Home / Chestiunea Jidănească / Atrocitățile aliaților în Germania – Ce este ordinul nr. 0428

Atrocitățile aliaților în Germania – Ce este ordinul nr. 0428

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Martie 24, 2024

Atrocitățile aliaților în Germania - Ce este ordinul nr. 0428

Atrocitățile aliaților în Germania – Ce este ordinul nr. 0428

Via Axishistory:

Ce este Ordinul nr. 0428 – cunoscut în mod obișnuit ca fiind “Ordinul Torței” [confirmat acum de guvernul rus de astăzi] Ordinul nr. 0428 al lui Stalin, comandat la 17 noiembrie 1941, a declarat că partizanii care purtau uniforme germane, în special cei din Waffen-SS, trebuiau să distrugă toate așezările pe o rază de aproximativ 40 – 60 km adâncime de la liniile principale de luptă și să ucidă fără milă populația civilă. Cu aceste tactici, era important să rămână câțiva supraviețuitori, care să raporteze presupusele “atrocități germane”. Această metodă de război a fost confirmată și de soldații germani care au capturat mulți partizani ruși care purtau uniforme germane. Aproape zilnic, presa emitea rapoarte conform cărora forțele germane avansau cu politica și scopul declarat al unei abordări de tip “Deutsche Greueltaten” – traducere – “Atrocități germane” – “pământ pârjolit”, care a devastat în mod îngrozitor vastele teritorii rusești. În afară de faptul logic că niciun invadator nu distruge însăși infrastructura necesară pentru avansarea sa într-un teritoriu ocupat, programul Germaniei, numit “Ostacker Programm” (Programul câmpurilor estice) a fost conceput pentru a reface terenurile devastate.

(Arhiva Seria 429, Rol 461, Statul Major al Armatei, Divizia, Unități străine Est II H 3/70 F

r 6439568. Îndosariat: Arhivele Naționale Washington) [1][în curs de desfășurare] “Fackelmänner Befehl” (ordinul torței) confirmat. Serviciul de Securitate rus FSB a publicat Ordinul lui Stalin nr. 0428, după cum urmează: “Ordinul lui Stalin nr. 0428;

“Toate așezările, în care se găsesc trupe germane, până la o adâncime de 40 – 60 km de la liniile principale de luptă, vor fi distruse și incendiate, de asemenea la 20-30 km de drumuri. Pentru distrugerea așezărilor de pe raza lor necesară, se va pune la dispoziție aviația, de asemenea, se va folosi pe scară largă artileria și lansatoarele de rachete, precum și unitățile de informații, schiorii și diviziile de partizani, care sunt dotate cu sticle cu lichid inflamabil. Aceste expediții de vânătoare, în activitățile lor de distrugere, vor fi îmbrăcate în cea mai mare măsură în uniforme de soldați germani și uniforme ale Waf en-SS jefuite de la armata germană. Acest lucru va aprinde ura față de toți ocupanții fasciști și va face mai ușoară recrutarea partizanilor din zonele periferice ale teritoriilor fasciste. Este important să avem supraviețuitori care să povestească despre “atrocitățile germane”. În acest scop, fiecare regiment trebuie să formeze unități de vânători de aproximativ 20- 30 de oameni cu sarcina de a detona și incinera satele. Trebuie să selectăm luptători curajoși pentru această acțiune de distrugere a zonelor locuite. Acești oameni vor fi recomandați în mod special pentru a primi premii pentru curaj atunci când vor lucra în uniforme germane în spatele liniilor inamice și vor distruge acele avanposturi de așezări. În rândul populației, trebuie să răspândim zvonul că germanii ard satele pentru a-i pedepsi pe partizani.”

Textul de mai sus a fost primit cu următorul comentariul:

Dacă iudeo-bolșevicii ar fi sacrificat intenționat oameni în aceste moduri, pentru a crea propagandă antigermană, nu există nicio îndoială că ar fi fotografiat aceste orori, pentru a transmite mesajul. Oare din ceastă perioadă își au originea “faimoasele” fotografii cu atrocități ale execuțiilor în masă, care sunt favoritele presei? În plus, acest lucru nu se aliniază cu narațiunea oficială a “Holocaustului”, conform căreia germanii au făcut tot posibilul pentru a-și ascunde crimele prin arderea înregistrărilor și a milioane de cadavre, aceasta fiind una dintre scuzele pentru care Aliații nu au putut găsi nicio dovadă a presupuselor gazări în masă ale celor internați. Narațiunea “oficială” ar vrea să ne facă să credem că germanii (în mijlocul războiului) au vânat milioane de documente pentru a se debarasa de înregistrări prin ardere, dar au lăsat sute de fotografii incriminatoare la îndemâna lumii? În plus, un singur glonț în ceafă/în cap era metoda și antrenamentul Cheka și NKVD pentru execuții individuale.

Pare ceva ce ar face jidanii, dar verificând informația, am poposit pe site-ul rusesc de wiki unde acest ordin ar fi reprodus integral. Traducând, ordinul e diferit față de cel din textul de mai sus.

Ce să credem?

7 comments

  1. Statul National Legionar

    Crime jidovești……

  2. Inside Jacob Rotschilds’ Secret Bunker In His Mansion

    https://www.youtube.com/watch?v=rjxsV2Ho4-g&t=139s

  3. Același mod de operare ca înainte,în timpul (numit tot de ei) rebeliunii legionare și până astăzi(ISIS la Moscova).

  4. Israeli General Admits War on Gaza Impossible Without US Support

    https://www.youtube.com/watch?v=MzDgscG0_IY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *