Home / Internațional / AȘA SE FACE! Mexic: Părinții creștini au ars manualele școlare de ideologie de gen

AȘA SE FACE! Mexic: Părinții creștini au ars manualele școlare de ideologie de gen

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 6, 2023

AȘA SE FACE! Mexic: Părinții creștini au ars manualele școlare de ideologie de gen

Bazat!

E ceva foarte tare.

Știți cine a mai făcut așa ceva?

Exact!

Auzim în mod constant despre arderea cărților de către naziști. Ce nu se spune este că ardeau cărți despre transexualii de la “Institutul de Sexologie”, unde un iudeu gras cu titlul de doctor a inventat transexualii, a scris primele cărți și a efectuat primele operații de mutilare genitală în vederea transexualizării.

Nu se vorbea niciodată despre ce cărți ardeau naziștii. Îi făceau pe oameni să creadă că erau manuale de fizică sau ceva de genul ăsta. Recent, însă, pe măsură ce agenda transexualilor a devenit populară și au vrut să asocieze anti-transexualii cu naziștii, iudeii au început să scrie articole în care recunosc că acele cărți care au fost arse erau cărți despre transexuali.

Acest articol este din luna iunie a acestui an, publicat în Jewish Daily Forward:

 

Scriitorul jidan spune deschis că republicanii sunt literalmente naziști pentru că încearcă să elimine materialul despre transsexuali din școlile pentru copii.

Este o mișcare îndrăzneață.

Am constatat că boomerii și conservatorii rămân cu gura căscată când spui “știi ce cărți ardeau, nu?”.

Nu că boomerii vor fi de acord cu o agendă pro-Hitler, dar cred că cu cât ne îndepărtăm mai mult de cel de-al Doilea Război Mondial, cu atât mai mulți oameni încep să înțeleagă chestia asta.

Chiar dacă crezi în holocaust, dacă înțelegi că jidanii făceau în Germania ceea ce fac acum în America, începi să ai o părere de tipul “ei bine, nu sunt de acord cu asta… dar înțeleg”.

Fox News:

Grupurile creștine din Mexic au ieșit în stradă în semn de protest față de departamentul lor de educație, un grup arzând săptămâna trecută cărți despre care spuneau că sunt pline de îndoctrinare “marxist-comunistă”, potrivit unui raport.

Părinții din Mexic din cadrul organizațiilor creștine au ieșit în stradă cu miile pentru a se opune noilor manuale ale Ministerului Educației Publice despre care consideră că au conținut sexual și ideologie de gen, potrivit Mexico News Daily. Cel puțin 12.000 de persoane au participat. Aguascalientes este unul dintre cele 32 de state care alcătuiesc Entitățile Federale din Mexic.

Părinții au ars cărțile în cauză și în Chiapas, un stat din sudul Mexicului care se învecinează cu Guatemala.

Tradus și adaptat de pe Daily Stormer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *