Home / Internațional / Assad Laudă Armata Siriană, Condamnă Proiectul Sionisto-American

Assad Laudă Armata Siriană, Condamnă Proiectul Sionisto-American

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 4, 2018

După lupte crâncene, campanii mediatice de atrocitate (gazarea falsă a copiilor sirieni), conflicte pe baza avioanelor doborîte, rachete trase după miezul nopții și multe pierderi omenești…războiul din Siria este aproape gata, victoria conducătorului sirian Bashar Al-Assad fiind după colț.

Acesta a avut un discurs incendiar în care condamnă terorismul și (((sponsorii lui internaționali))), fiind și mai specific referindu-se la “instrumentele grupurilor teroriste ale proiectului sionisto-american.”

Activenews:

Președintele sirian Bashar Al-Assad, în calitate de comandant general al forțelor armate, a declarat că Armata Arabă Siriană este scutul care protejează țara de uraganul răului și de agresiune, distrugând fiecare verigă a lanțului planurilor americano-israeliene, scrie presstv.com.

Într-un interviu pentru revista „Armata Populară”, Assad a adersat un mesaj militarilor sirieni, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de la înființarea Armatei Siriene, pe care agenția de presă SANA l-a preluat: „Voi sunteți oameni cu care ne mândrim, oameni ai suveranității și demnității. Felicitări pentru ziua care coincide cu succesele și victoriile voastre în lupta împotriva terorismului și a sponsorilor lui regionali și internaționali”

Liderul sirian a adăugat că „soldații sirieni sunt protectori ai țării în fața agresiunilor teroriste care au fost învinse de voința și determinarea armatei de a curăța fiecare petec de pământ al nostru de acest flagel.”

Assad a mai spus că „datorită sacrificiilor armatei, astăzi majoritatea regiunilor țării sunt în siguranță, fiind învinse instrumentele grupurilor teroriste ale proiectului sionisto- american”.

În plus, prin „ curajul, competența și sacrificiul lor, eroii armatei din Siria au schimbat cursul istoriei moderne”.

Se pare că planurile pentru Israelul Mare mai au de așteptat.

În ultimele săptămâni, armata siriană a încercat să înlăture controlul asupra provinciilor sudice Dara’a și Quneitra, care se învecinează cu Înălțimile Golan. Forțele guvernamentale siriene desfășoară în prezent o ofensivă spre Golan, împotriva rebelilor, iar ca urmare a operațiunilor militare din Siria, armata israeliană se află în stare de alertă.

One comment

  1. Aaaa, deci se poate… Mi-a venit în minte îngâmfatul, grandomanul Ceauşescu, acest patriotard care ştia, – spre deosebire de popor – de existența caracatiței şi-n atația ani n-a reusit să creeze un Cuib.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *