Home / Educativ / USR Susține Legalizarea Căsătoriilor Între Sodomiți

USR Susține Legalizarea Căsătoriilor Între Sodomiți

Incorect Politic
Octombrie 20, 2019

USR Susține Legalizarea Căsătoriilor Între Sodomiți

Preluat de pe ActiveNews:

Dan Barna: „Aș vota o lege pentru căsătoria între persoanele de același sex”.

Stai puțin, USR. Referendumul pentru familie nu era inutil? Nu aveam alte priorități, în afară de definiția căsătoriei? Nu trebuia să construim spitale, autostrăzi, etc? Să eradicăm weceul din fundul curții? De când a devenit, brusc, pentru voi, așa de importantă căsătoria între persoanele de același sex – că numai despre asta vorbiți?

Și nu ne spuneați voi că în România gay-ii nu se pot căsători? Că deja codul civil precizează asta? Că avizul de constituționalitate favorabil al CCR pentru referendumul pentru căsătorie ar fi interzis orice modificare a definiției căsătoriei?
Că referendumul nu ar fi produs nici un fel de efect juridic? Acum ne spuneți că definiția căsătoriei se poate schimba la un simplu vot al Parlamentului, fără nici o consultare populară?

Și că avizul CCR era doar un… simplu aviz? Iar voi abia așteptați să schimbați definiția căsătoriei? Păi ori delirați acum, ori ați mințit de îngheață apele atunci, în octombrie. Și ați orchestrat una dintre cele mai ticăloase manipulări pe care le-am văzut, de la manipulările staliniste încoace.

5 comments

  1. asta-i manipulare francmasona cu foarte mare buna stiinta a tacticii minciunii si disimularii permanente pentru atingerea starii satanice .
    Prostalaul Barna e numai bun pentru schemele lor !
    Are o mutra emblematica cu expresia lui tampa .

  2. Casatorie nu exista decat intre un barbat si femeie…. vezi definitia in DEX căsătoríe sf [At: (a. 1675) GCR I, 217/33 / Pl: ~ii / E: căsător + -ie] 1 Uniune legală, liber consimțită între un bărbat și o femeie pentru întemeierea unei familii.

    Dar astia vor si (poate) pot sa schimbe si sa trasnforme tot…chiar si raul in bine si viceversa…

    • Stai tu linistit, definitiile cuvintelor se pot schimba. Vezi de exemplu ce inseamna bigot in Romania (sensul vechi din franceza) persoana care urmeaza orbeste ritualuri religioase, si ce inseamna in Occident “a person who is intolerant of any ideas other than his or her own, esp on religion, politics, or race”. Un cuvant-umbrela pentru cretini ca sa insulte pe oricine nu e de acord cu manipularile sistemului. Nu halesti teoria incalzirii globale provocate de om? Esti bigot. Nu crezi ca exista mai mult de doua sexe? Bigot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *