Home / Actualitate / Biofizicianul Virgiliu Gheorghe Îndeamnă Românii Să Iasă la Vot

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe Îndeamnă Românii Să Iasă la Vot

Incorect Politic
Octombrie 2, 2018

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe Îndeamnă Românii Să Iasă la Vot

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe îndeamnă românii să iasă la vot pe 6-7 octombrie, pentru că are valoarea unei mărturisiri în fața lui Dumnezeu.

Într-un interviu din numărul pe octombrie al revistei Familia Ortodoxă, spune că acest moment este unul istoric, în care poporul român își poate scrie istoria.

Activenews:

„Cred că are valoarea unei mărturisiri. Dacă românii vor face această mărturisire, cu siguranță mare va fi răsplata lui Dumnezeu asupra întregului neam. Suferim, am ajuns unde am ajuns fiindcă am fost prea pasivi în ultimii 28 de ani, prea toleranți cu răul care a invadat societatea românească.

Credința noastră spune clar că Dumnezeu ne va judeca nu numai pentru răul pe care l-am făcut, ci și pentru binele pe care eram datori să-l împlinim și nu l-am făcut, din nepăsare sau din altă pricină.

Deși, în esență, este un act politic, sunt momente istorice – iar acum este unul! –, când un popor își poate scrie istoria. De ce să ne-o scrie alții? De ce să trăiască urmașii noștri într-o lume infestată de o ideologie toxică? De ce credeți că-i deranjează pe unii referendumul?! De ce ar trebui să-i deranjeze dacă nu ar avea în vedere posibilitatea legalizării căsătoriei între homosexuali. De fapt ideea aceasta plutește în aer, efectul manipulării mediatice”, spune Virgiliu Gheorghe.

Acesta mai afirmă că legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex „este un act care atentează la întreaga ordine morală a lumii în care trăim”.

„Să nu uităm că legalizarea căsătoriei dintre homosexuali este un act care atentează la întreaga ordine morală a lumii în care trăim! Cum pot eu să stau nepăsător când statul consfințește un act care, în esență, este considerat unul dintre cele mai mari păcate de întreaga Scriptură?

Chiar și dacă nu ar fi pusă în pericol familia, totuși, prin această legalizare a căsătoriei dintre homosexuali îmi este pusă în pericol libertatea și manifestarea credinței în actele vieții mele cotidiene. Această legislație, corelată cu cea antidiscriminare și cu limbajul politic corect, nu este altceva decât instaurarea noii cenzuri a statului polițienesc”, mai continuă biofizicianul.

Virgiliu Gheorghe susține că legalizarea acestor mariaje va avea efecte directe asupra credinței.

„Ți se va interzice să mai propovăduiești adevărul Evangheliei atâta timp cât acesta vine în contradicție cu noua ideologie. Și cu siguranță acest lucru se va întâmpla, fiindcă această ideologie este o inversare, un fel de „negativ” al întregii Evanghelii a lui Hristos, proclamând păcatele împotriva firii ca virtute. Vom ajunge iarăși la condiția din perioada prigoanelor, când în Imperiul Roman condus de Nero era instituită o lege care spunea creștinilor: „Nu vă este permis să existați!” (Non licet esse vos)”, a adăugat el.

Acesta a reiterat faptul că ieșirea la vot pe 6-7 octombrie este un act al mărturisirii.

„Înmulțirea păcatului în societatea globală a mass-mediei și a internetului va face, cred, ca toată lumea să devină o mare închisoare. Cu atât mai mult cu cât oamenii vor fi cuplați mai strâns la această mass-media controlată de fanstasme. Libertatea va rămâne, așa cum am mai spus, doar pentru cei care Îl urmează îndeaproape pe Hristos.

Virtutea cea mai importantă va fi cea a discernământului, căci lumea va fi stăpânită, într-o măsură fără precedent, de puterile întunericului, de duhul lumii, al seducției și al înșelării. Dar a câștiga discernământul va fi greu de realizat, atâta timp cât ne vom uita la televitor sau vom petrece timpul pe internet.

Va fi un deziderat mult prea îndepărtat cât timp nu suntem mânați de duhul jertfirii de sine și ne vom complace în confortul și comoditățile pe care ni le pune la dispoziție societatea de consum. Va fi de-a dreptul imposibil cât timp nu vom mărturisi adevărul, fiecare acolo unde se află și toți împreună, prin acte cum este și acesta al ieșirii tuturor la vot în 6-7 octombrie”,a conchis el.

Interviul integral este aici.

One comment

 1. Dupa acest referendum,

  urmeaza pe 9 noiembrie alegerile parlamentare in SUA, care au loc o data la 4 ani.

  Daca evreii castiga, si reusesc sa il dea jos pe Trump.

  Jocul s-a sfarsit.

  Evreii vor neaparat un razboi cu Putin — si daca Hillary era presedinte, deja aveam razboi cu Rusia.

  Norocul e ca a iesit Trump, si el nu vrea razboi cu Rusia.

  Daca il dau jos pe Trump, toata Europa va fi tarata in razboi. Va fi ca in al doilea razboi mondial.

  Pe langa asta, daca evreii castiga.
  Democratii o sa dea amnestie la milioane de mexicani, republicanii nu vor mai avea niciodata un presedinte ales democratic

  America va deveni ca Detroit.

  Iar daca SUA moare.

  Intreaga civilizatie occidentala moare. SUA e ultima speranta.

  Acest referendum e cel mai important vot din viata mea. Cu rusine recunosc ca am fost progresist, am votat cu PNL, PDL, USR.

  Insa peste o luna, si americanii au cel mai important vot din ultimii 100 de ani.

  Daca reusesc sa il dea jos pe Trump, deja va fi prea tarziu, imigratia e de neoprit, iar populatia alba devine o minoritate in SUA.

  Repet, 6 milioane de evrei sun in SUA si controleaza SUA. Daca reusesc sa ucida SUA, am pus-o. Civilizatia vestica va cadea.

  Puterea va fi preluata de Rusia si China.

Leave a Reply

Your email address will not be published.