Home / Educativ / Scrisoarea unui băiat de 17 ani adresată lui Ioan Aurel Pop – “Nicolae Paulescu, omul căruia i s-a furat premiul Nobel în favoarea unui evreu”

Scrisoarea unui băiat de 17 ani adresată lui Ioan Aurel Pop – “Nicolae Paulescu, omul căruia i s-a furat premiul Nobel în favoarea unui evreu”

Incorect Politic
August 14, 2021

Via IonCoja:

Scrisoare deschisă,

adresată domnului academician Ioan Aurel-Pop

Stimate domnule președinte al Academiei Române,

 

Mă numesc Cătălin Mladin, am 17 ani, sunt elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr” din Oradea. Vă adresez această scrisoare în contextul anulării conferinței despre descoperirea insulinei de către profesorul român Nicolae Paulescu.

Sunt un tânăr care își iubește țara și doresc să aflu cât mai multe lucruri frumoase despre românii care au impresionat lumea. În cazul de față este vorba despre Nicolae Paulescu, omul căruia i s-a furat premiul Nobel în favoarea unui evreu. Știu despre sentimentele antisemite ale profesorului Paulescu, acesta fiind un susținător al Ligii Apărării Național-Creștine condusă de profesorul A.C.Cuza, iar mai apoi și al Mișcării Legionare. Vă atrag atenția faptului că Mișcarea Legionară a fost susținută de intelectuali, profesori, preoți precum ar fi: Nae Ionescu, Mircea Eliade, Constantin Noica, Emil Cioran, Ion Moța, Nicolae Steinhardt, Lucian Blaga, la începutul ei chiar de Nicolae Iorga. Acești oameni nu au fost plătiți de nimeni să susțină Legiunea, de astfel a fost singura organizație care își începea „ședințele de cuib” cu rugăciuni. În acest sens vă întreb: Ce este rău în a fi naționalist?

Academia Română este o instituție care ar trebui să susțină manifestări dedicate unor personalități românești de calibru mondial. Petrache Poenaru, Constantin Levaditi, Virginia Andreescu Haret, Traian Vuia, Henri Coandă, Aurel Vlaicu, NICOLAE PAULESCU, Ioan Cantacuzino, Sofia Ogrezeanu-Ionescu, Ștefania Mărăcineanu, Sarmiza Bilcescu, Grigore Antipa, Emil Racoviță, Ștefan Odobleja, Nicolae Iorga sunt doar câțiva dintre cei care au făcut cinste României, remarcându-se prin descoperirile făcute și prin intelectualul lor în întreaga lume. Am auzit vestea cu multă tristețe, deoarece știam că sunteți un român adevărat și nu veți ceda ușor presiunilor. Poporul român a tratat întotdeauna cu omenie pe oricine, chiar și atunci când am avut piciorul pe gât. Mihai Eminescu spunea: ,,Noi nu îi apărăm pe jidani, ci adevărul!” Așadar, adevărul trebuie spus cu bune și rele, chiar dacă este împotriva evreilor, nu înseamnă că suntem antisemiți. Dumneavoastră știți istoria noastră, dar nu cred că este cazul să o ascundeți.

Academia Română are toate dovezile că profesorul Nicolae Paulescu a descoperit insulina, acest medicament salvând aproximativ 10% din populația lumii în fiecare an Vă rog cu mult respect să reveniți asupra deciziei luate și să fiți un exemplu de urmat pentru toți tinerii! În situația dată, faceți de râs și Academia Română, și poporul român.

Vă mulțumesc!

Cu distinsă stimă,

Cătălin Mladin,

Președintele Tineretului din Societatea „Avram Iancu” Oradea

 

15 comments

  1. Poate nu e totul pierdut !!

  2. Putini oameni se mai intorc de pe calea tradarii! Ioan Aurel Pop ce are de gand??

  3. domnule Pop, impachetati-va lucrurile si valea !

  4. – Copie „comentariu / mesaj”, postat inițial în pagina (Via IonCoja), …dar care nu apare instant în pagină (?!!!), poate că așteaptă „aprobare” !!! / iată copia: …

    – @ _ *Scrisoare deschisă, adresată domnului („presupus”) academician Ioan Aurel-Pop*.

    -„Presupus academician”, … încă „nedovedit”, …prin „prisma fățărniciei / harnașamentului negru, precum cel al celor ce-și zic „Popi / Preoți (părinți ?!!!), Dascăli, Înalți Prea Sfinți, Fericiți / PreaFericiți etc. …(?!!!), …„precum lupii îmbrăcați în haine de oi” _ Matei 7/15-2021,(22,23), …

    care „stau (nemeritat) pe Scaunul Meu” _ Matei (22/29); 23/2-34, …(coroborează): …

    _ Fapte 3/16-2021,22,(23); _ Ioan 10/8,(9-16),17-2021 _ Isaia 6/(8-12),13-Poporul Roman; …
    _ Daniel 12/4,(7-*Poporul Roman _ Romania 11/3-8*),9,13; …
    _ Galateni 4/4; _ Matei 1/18-2021; 11/19; 18/11; 12/18-2021; 13/13-2021,22,(23); …
    _ 1 Tesaloniceni 5/(1-3),19-2021,22.

    = Cu stimă. -„Mesia” _ Fapte 3/(16-2021),22,(23); _ Romania 10/4,(16-2021), …

    -Vedeți detalii prin comentariile aferent postării din pagina: …

    https://www.incorectpolitic.com/ioan-aurel-pop-a-cedat-o-manifestare-encomiastica-la-adresa-lui-paulescu-ar-fi-rusinoasa-de-neacceptat-spune-rectorul-academiei-romane-la-presiunea-institutului-elie-wiesel/ , …

    din care am înțeles că, (în fapte) / de fapt, este vorba despre „Un Nume Fals / Schimbat, din” _ Papp János-Ariel (?!!!), astfel adeverindu-se profețiile (cum am mai scris) _ Matei 7/15-2021,(22,23); 10/34; 22/29; … & … _ Isaia 29/9-13,(14-„Urmează!”): …

    -*9. Ramaneti incremeniti si uimiti! Inchideti ochii si fiti orbi! – Ei sunt beti, dar nu de vin, se clatina, dar nu din pricina bauturilor tari.

    10. Ci pentru ca Domnul a turnat peste voi un duh de adormire, v-a inchis ochii, prorocilor, si v-a acoperit capetele, vazatorilor.

    11. De aceea, toata descoperirea dumnezeiasca a ajuns pentru voi ca vorbele unei carti pecetluite. Daca o dai cuiva care stie sa citeasca si-i zici: -“Ia citeste!”, el raspunde: -“Nu pot, caci este pecetluita!”

    12. Sau daca dai cartea unuia care nu stie sa citeasca si-i zici: -“Ia citeste!”, el raspunde: -“Nu stiu sa citesc.”

    13. Domnul zice: -“Cand se apropie de Mine poporul acesta, Ma cinsteste cu gura si cu buzele, dar inima lui este departe de Mine, si frica pe care o are de Mine nu este decat o invatatura de datina omeneasca.

    14. De aceea voi lovi iarasi pe Poporul Acesta (_ Isaia 6/13) cu semne si minuni din ce in ce mai minunate, asa ca intelepciunea inteleptilor lui va pieri, si priceperea oamenilor lui priceputi se va face nevazuta.”*

  5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Ioan Aurel Pop și-a descoperit veleități de taică Pop ă. Mai nou îl freacă grija de educația sexuală din școli. A uitat să-l întrebe pe episcopul Corneliu unde o fi învățat s-o tragă prin dos propriilor studenți. Prea Iluminatul Daniel știe răspunsul co rect. https://www.edupedu.ro/presedintele-academiei-romane-despre-posibile-materii-optionale-noi-daca-crede-cineva-ca-fetele-minore-nasc-pentru-ca-nu-invata-la-scoala-nimic-despre-sex-se-insala-amarnic-ele-fac-asta-fi/

  6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    S-a trezit adormitul. Zice că Mladin nu știe ce-i cu el și să urmeze sfaturile părintești proferate de taica academicianul adormitul. Se disculpă mangafaua invocând că deciziile se iau de către un colegiu academic. Spune numai prostii despre atribuirea premiului Nobel, de parcă numai el a citit ce-i cu premiile astea de rahat internațional care se acordă numai între aleși. Dragă Pop, dacă tăceai, filosof rămâneai. Mladin poate învăța de la dumneata doar să fie o nevertebrată tărâtoare după slavă lumească.
    https://ioncoja.ro/raspunsul-academic/

  7. Vad ca toti se reped asupra lui Ioan Aurel Popp , inclusiv dumneata dle. Militaru ! Intrebare : chiar s-a uitat faptul ca ACADEMIA ROMANA SI MEMBRII EI , A FOST ” INSTITUTIA DE INALTA CULTURA ” CARE-A GIRAT TITLURILE UNIVERSITARE OFERITE UNEI…FOSTE VANZATOARE DE CRAPELNITZA { semintze frate , semintze } DIN GARA LEHLIU SAU ROSIORII DE VEDE ? Academician , Doctor Inginer , Femeie d e stiinta , Chimista de Renume Mondial…Doctor Honoris Causa si , chiar ma mir ca n-au facut-o inca de pe-atunci pe ” EA , FEMEIE SI MAMA SI SAVANT DE RENUME MONDIAL SI TOVARASE DE LUPTA A …TOVARASULUI ” etc. si nu mai continui ca-mi vine s a vomit deja .Cum de s-au uitat TAMAN ASTEA aratate d e mine ? Si azi ca si ” ieri ” academia Romana s-a dovedit a fi doar un adapost si-o sinecura pentru toti cei ce-au lins labele oricarui regim politic iar Ioan Aurel Popp nu-i decat , varful icebergului adica , ala pe care s e gainatzeaza pescarusii . Pe bune , chiar este ungur individul ? Atunci inseamna ca , nu-i prea departe timpul cand , fie vom avea PRESEDINTE UNGUR , fie Romania s e va numii , UNGROMAINIA MARE !!Mai exista inca patrioti printre romani si daca mai exista , ce fac ei …” citesc si dau mai departe ” nu-i cam putzin ?Iertati-mi vehementza insa…asa simt .

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Domnule Marian, eu sunt dezamăgit de domnul Ioan Aurel Pop. Am crezut că s-a trezit la realitate. I-am trimis o scrisoare cu propunerea constituirii unui grup de studiu care să analizeze datele statistice oferite în “Pogromul de la Iași între falsificare și adevăr istoric”. Nu s-a sinchisit nici să pună o secretară care să transmită că sunt în afara subiectului. Asta se numește lichelism intelectual. Pe el îl freacă grija de Biserica Ortodoxă și de agenda lui Daniel ciobotă. Omul ăsta era trecut pe lista viitorilor prezidențiabili.
      chttps://www.incorectpolitic.com/pogromul-de-la-iasi-intre-falsificare-si-adevar-istoric/

  8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    După cum vă spuneam, lui Pop i-a mai rămas să lingă clanțele patriarhului Daniel. După ce a scăpat de Pimen și și-a pus omul lui la Suceava, pe arhiepiscopul Calinic Botoșănăneanul, Daniel are din nou instincte patriotarde. Băieții vor să pregătească și ei un viitor prezidențiabil. Șoșoaca îi cam deranjează.
    https://basilica.ro/patria-noastra-sa-fie-credinta-noastra-biserica-noastra-este-egala-cu-natiunea-romana-ioan-aurel-pop-la-putna/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *