Home / Internațional / CNN îi liniștește pe americani “Nu vă alarmați dacă oamenii decedează după ce sunt vaccinați”

CNN îi liniștește pe americani “Nu vă alarmați dacă oamenii decedează după ce sunt vaccinați”

Incorect Politic
Decembrie 14, 2020

Nu vă alarmați dacă oamenii decedează după ce sunt vaccinați

Via ActiveNews:

Într-un articol despre lansarea vaccinului anti-COVID, CNN spune că americanii nu ar trebui să se alarmeze dacă oamenii încep să moară după ce primesc vaccinul, deoarece „pot apărea decese care nu ar avea nicio legătură cu vaccinul”.

Comentariul se regăsește într-un articol CNN intitulat „De ce să ni-i vaccinăm pe cei mai fragili? Alegerea ciudată a unei dileme”, în care Dr. Kelly Moore, director asociat al Coaliției de Acțiune pentru Imunizare, avertizează că vaccinurile nu funcționează la fel de bine pentru persoanele fragile și vârstnice în comparație cu persoanele sănătoase.

„Când are loc imunizarea, americanii trebuie să înțeleagă că pot apărea  decese care nu vor avea nicio legătură cu vaccinul”, scrie Moore.

„Să nu ne surprindă dacă vom vedea că, din întâmplare, după vaccinarea cuiva, acea persoană moare la scurt timp. Nu va fi pentru că are vreo legătură cu vaccinarea, ci doar pentru că, probabil, acesta a fost sfârșitul vieții sale ”, spune Moore.

Care adaugă că americanii nu ar trebui să fie alarmați când vor vedea oameni murind la o zi sau două după ce au primit vaccinul COVID. Pe de altă parte, acestea sunt persoanele cele mai afectate de pandemie. Ele reprezintă 40% din toate decesele de până acum.

„Unul dintre lucrurile de care dorim să ne asigurăm este că oamenii înțeleg că nu ar trebui să fie alarmați inutil dacă apar informații, odată ce am început vaccinarea, despre una sau mai multe persoane care au murit în decurs de o zi sau două de la vaccinare, și care sunt rezidenți în Centre de îngrijire. Este ceva la care ne putem aștepta, ca o întâmplare normală, deoarece oamenii mor frecvent în casele de bătrâni”.

„În acest moment, pur și simplu nu avem datele pentru a ști cât de bine vor funcționa vaccinurile la acești oameni, așa că va trebui să fim prudenți la început, deoarece știm că sunt cei mai vulnerabili la bolile severe și infecția cu covid. O vom face foarte atent până când vom ști cu siguranță că aceste vaccinuri sunt cu adevărat eficiente în protejarea lor”, a spus Moore.

Companiile Pfizer și BioNTech, al căror vaccin ar putea fi autorizat în următoarele zile, urmează să livreze 100 de milioane de doze în Statele Unite.

Recent, Agenția Medicamentului din Statele Unite a confirmat că vaccinul Pfizer-BioNTech este eficient în proporție de 95% într-o evaluare făcută înaintea aprobării serului pentru utilizare în această țară.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a anunțat că nu există probleme de siguranță cu vaccinul și a confirmat și faptul că eficiența acestuia este de 95%. FDA urmează să ia decizia formală pentru aprobarea vaccinului în cursul zilei de joi.

5 comments

 1. Eficiență 95% pentru o boală cu rată de supraviețuire mai mare de 95%. Dacă prostia ar durea…

 2. NICIUN MEDIC CARE SE RESPECTA CA MEDIC NU VA FACE UN VACCIN FARA A FACE MAI INTAI

  ANAMNEZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PACIENTULUI ,

  PRIN CARE STABILESTE OBLIGATORIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CE BOLI SAU SENSIBILITATI ARE PACIENTUL RESPECTIV .

  POTI UCIDE UN OM PE LOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (si atunci e vorba de CRIMA prin privatiunea pacientului de asistenta medicala corespunzatoare si obligatorie !!!)

  INJECTANDU-I SUBSTANTE LA CARE ESTE ALERGIC, PROVOCANDU-I SOC ANAFILACTIC !PE LANGA CELELALTE CAUZE DATORATE POSIBILELOR BOLI ,

  FARA MEDIC ADEVARAT CARE SA FACA VACCINUL TREBUIE SA NICI NU DISCUTATI UN VACCIN :CHEMATI AVOCATUL , NEAPARAT !!!

  CADRELE SANITARE PE CARE VOR CRIMINALII COVIDULUI SA LE FOLOSEASCA IN CASE DE BATRANI SAU POPULATIEI INGRAMADITE IN CORTURI CU ARMATA , CA CAINII VAGABONZI, CORESPUND UNUI GENOCID INDUBITABIL / IREFUTABIL !!!

  CA SI IMPOSTORUL LUI MERKEL, DROSTEN(indopat cu banet cacalau de gates ),CARUIA I-A INVENTAT CINEVA FOARTE RECENT, UN DOCTORAT, CACI FUSESE DEJA FACUT UNIVERSITAR DAR NIMENI NU-I PUTEA GASI DOCTORATUL – ca analfabetii de la noi – (Rafila – reprezentantul nostru la OMS , e si el doctor cu patalama , dar dincolo de , posibil , operatii de apendicita, n-a facut decat munca de functionar , cum arata eminentul om de stiinta, prof dr Vasile Astarastoaie, cand il discuta intr-un articol publicat si pe acest site) ,

  DECI CA SI IMPOSTORUL LUI MERKEL CARE SUSTINE VALABILITATEA TESTULUI PCR, DESI TESTUL IN SINE ESTE DEZMINTIT CHIAR DE INVENTATORUL SAU KERRY MULLINS CA NEPUTAND STABILI O DIAGNOZA , Dr. Kelly Moore, CARE VREA SA VACCINEZE BATRANI, FARA ANAMNEZA PREALABILA , DEVINE ASTFEL UN CRIMINAL IN SERIE AUTODOVEDIT , PRIN ACEASTA SIMPLA RENUNTARE LA UN PRINCIPIU SI O CONDITIONARE DE BAZA A VACCINARII DIN MEDICINA LEGALA !

  AZI SAVANTII AUTENTICI CARE CER RESPECTAREA PRINCIPIILOR CLASICE LEGALE ALE MEDICINII TRADITIONALE SI AUTENTIC STIINTIFICE, SUNT HAITUITI PRIN TRIBUNALE DE CATRE UCIGASII COVIDICI , GEN Dr. Kelly Moore, CU AJUTORUL CURVELOR MEDIATICE ALE SISTEMULUI PUS PE GENOCID – GEN POSTUL TV CNN.

  IN ACEST SENS VEDETI ACTUALA HAITUIRE PRIN TRIBUNALE A SAVANTULUI CRISTIAN PERRONNE, DIDIER RAOULT CARE A FOLOSIT CU SUCCES IN FRANTA, DE 40 DE ANI, HIDROXICLOROQUINA, etc
  ASTEA NU SUNT FAKE NEWS, ASTEA SUNT FAPTE !

  CA DEMENTA GLOBALISTILOR VREA GENOCIDAREA PRIN VACCINARE, LA NIVEL MONDIAL, O DOVEDESTE CHIAR PRINCIPIUL POPULARIZAT DE CNN PRIN UCIGASUL KELLY MOORE :

  ‘CHIAR DACA MOARE CINEVA – NU NEAPARAT BATRAN – POST-VACCINARE – ASTA NU ARE NICIO TREABA CU VACCINUL’ DESI BATRANULUI – SAU NU ASA BATRANULUI RESPECTIV – NU I S-A FACUT ANAMNEZA IN PREALABIL SI NU I S-AU EXPLICAT PERICOLELE DE MOARTE LA CARE SE EXPUNE (EXPLICATIE OBLIGATORIE !!!!! PENTRU ORICE MEDIC ) , FACAND VACCINUL, CONSTATARE FACUTA POSIBILA DOAR DE ANAMNEZA ABSOLUT OBLIGATORIE INAINTEA ORICARUI VACCIN, DACA AVEM DE A FACE CU UN MEDIC AUTENTIC, NU CU UN UCIGAS PLATIT S-O FACA, PRECUM BESTIA CITATA DE CNN! SI CA TOTI CEI CE SE DAU DREPT MEDICI , DAR NU SUNT DECAT NISTE IMPOSTORI CU PATALAMA .

  CA SA FII MEDIC TREBUIE SA AI STIINTA DE CARTE AUTENTICA, DAR SI CARACTER SI UN ADANC RESPECT UMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NU DOAR PATALAMA IN BUZUNAR – SI AIA LUATA IN CINE STIE CE CONDITII .

  • ANAMNEZA TREBUIE SEMNATA DE DOCTORUL CARE A FACUT-O CA SA FIE BAGAT LA INCHISOARE DACA A INDEMNAT PACIENTUL SA SE VACCINEZE CU TOATE CA AVEA ALTE PATOLOGII CARE IMPIEDICAU VACCINAREA CU RISCUL VIETII !

   Aici avocata Diana Sosoaca discuta procesul facut la Lisabona testului PCR,in contradictoriu cu mult ignorantul si nerusinatul “phrof dr Cercel – neaprat ascultati-o pe Sosoaca care stie foarte precis ca acest test PCR nu a fost omologat de statul roman ! Adaugam noi: el nu a fost omologat de absolut niciun stat in lume !
   Cercel zice ca a fost omologat !
   Ca sa va faceti o idee de ce inseamna un specimen fara limite in nerusinare s ignoranta pus pe post de prof univ .
   Sosoaca da si opinia savantului autentic, Astarastoaie – in totala contradictie cu escrocul Cercel !

   video inconturnabil caci va trebui sa incepeti sa dati criminalii in judecata sau va termina ei ramburs caci teaba se accelereaza !
   Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel răspunde acuzaţiilor avocatei Diana Şoşoacă
   77,995 views
   •Dec 10, 2020

 3. Moartea, între cele 22 de “efecte secundare” ale unui Vaccin anti-covid 19, conform Administrației pentru Alimente și Medicamente a Statelor Unite ale Americii. Document

  https://activenews.ro/stiri/MOARTEA-intre-cele-22-de-efecte-secundare-ale-unui-VACCIN-ANTI-COVID-19-conform-Administratiei-pentru-Alimente-si-Medicamente-a-Statelor-Unite-ale-Americii.-DOCUMENT-164142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *