Home / Internațional / Asistentă leșină imediat după ce primește vaccinul Cohen19

Asistentă leșină imediat după ce primește vaccinul Cohen19

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 18, 2020

În sfârșit, Cohen-19 disponibil la injectoare… Asistenta din video, un fel de cobai “uite ce credulă sunt, complotiștilor”, leșină la scurt timp după ce primește amestecul comandat de Bill… Dar nu trebuie să facem amalgam, vorba celor din Mass-media: “e normal să mai și murim” – Lol.

Vaccinul Cohen-19, ÎN CURÂND ÎN VENELE TALE – Shalom !

Deja îi vedem pe conspiratorii TV gen CTP-Arahat-Cercel: “această asistentă, neapărat Trumpistă, face parte cu siguranță din clanul anti-vaccin”.

Nici vorbă, e doar o victimă colaterală și această secvență care va face înconjurul lumii (dacă nu a făcut-o deja!) va crește cu siguranță numărul de antivaxxeri, care sunt de fapt ANTI-SISTEM, așa cum sistemul, prin agenții de influență politico-mediatici, promovează vaccinul anti-Covid, care este cu siguranță un vaccin împotriva popoarelor, popoare care sunt din ce în ce mai anti-elite.

8 comments

 1. Anul zero

  2020 a fost Anul Zero GloboCap (capitalismul globalist ..responsabil social..). Anul în care clasele dominante capitaliste globaliste au eliminat iluzia democrației și le-a amintit tuturor cine conduce de fapt și ce se întâmplă atunci când cineva ii provoacă.

  În perioada relativ scurtă de zece luni, societățile din întreaga lume s-au transformat dincolo de recunoaștere. Drepturile constituționale au fost suspendate. Protestul a fost interzis. Disidența este cenzurată. Oficialii guvernamentali emit edicte care restricționează cele mai elementare aspecte ale vieții noastre … unde putem merge, când putem merge acolo, cât timp avem voie să petrecem acolo, câți prieteni avem voie să ne întâlnim acolo, dacă și când putem petrece timpul cu familiile noastre, ce ni se permite să ne spunem, cu cine putem face sex, unde trebuie să stăm, cum ni se permite să mâncăm și să bem, etc. Lista continuă și continuă.

  Autoritățile și-au asumat controlul asupra celor mai intime aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Suntem conduși ca deținuții într-o închisoare, ni se spune când să mâncăm, să doarmim, să facem exerciții, să avem privilegii pentru un comportament bun, pedepsiți pentru cele mai mici încălcări ale unui set de reguli arbitrare în continuă schimbare, forțați să purtăm uniforme identice pe fețele noastre), și altfel neîncetat hărțuit, abuzat și umilit pentru a ne ține conformi.

  Niciunul dintre acestea nu este accidental sau nu are nicio legătură cu vreun virus real sau cu orice alt tip de amenințare pentru sănătatea publică. Da, înainte ca unii dintre voi să devină furioşi, cred că există un virus real, din care au murit o mulțime de oameni sau care cel puțin a contribuit la moartea lor … dar nu există absolut nicio dovadă a vreunei sănătăți publice autentice amenințare care justifică de la distanță măsurile de urgență totalitare la care suntem supuși sau daunele care se fac societății. Orice credeți despre așa-numita „pandemie”, este într-adevăr atât de simplu. Chiar dacă acceptăm „știința” oficială, nu transformăm întreaga planetă într-un coșmar patologizat-totalitar ca efect la o amenințare de acest tip pentru sănătate.

  Noțiunea este literalmente nebună.

  Cu toate acestea, GloboCap nu este nebun. Ei știu exact ce fac … ceea ce ne învață o lecție, o lecție despre putere. O lecție despre cine o are și cine nu. Pentru studenții de istorie este o lecție familiară, un standard în repertoriul imperiilor, ca să nu mai vorbim de repertoriul instituțiilor penale.

  Numele lecției este „Uite ce-ți putem face oricând avem chef”. Esenta lecției se dezvăluie singură. SUA au predat lumii această lecție când au cucerit Hiroshima și Nagasaki. GloboCap (și armata SUA) l-au predat din nou când au invadat Irakul și au destabilizat întregul Orient Mijlociu. Este predat în mod regulat în penitenciare atunci când prizonierii încep să devină puțin prea indisciplinați și își amintesc că depășesc numărul gărzilor. De aici a luat naștere conceptul de „blocare”. Nu este o terminologie medicală. Este terminologia instituției penale.

  Așa cum am vazut de-a lungul anului 2020, clasa dominanta capitalist- globalistă nu are nicio remuscare în a ne da această lecție. Doar că ar prefera să nu fie nevoiți decât dacă este absolut necesar. Ei ar prefera să credem că trăim în „democrații”, guvernate de „statul de drept”, unde toată lumea este „liberă” și așa mai departe. Este mult mai eficient și mult mai puțin periculos decât să ne reamintim în mod repetat că ne pot elimina „drepturile democratice” într-o clipă, dezlănțuie echipele de agenti înarmați pentru a-și pune în aplicare edictele și, altfel, ne pot stapanii cu brutalitate.

  Oamenii care au petrecut timp în închisoare sau care au trăit în societăți totalitar deschise, sunt familiarizați cu conducerea forței brute. Majoritatea occidentalilor nu sunt, așa că a venit ca un șoc. Majoritatea dintre ei încă nu o pot procesa. Nu pot vedea ce îi privește în față. Nu-l pot vedea pentru că nu își permit să-l vadă. Dacă ar vedea, le-ar scurtcircuita complet creierul. Ei ar suferi defecțiuni psihotice masive și ar deveni complet incapabili să funcționeze, astfel încât psihicul lor nu le va permite să o vadă.

  Alții, care o văd, nu prea pot accepta simplitatea ei (adică lecția predată), așa că propun teorii complicate asortate despre ceea ce este și cine se află în spatele ei … Marea Resetare, China, Illuminati, Transumanism, satanism, comunism, orice. Unele dintre aceste teorii sunt cel puțin parțial corecte.

  Toți ascund ideea de bază al lecției.

  Ideea lecției este că GloboCap – întregul sistem global-capitalist care acționează ca o singură entitate globală – poate, practic, oricând dorește, să suspende Simularea Democrației și să ne împiedice cu forță despotică. Poate oricand
  (a) să declare o „pandemie globală” sau un alt tip de „urgență globală”,
  (b) să anuleze așa-numitele „drepturi”,
  (c) ca mass-media corporativă să ne bombardeze cu minciuni și propagandă luni întregi,
  ( d) să cenzureze orice formă de disidență și dovezi care să conteste propaganda menționată,
  (e) să pună în aplicare tot felul de măsuri intruzive de „siguranță” și „securitate”, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea fizică a corpului nostru … și așa mai departe . Cred că ai imaginea. (Violarea corpului nostru este importantă, motiv pentru care adoră „perchezițiile în cavitatea bucala si nazală” în închisoare și de ce trupele de la Abu Ghraib erau obsedate de violarea sexuală a victimelor lor.)

  Iar „pandemia” este doar o parte a lecției. Cealaltă parte este forțată să urmărească (sau i se permite să urmărească, în funcție de perspectiva dvs.), deoarece GloboCap da exemplu cu Trump, așa cum au dat cu Corbyn și Sanders, Saddam și Gaddafi și alti lideri străini „necooperanti”, deoarece da un exemplu cu fiecare personaj politic care nu le recunoaste puterea. Pentru GloboCap nu contează, că astfel de personaje politice nu reprezintă o amenințare reală. Oamenii care se adună în jurul lor o fac. Nu are nici cea mai mică importanţă dacă aceste personaje sau persoanele care îi susțin se identifică ca „stânga” sau „dreaptă”. Figurile sunt doar materialele didactice din lecția pe care ne-o predă GloboCap.

  Și acum, iată-ne, la sfârșitul lecției … nu la sfârșitul războiului împotriva populismului, ci doar la sfârșitul acestei părți critice trumpiene. Odată ce uzurpatorul a fost alungat din funcție, Războiul împotriva populismului va fi îndoit în războiul împotriva terorii sau războiul împotriva extremismului sau oricum decide GloboCap să-l numească … sintagma contează prea putin. Este același război.

  Oricum s-ar numi, acesta este Anul Zero GloboCap. Este timpul reeducării, prieteni. Este timpul revoluției culturale. Nu, nu revoluția culturală comunistă … revoluția culturală capitalistă globală. Este timpul să aruncați aberația din ultimii patru ani în gaura memoriei și să implementați Gleichschaltung global „New Normal”, pentru a vă asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată.

  Oh, da, lucrurile sunt pe cale să devină „normale”. Extrem de „normal”. Suficient de „normal”. Inimaginabil apăsător de „normal”. Și nu vorbesc doar despre „măsurile Coronavirus”. Acest lucru a fost în lucru în ultimii patru ani.

  Amintiți-vă, în 2016, când toată lumea era atât de îngrijorată de „normalitate” și cum Trump nu era „normal” și nu trebuie niciodată „normalizat?” Ei bine, iată-ne. Asta este. Aceasta este partea în care GloboCap restabilește „normalitatea”, o „nouă normalitate”, o „normalitate” patologizată-totalitară, o „normalitate” care nu tolerează nicio disidență și cere o deplină conformitate ideologică.

  De acum înainte, când Comunitatea de informații GloboCap și vocile lor din mass-media corporativă vă spun că s-a întâmplat ceva, acel lucru se va fi întâmplat, exact așa cum se spune că s-a întâmplat, indiferent dacă s-a întâmplat de fapt și oricine spune că nu s-a întâmplat. să fie etichetat ca „extremist”, „teoretician al conspirației”, „negationist” sau un alt epitet fără sens. Astfel de persoane nepersonale vor fi tratate fără milă. Aceștia vor fi cenzurați, dezformați, demonetizați, decredibilizațI, defăimaţi, devin șomeri,le e interzisă călătoria, ostracizați social, spitalizați, închiși sau altfel ștersi din societatea „normală”.

  Vei face ceea ce ți se spune. Nu veți pune întrebări. Veți crede orice vă vor spune să credeți. O veți crede, nu pentru că are vreun sens, ci pur și simplu pentru că vi s-a ordonat să o credeți. Nu încearcă să păcălească sau să înșele pe nimeni. Știu că minciunile lor nu au niciun sens. Și știu că tu știi că nu au niciun sens. Vor să știi asta. Acesta este punctul. Vor să știi că te mint, te manipulează, batjocoresc în mod deschis și că pot să spună și să facă tot ce vor pentru tine și vei merge împreună cu el, oricât de nebunesc ar fi.

  Dacă vă ordonă să luați un nenorocit de vaccin, nu veți întreba ce conține vaccinul sau nu veți începe să vă plângeți despre „potențialele efecte secundare”. Vei tacea și vei lua nenorocitul de vaccin. Dacă îți spun să-i pui o mască copilului tău, vei pune o nenorocită de mască nenorocitului tău copil. Nu veți merge să dezgropați studiile daneze care dovedesc lipsa de sens a pune măști copiilor. Dacă vă spun că rușii au trucat alegerile, atunci rușii au trucat nenorocitele alegeri. Și, dacă, patru ani mai târziu, se întorc și vă spun că trucarea alegerilor este imposibilă, atunci trucarea alegerilor este al naibii de imposibilă. Nu este o invitație la dezbatere. Este un fapt verificat de GloboCap. Vei sta în picioare (sau vei îngenunchea) în caseta ta desemnată, codificată prin culori, care distanțează social și vei repeta acest fapt verificat, verificat de fapt, mereu, ca un nenorocit de papagal, sau vor descoperi o nouă variantă mutantă de virus și te vor pune înapoi în nenorocitul „blocaj”. Vor face acest lucru până când vă veți înțelege bine, sau veți putea trăi tot restul vieții pe Zoom sau pe un portal pe care nimeni, în afară de cenzorii Internetului, nu te va vedea vreodată în gaura digitală din nenorocita ta de pijama. Alegerea este a ta … depinde de tine!

  Sau … Nu știu, aceasta este doar o idee nebună, ai putea să oprești nenorocitele stiri mass-media corporatista, să faci puțină cercetare nenorocită pe cont propriu, să-ti intaresti coloana vertebrală și curajul și să te alături celorlalți dintre noi, „extremiști periculoși” ”Care încearcă să lupte împotriva Noului Normal. Da, vă va costa și probabil că nu vom câștiga, dar nu va trebui să vă torturați copiii pe avioane și nici nu trebuie să „negați” virusul!

  Asta e … ultimul meu eseu din 2020. Sărbători fericite totalitare!

  #

  CJ Hopkins
  16 decembrie 2020
  https://consentfactory.org/2020/12/16/year-zero/

 2. ….desigur ca presa main stream si expertii politic corecti s-au grabit sa spuna ca nu a lesinat din cauza vaccinului… serios?!!! -.-
  “ Doctors said the episode was not related to the ingredients in the vaccine.” (..) “ Tiffany Dover later said she suffers from a condition that sometimes causes her to faint when she feels pain.”… cum gasesc ei explicatie pentru toate…

  https://www.google.com/amp/s/nypost.com/2020/12/18/nurse-faints-while-talking-to-press-about-getting-covid-19-vaccine/amp/

  https://www.google.com/amp/s/www.the-sun.com/news/1992213/nurse-faints-covid-vaccine-common-pain/amp/

 3. Daca unei tinere i s-a facut rau, va dati seama ca cei care mai au si alte boli, vor muri de-a dreptul! Scopul vaccinului este depopularea. Criminalii! tradatori ai umanitatii! satanistii! Joiannis, arahat, lucovid, tataru, toti sunt criminali!

 4. Imi aminteste de o vaccinare din copilarie

  Inainte de 1989, intr-o scoala generala din Tiimisoara. Au venit medicii in clasa fara un anunt prealabil, ne-au aliniat pe toti si fiecare a fost injectat rapid. Multi dintre colegii mei au cazut ca mustele. Mie mi s-a facut negru inaintea ochilor, dar m-am straduit din rasputeri sa raman constient. Nu cred ca a avut vreunul dintre noi vreun dubiu ca starea noastra se datora vaccinarii. Oricum, nimanui nu parea sa ii pese. Nu m-a intrebat nimeni cum ma simt, nici atunci, nici de-a lungul timpului. In Romania, nici astazi efectele si reactiile adverse la vaccin practic nu exista, din moment ce nimeni nu raspunde pentru ele. In Romania vaccinurile nu omoara niciodata. Mai ales astazi, cand omoara numai COVID-ul. Prin SUA se mai dadeau ceva despagubiri victimelor vaccinarii. Cred ca odata cu plandemia s-a dus baba cu colacii si de-acolo.

 5. Maica Pelaghia CIOBOTEA

  Cele cinci persoane în halate albe (trei bărbați și două femei) sunt complici la uciderea asistentei, care a comis greșeala fatală să se lase injectată cu otrava botezată ”VACCIN ANTI-COVID-19”. Nu ni se spune dacă asistenta-cobai s-a trezit din leșin, dacă nu cumva s-a trezit moartă, cum se spune. Este foarte probabile că asistenta leșinată a și murit. Dacă nu, de ce nu ne-o arată? Faptul că purta botniță în cine acceptă botnița își semnează singur soarta. Purtatul botniței înseamnă insultarea lui Dumnezeu. Repet : Dumnezeu ne-a făcut fără botniță. Cine are urechi de auzit, să audă!
  Degeaba cer unii (Dl. Funar, de exemplu) mediatizarea prospectului așa numitului vaccin. Otrava e otravă, oricum ar lăuda-o bandiții ce o produc și călăi deghizați în medici sau personal medical auxiliar, care ucid efectiv. UCID CU ÎNTÂRZIERE, căci orice vaccin, chiar vaccin adevărat, este o bombă cu întârziere.
  Bineînțeles, moartea celor injectați nu intervine neapărat imediat. Ca oameni modificați genetic, cei injectați cu otrava criminală devin monștri, față de oamenii normali, adică așa cum i-au făcut mamele lor, adică Dumnezeu. ”VACCINUL ANTI-COVID ESTE UN CAZ TERATOLOGIC, O MONSTRUOZITATE PSEUDO-MEDICALĂ, MORALĂ, SOCIALĂ, OMENEASCĂ.
  SINGURA SOLUȚIE ESTE REFUZUL TOTAL ȘI ABSOLUT AL ORICĂREI DISCUȚII PE ACEASTĂ TEMĂ.
  Maica Pelaghia

 6. Ce e aia COHEN19 ?

  • E un joc de cuvinte cu Covid-19 și un nume tipic evreiesc (jidănesc) Cohen. De exemplu directorul de la Pfizer, una dintre firmele care a produs un vaccin pentru “Covid” e jidan. E prima oară când ești aici pe site?

Leave a Reply

Your email address will not be published.