Home / Internațional / ABUZ STATAL! Copil Răpit Pentru Schimbare de Sex

ABUZ STATAL! Copil Răpit Pentru Schimbare de Sex

Incorect Politic
December 18, 2019

Copil Răpit Pentru Schimbare de Sex

traducere semi-mecanică

Niște părinți finlandezi și-au pierdut custodia fiicei lor minore, întrucât nu i-au permis să înceapă tratamente hormonale pentru a-i “corecta” sexul. Potrivit Seta, este de datoria protecției copilului să “ajute” dacă interesele cele mai bune ale copilului sunt neglijate. Finlandezul Niina arată un videoclip cu Nea. Nea privește direct în cameră și spune că acesta este un test de voce:

„Așa se aude la șase luni după ce am început să iau testosteron”.

„Nu mă pot uita la asta”, spune Kari, tatăl, apoi iese din cameră. Autoritățile au răpit copilul pentru că părinți erau critici cu privire la dorința fiicei lor de a-și schimba sexul.

Familia locuiește într-o altă țară a UE. Nea a fost îngrijită de stat la vârsta de cincisprezece ani. Puțin peste un an, a început terapia hormonală pentru a-și schimba sexul. Când intervievăm părinții, nu au mai întâlnit-o pe Nea de luni de zile. – Deja sună complet diferit, spune Niina despre videoclip. Testosteronul a adâncit vocea Neaei și aceasta s-a îngrășat.

Creșterea părului a devenit mai puternică. „Fără a dramatiza excesiv, poți spune că pe măsură ce vocea, aspectul și personalitatea se schimbă, este ca și cum ne-ar fi ucis copilul”, spune Kari.

Sursa: https://svenska.yle.fi/artikel/2019/12/09/foraldrarna-tillat-inte-sin-15-ariga-dotter-konskorrigerande-behandling-barnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *