Home / Evenimente / 10 DECEMBRIE Protest Masiv Împotriva Colonizării României

10 DECEMBRIE Protest Masiv Împotriva Colonizării României

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 10, 2018

Astăzi avem cel mai important protest din acest an, organizat în capitală împotriva imigrației impuse de U.E..

Toți cei din București trebuie să participe. Elevi, studenți, pensionari, de toate vârstele.

Dacă aveți de lucru, cereți liber sau băgați un medical impromptu.

Dacă aveți școală, lipsiți 2-3 ore. Dacă aveți facultate, faceți la fel și recuperați ulterior cursurile.

Avem nevoie de PREZENȚĂ, UNITATE și FORȚĂ.

Un text cules online:

Constituția României spune că pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine. Pactul ONU va aduce milioane de migranți și refugiați și va forța guvernul să trateze migranții mai bine decât își tratează cetățenii, chiar dacă sunt invadatori și criminali.

Pactul ONU pentru migrație este împotriva Constituției, împotriva legii române și împotriva voinței românilor. Este un genocid al României. Cu toate astea, nomenclatura nenorocită din guvernul român a decis că România va semna acest pact într-o săptămână.

Pactul va însemna că taxele românilor vor finanța educația și sănătatea oricui vrea să vină în România, fie el criminal sau nu. Copiii noștrii nu vor avea locuri în școli. Spitalele vor fi super-aglomerate, oricine se va plânge va fi pasibil de închisoare sau amendă, iar presa va fi cenzurată. Copiii tăi vor fi învățați să iubească imigranții criminali și invadatori. Fetele tale vor fi învățate de sistemul de educație și de media să facă copii cu imigranți. Și dacă nu vor, vor fi violate, cum se întâmplă și în Suedia.

Orice străin va fi mai presus în ochii legii decât cetățenii români ca mine și ca tine. Poliția și jandarmeria îi va proteja. Și tu vei fi dus la închisoare dacă te opui. Migranții vor obține cetățenie rapidă și vor vota cu partidul care i-a adus, adică PSD, rezultând mai mulți imigranți. Opune-te acestui pact care distruge esența, credință și cultură românească.

Buciumul:

Chemaţi românii plecaţi, nu imigranţi”:

Marşul împotriva colonizării României


15 ONG-uri au organizat, miercuri, un marş împotriva „colonizării României”, mai exact un marş prin care cer autorităţilor române să nu semneze Pactul Global Compact pentru Migraţie Regulată, Sigură şi Ordonată care ar urma să fie adoptat în perioada 10-11 decembrie la Marrakesh, în Maroc.

Protestatarii au mărşăluit pe traseul Ministerul Afacerilor Externe către Guvern (Piața Victoriei); Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției); Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul); Palatul Cotroceni. La instituțiile publice s-a depus un memoriu din partea asociaţiilor şi fundaţiilor organizatoare prin care se cere retragerea României din rândul țărilor care vor adera la acest pact, având in vedere şi faptul că din ce in ce mai multe ţări printre care S.U.A., Australia, Israel, Polonia şi țările din Europa Centrală şi de Est s-au retras deja, realizând nocivitatea acestuia.

 

NE VREM ROMÂNII ÎNAPOI !!!

10 DECEMBRIE Protest Masiv Împotriva Colonizării României

În ziua în care Ministrul de externe al României va analiza dacă vor fi aduse populații de imigranți musulmani în România, în locul fraților noștri români plecați prin lume să câștige prin muncă o pâine mai bună, noi, cei ce ne iubim Patria și Neamul, suntem chemați să spunem un nu hotărât colonizarii!

Români, veniți la protest! Pe 10 decembrie la ora 15 în fața Ministerului de Externe, Aleea Alexandru nr.31.

PE AICI NU SE TRECE!

10 DECEMBRIE Protest Masiv Împotriva Colonizării României

 

5 comments

 1. De ce tace Biserica in aceasta chestiune ?
  Ar trebui sa fie pe baricade alaturi de protestatari – le este atacata turma si ei tac…iar apoi cand sunt criticati ca sunt “marsavi” tot ei sunt ofensati…

  • La fel ma intreb si eu… biserica de ce nu agita spiritele? Ar putea-o face foarte usor si facil! Daca ei ar pasi in fata si ar spune ceva, sunt sigur ca majoritatea romanilor ar fi alaturi de ei! Pana si eu, o persoana non-religioasa as fi alaturi de ei!

 2. Slava nationalismului romanesc!

 3. Si eu m-am intrebat, chiar eram furios la inceputul marsului, de ce nu a dat BOR macar un comunicat – de sustinere, de condamnare a Pactului, de marturisire a Credintei Ortodoxe. Cu atat mai mult, cinste parintelui Emanuel Ganciu, singurul preot care a fost cu noi si pe 5 si azi pe 10.

 4. Cauta [ Khazarii, instigatorii cei mai cruzi ] si vei gasi explicatii la multe nedumeriri.

  scrie acolo asa: “Hamurabi a scris o carte care combina înțelepciunea populară cu propaganda. Pentru că oamenii nu puteau să cuprindă întreaga lume, a creat ideea unei ființe atotputernice, atotștiutoare, omniprezentă, care putea să vadă și să știe totul. În cartea în care a fost introdusă această idee, Hamurabi s-a referit la el însuși ca fiind Avraam. Mai târziu, a fost creat simbolul zeului atotputernic și atotștiutor: un ochi a cărui viziune cuprinde totul din vârful unei piramide.”

  Cred ca stii OCHIUL !
  il gasesti pe dolar, in reclame si… in pronaosul multor biserici !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *