Home / Actualitate / Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiș: Mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara. A murdărit-o, distrugându-i spiritul

Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiș: Mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara. A murdărit-o, distrugându-i spiritul

Incorect Politic
August 8, 2021

Judecătoarea Adriana Stoicescu

 

Via Naționaliști:

Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiș a reacţionat, după ce primarul Dominic Fritz a anunţat că va finanţa de la bugetul local comunitatea LGBTQ. Într-un mesaj pe Facebook, magistratul îşi exprimă nemulţumirea că „mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timisoara”,

O mana de imberbi, carora nu le creste barba si care nu se hotarasc daca sa poarte sau nu sutien, a pus mana pe planeta.

În numele unei libertăți prost înțelese suntem chemați să înțepenim în poziție de drepți în fața unor specimene care, dacă trăiau în preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricăjit.

Bărbații adevărați, avându-i în preajma, i-ar trimite după țigări, dacă ar ști că se pot descurca în trafic.

Femeile, privindu-i, își redescoperă instinctul matern. Altceva, bieții de ei, nu pot să trezească…

Oameni mici și frustrați, înțepeniți în traumele copilăriei în care, probabil, s-au simțit neiubiți, vor să legifereze frustrarea lor. Să ne facă să ne simțim vinovați pentru neîmplinirile lor. Apoi să întoarcă lumea cu susul în jos. Pentru că vor și pot.

Se pretind torturați și marginalizați și ne cer să facem doi pași în spate. Să ne fie rușine că ne simțim și ne numim femei și bărbați, să ne ascundem în grote și, atunci când ieșim, să ingenunchem cuviincios, în fața oricui, dar nu în fața Lui.

În numele unei imbecilitati numită corectitudine politică îi lăsăm să dea foc planetei.

Și, mai ales, îi lăsăm să Îi dea foc Lui Dumnezeu.

De parcă toată nebunia planetară nu ar fi de ajuns, mâna lungă a corectitudinii politice a invadat Timișoara. A murdărit-o, distrugându-i spiritul.

Oameni care nu au nici cea mai mică idee despre ce înseamnă Timișoara vor să ne înregimenteze în nebunia lor.

De ani de zile avem Festivalul Inimilor. Aveam zilele în care Timișoara devenea o uriașă grădină.

Aveam micile noastre bucurii ale unui oraș pe care NU ÎL MERITAȚI!

Azi avem o imensă disperare.

Parcurile sunt distruse. Florile au dispărut. Timișoara e plină de gunoaie și e în paragină.
Mâine veți acoperi Catedrala cu o imensă pânză neagră, ca să nu vă mai deranjeze marșurile.
Domul îl veți transforma în birt.

Și când veți termina de transformat planeta după chipul vostru, îngropând Chipul Lui, când noi, penibilii, vom dispărea, ce credeți că se va întâmpla?
Veți fi fericiți? Cu cine veți mai lupta?

Când veți distruge orice urmă de normalitate veți găși, de fapt, ceea ce nu vreți să vedeți acum.

Marele gol care vă mână înainte.

Poate în următorii ani ne veți urca în spatele autobuzului și tramvaiului.

Ne veți pune semne distinctive pe haine.

Ne veți trimite în lagăre să ne reeducați și să acceptăm cele 124 de genuri ale voastre.

Mi-e milă de nefericirea voastră, a celor care credeți că a fi bărbat sau femeie e rușinos.

Va înțeleg frica de normalitate și frica de moarte.

Dar, într-o zi, tot veți muri.

Și promit să vă aștept Dincolo și să vă întreb:

A meritat?”

 a scris judecătoarea Adriana Stoicescu pe Facebook.

21 comments

 1. E o adevarata Ecaterina Teodoroiu !!

  • : … -„Nu se face Primăvară, cu o singură floare!”, …implicit faptul că „Justiția din Grădina Eden – Romania”, a devenit „o junglă plină de bălării și de balauri / dobitoace fără minte” (_ Facerea 1/24,25; _ Matei 6/10; _ Apocalipsa 12/7-11)”,
   în care „Adevărul și Dreptatea”, (în sine / în principiu / în fond) sînt demonetizate, terfelite și violate, …

   „precum o Fecioară, fără mamă și fără tată, batjocorită de niște derbedei” (coroborează: _ Mica 3/11; _ Romania 1/1-2021,(22-32); _ Isaia 1/2021-26 _ „ca odinioară”), …
   parcă „or fi plecat toți din țară” (_ Mica 2/1-3), … și „nu are cine să facă curățenie, să cosească și să prășească, să dea cu sapa în balaurii venetici și bălăriile care sugrumă tot ce-i viu în Țara Asta, …

   „am rămas Eu singur!!!” (_ Romania 11/3-6), cu Sabia lui D-zeu (_ Matei 10/34; 12/18-2021; _ Romania 13/4), …

   potrivnicii Romaniei, „falși Păstori înscăunați în dregătoriile Poporului Roman, îmbrăcați ca niște lupi in haine de oi” (_ Matei 7/15-2021,22,23), …
   nu contenesc să prăduiască, să jefuiască, să junghie și să prăpădească „Imperiul Roman” (_ Ioan 10/8-16) … „Rămășița” _ Romania 11/(3)-10,

   pentru că, tolerați fiind, s-au corcit și înmulțit, și au chemat la prăduială și alți potrivnici, străini de Romanitate / niște „derbedei” _ Daniel 11/14, …
   „așa cum este scris în profeții, despre aceste vremuri de pe urmă / îndepărtate” (_ Daniel 12/9,13); … _ Mica 7/1-4: …

   -*1. Vai de mine! Căci parcă sînt la strîngerea poamelor si la strîngerea bobitelor după culesul strugurilor, nu mai este niciun strugure de mîncare, nici cea dintîi smochina dorita de sufletul Meu!
   2. S-a dus omul de bine din țara și nu mai este niciun om cinstit printre oameni; Toți stau la panda ca sa verse sînge, fiecare întinde o cursa fratelui sau.
   3. Mîinile lor sunt îndreptate sa facă rău: Cîrmuitorul cere daruri, judecătorul cere plată, cel mare î-și arata pe față ce dorește cu lăcomie, și astfel merg mana-n mana.
   4. Cel mai bun dintre ei este ca un mărăcine, cel mai cinstit este mai rău decît un tufiș de spini. Ziua vestita de toți prorocii Tai, pedeapsa Ta se apropie! Atunci va fi uluiala lor.*

   = Cu stimă. -„Mesia”.

 2. Mana aia lunga a fost sprijinita de multe maini lungi care au bagat niste voturi in urna. Fara ca oamenii sa se tradeze singuri useristii si penelepristii n-ar avea succes. De asemeni vedem ca avem un presedinte-faraon care dupa 5 ani de bataie de joc din tara asta si de poporul ei a fost votat cu 66%. Ce sa mai zicem? Avem ce meritam.

  • Cred că ai doar parțial dreptate. Cu voturile din “diaspora” se poate fura la greu, plus că la procentul tău tu omiți absenteismul masiv. Nu cred că a avut chiar 68%, ci poate 68% din câți au fost la vot, deși recunosc că n-am la îndemână statisticile de la ultimele alegeri așa că nu știu exact care a fost gradul de participare la alegeri, dar tendința absenteismului e în urcare de mult.

  • Oamenii au stat acasa.
   Corupti moral de mass-media si de multi crestini infocati de pe site-uri “corect religioase”… care au strigat sus si tare ca NU AI CU CINE…
   Astfel, a fost lasata poarta deschisa hotilor – nu e delimitare ci FAVORIZAREA INFRACTORILOR.
   In realitate, puterea a fost luata cu 12-15% fiindca “restul” a stat acasa, injurand “hotii”, cu mici si bere “la purtator”.
   Nu era nevoie ca strainatatea sa schimbe ceva – nu are reala implicare, ponderea este – faptic dovedit – scazuta.
   Nu era nevoie sa fie bagate voturi in plus, chiar daca s-au mai aranjat unele procese verbale.
   Nu era nevoie sa fie manipulate rezultatele de programele informatice sau servicii.
   Fiindca votantii “lor” – schizofrenici in realitate, patologic sau indus/programat – sint mai mullti decat voturile care i-au scos castigatori.
   E destul sa vezi ca cca 1 din 3 adulti s-a inoculat cu mizeria lichida – nu doar ineficienta ci chiar toxica.
   Si doar jumate din ei au votat.
   Ar fi cazul sa intelegeti ca
   – neatentia fata de de educatie in continua degradare
   – si manipulare iudaica prin pseudo-art, pseudo-cultura, para-stiinta…
   – si lipsa de discernamant politic = in-distinctia/ne-discernerea intre bine si rau LUMESC (asta e singura cerinta calitativa in politica!)
   – posibil doar prin morala care este rezultatul CREDINTEI [religioase]
   – care este majoritar anti-crestina actualmente
   au condus la nesimtirea sociala, adica la nepasarea fata de “ziua de maine” (cum iti asterni, asa dormi, sa-ti faci iarna car si vara sanie, …) si la ura fata de “aproapele” personal – fie membru de familie, fie coleg, cunoscut, vecin.

   Cine seamana vant, culege furtuna…
   Nu ti-a pasat, culege ponoasele!
   …. dar durerea, umilintele “cad” si pe ceilalti care au stat drept si s-au opus raului.
   Nota: mesajul nu este atac la persoana, e formulare retorica, sper sa nu supere pe cei “de fata”.

 3. “Poate în următorii ani ne veți urca în spatele autobuzului și tramvaiului.” Păi chiar așa or să facă. Pentru că toți se ascund în spatele creștinismului ca pretext pentru lipsa de demnitate. Să te lași umilit de politicieni în halul ăsta nu înseamnă să fii creștin, orice-ar zice Vasilică.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Vasilică zice că Timișoara este un oraș sub ocupație. Așa cum România a devenit o țară ocupată. Eu știu și că Biserica Ortodoxă Române este ocupată.
   Cel mai bun exemplu este articolul din link. Dacă niște români ar fi făcut așa ceva, Poliția română îi încătușa sub orice pretext. În timp ce clanurile își fac de cap, pe guvernanți îi freacă grija că românii trebuie reeducați să-i iubească pe de-al de ăștia, cu Strategii naționale de combatere a urii și a antisemitismului.
   https://www.comisarul.ro/articol/realizati-cine-sunt-proprietarii-nu/ferrari-si-lam_1251619.html

   • Vasilică, spre deosebire de Biserica din Grecia de exemplu, sau de aia catolică complet compromisă (cu mici excepții gen episcopul Williamson, dacă o mai trăi), Biserica aia ortodoxă română ocupată n-a militat pentru vaccinarea obligatorie. Ba chiar a avut curajul să spună că Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Poate are defectele ei, dar dacă e vorba de atacat, prefer să-i las pe dușmani să o atace. Și asta o spun nefiind creștin practicant.

 4. Eu daca ma duc, asa, intr-o tara straina, ma lasa aia sa ajung politician, si nu oricare, ci cu o functie cat de cat importanta? Cliseele despre romani nu au voie sa se aplice. Pentru ca daca sunt valabile, sunt valabile si stereotipurile, reprezentarile noastre despre straini, studiate de imagologie. Am cunoscut americani care radeau de noi ca avem “romanian time” adica intarziem la intalniri…si intarziau si ei pe rupte, ba chiar de fiecare data, si nu 10 minute. Deci coboram mai usor cu pianul pe scari cand vorbim de corectitudine nemteasca, punctualitate americana etc. Sunt basme. Poate au avut ceva real in trecut, sau nici macar.
  Fizionomia lui Fritz se coreleaza bine cu ceea ce promoveaza; nu putea fi un barbat, ci doar o caricatura umana. Precis e un frustrat, pana si zambetele din poze sugereaza complexe peste care incearca sa treaca. Deci chiar si fara promovarea LGBT, tot n-avea ce cauta in primarie.

  • Esti optimist!
   Nici vorba sa ne lase (nevaxxin-atii, anti-botnita) liberi – nu vor scapa din mana aceasta situati pregatita de peste 100 de ani.
   Izolati – mai intai prin interdictia de intrare in cladiri guvernamentale, magazine, mijloace de transport … apoi prin pierderea locului de munca, simutan cu “blocarea” in locuinte…. si apoi, scoaterea din societatea “corecta” si mutarea fortata din lagar.
   Daca s-ar aplica segregarea: magazine pentru “albi” si altele pentru “negri”, scaune in fata pentru unii si in spate pentru altii…. ar fi o cale de supravietuire dar nu se va intampla; in prima faza vor fi niste optiuni accesibile dar mult mai scumpe si vor fi si aceste interzise.

  • Fritz nu e neamț, e jidan. S-a scris și aici pe site despre asta.

 5. “Poate în următorii ani ne veți urca în spatele autobuzului și tramvaiului.

  Ne veți pune semne distinctive pe haine.”

  Observ trendul asta in majoritatea covarsitoare a conservatorilor, ei avand impresia ca cei care sunt astazi la butoane, asa-zisii globalisti, sunt in vreun fel “nazisti” sau cred in “suprematia Albilor”. Rolul acestor oameni de bine, precum Judecătoarea Adriana Stoicescu, este sa-i indeparteze pe cei care nu sunt de acord cu schimbarile radicale care au loc in Europa si in restul spatiului politico-social al Albilor de singura solutie incercata si care poate da roade.

  Aceasta solutie fata de care d-na mai sus amintita ne avertizeaza ne-a oferit cea mai buna defensiva impotriva elementelor finantei mondiale. Si de asemenea constiinta comuna Europeana pe care trebuie sa o dezvoltam la un nivel rasial este singura care ne poate asigura o aparare indeajuns de puternica astfel incat sa putem rezista cel putin pana la sfarsitul secolului XXI.

  • Plimba ursu cu”Europa” si”rasa alba” asta a ta. Esti Roman sau european? Te intreb.
   Nazistii tai voiau spatiu german din Timisoara pana in Constanta. Nu voiau spatiu European, Alb, Hiperborean sau ce alte minuni mai ai in cap.

   • Deja avem 50000 de muncitori straini aprobati pentru anul in curs, astept cu nerabdare sa vad ce parere o sa ai peste cativa ani cand se va inteti Migratia de Inlocuire la noi. Sper ca o sa descoperi ca esti Alb, nu doar Roman si ca impartasim aceeasi soarta impreuna cu ceilalti Europeni, oriunde ne-am afla, in America de Nord, Australia etc.

    https://www.rostonline.ro/2021/08/guvernul-dubleaza-numarul-muncitorilor-straini-admisi-in-romania/

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Migrație_de_înlocuire

    • Aceeasi parere o s-o am. De ROMAN SI ATAT.
     500 de ani ai fost sub papuc austriac. Sub papuc polonez. Sub papuc unguresc. Sub papuc rusesc. Astia toti au fost albi.
     Merita din plin catolicii si protestantii imigrantii aia. Ii meritam si noi, ca ne-am indepartat de Ortodoxie si o dam cu hiperboreea.

     • Conceptul asta ca cei din afara tarii merita ce li se intampla si la fel si noi este congruent cu acceptarea mortii. Cel mai probabil vom fi de aceeasi parte a baricadei, dar tu vei fi foarte periculos pentru cei din jurul tau pentru ca te-ai impacat cu gandul ca vei muri.

      Putem sa fim 100% Ortodocsi in tara noastra, asta nu ne va scapa in vreun fel de propaganda distructiva care este propagata prin mass media si social media, prin ONG-uri, prin portavocile euro-atlantice etc. Nu ne va scapa de ingineriile sociale, nu ne va scapa de migratia de inlocuire, nu ne va scapa de tavalagul comunisto-jidanesc care se intrevede.

 6. Dumnezeu sa te pazeasca Adriana, cea cu judecata buna!

 7. Asi spune si eu , precum ” Constantin ” : E o adevarata Ecaterina Teodoroiu DACA SI NUMAI DACA , la ora aceasta , primarul Fritz ar fi fost macar cercetat penal pentru fals grosolan in declaratia ca , a trait in ultimii cinci ani pe teritoriul Romaniei avand DOMICILIU STABIL in Timisoara . Deci…ma abtin s-o numesc eroina caci , asta insemneaza numele Ecaterina Teodoroiu in contiinta mea .

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Marian Deși ai dreptate în privința organelor judiciare, să știi că un judecător nu poate lua hotărârea de a cerceta penal pe cineva. La noi nu funcționează sistemul juridic și atunci cu o Adriana Stoicescu nu se face primăvară.

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Se trezește câte un nătâng, vorbind. O cunoștință, fundamentalistă ortodoxă și adeptă a teoriei acestui părerolog, tocmai a născut natural la Iași. Cu peste 30 de copci de nu poate sta nici în poziția șezut, cu vreo trei-patru ani de interdicție de a mai rămâne însărcinată, femeia are conștiința împăcată că a ascultat sfaturile duhovnicului. Va suferi toată viața. Ce știe un individ dintr-ăsta despre sex și despre cum naște o femeie? Să mai punem la socoteală că el a disprețuit femeia, alegând să conviețuiască cu bărbații, conform canoanelor monahale ortodoxe.
  https://www.comisarul.ro/articol/mitropolitul-teofan-sustine-nasterile-naturale-a-i_1251583.html

 9. Hahaha. Oy vey, oy gevalt.

  https://www.facebook.com/adriana.stoicescu.9

  Aceasta nu cedează și le răspunde tuturor într-o manieră categorică. „Revarsarea de ura pare de neoprit. Mizeria umana iese la iveala ca uleiul deasupra apei, jignirile nu mai contenesc. Am agitat un cuib de viespi…

  https://www.voceacrestinilor.com/judecatoarea-adriana-stoicescu-raspuns-pentru-cei-care-au-jignit-o-dupa-ce-a-criticat-miscarea-lgbt/

  Redacția, poate verificați voi. Eu n-am Facebook.

  Numele strabunicului mei este Rosenfeld. Hai, curaj, antisemitilor… Pe antebratul Dorei, sotia strabunicului meu, era tatuat numarul… Nu a convins-o nimeni, niciodata, ca nu trebuie sa mai stranga firimiturile cand terminam de mancat. Asadar, nu imi vorbiti despre minoritati si drepturi fundamentale, despre prigoana si discriminare…

  Redacția puteți să verificați?

Leave a Reply

Your email address will not be published.