Home / Evenimente / Astăzi 20 octombrie 2021, începând cu 10,30, lumea se adună la Cotroceni

Astăzi 20 octombrie 2021, începând cu 10,30, lumea se adună la Cotroceni

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 20, 2021

ACTUALIZARE 3: Avem trasmisiune în direct de la Aurelian: https://www.facebook.com/www.Aurelian.RO/videos/200333275554250/

ACTUALIZARE 2: Diplan ajunge în piață și anunța că intenționează să stea până la 16:00 cel puțin, transmisiunea a fost încheiată, dar dați o geană din când în când pe pagina sa de FB pentru când va transmite din noi din piață.

ACTUALIZARE : Protestul începe abia acum, Diplan este în direct:

https://www.facebook.com/StareaDeLibertate/videos/1047950355954864/

Astăzi 20 octombrie 2021, începând cu 10,30, lumea se adună la Cotroceni

La concret, via Mihai Tirnoveanu:

Astăzi 20 octombrie 2021, începând cu 10,30, lumea se adună la Cotroceni! Este o primă reacție spontană împotriva unui președinte care respinge un întreg popor la ordinul OMS.

OMS, condusă de Tedros Adhanom, fost membru de vârf al Partidului Comunist din Etiopia, trimite la București o delegație care pune presiune maximă pe [email protected] obligatorie și introducerea de restricții draconice. În aceeasi zi, Klaus Iohannis își face apariția și anunță de astăzi restricții foarte dure. Posibil să declare starea de urgență.

Oamenii se vor aduna din nou la Cotroceni, începând cu ora 10,30, într-un protest spontan, ca urmare a acestor declarații. În paralel dictatura lucrează pe mai multe fronturi pe plan legislativ. Avem proiectul de lege 393 (prevede Certificatul ”Verde” si puteri sporite pentru Arafat) care trebuie să ajungă la vot în Camera Deputaților, cameră decizională. Mai nou însă avem un nou proiect de lege 454 ([email protected] obligatorie pentru cadrele medicale) care ajunge cel mai probabil astăzi la votul Senatului, dacă trece pe repede înainte de comisii. Proiectul 454 este practic ”o bucată” din proiectul de lege 393.

Senatul nu este nici în acest caz cameră decizională, proiectul 454, urmând să ajungă si el la Camera Deputaților. Avalanșa aceasta este menită a crea derută si lărgi atacul împotriva Libertății pe mai multe fronturi.

Klaus Iohannis vorbeste de situația extrem de gravă din România, dar până mai ieri râdea cu gura până la urechi la un congres care a adunat 5000 de oameni într-un spațiu închis. Singura măsură ”genială” a puterii constă în [email protected] obligatorie, dar absolut nimeni nu s-a preocupat de creșterea imunizării naturale a oamenilor prin subvenționarea diverselor tipuri de vitamine, căci este clar că în sezonul rece, lumea oricum răcește, oricum se îmbolnăvește. Nimeni nu s-a preocupat de achizitionarea de medicamente eficiente sau de tratamentul cu anticorpi monoclonali la care toți cei aflați în nevoie să aibă un acces facil. Desigur, toate acestea costă, dar importul a zeci de milioane de doze de [email protected] care stau să expire nu a costat? Ce costă mai mult, închiderea economiei sau prevenția și tratamentul cu adevărat eficient? Care este interesul real, sănătatea oamenilor sau implementarea dictaturii OMS? Este vorba aici despre grija față de popor sau de fapt despre controlul si falimentarea lui?

Vestea proastă (vorba unui prieten) pentru politrucii de la OMS si din țară este că din ce în ce mai multi oameni, inclusiv dintre cei care s-au [email protected], își dau seama de ipocrizia lor. Dictatura nu a salvat niciodată pe nimeni de nimic și nici nu va salva. Avem exclusiv o singură variantă: Libertatea

One comment

 1. “Anticorpii monoclonali” sint specific unui anume antigen sau substante IDENTIFICATA, ca asa se precizeaza in definitii si in referirile la diverse afectiuni.
  Provin de la aceeasi celula “parinte” de tip B care are un ADN si – desigur “fuctioneaza” intr-un anumit fel…. chiar credeti ca bagati in corp cu celule cu ADN diferit vor fi “intampinati” – cum zice cel care a promovat ideea, Paul Erlich – ca un “glonte magic” zburand si dupa colt sa prinda/omoare banditii…?
  Poate ca pacaleste in primele minute, ore… pana sint izolati, blocati si eliminati de organism.

  Care credeti ca este antigenul “specific” – ca inca nu a fost izolat (si nicidecum vazut) SARS-aila pandemistu’?
  Pana la urma, “ei spun” ca sint utili in detectarea antigenilor – pana acum nu s-a aratat vreunul! dar si in detectarea de anume substabta IN CELULE VII – nici asta nu s-a aratat.

  Asa ca, pentru simptome cunoscute existand metode si tratament eficiente, nu cred ca e de dorit o terapie din asta cu corpuri straine (ca si injectarea geno-terapeutica, tot substante straine si dovedit de mare risc baga in corp!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *