Home / Actualitate / Asociația Feministă Contrasens pune panouri cu “muie” în Timișoara

Asociația Feministă Contrasens pune panouri cu “muie” în Timișoara

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 19, 2022

Asociația Feministă Contrasens pune panouri cu “muie” în Timișoara

Pentru că asta înseamnă progres, asta înseamnă artă și astea sunt valorile democrației noastre.

Am văzut cum muia devine valoare în gura #rezist, “MuiePSD” a ajuns sloganul cel mai popular în 2014-2016.

Muia a devenit pilon al democrăciei legebetiste.

R3media:

Zilele acestea, în centrul Timișoarei, are loc o expoziție a Asociației Culturale Contrasens. Unul dintre aceste afișe reprezintă un joc de cuvinte obscene, fiind amplasat chiar în fața unei școli, informează Cotidianul.

Amplasarea acestui afiș în Piața Unirii din Timișoara a stârnit reacții publice. Între cei care s-au arătat deranjați de această situație se numără fostul primar Nicolae Robu precum și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu. Acesta din urmă a menționat faptul că inclusiv Codul Penal prevede pedepsa de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Sper ca arta stradală să nu evolueze prea tare şi să ajungem, de ex., la palme date trecătorilor de către un ”artist” care iarăşi ne va spune apoi că nu înţelegem arta. În legătură cu aşa-zisa operă de artă stradală din centrul Timişoarei, atenție mai mare la ce se expune în spațiul public ”, a scris pe Facebook Ovidiu Drăgănescu.

Asociația Culturală Contrasens, cea care a organizat această expoziție cu numele „On Her Side/De partea ei” s-a scuzat într-o postare pe Facebook menționând faptul că expoziția „are o miză socială şi dezbate subiectul violenţei de gen şi a ciclului de abuz asupra femeilor”.

Evident că Românii întregi la minte au reacționat împotriva “expoziției” de muie, criticând “artista”. Aceasta s-a plâns asociației contrasens, care au pus o postare pe Facebook în care vorbesc de “bullying” și interpretează criticile aduse artistei ca fiind “violență împotriva femeilor”.

Poate că ștoarfa ar trebui să se lase de artă dacă n-are stomacul să suporte critici.

Puteți și voi să-i dați feedback Anei Petrovici-Popescu pe pagina ei de Facebook, dar aveți grijă să comentați inteligent, ca să nu vă incriminați.

Eu îi transmit o muie scurtă, diplomatică, politicoasă, alături de un îndemn pentru întoarcerea la cratiță, pe care Ana Petrovici-Popescu a neglijat-o de prea mult timp.

3 comments

 1. Cica nu vrea bani, domnisoara NIMINI-PIMINI !
  Bursele curg din dreapta si din stanga , ca sa castreze in continuare , tocmai proastele ca ea !

  Ce, asta-i ‘muiere tsapana’, vorba taranului roman ???

  In jurul meu am dat peste lesbiene si in USA si in Europa – azi in Belgia – printre colege la cursuri sau chiar, aici, printre vecine – unele saracele, frumoase ca niste zeite !

  Zeite handicapate, ati mai auzit ?

  Toate, fara exceptie, dintre cele cu care am discutat accidental despre una sau alta, mi-au marturisit ca au fost abuzate sexual in copilarie !
  Unele pe termen lung – oricine, la asa napasta, este de inteles ca se alege cu o trauma cumplita care il/o marcheaza ! Femeie sau barbat, nu mai poate functiona normal !

  In loc sa lupte ca sa duca o viata normala, aceste biete fiinte , colapseaza in automila si autocastrare .

  Cu testosteronul care transforma barbatii in tauri, cateodata fiorosi, nu-i de gluma !

  TOTUL ESTE SA INVETI SA APUCI TAURUL DE COARNE !

  “Tot coitusul este un viol”, scrie Cioran in Caietele lui aparute postum, pe un ton care te lasa sa ghicesti ca filozoful se ‘esclafa ‘ de ras cand isi scria constatarea !

  Ca si problema jidaneasca, tot Cioran scrie , amorul nu are rezolvare !

  IN NICIUN CAZ REZOLVAREA NU E VIBRATORUL !

  SI NICI COADA DE MATURA !

  HAHAHA!

 2. “subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu[…]a menționat faptul că inclusiv Codul Penal prevede pedepsa de la 3 luni la 2 ani sau amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri.”

  Și iar citez ceea ce am scris tot eu:

  https://www.incorectpolitic.com/pe-16-septembrie-se-decide-viitorul-libertatii-de-exprimare-in-romania-cum-se-face-azi-justitie-2-procesul-lui-vasile-zarnescu/#comment-45527

  “‘manifestări obscene’ și ‘moravuri’ nu știu ce înseamnă, cred că aici se poate încadra orice pentru că definițiile de la https://dexonline.ro/ sunt circulare.”

 3. Sa protesteze serios: la colt de strada sa stea cate o feminista si sa ofere gratis sa fac / dea ce ofera in scris.
  Asa, ca idioata californiana care-l acuza pe candidatul la Curtea Suprema a SUA: avea lista cu toti poe care-i regula ea cica, pe care i-a “avut”.
  Altfel – adica marxist – spus, se lauda cu lista de trofee.

  Cica profesor universitar!!! – ca sa inteleaga tot omu’ in ce hal de degradare mentala si sexuala a ajuns “tara fagaduintei” economice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.