Home / Actualitate / ACȚIUNE ÎN PARLAMENT! Florin Roman (PNL) înlăturat fizic după ce a confiscat microfonul și a refuzat să îi dea cuvântul șefei Senatului

ACȚIUNE ÎN PARLAMENT! Florin Roman (PNL) înlăturat fizic după ce a confiscat microfonul și a refuzat să îi dea cuvântul șefei Senatului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 10, 2021

Florin Roman (PNL) înlăturat fizic după ce a confiscat microfonul și a refuzat să îi dea cuvântul șefei Senatului

De la minutul 15:00 începe înlăturarea fizică a uzurpatorului Florin Roman:

Florin Roman (PNL) a confiscat microfonul și a refuzat să îi dea cuvântul șefei Senatului. El a fost evacuat de la prezidiu de parlamentarii AUR. Scena a fost filmată și transmisă în direct pe Facebook de George Simion.

Florin Roman a declarat că va depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, “împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR”! Acesta a solicitat demisia președintei Senatului “pentru că a încurajat acte de huliganism”.

Guvernul Câțu este în stare terminală, cu toate amânările votului pentru moțiunea de cenzură, legitimitatea este știrbită. Miza menținerii în funcție a lui Câțu este congresul PNL de pe 25 septembrie, unde ar urma să fie ales președinte al partidului.

22 comments

 1. se numeste “interventie”.

  • -Trebuia „încătușat”, alături de cei care care l-au îndemnat să se poarte ca un derbedeu, desconsiderînd pe ceilalți din „cameră / Sufrageria pentru Sufragii”, …implicit „desconsiderînd Poporul Roman”, el, ca „majoritatea falșilor dregători înscăunați prin toate Instituțiile Administrative ale Romaniei”, … în principiu „dîndu-se reprezentanți ai democrației” …(?!!!).
   = Cu stimă. -„Mesia”.

 2. DE CE SE UITA CA ATAT IOHANNIS CAT SI CATU NE SUNT IMPUSI SI SUSTINUTI DE SERVICII SECRETE ALE UNOR TARI CARE NE-AU JEFUIT, NE JEFUIESC, NE-AU DEZARMAT, NE-AU ANTAGONIZAT, SI VOR SA MENTINA ACTUALUL STATUT DE “COLONIE” AL ROMANIEI!?

  DE CE?

  DE CE IN ROMANIA SI NUMAI IN ROMANIA “TRADARTORII DE TARA” SUNT RASPLATITI CU GRADE SI BENEFICII NERUSINATE SI DE CE NUMAI SI NUMAI IN ROMANIA “TRADAREA DE TARA” SI “IMBECILIZAREA RELIGIOASA” AU DEVENIT SPORTURI NATIONALE?

  DE CE ROMANIA ESTE CONDUSA SI CONTROLATA DE ALOGENI SI “AMBASADELE UNOR STATE OCCIDENTALE” OSTILE “REINTREGIRI, SUVERANITATII, STABILITATII SI INDEPENDENTEI ROMANIEI?

  DE CE POPOR ROMAN AI ACCEPTAT CU LASITATE SA DEVII UN POPOR DE SCLAV SI UN POPOR TRADATOR DE TARA?

  DE CE POPOR ROMAN DE CE?

  “DECAT SCLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAVI LA AMERICANI” A DECRETAT IOHANNIS SI SCLAVI AM SI AJUNS?

  DE CE POPOR ROMAN? DE CE?

  • Când o să înțelegi că suntem toți în aceeași oală, Indiferent că suntem americani sau francezi sau germani? Tu nu vezi că peste tot politicienii se comportă la fel?

 3. Și uite-așa, dintr-o prostie, Simion se alege cu un dosărel și de ce nu, cu o condamnare. Tot scandalul a fost bine regizat și bag mâna-n foc că este implicat și USR-ul.
  Roman nu trebuia hușuit, el se afla legal în prezidiu. Discutabil era doar dacă prezidează el în calitate de delegat al Președintelui Camerei Deputaților sau Președintele Senatului.
  Art. 30 din Regulament spune că:

  – Lucrările şedinţelor comune sunt conduse, alternativ, de preşedintele Camerei Deputaţilor şi de preşedintele Senatului, asistaţi de 2 secretari, câte unul de la fiecare Cameră.

  În precedenta ședință reunită a camerelor a prezidat succesiv tot Președintele Senatului! Deja alternanța nu mai era alternanță!
  Mi se pare de bun simț ca în cazul în care unul dintre președinți își deleagă atribuțiile, celălalt să prezideze. Are meciuri în picioare, nu ca unul delegat care nu are rutina unui președinte de cameră.
  Conform articolului era obligatorie și prezența președintelui Camerei Deputaților sau a delegatului acestuia în prezidiu.
  Simion s-a lăsat manipulat de pluseriști și mă tem că nu mai am cu cine vota la următoarele parlamentare.

  • Glumesti.
   Nu se poate face dosar, nu este competent nici un Parchet.
   Nu au alternat ca sa considere o singura sedinta, in doua sesiuni.
   Pana si regulile lor – sint orientative, nu fac parte din legislatia supusa judecarii.
   Este forul suprem si nu face nimeni reguli “peste” Parlament, fiecare camera cu “ale ei”.
   Mai glumesti o data… nici nu cred ca ai votat AUR.

   • Ai presupus bine. N-am votat Aur dar sunt hotărât să o fac la următoarele alegeri.

    Roman a zis că face plângeri penale. Pe persoană fizică. Din imaginile pe care le-am văzut Simion poate fi încadrat lejer la instigare la violență. Bașca, propriile filmări îi pot face rău!

    AUR are doi președinți. Cred că a fost o decizie inspirată. Dacă cade unul la datorie partidul merge înainte cu cel de-al doilea.

    Ion Spânu lămurește oarecum scandalul ( https://www.cotidianul.ro/regulamentul-sedintelor-comune-arata-ca-florin-roman-a-fost-un-impostor/ ) dar asta nu înseamnă că Simion nu se poate trezi cu un dosărel pe persoană fizică.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Pixelu Albastru Ce să facem dacă majoritatea gândește cu orice altă parte a trupului decât cu divinul creier uman! Ai perfectă dreptate. Liderul AUR a probat cam cum ar vrea el să facă “dreptate” în România: cu forța fizică și nu prin forța cuvântului și a legii. Ai iar dreptate când afirmi că totul a fost o provocare în care Simion a căzut precum musca-n lapte. Încă două greșeli din astea și Simion va fi prezentat ca un interlop infiltrat în Parlament. Un om care știe bine legea străzii, cu îmvrânceli, instigări și hăuleli propagandistice, nu are capacitatea intelectuală să se impună prin forța cuvântului exprimat în duhul adevărului. I-am sfătuit de mult timp pe cei doi lideri AUR să-și angajeze un comunicator profesionist. Se vede treaba că un asemenea purtător de cuvânt nu prea ar avea ce cuvinte să poarte. Într-un cuvânt, în Parlament se practică de către toate partidele, GOLĂNEALA.

   • Când epuizezi căile legale și tot nu ai obținut dreptate, este moralmente justificat să ți-o urmărești prin forță fizică.

   • Am înțeles că AUR are un Senat, un fel de „sfatul bătrânilor”. Ce să înțeleg, că Simion nu ascultă și alte păreri? Trist este că l-am zărit și pe Sorin Lavric la prezidiu. Băniesc că nu în calitate de secretar.Trist. De la el am pretenții.

    • Lavric a dat ordinul, stand la prezidiu si urmarind scena, acesta a comunicat spre camarazii sai: “Luați dobitocul cu comportament de cioară de-aici.” atât a fost de ajuns pentru ca George Simion și ceilalți să se încdrepte spre prezidiu și să-l înlăture cu forța pe uzurpator. “Stați liniștiți, băieți” le spuse Lavric după ce microfonul a fost recucerit, “acesta a fost doar un exercițiu pentru când ne pregătim să deratizăm țara.” Astăzi Florin Roman, mâine țiganii?

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Pixelu Albastru Senat pe dracu. Unde să mai găsești bătrâni înțelepți în zilele noastre? Asta a fost ideea celor din AUR care au mai citit câte ceva despre Mișcarea Legiunii. Codreanu înființase la un moment dat Senatul Legiunii. Grav este faptul că pot aluneca atât de ușor spre acțiuni pe care hăitașii abia le așteaptă. Cu alte cuvinte dau apă la moara dracilor.

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pixelu Albastru a avut dreptate. Iată ce spune individul ăsta care afirmă despre AUR “un partid care se îndreaptă spre practicile legionarilor din 1934 – 1938”. Individul a condamnat în termeni duri scandalul izbucnit joi la momentul citirii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, comparându-l cu arderea Reichstag-ul, sediul Parlamentului german, în 1933, de către organizaţia nazistă a lui Adolf Hitler. SIC!
  https://www.comisarul.ro/articol/rares-bogdan-arata-cu-degetul-dupa-circul-din-parl_1260977.html

  • Oricum vor spune că sunt fasciști legionari, indiferent de ce fac. A ezita pentru ce spune presa este o greșeală. Politica clasică a eșuat. Este timpul pentru dreptate.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Vlad Voicu Sunt întru totul de acord cu tine. Am recunoscut în Codreanu, prin criticarea sistemului democratic, omul vizionar tip profet care anunța sfârșitul unei epoci. Problema rămâne cu ce înlocuiești democrația. Nu uita totodată regretele cui Codreanu din “Însemnări de la Jilava” pentru eșecul Mișcării Legiunii. Folosirea forței fizice și eliminarea prin crimă a adversarilor, nu constituie o soluție creștină. De obicei, crimele generează noi crime și actele de violență conduc la alte violențe. Este greu ca omul să se păstreze pe linia creștină. Foarte greu, dar nu este imposibil.

   • _ De observat faptul că lui „Vasilică” î-i este teamă nu numai de „legionari, ci și de naționaliști”, pe care î-i substituie de fiecare dată prin comentariile lui, …care, de regulă sînt adresate mai ales către cei care (potrivit vorbelor lui) monitorizează atît „Mișcarea Politică Naționalistă din Romania și concomitent acest site, cît și toate conturile internet prin care se simte cum „înviază mișcările naționaliste Romane / Românești”.

    -Analizați doar comentariile lui, (unul după altul), ca să înțelegeți cum î-și asmute colaborționiștii S.S., comentînd diversionist „La Două Capete”, …atît împotriva Naționaliștilor Romani, cît și împotriva Ortodoxiei …ca un pîrîcios care „are tupeul și curajul să se laude” că va sesiza /„va notifica pe unii din America” (Anti-Defamation League, American Jewish Committee, și United Nations Commission for Human Rights”), …privitor la „Lupta pentru supraviețuire și salvare a Nației / Poporului Roman / Romaniei!

    -Vedeți comentariile din postarea: _ https://www.incorectpolitic.com/sinteza-vremurilor/ .

    = Cu stimă. -„Mesia”.

 5. lepra chiar are numele:
  pixelu albastru al minciunii:
  -lorban e presedintele senatului,lorban era lipsa la deschiderea lucrarilor si discutzia s-a incheiat!
  (si “mosu” e la indexu lu maxtor).

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ maxtor Nu te arunca precum puiul în câlț! Înainte de aface afirmații, documentează-te. Anca Dragu este Președintele Senatului iar Ludovic Orban este Președintele Camerei Deputaților. O căutare pe “sfântul” google te scutește de penibil.

 6. @Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
  “Un om care știe bine legea străzii,….”
  -nu erau pe strada erau INTRE EI,
  INTRE EGALI CA PARLAMENTARI
  (dumneata vrei sa fauresti omul nou;
  la zarafi nu a mai mers cu vorba buna).

 7. -ca esti intr-o asociatie:
  asta chiar ne da pe spate….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *