Home / Actualitate / Protest în București împotriva teroriștilor de la Elie Wiesel: “Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!”

Protest în București împotriva teroriștilor de la Elie Wiesel: “Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2022

Protest în București împotriva teroriștilor de la Elie Wiesel: "Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!"

Protest în București împotriva teroriștilor de la Elie Wiesel: “Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!”

 

Au protestat Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului, Luis Bratu de la Legitimă Apărare, Dan Grăjdeanu de la Frăția Ortodoxă.

Au adus un banner pe care scrie: Institutul Elie Wiesel minte, minte, minte!

ActiveNews:

Un nou protest față de atacarea martirilor anticomuniști și pentru apărarea memoriei eroilor români uciși de bolșevici s-a derulat azi în fața Institutului „Elie Wiesel”.

„Zilele acestea, când românii se pregătesc să-și sărbătorească Ziua Națională, moment când nu trebuie să-i uităm pe eroii și martirii anticomuniști, care au luptat și au murit pentru o Românie liberă și demnă, Institutul ”Elie Wiesel” continuă să-i vâneze memoria profesorului Mircea Vulcănescu, o victimă nevinovată a genocidului comunist”, transmite publicația Podul.

Maria Cenușă, de la publicația euro-atlantistă citată, anunță: „Directorul Institutului – l-am numit pe Alexandru Florian, o mediocritate patentată, urmaș al unui ideolog și propagandist bolșevic care a legitimat/aplaudat genocidul comunist – e prea laș ca să lucreze oficial și la vedere, așa că îl folosește pe primarul Sectorului 4, PSD-istul Daniel Băluță, pe care l-a mandatat să forțeze modificarea numelui Liceului Tehnologic ”Mircea Vulcănescu”. Ne adresăm Parchetului pe care îl sesizăm cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu de către cei doi complici: Alexandru Florian și Daniel Băluță.”

În urma presiunilor ilegale, de tip bolșevic, la care este supus Liceul ”Mircea Vulcănescu” din București, din partea Institutului Elie Wiesel și a primarului PSD Sector 4 Băluță, pentru a schimba numele instituției, societatea civilă și academică s-a solidarizat cu Liceul avertizând factorii de decizie să nu se joace cu eroii neamului și sfinții închisorilor.

Au fost trimise avertismente premierului PNL Nicolae Ciucă, care menține un propagandist comunist instalat de PSD în Guvern, recte pe Alexandru Florian de la Institutul cu pricina, au reacționat academicieniprofesorijurnaliști.

Un disident a demonstrat că măsura este total ilegală, nu numai imorală: Intelectualul de stânga Gabriel Andreeescu, fost disident anti-ceaușist, susține că Alexandru Florian MINTE că Mircea Vulcănescu a fost ANTISEMIT și CRIMINAL DE RĂZBOI și acționează ILEGAL. Ca și în cazul lui Țuțea, Crainic, Gafencu și Vintilă Horia

Astăzi, și trei reprezentați ai unor organizații românești s-au prezentat individual, probabil pentru a nu striga activistul comunist de la Institut că e supus deratizării, protestând cu mesaje clare față de această fărădelege.

Mihai Tîrnoveanu, de la Calea Neamului, Luis Bratu, de la Legitimă Apărare, și Mihai Grăjdeanu, de la Frăția Ortodoxă, au explicat de ce trebuie apărat martirul Mircea Vulcănescu. Mai este așteptată și Biserica să se exprime, dacă, desigur, dl. Vasile Bănescu nu e ocupat cu comentatul pe Facebook și TikTok.

 

Protestatarii au vorbit despre tribunalele bolșevice care au fost reabilitate de institutul terorist Elie Wiesel, care condamnă din nou personalitătile perioadei interbelice la o moarte civilă,  interzicându-le memoria, interzicându-le numele, încercând să șteargă memoria acestor bravi români din conștiința poporului român și mai ales din conștiința generațiilor tinere.

Luis Bratu: Nu sunt de acord ca niciun institut să ne interzică și să ne șteargă istoria. Nu sunt de acord ca acest institut plătit din banii noșțri românilor să ne șteargă istoria.

Dan Grăjdeanu: Am avut în urma bolșevismului două milioane de victime…care sunt bunicii noștri, unchii noștri, străbunicii noștri și acești oameni sunt acum aruncați la gunoi, arătați cu degetul de un institut făcut de Ion Iliescu, un alt bolșevic care a confiscat revoluția românilor în 1989 si a aruncat la gunoi eroii și martirii, a înființat acest institut care nu face altceva decât să ponegrească ce-a fost mai frumos în neamul acesta. Toată elita interbelică în frunte cu Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Petre Țuțea, au iubit țara asta până la jertfă și în frunte cu Mircea Vulcănescu, considerat de Emil Cioran și Mircea Eliade un titan, adică la un nivel mult mai mare decât erau ei. Vă dați seama ce-au omorât acești bolșevici, acești urmași ai bolșevicilor, pentru că angajații acestui institut sunt efectiv copii unui mare comisar comunist care acum a primit drept recompensă pentru faptul că a pus la zid neamul românesc și l-a torturat în fel si chip, a primit acest institut în care este plătit din bani publici, cu un salariu uriaș, pentru a anula memoria noastră. Avem un liceu care se numește Mircea Vulcănescu, un martir care a preferat să moară punându-și trupul pe podeaua rece a închisorii ca un tânăr să trăiască pentru că avea mai multă viață în față si care ca ultim testament a spus aceste vorbe “Să nu ne răzbunați” deci asta a fost mentalitatea celor care au suferit în închisori și îi deranjează pe acești bolșevici din acest institut această mărturie, acest non-combat. Încearcă mereu să ne agite, să ne stârnească sentimente pe care noi ca și creștini nu le avem, dar ei încearcă să bage ura ca să-și poată justifica fonduri primite din străinățate, să spună că la noi în țară este antisemitism.

Mihai Tîrnoveanu: Având în vedere că institutul ELie Wiesel este un institut guvernamental, cerem cu fermitate guvernului să schimbe conducerea acestui institut pe care noi o considerăm clar antiromânească.

Protestul s-a incheiat cu rostirea rugăciunii Tatăl nostru.

Alexandru Florian când își dă seama că o să-si piardă slujba de comisar neobolșevic

*

Redăm si comentariul STRATINFO:

S-au trezit după încheierea contractului cu umbra lui Wiesel.

Ultim test pentru BOR, Elie Wiesel sau mărturisitorii Neamului? Moșii și strămoșii versus Sinagoga Satanei? Și de ce nu detabuizarea Mișcării Legionare, îmbrățișarea Adevărului și restabilirea ordinii istorice autentice?

Poate că am fost cam departe cu gândul…

Pe internet acum câțiva ani a apărut o Petiție pentru desființarea institutului Elie Wiesel.

Anul acesta, institutul a fost chemat în judecată de o asociație de iudei creștini.

17 comments

  1. Și ca să fie foarte clar, dacă institutul Elie Wiesel cauzează antisemitism iar incorectpolitic.com luptă împotriva institutului Elie Wiesel, rezultă că incorectpolitic.com luptă împotriva antisemitismului (ceea ce am mai scris de vreo 2 ori).

  2. Felicitări că ați luat atitudine față de acest institut criminal, vă mulțumesc pentru ce faceți!Doamne miluiește neamul românesc!

  3. “Se vor lupta cu noi și când vom fi morți… Și atunci vom izbândi!” – Gheorghe Calciu Dumitreasa

    Desființarea acestui institut câte nu își are sens decât pentru agitare și răzvrătire anti-românească! Florian Mucegai este un criminal psihopat și ar trebui închis în ospiciu la secția “periculoși incurabili”!

  4. Haideti sa nu ne mai punem piedica unii altora! Mai bine sa ne luptam cu Florianii.

  5. Ia uitati-va putin la Kaine West si Nick Fuentes; in SUA albii si negrii se unesc impotriva jidanilor. Sa le urmam exemplul. Orice dezbinare dintre noi sa piara. Jos cu Strulii!

      • Faci propaganda şi diversiune sionistă, parşivule ?
        Evreul Kain Rivers (Kirill Zakon, născut pe 25 iunie 2004 la Kiev) este protagonistul piesei muzicale „WeRemember”, dedicată „memoriei Holocaustului” şi inclusă în lista de filme permanente a “Memorialului național israelian al Holocaustului Yad Vashem”.
        De ce te arde mai tare grija, grivei Matei fără temei. De evrei sau de ucraineni ? Sau e cam totuna pentru tine? Ai tu motivele tale, nu ?

      • Mulțumesc de informație, e printre cântăreții mei preferați. Se pare că locuia în Bucha. Nu știam că e evreu (oricum, nu pare). Mai știi ceva despre el? Că i-au dispărut aproape toate clipurile de la youtube în 2021. Eu l-am găsit anul ăsta dar și o mare parte din ceea ce am găsit eu a dispărut. L-am mai menționat:

        https://www.incorectpolitic.com/1-noiembrie-este-luminatia-cinsteste-ti-mortii/#comment-62205

        https://www.incorectpolitic.com/ministerul-educatiei-promoveaza-egalitatea-de-gen-in-scoli-directorii-scolilor-somati-sa-aplice-un-manual-de-reeducare-intitulat-manual-pentru-pretarea-si-integrarea-la-clasa-a-egalitatii-de-gen/#comment-62030

        • De ce se vaită de Holocau$t pişulică Kain Rivers al tău, măi MatitYahu (מַתִּתְיָהוּ‎ – „Darul lui Yahve”)?
          Eşti un diversionist Mossad sau de la alte servicii? Ucrainene, cumva?
          Cum de nu ştiai că ar fii evreu, când chiar tu pui aici link cu el plângând holocau$tic de zor?
          Ne iei de proşti, cumva?
          Deşi Zakon (cum îl cheamă pe taică-său, afaceristul ucraineano-israelian Danny Zakon / Dmitry Zakon) este un nume proto-slav, existând inclusiv în ucraineana veche, el este purtat de mulţi evrei „slavi“ (khazari), iar asta explică multe.
          Uite mai jos contul de FBk al evreului de taică-său:
          https://www.facebook.com/Zakon.D/
          Danny Zakon (sau Dmitry-Danny Zakon), tatăl „preferatului“ tău Kain Rivers (pe care crezi că ni-l bagi pe gât), trăieşte în Tel Aviv (Israel), este din Kiev (ca şi fiu-său Kain Rivers, „preferatul“ tău, nu din Bucha, cum susţii diversionist, unde ar fi făcut ruşii măcel asupra civililor, o diversiune a serviicilor secrete ucrainene şi a celor britanice) şi partron la Zakon Investments LLC. El îl finanţează pe pe Kain (Cain) al tău, îi produce videoclipurile şi îl promovează, căci doar e fiu-său.
          Numele de Zakon ca fiind purtat de evrei poate fi văzut şi la Uri Yudel Halevi Zakon, evreu „rus” care în 1920 ajungae în SUA, familia lui purtând şi numele de Goldberg:
          https://www.ancestry.com/genealogy/records/uri-yudel-halevi-zakon-24-9d8xh
          Tot pe ancestry.com îi vezi şi pe alţi evrei „ruşi“ sau „polonezi“ Zakon, după „Jewish Records Indexing-Poland“ (1550-1993), precum Aron Gerszon Zakon, Malka Zakon, Leyzer Sinai Zakon sau Abraham Moszek Zakon.
          Ce versuri ne-ai pus tu să ascultăm ale lui pişulică Kain Rivers (Kirill Chepirta / Kirill Dmitrievich Rogovets- Zakon), măi Matei?
          Propagandist, el se dă drept un evreu mistuit de shoah, nu?:
          „Ne pierdem simțurile și speranțele/ Din ignoranță și frică/ Când am ajuns/ Toate lucrurile au devenit perfect clare/ Când paznicii în cizme/ Au strigat frazele de neuitat/ «În vagoane»! Trebuie să presupun/ Ne transformăm în fum/ Zburăm spre cer/ Să stăm sub lună…
          Și milioanele de bărbați/ Într-o clipă se transformă în foc/ Într-o clipă milioanele dintre noi/ Se transformă într-un foc… “
          Asta e preferatul tău, Matei, un mic Zakon care vorbeşte la persoana întâi prezentându-se drept un evreu transformat în fum de către nemţi?
          Atunci tu ce eşti, MatitYahu (מַתִּתְיָהוּ‎ – „Darul lui Yahve”)?
          Să nu crezi că nu se vede ce faci şi produci doar dezgust.

        • “Matei” / MatitYahu (מַתִּתְיָהוּ‎ – „Darul lui Yahve”), nu e toată lumea aşa de proastă cum o iei tu!
          Şi poate că nici tu nu eşti aşa de deştept precum îţi închipui.
          Tocmai tu, Mat-Yahu, fanul lui Cain din Ucraina (Kain Rivers / Zakon), nu ai văzut la videoclipul „Ne Amintim” (Holocasutul), premiat şi promovat de holoca$ul Yad Vashem din Israel, că e scris şi produs de Dmitry Danny Zakon (taică-său, conform cv-ului lui Cain). Scrie clar:
          https://www.youtube.com/c/KainRivers
          Era de ajuns să dai în căutare Dmitry Danny Zakon şi să vezi că e afacerist în Israel.
          Şi Yad Vashem din Israel adaugă că „production country” al cântecului preferatului tău este statul Israelul:
          https://library.yadvashem.org/full-details.html?strSearch=WE%2520REMEMBER&mov=1&language=en&book_id=13347738&ind=7
          Mai şi ataci diversionist pe toată lumea aici, inclusiv Incorect Politic (ai postat primul, ca să discreditezi si articolul si publicatia). Uită-te în oglindă şi ai să vezi în spatele tău ceva urât. Sunt stăpânii tăi cu coarne.

        • Păi dacă e evreu e bine, că era cam aiurea să zică de holocaust dacă nu era. Mulțam pentru pagina de la facebook precum și pentru celelalte informații, dar tatăl lui nu-i mai produce nici un videoclip și tocmai asta e problema, că le-au șters pe toate și nu știe nimeni nimic. Faptul că am dat o legătură către o pagină sau un citat nu înseamnă că bag pe cineva cuiva pe gât. Știu că nu suporți muzica, am mai avut o discuție pe tema asta, dar am rugămintea să-ți limitezi insultele la mine. Din păcate, în pagina lui de la youtube astea sunt singurele chestii care au rămas. În filmulețul care se poate accesa prin intermediul celei de-a II-a legături de sus, zice de 2 ori “Я из города Буча” și mai era un filmuleț care nu se mai găsește, în care zicea “Добрый вечер Буча!”, dar tocmai am găsit alte chestii în timp ce-l căutam. Mulțam. Despre “Zakon” nu știu, dar pe străbunicul meu îl chema “Kessler”:

          https://www.mutualart.com/Artist/Aurel-Kessler/131B384EE1895C1D

          Văd că ești foarte informat, poate știi ceva și despre el, că din familie n-am aflat mare lucru.

          Îți amintesc că am sait și pagină de contact:

          https://matei.one/

  6. Pentru P(ișul)ic: Am mai adus de curând în discuție și un cântec rusesc, aproximativ pe aceeași temă cu cel pe care m-am oferit să ți-l trimit în mesajul care nu se mai vede (“вас не вернуть” / “Верните мне “). În videoclip apare și steagul Rusiei. Și pe rusul respectiv, care nu cântă la fel de bine dar are niște texte foarte interesante, l-am mai menționat, dar cine să observe? Bine că săriți toți.

    https://www.incorectpolitic.com/cum-s-a-ajuns-de-la-clientul-nostru-stapanul-nostru-la-clientul-nostru-sluga-noastra/#comment-55111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *