Home / Actualitate / De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali? (Atenție, Material Licențios 18+)

De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali? (Atenție, Material Licențios 18+)

Cosmin
Incorect Politic
Februarie 21, 2018

De câteva luni se tot vorbește în societatea românească despre inițiativa Coaliției pentru familie, o inițiativă care a strâns 3 milioane de semnături de la cetățenii români, prin care se cere modificarea Constituției României, ,,căsătoria este uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie”, astfel persoanele care aparțin comunității LGBTQ (en. lesbains, gays, bisexual, transgender, questioning) nu se mai pot căsători.

Cu alte cuvinte 3 milioane de români au cerut normalitatea, dar se pare că unele persoane contestă acest lucru, numindu-ne pe toți cei care vrem o ,,familie tradițională” sau și mai bine zis, o familie biologică, homofobi, rasiști (din păcate unii nu știu ce e ăla DEX), sau extremiști.

În acest articol vă vom prezenta de ce nu este normal ca persoanele LGBTQ să se căsătorească și care este pericolul acceptării căsătoriilor dintre aceste persoane.

În Vest, căsătoriile sunt acceptate de câțiva ani deja și promovate în toate mijloacele de transmitere în masă, iar acest lucru a dus la o degenerare totală a societății occidentale. Pe lângă faptul că au acele marșuri odioase pe stradă în care participanții umblă dezbrăcați, fac gesturi obscene, iar uneori chiar întrețin relații sexuale în văzul lumii, această propagandă LGBTQ este promovată și în școli, copiii fiind victimele cele mai vulnerabile.

De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali? De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali?De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali? De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali?

Există numeroase cazuri, în special pe continentul american, unde părinții își retrag copii din școli deoarece aceștia încep să aibă orientări homosexuale din cauza orelor de educație sexuală și din cauza prezentării diferitelor ,,tipuri de familii”.

De Ce Trebuie Interzise Căsătoriile Între Homosexuali?O zi normală în școlile din occident.

Din păcate, tot în America și Canada există cazuri în care părinții sunt decăzuți din drepturi deoarece se opun propagandei LGBT în școli.

Sunt țări precum Franța care au propuneri legislative prin care copii să nu li se mai adreseze părinților în public cu ,,mamă” și ,,tată” ci cu ,,părinte 1″ și ,,părinte 2″ (link), astfel copii proveniți din familii de homosexuali ,,să nu se simtă discriminați”.

Mai grav decât cele de mai sus este faptul că aceste persoane doresc să adopte copii ca să poată deveni o ,,familie normală”, iar acest lucru este deja permis în alte țări, deci și la noi poate să se întâmple odată cu aprobarea căsătoriilor.

În ciuda faptului că mulți copii ce provin din astfel de familii denaturate susțin că sunt foarte rușinați și uneori batjocoriți din cauza părinților, sunt cazuri de copii care sunt căsătoriți normal, au copii și militează împotriva căsătoriilor gay precum Robert Oscar Lopez și Heather Barwick ambii provenind din familii de lesbiene din SUA.

În plus, aceștia susțin că militanții pro-gay nu le dau voie copiilor din acele familii să-și spună opinia și să povestească experiența. La noi, unii le iau apărarea sub pretextul democrației, drepturilor omului sau progresismului și cu scuze de genul: ,,dar când tatăl e beat și își bate nevasta, asta e familie tradițională? Mai bine crescut de un cuplu de gay decât de o familie denaturată” deviind de la subiect, aceștia uită că și ei provin tot din familii normale și că mereu au avut nevoie și de o mamă și de un tată nu de doi tați sau două mame.

Nota Editorului: Mai este ipoteza conform căreia progresiștii care susțin căsătoria gay au fost crescuți de familii disfuncționale sau au fost abuzați fizic ori psihologic, de aceea au impresia că toate celelalte familii sunt la fel, că soțul își bate nevasta la beție și urlă la copii, în fapt proiectează copilăria nefericită pe care au avut-o asupra celorlalți și exprimă o ură irațională față de familiile unite. t. Freud. – S.C.

Problema nu este de toleranță deoarece au trăit atâția ani printre noi și nimeni nu le-a dat în cap, deci nu au nevoie să spurce Sfânta Taină a Căsătoriei, da, poate nu știați, dar sunt state vestice care obligă preoții să le facă slujbă religioasă, altfel vor fi dați afară din Biserică.

Din nou, le-a dat cineva în cap, chiar au nevoie să se căsătorească? Așa cred ei că vor fi tolerați? Total fals!

Mulți dintre ei nici măcar nu își doresc acest lucru, deoarece sunt conștienți de situație și chiar nu vor să atragă atenția asupra lor. Așa că ne punem din nou întrebarea: care este scopul acestor imoralități?

Poate sună a teoria conspirației, dar anual milioane de africani și musulmani din Orient intră în țările europene, iar ei chiar omoară aceste persoane deoarece ele sunt în contradicție cu crezul lor (de altfel și cu al nostru, doar că noi îi tolerăm), iar această propagandă este promovată în mod deosebit în statele creștine și cele unde rasa albă este majoritară, atunci nu cumva se urmărește ca homosexualitatea să fie predominantă în rândul creștinilor albi pentru a-i ajuta să dispară mai repede, mai ales că oricum noi facem mult mai puțini copiii în comparație cu islamicii?

Desigur că nu musulmanii sunt în spatele acestei propaganda deoarece la rândul lor și ei sunt niște victime, migrația lor fiind dirijată, dovadă că războaiele și terorismul din țările deținătoare de petrol există cu mult înainte de primul val de migranți din Europa, doar nu le venea ideea abia în 2014, ci doar imboldul a fost dat atunci, pentru că în acel an au considerat ei că este momentul să fim invadați.

Oricum, lăsând la o parte migrația dirijată și dispariția creștinismului și popoarelor native europene, trebuie să mai știți că LGBT a început să prindă avânt de prin anii 90-2000 în SUA și Europa Occidentală tot cu acceptarea căsătoriilor de tip gay, iar astăzi, situația lor este mizeră.

Noi vom ajunge ca ei în următorii ani dacă le acceptăm căsătoriile, acesta este doar primul pas. Dacă nu doriți să degenereze situația și la noi, vă rog să mergeți și să votați când se va ține referendumul deoarece faceți un bine și heterosexualilor cât și homosexualilor, noi ne păstrăm societatea cât de cât sănătoasă, iar ei își păstrează discreția.

Până atunci luați aminte și toate cele bune! Doamne Ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *