Home / Internațional / 18 luni de închisoare pentru directorul ziarului dizident RIVAROL – Represiunea în Europa o ia razna!

18 luni de închisoare pentru directorul ziarului dizident RIVAROL – Represiunea în Europa o ia razna!

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Martie 29, 2024

18 luni de închisoare pentru directorul ziarului dizident RIVAROL – Represiunea în Europa o ia razna!

Via Rivarol:

RIVAROL NR. 3607 DIN 27.03.2024 (HÂRTIE)

REPRESIUNEA atinge în prezent niveluri fără precedent. Trebuie să te ciupești ca să crezi asta pentru că situația devine atât de ridicolă. Astfel, miercuri, 20 martie, ministrul responsabil de luptă împotriva discriminării, doamna Aurore Bergé, a indicat că acţionează în justiţie după difuzarea pe reţelele de socializare a unui videoclip al părintelui Matthieu Raffray, un cleric tradiţionalist, care, într-o  predica din Postul Mare, despre tentațiile noastre ce trebuiesc combatute, spune exact așa: „Toți avem slăbiciuni. Cel care este lacom, cel care este coleric, cel care este homosexual.”

Este dificil să fii mai ponderat și mai precaut decât părintele. Dar asta tot a fost  prea mult pentru doamna Bergé care, într-un mesaj postat pe X (ex-twitter), a cerut DILCRAH să facăun raport la procuror în baza articolului 40. “Nu voi lăsa nimic să treacă în materie de  ură fata de homosexualitate, cuvinte ce nu doresc să le reproduc aici, oricare ar fi ele.

Fapt pentru care am cerut lui DILCRAH (Delegația Interministerială pentru lupta împotriva rasismului, antisemitismului și urii anti-LGBT, așa este titlul integral) care  a reacționat imediat, confirmând că a inițiat proceduri judiciare împotriva starețului: „La cererea Aurore Bergé, DILCRAH a raportat Procurorului remarcile homofobe făcute de domnul Raffray (sic) pe rețelele sale de socializare. Așa-numitele „terapii de conversie” sunt ilegale din 2022. A vorbi despre homosexualitate ca despre  o ‘slăbiciune’, este rușinos. »

În timpul așa-zisei Revoluții Franceze, ecleziasticii au fost aruncați în căruțe pentru a fi ghilotinați pentru că erau acuzați de „superstiție”. Acum, moștenitorii ideologici și politici ai Terorii Revoluționare vor să-i trimită pe clerici la închisoare pentru „homofobie”. Toți botezații care intenționează să rămână credincioși pozițiilor Catehismului și Bibliei, atât Vechiul, cât și Noul Testament, cu privire la homosexualitate (care este „un blestem” după Levitic, iar Sfântul Pavel este de asemenea sever la acest subiect în Prima Epistolă către Corintieni) se poate aștepta, așadar, acum să fie persecutat în mod deschis, la exact douăzeci de ani de la promulgarea legii care creează o infracțiune cunoscută sub numele de ‘homofobie’ (legea din 30 decembrie 2004 de creare a Înaltei Autorități pentru Lupta împotriva discriminării și pentru egalitate) , legislație, să subliniem, adoptată sub un așa-zis guvern și majoritate de dreapta atât în ​​Adunare, cât și în Senat, Chirac fiind la Elizee și Raffarin fiind prim-ministru.

ÎN ACEEAȘI ZI, am aflat că școala primară fără contract, Saint-Pierre-Julien-Eymard, foarte aproape de Grenoble, a fost amenințată cu închiderea de către prefectul de Isère în urma unui raport vicios al rectoratului care a inspectat stabilimentul tradiționalist catolic, apropiat  de  Societatea Sfântul Pius al X-lea, în ianuarie trecut. Potrivit comunicatului Dauphiné, serviciile de stat au acordat conducerii școlii trei luni pentru a se conforma legii înainte de a pronunța o închidere temporară sau chiar definitivă a unității.

Dar ce a făcut conducerea acestei modeste școli primare atât de abominabil încât să fie amenințată cu dispariția pură și simplă, deși primarul foarte ostil o închisese deja temporar pentru 24 de ore în februarie, acuzând în mod eronat o gravă inadecvare în ceea ce privește securitatea sediului? Raportul rectoratului notează, vădit speriat, „activități fizice și sportive specifice sexului , cu fotbal la băieți și sărituri la coardă pentru fete”! Tot conform cotidianului local, „în școala privată fără contract din Meylan, programul de Istorie este diferit de restul Franței, cu o perioadă preistorică care se întinde de la crearea omului până la descoperirea scrisului. Nu se trasează granițe între opere și povești de istorie și religie. În cele din urmă, copiilor nu li se oferă educație culturală și artistică. »

Cu alte cuvinte, școli în care transsexualii vin să îndemne copiii și adolescenții să se machieze, să se îmbrace, să schimbe sexul, să facă tranziția de gen, pe scurt să se mutileze, adesea într-un mod ireversibil și atât de dureros, mod periculos, pentru sănătatea lor fizică și psihică, pentru mântuirea sufletului lor și pentru viața lor aici pe pământ sunt perfect în concordanță cu valorile Republicii, cu ordinea republicană, dar nu și rarele așezăminte private care oferă încă tradiție, învăţătură şi morală.

Aici ne aflăm într-o țară care a fost numită fiica cea mare a Bisericii, care are atât de mulți sfinți, eroi și martiri în istoria sa, unde atâtea biserici și capele încă mai stau în orașele și orașelele noastre, în satele noastre, unde oratoriile , calvarele, statuile sfinților și Fecioarei domină răscrucea străzilor noastre, cărările și potecile noastre sau sunt așezate în vârful dealurilor și munților noștri.

DE ASEMENI, în această 20 martie, Miercurea Patimilor, servitorul Dumneavoastra s-a prezentat în fața Camerei a XVII-a a Tribunalului Penal din Paris (camera de presă) pentru trei cauze separate: un articol mușcător al lui Jean-Philippe Robiquet publicat în RIVAROL pe 6 septembrie 2023 și care evocă homosexualitatea lui Gabriel Attal care tocmai fusese numit ministru al Educației Naționale și care ne-a adus o acuzație de homofobie (un an de închisoare), un editorial din 15 februarie 2023 dedicat discursului Elisabeth Borne, pe atunci prim-ministru al lui Macron, la cina anuală a CRIF, pentru protestul public împotriva crimelor împotriva umanității (un an de închisoare) și în sfârșit un videoclip rivarolian postat pe canalul nostru de YouTube pe 19 februarie 2023 pentru „provocare publică la discriminare, ură și violență împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane pe baza originea lor sau apartenența sau neapartenența la un grup etnic, națiune, rasă sau religie determinată” precum și pentru “contestarea existenței uneia sau mai multor crime împotriva umanității” (alți doi ani de închisoare alocati).

La finalul unei audieri desfășurate într-o atmosferă foarte ostilă și în fața unei instanțe în întregime feminine (grefierul și procurorul erau ceea ce noi numeam anterior ‘persoane de același sex’), doamna procuror a depus plângere cerand  împotriva directorului RIVAROL, 18 luni de închisoare (inclusiv revocarea a ce fusesera  nouă luni de închisoare cu suspendare) și 15.000 de euro amendă. Ea a refuzat în mod explicit orice modificare a sentinței (brățară electronică, serviciu în folosul comunității sau semi-libertate), în ciuda celor șase copii minori (inclusiv un bebeluș de cincisprezece luni), explicând că, din moment ce servitorul Dumneavoastra  încă nu înțelegea, a fost necesar să loveasca foarte puternic în ura față de homosexuali și jidani, aceasta  fiind perfect intolerabilă. Cu toate acestea, singura ură pe care am văzut-o picurând în timpul acestei audieri a fost a ei, în timpul rechizitoriului său total înfiorător.

În total, de la directorul RIVAROL se cer cu mult peste 50.000 de euro, deoarece cele două părți civile, Observatorul Evreiesc din Franța (OJF) și Biroul Național de Vigilență Împotriva Antisemitismului (BNVCA) cer între ele 30.000 de euro în total despăgubiri, plus trei publicații legale pe cheltuiala inculpatului în Le Figaro, Le Monde și Le Parisien, care adaugă, cel puțin pe hârtie, aproximativ 15.000 de euro în plus. În cele din urmă, cireașa de pe tort, Sébastien Chenu, vicepreședintele RN și al Adunării Naționale, a pretins prin avocatul său, Me Alexandre Varaut, 15.000 de euro daune pentru că Jean-Philippe Robiquet i-ar fi batjocorit homosexualitatea în articolul său din 6 septembrie  2023. Aici se află astăzi RN Marinist { ‘Partidul Renasterea Nationala’ al lui Marine Le Pen}, dar acest lucru nu va surprinde decât pe naivi.

CELE TREI HOTĂRÂRI vor fi pronunțate pe 21 mai, dar toate acestea sunt departe de a se termina, deoarece servitorul  Dumneavoastra, apare din nou înaintea camerei a 17-a în această Miercuri Sfântă pentru ‘provocarea la ură’ și pentru, ține-te bine la  asta, ‘apologia publica pentru terorism prin mijloace electronice’. Pedeapsa în acest caz poate fi de până la șapte ani închisoare și instanța este împuternicită pentru această ultimă infracțiune să dispună un mandat de arestare din prima instanță.

Reprimarea, vedem, a innebunit complet,  sincer delirantă. Totuși, nu trebuie să intrăm în panică sau să disperăm în ciuda unei situații de o gravitate obiectivă și excepțională. Toate aventurile și destinele umane se întâlnesc în Ghetsimani și Calvarul.

Dar după Patima dureroasă și infamă , soarele  Paștelui răsare strălucitor în zori. În ciuda întunericului vremurilor prezente și a amenințărilor care devin din ce în ce mai clare și cresc la adresa ziarului și a persoanei directorului său, să nu ne temem. Dumnezeu conduce totul. Vă dorim din toată inima o sărbătoare de Paște fericită, sfântă și strălucitoare. […]

RIVAROL, < jeromebourbon@yahoo.fr >

7 comments

 1. Statul National Legionar

  Am spus-o și o voi mai spune: Singura soluție: Încă o Revoluție. Dar pentru ca această Revoluție să se producă, trebuie ca mai întâi să se producă o MARE TREZIRE și Transformare a Conștiinței!

 2. Pai în capul asa zișilor creștini te poți și caca, pentru ca ei, nu-i asa, sunt toleranți !!!! Jidanii talmudisti, sub pretextul democrației, al nediscriminării și corectitudinii satanice dau legi, ne batjocoresc,ne mutilează, iar noi acceptam ca niște idioți acest matrix grotesc și satanic, aceasta închisoare legala, spirituala și fizică de dragul democrație i!!! Democrația cui ??? Pentru ca a noastră nu este.!!!! Clar !!!! Noi sunt doar prizonierii acestui sistem mizerabil, care falsifica totul, perverteste totu l: adevărul, ființa umana, sufletul și toată această lume falsa și corupta !!!

 3. Articolul d-nei Gunderode reunește Minunata lume noua, Fahrenheit 451 și 1984. Deja Franța da tonul și UK ii merge pe urme. Cam aceleași idei le-a expus Radu Moraru la NasulTv în aceasta seara.
  Deci sa rememoram: 1)sionismul are la baza Talmudul babilonian care predica supremația iudeilor asupra goyim; 2)școala de la Davos cu adunările anuale ale WEF declara ca la baza NWO și a marii resetari stau: a)reducerea populației (de goyim bineinteles) pana la 500 milioane care trebuie sa fie sclavii poporului ales și b)controlul total al goyim rămași. 3)reunirea tuturor religiilor de pe pământ în una singura ecumenismul și dacă se poate, cu voia dvs. (vorba bestiei iliesciene) Talmudismul.
  Mai departe tot ce trăim azi, noi pământenii, este teatrul absurdului care ne este impus de poporul ales, un popor cum nu se poate mai stricat moraliceste comparat cu învățăturile oricărei religii actuale pe pământ. De ce ne este impus acest teatru al absurdului? Pentru ca să ne înnebunească, pentru a induce în comportamentul social al omenirii un fel de mișcare browniana încât sa ajungem sa ne omoram între noi și sa nu mai cheltuie bani și timp poporul ales cu asta.
  În aceste vremuri, concomitent au loc: începutul prăbușirii imperiului anglo-american, începutul ridicării noului stăpân pe pamant-China, începutul deșteptarii popoarelor Africii și Indiei. Aceste trei evenimente vor fi cauza prăbușirii și pedepsirii blestematului popor asa-zis iudeu. De ce asa-zis iudeu? Pentru ca iudeii/evreii de azi NU SUNT IUDEI! Majoritari sunt khazarii evreizati asa cum sunt cele 13 familii care dețin avuția lumii, sau cel puțin care vor sa conducă lumea. Evreii originali sunt sefarzii, dar nu depășesc 5% din numărul total al evreilor de pe pământ. Paradoxal, turcomanii aceștia-khazarii evreizati-sunt rude bune cu turcii lui Erdogan și au aceleași trăsături de caracter cu poporul biblic iudeu. Probabil ca atunci, în anul 740AD, regele lor, Bulan, sfătuit de consilierii lui a adoptat religia iudaica în deplina cunoștință de cauza.

 4. Democratia a fost utilă pentru a se lua puterea din mâna nobilimii, iar mai apoi și pentru a ține în șah burghezia națională. Democrația propriu zisă practic nu mai există din 1945, când deasupra parlamentelor alese s-au suprapus curțile constituționale, cu rolul de a veghea ca nicio formațiune politică provenită din popor să nu mai poată conduce la o schimbare de regim. Asta nu înseamnă că schimbările de regim dirijate nu sunt posibile, așa cum este cazul cu cedarea de suveranitate pentru crearea UE, de exemplu.
  Totuși sensul și instituțiile de formă ale democrației s-au menținut și în perioada postbelică, cel puțin în Occident. Acest fapt a adus multă vreme mari avantaje economice, deoarece libertatea economică asociată cu cea politică, fie și cenzurată , a deschis calea progresului tehnic și a eficientizării activității.
  Odată cu globalizarea, țări care nu aparțineau spațiului cultural occidental au fost admise în sistemul de liber schimb pe picior de egalitate, deși inițial Vestul avea un avantaj istoric, lucru care a înlesnit extinderea. Aceste țări veneau cu sisteme politice tradițional autoritare sau cu o formă de marxism aplicată pe structuri sociale conformiste, reflexe și mentalități obediente.
  În competiția liberă cu aceste țări avantajul democrațiilor în capacitatea de inovație este subminat de inposibilitatea aceluiași sistem, care s-a emancipat de religie și de orice sistem de valori de a ține în frâu tentația nestăvilită și irațională spre consum, ca substitut al nevoilor umane, fapt care le pune în inferioritate în ceea ce privește costul cu forța de muncă.
  Deci democrația, sau ce a mai rămas din ea, nu mai este doar un risc politic, așa cum era până în 1945, ci și un handicap economic.
  În pandemie s-a încercat marea cu degetul, testarea unui sistem politic autoritar în Occident. Forma cea mai avansată a experimentului a avut loc în Australia. Rezultatul pe ansamblu a fost negativ, popoarele de cultură europeană nu acceptă restricțiile decât temporar și cu o justificare credibilă. Așa că jidanii pot considera că trebuie să mute centrul de greutate al afacerilor lor , deși e propabil că vor păstra America în calitate de refugiu apărat de două oceane. și de putere regională în emisfera vestică.

 5. Ura este un sentiment, ca urmare este involuntar si incontrolabil, motiv pentru care nu poate fi (si nu este) ilegal. Este legal sa urasti pe cineva sau ceva.
  Discriminarea nu poate fi facuta de persoane fizice intrucat acestea nu sunt in masura sa restranga drepturi fundamentale ale altor persoane / cetateni. Doar autoritatile statului pot face asta, intrucat doar ele pot emite legi si normative.
  Prin urmare, intreg rechizitoriul impotriva lui Raffray, si a altora care au sustinut diferite opinii, ca si impotriva redactorului Rivarol, este complet invalid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *