Home / Actualitate / Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg s-a făcut preș în fața lui Kuleba din Ucraina, care vrea atragă România într-un război cu Rusia

Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg s-a făcut preș în fața lui Kuleba din Ucraina, care vrea atragă România într-un război cu Rusia

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 4, 2023

Bogdan Aurescu-Goldenberg s-a făcut preș în fața lui Kuleba din Ucraina, care vrea atragă România într-un război cu Rusia

Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg, ministrul de externe în România ocupată, s-a întâlnit cu omologul lui de la Kiev care i-a cerut să implice România în procesul Ucrainei împotriva Rusiei.

Via R3Media:

Ministrul Bogdan Aurescu a afirmat pe data de 4 februarie că, în urmă cu aproape un an, Dmytro Kuleba, omologul său de la Kiev, l-a rugat să se implice în procesul Ucrainei împotriva Rusiei la Curtea Europeană de Justiție.

„(…) De altfel, expertiza pe care noi am acumulat-o în acest proces va fi utilizată și în sprijinul Ucrainei, pentru că noi am intervenit deja în procesul pe care Ucraina l-a declanșat împotriva Rusiei în fața Curții Internaționale de Justiție.

Colegul meu, domnul Kuleba, m-a rugat personal, în aprilie, anul trecut, să mă implic în acest proces împotriva Rusiei.

România a intervenit, după cum spuneam, și voi avea onoarea să îndeplinesc din nou funcția de Agent al României în acest proces.“, a spus Aurescu la România TV, potrivit site-ului MAE.

Declarațiile lui Bogdan Aurescu au fost făcute în contextul în care s-au împlinit 14 ani de când România a câștigat la Haga, împotriva Ucrainei, 9.700 de kilometri pătrați din platforma continentală a Mării Negre.

Prin implicarea noastră în acest proces, confirmăm statutul de țară neprietenoasă cu Rusia, lucru ilogic și retardat din punct de vedere geostrategic, având în vedere vecinătatea noastră cu Rusia.

Bogdan Aurescu-Goldenberg alimentează beligeranța României și în același timp respinge ideea că trebuie să ne recuperam teritoriile din Ucraina, acesta garantând pentru integritatea teritorială a unui stat neprietenos cu România, cum este Ucraina.

Adevărul e că România e condusă de antiromâni, problema mai mare este că poporul cam doarme, cu câteva excepții notabile, tot mai multe excepții de la an la an, ce-i drept. Degeaba pleacă Aurescu-Goldenberg și vine Schlomo Shekelstein. Doar dacă ne trezim și începem să ne urmărim activ interesele noastre românești vom schimba ceva. Câtă vreme rămânem spectatori pasivi, nu ne va fi bine.

Așa că până la urmă viitorul stă în mâinile tale.

6 comments

 1. Trebuie schimbat sistemul integral, si asta

  in toata Europa, nu doar in Romania !!!

  prin introducerea altui sistem de legi care cere

  responsabilizarea tuturor tradatorilor, inclusiv cei guvernamentali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  in fata poporului care sa-i poata trage la raspundere si pedepsi pe masura – rapid !!! – pentru tradarile lor !
  Lumea vorbeste in toata Europa despre aceasta necesitate : daca exista responsabilizarea politicienilor etc, a parlamentelor etc,

  CRIMA COVIDEMENTEI NU AR FI PUTUT FI EXERCITATA DE 200 DE GUVERNE IMPOTRIVA PROPRIILOR LOR POPOARE !!!

  CRIMA CARE VA CONTINUA, NOTA BENE, ATATA TIMP CAT POPOARELE NU-SI SCUTURA LEPADATURILE TOXICE DIN CEAFA !

 2. Pe 25 februarie, incepand de la ora 11, vă așteptăm la a doua ediție a Marșului pentru Pace, pe traseul Piața Victoriei – Universitate. Marșul se va desfășura sub devizele “Fără sânge românesc în războiul muscălesc!” și “Zelensky, nu uita, Bucovina nu-i a ta!”.

  • Muscal = “locuitor din orașul Moscova sau din împrejurimi” (DEX).
   Rimează bine, sună bine “Fără sânge românesc în războiul muscălesc!”, dar cam aduce (şi fără intenţie) a acuză exclusivă asupra Rusiei, de parcă nu din SUA s-au împins lucrurile şi s-au zgândărit, de către nişte jidovi, până s-a ajuns la acest război.
   Aş zice “Fără sânge românesc în războiul jidovesc!”, dar n-ar fi voie dpdv “politic corect”, probabil.

   • Spuneti-le pe nume: jidanii traficanti de arme – de aceea vor prelungi razboiul deoarece ei vand si revand arme – tancuri rachete etc , unul altuia, si harapilor, si mai vechi si mai noi, si mai de donatii si mai cumparate, noi noute, si fac profituri faraminoase intre ei, in cap cu Zevzenski!!!

    Asa a devenit vomitiv de bogat si saltimbancul asta drogat !!!

    Repet, avem de a face cu un bordel de traficanti de arme care folosesc razboiul si uciderea popoarelor intre ele, pe post de carne de tun, ca sa-si vanda armele unul altuia !!!!
    De aceea nuuuu au de gand sa termine razboiul !
    Scapam doar daca Putin starpeste naparca in cuibul ei, cum a promis recent !!!

 3. -nu a dat DE LA EL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *