Home / Problema Țigănească / Alexandru Muraru vrea să deschidă un muzeu al țiganilor

Alexandru Muraru vrea să deschidă un muzeu al țiganilor

Incorect Politic
August 9, 2021

Alexandru Muraru vrea să deschidă un muzeu al țiganilor

Via IonCoja:

Alexandru Muraru împreună cu guvernul Cîțu au decis să deschidă un Muzeu al Istoriei și Culturii Romilor chiar în 2 august, ziua comemorării așa zisului Holocaustul împotriva Romilor pentru 25 000 de așa ziși ,,romi” expulzați în Transnistria. Pentru așa ceva va demara un program pilot de spălare a creierului pe copiii românilor numit „Holocaustul împotriva Romilor – Samudaripen” – realizat cu coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale, cu participarea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România – Elie Wiesel, cu Agenţia Naţională pentru Romi . Deci, o întreagă armada de profitori și de abonați la banii publici ca asistați sociali de lux ca un nou NKVD pe modelul sovietic când îi lua pe basarabeni și îi ducea la mumia lui Lenin .
Experimentul psihologic pentru ștergerea identității copiilor de români și pentru cultivarea antiromânismului ca dogmă sub semnul culpabilizarii e condus de Centrul Wiesenthal cu o întreagă armată de consilieri sovietici, scuze, de la Agenția Națională pentru Romi – fabrică de diplome doar pe considerente etnice.

Concluzii

Centrul Wiesenthal încalcă Convenția Europeană a Drepturilor Omului pentru că nu au acordul semnat al părinților și așa ceva e un abuz prin care își asumă și responsabilități penale și civile. Centrul Wiesenthal nu are acordul semnat al părinților ca să se folosească de copiii în experimente psihologice , sociale și etnice de spălare a creierului motiv pentru care avocatul poporului e obligat să se autosesizeze și să-i trimită în judecată pe inițiatorii acestui program pilot psihologic la fel și CNCD-ul pentru că în fapt reprezintă discriminare ca o asociație etnică să profite de copiii și să-i umilească pe motive etnice- pe români.

https://www.g4media.ro/reprezentantul-guvernului-pentru-combaterea-antisemitismului-si-xenofobiei-anunta-primele-demersuri-pentru-infiintarea-unui-muzeu-al-istoriei-si-culturii-romilor.html

16 comments

 1. : … -Pentru că „sînt îrudiți”, in privința „etno-genezei” definită /(definiți) ca „grupări umane nomade / fără Țară / fără Patrie, …dezrădăcinate”, care „nu-și cunosc Originile / Rădăcinile”, …

  „grupări etno-genetice fără țară” / fără „identitate originală” / clone născute din felurite deviații genetice / prin fenomenul „corcirii”, …implicită „involuția”, …

  care „se aciuiază, profitînd de bunătate pe unde sînt tolerați, după care, copiază și schimbă „precum cameleonii culorile”, adaptîndu-se la cultura, chiar și limba popoarelor care-i tolerează, …
  crezînd că „dacă i-și iau / dau false nume similare celor din „arealul marcat / ocupat”, …vor putea să ducă la nesfîrșit „minciuna și mîrsăvia implicită în misticismul / superstițiile invocate „fără nici o noimă”, …străine de Adevărul încriptat în Profețiile Romane / Romanești / Latinești – Ancestrale (vezi) _ Isaia 6/8,(9-12),13- Romania, …

  (ACOLADĂ: …-Cam în contextul declarațiilor d-lui lor ministru de externe (potrivit unei postari anterioare: … _ https://www.incorectpolitic.com/ministrul-de-externe-al-israelului-declaratie-istorica-cei-care-nu-sunt-de-acord-cu-noi-nu-sunt-antisemiti/ , … „via Ion COJA”), …
  care a recunoscut că, situația politicilor privitor / privitoare la „antisemitism / antisemiți / combatere antisemitism, a fost neglijată, necontrolată și oarecum scăpată de sub observație / control, („abuzivă, cum am constatat și Eu, de hăt de mult timp”), …în principiu, oarecum similară cu situațiile premergătoare Războaielor Mondiale” -încheiat ACOLADA),

  după care „precum Cucii, care nu sînt în stare să-și facă cuib propriu, se înmulțesc depunîndu-și ouăle în cuiburi străine de etno-geneza lor, aruncînd / „dislocînd” ouăle / puii autohtoni Originali / Originari”, …cam așa cum v-am mai zis despre, că „Oculta Mondială urmărește *Pas cu Pas* dislocarea Poporului Roman, și aducerea în loc a unora care, de mii de ani, …nu-și găsesc Cananul mistico / superstițios”.

  = Cu stimă. -„Mesia” _ Romania 10/4,(14-?!!!),16-2021.

 2. Bine , bine ” muzeul ” este simplu sa-l creeze/infiinteze , intrebarea de fapt INTREBARILE sant : 1] cu ce fonduri { bani , lovele , gologani etc } si 2 ] CINE VA FI CUSTODE : familia Cioaba , familia Pian , familia Spoitorilor , a Cocenitilor , a Sadovenilor sau a Sportivilor ca astia- s bucuresteni sau , acel avocat supranumit Niky Scorpion { Nicolae Paun } ? Eu asi paria mai degraba pe Madalin Voicu insa…poate-si amintesc tziganii { pardon RROMII } ca le-a suflat de sub nas banii promisi si chiar alocati de diferitele guverne ale lumii pentru…Holocaustul trait de catre TZIGANI … pardon : RROMI .

 3. Sa expuna tot ce-au ciordit tzaganii, mo ?

  Da’cine o sa-l pazasca da tzagani ca peste noapet dispare si palatu’cu turnuletze.

  Catzule, esti ceaurel mo ? Cam ai fatza de lingurar.

  • @Mihai Ai dreptate Mihai insa , nu Catu ci…ANAF-ul trebuie trezit ” din somnul cel d e moarte ” ! Alooo ANAF , i-ati blocat pensia nevesti-mi pentru o amenda neplatita catre RATB 50 de lei dar palatele RROMILOR , nu le vedeti , va faceti ca ploua !?! P.S. Mihai , omule , nu le mai zice tzigani , zi-le … RROMI DA-I DRACULUI !

   • Articolul vorbeste despre tigani.
    Denumirea de rom a fost inventata de incineratul Ion Ilici Iliescu, el insusi fiind pe jumatate tigan dupa mama si jumatate evreu dupa tata.
    Probabil ca sa nu i se spuna “tziganul Iliescu” a schimbat in Romul Iliescu.
    Totodata, intentia a fost ca sa existe o confuzie intre rom si roman pentru a denigra romanii ca urmare a hotziilor facute de tigani in occident.

    • @Mihai Hai ca asta-i buna : ROMUL…ILIESCU 🙂 🙂 ! Eu eram obisnuit cu romul cubanez sau cu ” jamaica ” fabricata la Bragadiru dar , de ROM ILIESCU…parca n-am prea auzit . Te contrazic totusi desii…acest nemernic ION ILIESCU , poate fi acuzat de multe fapte care , intr-o tara normala i-ar aduce cateva mii de ani de condamnare pe viata , NU el este cel ce-a lansat ” chestia ” ci…tot tziganii { pardon : RROMII } adica , mintile ” luminate “ale acestei etnii : MADALIN VOICU { la vremea respectiva a ras Serghei Mizil si cu curu’ } , Nicolae Paun { la vreme a respectiva Niki Scorpion era doar pentru cativa mai…initiati } plus ” regii ” si ” imparatii “rasariti ca din KAKAT ai tziganimii…pardon : ai RROMILOR !Ca noul Parlament a pus botu’ la aceasta mega escrocherie care in perceptia alora din afara tarii ce , nici aia n-aveau chiar toate tziglele pe casa si ne-a transformat pe toti romanii din RO in RRO…MI adica TZIGANI , asta-i altceva . P.S. Cand ai pomenit de ” incineratul Ion Ilici Iliescu ” mi-ai dat oarece sperantze deci , daca sti ceva ce eu inca n-am aflat despre aceasta javra ticaloasa si tradatoare…te rog respectuos : spune-mi si mie ! P.P.S. Am argumente suficient d e puternice pentru al eticheta pe Iliescu ca-i ticalos si tradator in acelasi timp deci , VA ROG , onorata redactie a Incorect Politic , nu bagati in spam replica data lui Mihai !

 4. Vor sa creeze Vinovatia Romanilor dupa modelul bine testat si pus in aplicare in afara al Vinovatiei Albilor. Rasismul de mediu este conceptul care ii are ca subiecti revolutionari pe tigani, conform caruia noi suntem vinovati de modul in care ei gandesc, se comporta, traiesc. Noi suntem vinovati de toate relele infaptuite de acestia.

  Vinovatia Albilor a atins cote nebunesti, iata o mostra, campania #SoSorry de acum cativa ani, in care Albi se puneau literalmente in jug si-n lanturi si marsaluiau pe strazi:

  https://imgur.com/a/3oH5j

  • Se știe foarte bine asta. Și chiar și ăia care par sau se dau bărbați or să se căciulească cu mare entuziasm,

 5. PREMIER ILEGAL
  https://www.activenews.ro/stiri/PREMIER-ILEGAL.-ORNISS-refuza-sa-dea-detalii-in-Cazul-Florin-Citu.-Arestarea-studentului-de-28-de-ani-in-SUA-in-ziarul-local-din-acea-vreme-The-Ames-Tribune-168596

  Conducere în stare de intoxicare (cu alcool sau un drog – Nota Redacției), Elwood Drive cu Lincoln Way (raportat la ora 2:11 dimineața). În timpul unui control de rutină, conducătorul auto a fost găsit sub influența alcoolului. Arestat și condamnat pentru conducerea în stare de intoxicare a fost Florin Vasile Cîțu, în vârstă de 28 de ani, de pe strada 600 Sqaw Creek Drive”.
  „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției”.

 6. Inca o dovada ca jidanii ne baga tiganii borati pe gat!!!

 7. intre Camera si Senat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *