Home / Actualitate / Autoritătile în actiune în incinta unei biserici

Autoritătile în actiune în incinta unei biserici

Incorect Politic
Aprilie 8, 2020

Autoritătile în actiune în incinta unei biserici

Buciumul:

Imagini cu autoritățile în acțiune în incinta unei biserici din Râmnicu Vâlcea: Mi-a murit soțul, să nu-l pomenesc? Nu aveți voie doamnă!

Au apărut imagini în care organele de Poliție amenință un preot cu o amendă de 20.000 de lei pentru că ar fi săvârșit o slujbă în aer liber, cu câteva persoane.

În film se poate vedea cum o femeie îl întreabă pe polițist/jandarm dacă nu poate să-și pomească soțul, decedat? Într-un alt cadru, preotul stă cu masca pe față în timp ce un alt polițist notează ceva, iar o voce afirmă: „20.000 vă dau!”. Clipul a devenit viral în câteva minute.

Reamintim că, în conformitate cu ordonanțele emise de MAI, slujbele bisericești cu prezența enoriașilor au fost interzise în spațiul public.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, dar și alte personalități, au cerut deschiderea bisericilor de Paști.

3 comments

  1. E de remarcat cata ura manbifesta porcul de gabor. Un muci caruia i s-a dat ”privilegiul” de a purta o uniforma pentru ca altceva nu era in stare sa faca.

  2. Pai Marcel Vela, ministrul de Interne care ne da ordonantele militare, este si marele maestru mason al lojei Oriens, din cadrul Marii Loji Nationale din Romania (“regulara”), cea mai mare centrala masonica de la noi, declarata de statul roman ca fiind “de utilitate publica”. Ca un “bun” mason “liber-cugetator” (ateu!) Vela, in direct la tv, a numit subliniat Biserica crestina ca avand interdictie la ritual public. Dar si cei aproape 20.000 de masoni romani nu se mai intalnesc “la ritual”? Aaaaa, ei se aduna “discret” (secret) si de aceea au voie! Nu, domnule Vela? Vela asta era “frate” si tovaras de mare loja masonica cu Sorin Frunzaverde (alt mason cu rang si cu arogante pana la Cer), care s-a implicat in organizarea Bisericii Ortodoxe Romane pentr a impiedica alegerea ca patriarh, in 2007, a mitropolitului Bartolomeu Anania, care nu accepta ecumenismul si alte “deschideri” care duc, de fapt, la indepartarea de credinta orodoxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *