Home / Internațional / ANUL TIRANIEI 2020 – Alain Soral, cel mai cunoscut dizident francez arestat în plină stradă

ANUL TIRANIEI 2020 – Alain Soral, cel mai cunoscut dizident francez arestat în plină stradă

Incorect Politic
Iulie 31, 2020

Alain Soral a fost arestat acum câteva zile în plină stradă. Cel mai mare dizident francez post 1945, iar mass media rămân silențioase, neștiind ce ar putea provoca

cel mai cunoscut dizident francez arestat în plină stradă

Justițiarul:

 

Eseistul de “extremă dreaptă” Alain Soral a fost arestat marți și dus în custodia poliției pentru „provocarea săvârșirii unei infracțiuni care afectează interesele fundamentale ale națiunii”, am aflat miercuri din surse concordante .

El a fost arestat marți după-amiază la Paris de brigada pentru reprimarea delincvenței personale (BRDP), potrivit unor surse apropiate anchetei. Acestea ar fi comentarii făcute pe site-ul său „Egalitate și reconciliere”, potrivit uneia dintre surse.

Convingeri multiple

Alain Soral, al cărui nume real este Alain Bonnet, în vârstă de 61 de ani, este obișnuit în instanțe . El a fost condamnat de mai multe ori de instanțe. Ultima condamnare datează de la sfârșitul lunii iunie în apel: o amendă de 5.000 de euro, cu posibilitatea de închisoare în caz de neplată, pentru contestarea existenței holocaustului (Shoah).

Alain Soral

Pe 6 iulie, cele două canale YouTube de pe YouTube au fost eliminate de platforma video online americană pentru „încălcări repetate ale termenilor de utilizare ai platformei”.

Sursa:L’Express

2 comments

  1. Traim in tirania neocomunismului. Trebuie ca cineva sa fie orb, ca sa nu vada ca traim apocalipsa. Inceputul sfarsitului.
    Doamne, ai mila de noi.

  2. comentariul meu de mai jos a fost postat deja la justitiarul – lumea habar nu are despre mult aristocraticul spirit catolic traditionalist a lui Jérome Bourbon, el nu e pseudo-marxist, ca Soral ci este profund crestin – si el este condamnat la inchisoare -Jerome Bourbon , directorul ziarului Rivarol, facandu-i onoare pe merit marelui gramatician, scrie in cea mai eleganta si elocventa franceza de azi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

    caroline gunderode
    Posted iulie 30, 2020 at 7:43 PM

    ALAIN SORAL ESTE FRANCO- ELVETIAN SI S-AR PUTEA REFUGIA PE VIITOR IN ELVETIA.
    AICI AVETI O ANALIZA EXCELENTA ASUPRA DISIDENTILOR DIN FRANTA :
    Directorul saptamanalului Rivarol, catolicul traditionalist Jerome Bourbon, a fost si el condamnat zilele astea la inchisoare si amenzi faraminoase pentru ratiuni similare.Si multe altele .Aveti aici un video cu o prezentare schitata excellent de Jerome Bourbon, asupra disidentilor Frantei si represiunea lor , dar si despre pseudodisidentii agreati si intretinuti de system, gen Zemmour, Philippe de Villiers sau marxistul filozof Michel Onfray, pe care nu-I aresteaza nimeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    titlul video:
    De la prison pour Bourbon ? 28ème entretien rivarolien juillet 2020
    31,769 views
    •Jul 18, 2020
    link:
    https://www.youtube.com/watch?v=KTFLP7Py7po&feature=emb_title
    Hebdomadaire RIVAROL
    Hebdomadaire RIVAROL
    1 week ago (edited)
    Les thèmes de cette vidéo :
    – Analyse des discours politiques d’Emmanuel Macron et du Premier Ministre.
    – Rejet de la loi Avia, mais accélération de la répression (+ nécessité de muter vers d’autres plateformes).
    – Derniers procès politiques en date contre la dissidence.
    – Résultat des municipales (+ Rassemblement national dans les choux).
    – Pseudoréactions des Asselineau, Zemmour, De Villiers, Onfray, etc.
    – Remaniements de la loi sur l’avortement.
    – Projet KO, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *