Home / Internațional / Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco

Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 30, 2018

Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco
Guvernul socialist spaniol, majoritatea sunt femei.

Spaniolii au guvern “socialist” cu priorități bine stabilite, cum te-ai aștepta de la un guvern unde femeile au majoritate.

Activenews:

Guvernul spaniol a adoptat un decret prin care rămășițele pământești ale generalului Francisco Franco, fost lider al Spaniei în perioada 1939 – 1975, vor fi dezgropate și mutate în altă parte, informează The Telegraph.

Carmen Calvo, vicepremierul Guvernului socialist, a spus că decretul va trebui dezbătut și votat în Parlament în viitoarele 30 de zile.

Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco
Uscătura comunistă, Carmen Calvo, care vrea să profaneze mormântul lui Franco.

Familia fostului lider spaniol are termen ca până pe 15 septembrie să comunice Guvernului spaniol unde dorește să mute rămășițele lui Franco.

Dacă familia refuză, atunci Guvernul va alege o „soluție demnă și plină de respect”.

A se traduce “Vom incinera rămășițele sau le vom da la câini”.

„Nu mai putem aștepta niciun minut pentru a-l exhuma pe dictator din locul unde stă alături de victimele războiului civil”, a adăugat Carmen Calvo, spunând că Națiunile Unite și Parlamentul Spaniol au îndemnat fostul guvern spaniol să acționeze în acest sens.

Dintre toate problemele Spaniei, exhumarea fostului conducător este cea mai importantă chestiune. Niciun minut nu se mai poate aștepta.

Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco

Partidul Popular, aflat în opoziție, a spus că va contesta utilizarea decretelor ce ar trebui folosite, conform legii, doar pentru „urgențe extraordinare”. Aceeași poziție este așteptată și din partea partidului Ciudadanos.

Biserica Catolică din Spania a afirmat că nu se opune exhumării, care e așteptată până la finalul anului.

Biserica Cucktolică este de ceva vreme slujbașul globalismului prin iezuitul Francis care iartă preoti homosexuali și pupă picioarele cioroilor migranți. Clerul catolic dizident trebuie să facă ceva până mai au enoriași.

Problema e că prin comportamentul ei, Biserica Cucktolică nu doar stârnește antipatia oamenilor, dar pe unii reușește să îi întoarcă de la creștinism. Un rezultat diametral opus de scopul bisericii.

Soluția este întoarcerea la dreapta credință ortodoxă și anatemizarea preoților care slujesc complexul globo-homo-eretic.

Dar să ne întoarcem la Franco:

Generalul Francisco Franco a fost conducătorul Spaniei între 1939-1975, după ce a învins în războiul civil dintre anii 1936-1939.

Atunci, o parte a Armatei Spaniole s-a revoltat împotriva Guvernului format din Socialiști, Anarhiști și Comuniști. Guvernul republican al Spaniei a fost sprijinit de Uniunea Sovietică și alți voluntari comuniști, în timp ce naționaliștii au fost ajutați de Italia, Germania și Portugalia. În sprijinul armatei lui Franco au luptat și șapte voluntari români. Războiul a făcut sute de mii de morți.

Atunci când guvernul republican al Spaniei a săvârșit atrocități (devastarea bisericilor, violarea măicuțelor) a izbucnit războiul civil spaniol la care au participat tineri români.

Amintim martiriul comandanților legionari Ion Moța și Vasile Marin care s-au jertfit în lupta hristică împotriva bestiilor bolșevice.

Testamentul lui Ion Moța poate fi citit aici.

În cinstea jertfei legionare, s-a ridicat un monument la Majadahonda, pe care primăria localității a încercat să-l dea jos.

Franco a fost acuzat de către oponenții săi de dictatură și de eliminarea fizică a oponenților, în timp ce susținătorii afirmă că Generalul a salvat Spania și Europa de Vest de comunism.

Asta afirmă majoritatea spaniolilor de bună credință, prosperitatea pe care Franco a adus-o țării rămâne în memoria oamenilor care au trăit vremurile acelea.

Vor Să Profaneze Mormântul lui Franco

Generalul a fost îngropat în biserica sculptată în munte din Valea celor Căzuți, un monument ridicat chiar de el în memoria victimelor războiului civil, din ambele tabere.

Un lucru e cert. Politicile neoliberale ale socialiștilor din Spania vor determina oamenii să voteze conservatorii la următoarele alegeri.

Când prioritatea numărul unu a guvernului este profanarea mormântului unui lider iubit de popor, când același guvern duce o politică antinațională de ștergere a identității, putem deduce (((cine))) se află în spatele lor.

One comment

  1. Solutia la problema cainilor flamanzi ai fiecarei tari: sa fie hraniti cu carnea starpiturilor comuniste.
    Desi jegul ala de “carmen calvo” cred ca numai ar otravi cainii spanioli.
    Comunistii nu merita morminte. Sa le fie mancate hoiturile de animale, la suprafata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *