Home / Internațional / Armata greacă continuă să tragă în invadatorii Europei

Armata greacă continuă să tragă în invadatorii Europei

Incorect Politic
Martie 6, 2020

Armata greacă continuă să tragă în invadatorii Europei

Toți viermii pe care Erdogan i-a acumulat pe teritoriul imperiului său blestemat sunt aruncați împotriva granițelor grecești, inclusiv cu sprijinul armat al trupelor turce. Potrivit rușilor, cel puțin 130.000 de ciori din Dar al-Islam asediază Grecia.

Marți, Rusia a declarat oficial că Turcia încearca să împingă 130.000 de refugiați sirieni în Grecia, potrivit agenției de știri Interfax, citată de ministerul apărării. Două treimi din acești “refugiați” sunt afgani, irakieni și africani, nu sirieni, a adăugat ea.

ȘEFUL jihadismului internațional, Erdogan, a declarat că vrea să toarne în Europa nu mai puțin de 3,6 milioane din aceste fiare sălbatice, inclusiv zeci de mii de jihadiști care s-au întors din Siria, fugăriți de Putin.

Acești teroriști este ceea ce trimite Erdogan acum să străpungă granița din Grecia.

Deci este o situație de război.

Dacă Grecia ar renunța, zeci de mii de veterani ai jihadului s-ar alătura Europei de Vest.

Armata greacă nu are nicio intenție să susțină acest scenariu, deoarece este mai mult decât probabil ca, printre aceste mase de jihadiști, un număr să se stabilească și în Grecia pentru a monta celule teroriste sub ordinele lui Erdogan și neo-conilor Americani.

Prin urmare, pentru marea noastră plăcere, grecii îi ucid pe toți câinii sioniștilor care îndrăznesc să se apropie. Unul dintre acești gândaci a fost sacrificat astăzi.

A murit refugiatul rănit în piept de o patrulă de frontieră elenă – guvernatorul turc din Edirne”

„Imaginile cu TRT World par să arate fotografii unde se trage în refugiați pe partea greacă la granița Edirne-Kastanies”

 

Ce să zici altceva decât, minunat!

Însă ar fi nevoie de mult mai mult pentru a construi zidul craniilor de apărare de care are nevoie Europa, după modelul Spartanilor.

Preluat și tradus de pe Democratie Participative

*

Nota redacției Incorect Politic: Invazia imigranților este susținută activ de ONG-uri, printre care IsraAID Global Jewish Advocacy. Culmea nesimțirii, aceștia cer bani de la popoarele care urmează să fie invadate. Dar deh, prost îi cine dă!

2 comments

  1. Și uite așa ajungem la conflict cu Islamul și (((băieții))) își freacă mâinile pentru că în felul ăsta împușcă doi iepuri dintr-un foc: dușmanii lor se bat între ei și se slăbesc unul pe altul.

    • Aiurel, chiar deloc. Teroriștii ăștia mascați în “refugiați” nu sunt musulmani chiiți, ci suniți sau dacă vrei, masa de manevră israelită care a pierdut războiul de cucerire a Marelui Israel în fața necruțătorului Voievod Putin cel Mare. Acum, la înțelegere cu viermele sultan Erdogan, Sionul își întoarce armele spre Europa. Bineînțeles că trebuie să-i nimicim dacă trec granița! Și nu uita un lucru, Armata de Eliberare, care activează în Liban, Siria, Irak, Iran și mai departe spre Egipt, sunt dușmanii de moarte a Marelui Sion. Desenul e complex și ține de o lectură globală, nu trebuie să cădem în local-atotștiutor. Ce ai vrea, să-i primim cu brațele deschise pe 3,6 milioane de barbari, printre care sute de mii de teroriști “ca să se bată dușmanii între ei”, ești serios?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *