Home / Actualitate / Vaccinarea Obligatorie la locul de muncă e un joc de poker – Angajatorii joacă la cacealma

Vaccinarea Obligatorie la locul de muncă e un joc de poker – Angajatorii joacă la cacealma

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 19, 2021

Iată o mărturie de pe internet cu privire la ce se întâmplă în SUA cu vaccinarea obligatorie la angajați.

Sunt într-o funcție cu vechime într-o companie Fortune 500 și pot să vă spun că conducerea este foarte, foarte stresată cu privire la numărul de oameni care refuză vaccinarea. Actualmente pariază pe faptul că angajații vor clipi înaintea conducerii, dar dacă angajații nevaccinați își mențin convingerile cu fermitate, această companie este nenorocită. Dacă această companie dă curs amenințărilor și concediază angajații nevaccinați, firma va fi decimată și nu va mai putea funcționa.

Nu vă dați bătuți. Nu cedați. Suntem mai mulți decât ei.

4 comments

  1. Domnule Ciumetti , intrebarea ce se impune este : daca patronul spune ca ” vrei sa mai lucrezi aici , te vaccinezi altminteri… am la poarta inca cateva zeci ce vor sa-ti ia locul ” , atunci ce te vei face , mai ales in Romania ? Un proces penal dureaza si costa suficient incat , sa descurajeze eventualele persoane recalcitrante iar eventualele despagubiri ce PROBABIL ca iti vor fi acordate in urma unei hotarari DEFINITIVE a judecatorilor , nu-ti vor tine nici de foame , nici de sete si nici nu-ti vor plati facturile .Pentru Dumnezeu , nu chiar tot omul isi poate permite sa lucreze ” de acasa ” , din fatza unui calculator si , sa castige niste bani absolut necesari pentru nevoile sale ZILNICE ! Inca o data , apreciez corectitudinea postarii dumneavoastra : RESPECT !

    • În acest caz, dacă patronul pune problema în felul acesta, am plecat la altă firmă a cărui patron e mai puțin bătut în cap, nu înainte să dau un email la toți angajații companiei. Dacă mă urmează 30-50% din angajați, compania va avea de suferit. Sigur că depinde de domeniu, nu e ușor să gasești altceva de lucru în chiar orice domeniu, dar din punctul nostru de vedere, a-ți vinde sufletul făcând un vaccin experimental cu siguranță nu e varianta corectă.

  2. Domnule Marian,teoría dumneavoastră este valabilă pentru o persoană sau un grup restrâns și ştiți asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.