOLOCAUSTULUI PLUS CA TREBUIE DETRONATI DIN AFACERI .PANA LA URMA ESTE CONCURENTA IN AFACERI.NOI VOM FACE AFACERI PENTRU ROMANIA EI FAC PENTRU ISRAELUL LOR.
   Curajul vine din CREDINTA.INCEARCA JIDANII PRIN PREA INDRACITUL DANIEL SA NE ARUNCE IN PACATE SA FIM NECREDINCIOSI DAR NOI NU FACEM CE SPUN EI.MAI SUNT IN BOR SI PREOTI BUNI AI LUI DUMNEZEU NATIONALIST-ORTODOXI DUPA MODELUL PARINTELUI IUSTIN PARVU ,GHEORGHE CALCIU MAI SUNT TREBUIE GASITI SI URMATI.
   Maica Domnului să ajute Noul Israel:)

 2. Spurcatii lui mamona au bani sa distruga pe oricine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *